DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μαλιστα constant.Ευχαριστώ πολύ.Δηλ.για παράδειγμα αν τερματίσει πέμπτος ο Αστέρας,θεωρητικά μπορεί να βγει Τσου Λου.
Εγώ ξέρω ότι οι 4 ομάδες από την 2η έως την 5η θέση θα κάνουν μίνι πρωταθληματάκι με διπλά ματς (σύνολο 6 αγώνες για κάθε ομάδα).Δεν θα ξεκινήσει κάθε ομάδα από το μηδέν αλλά θα παίζει ρόλο πόσους βαθμούς είχε πάρει στο πρωτάθλημα.Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί σαν ΑΕΚΤΖΗ δεν με πολυενδιαφέρει αφού οι δικές μας υποχρεώσεις θα τελειώσουν τον Απρίλιο! ;)Καταρχην καλη χρονια!
Οντως τα πλευ-οφ αρχιζουν απο φετος,και εχουν ως εξης.
Ο πρωτος πρωταθλητης,οδευτερος παιζει με τον πεμπτο,και οτριτος με τον τεταρτο.Και στη μεταξυ τους βαθμολογια ο πρωτος παει τσαμπιονς λιγκ,και οι υπολοιποι ουεφα.
πλέι οφ παίζουν οι θέσεις 2η 3η 4η και 5η για ανακατανομή αυτών των θέσεων. ο πρώτος έχει τα κεκτημένα που έχει και τώρα.Μαλιστα constant.Ευχαριστώ πολύ.Δηλ.για παράδειγμα αν τερματίσει πέμπτος ο Αστέρας,θεωρητικά μπορεί να βγει Τσου Λου.
έτσι είναι αδελφέ εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι απλά γιατί δεν έχουμε άγχος δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα, άλλοι το έχουν το άγχος να αποδείξουν ότι είναι ομάδα ποδοσφαίρου και όχι συνεργείο ηλεκτρονικών.πλέι οφ παίζουν οι θέσεις 2η 3η 4η και 5η για ανακατανομή αυτών των θέσεων. ο πρώτος έχει τα κεκτημένα που έχει και τώρα.
παντως εγω θα ηθελα να παμε στο ντερμπι με τον οσφπ με 4 βαθμους διαφορα γιατι μας εχω ικανους να αυτοκτονησουμε.φανταστειτε ρε παιδια οτι η τελευταια νικη στην εδρα μας με οσφπ ηταν το 99 με τα γκολ του ντανιελο και του κοντου που ανεβηκε στα καγκελα.βεβαια απο τοτε τα πιο πολλα ματς δεν εχουν γινει στη φυσικη μας εδρα αλλα σε ν.σμυρνη,ηρακλειο,οακα κατα καιρος αλλα να μη μπορουμε να παρουμε μια νικη 8 χρονια στην εδρα μας πει πολυ.
θα παρουμε εισητηρια?θα παμε τριπολη ????????
ψηνεται κανεις να κανονισουμε ??
θα παμε τριπολη ????????
θα παμε τριπολη ????????
εισιτήρια δίνουν οι Τριπολιτσιώτες σε φιλοξενούμενους?Εγώ,αλλα γιορτάζει η μάνα μου ρε φούστη μου κ το περίμενα πώς κ πως.