Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαλιστα constant.Ευχαριστώ πολύ.Δηλ.για παράδειγμα αν τερματίσει πέμπτος ο Αστέρας,θεωρητικά μπορεί να βγει Τσου Λου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καταρχην καλη χρονια!
Οντως τα πλευ-οφ αρχιζουν απο φετος,και εχουν ως εξης.
Ο πρωτος πρωταθλητης,οδευτερος παιζει με τον πεμπτο,και οτριτος με τον τεταρτο.Και στη μεταξυ τους βαθμολογια ο πρωτος παει τσαμπιονς λιγκ,και οι υπολοιποι ουεφα.
Εγώ ξέρω ότι οι 4 ομάδες από την 2η έως την 5η θέση θα κάνουν μίνι πρωταθληματάκι με διπλά ματς (σύνολο 6 αγώνες για κάθε ομάδα).Δεν θα ξεκινήσει κάθε ομάδα από το μηδέν αλλά θα παίζει ρόλο πόσους βαθμούς είχε πάρει στο πρωτάθλημα.Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί σαν ΑΕΚΤΖΗ δεν με πολυενδιαφέρει αφού οι δικές μας υποχρεώσεις θα τελειώσουν τον Απρίλιο! ;)

Επισκέπτης
Μαλιστα constant.Ευχαριστώ πολύ.Δηλ.για παράδειγμα αν τερματίσει πέμπτος ο Αστέρας,θεωρητικά μπορεί να βγει Τσου Λου.
πλέι οφ παίζουν οι θέσεις 2η 3η 4η και 5η για ανακατανομή αυτών των θέσεων. ο πρώτος έχει τα κεκτημένα που έχει και τώρα.

Επισκέπτης
πλέι οφ παίζουν οι θέσεις 2η 3η 4η και 5η για ανακατανομή αυτών των θέσεων. ο πρώτος έχει τα κεκτημένα που έχει και τώρα.
έτσι είναι αδελφέ εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι απλά γιατί δεν έχουμε άγχος δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα, άλλοι το έχουν το άγχος να αποδείξουν ότι είναι ομάδα ποδοσφαίρου και όχι συνεργείο ηλεκτρονικών. 

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια.μισο πρωταθλημα ειναι το ματς στη τριπολη.αν περασουμε και απο κει να δω που θα χασουμε μετα εκτος εδρας.θα επωφεληθουμε και απο το ντερμπι μετα και ποιος μας πιανει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ματς της Τρίπολης είναι το οριακότερο του πρωταθλήματος.Αν νικήσουμε-ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ-γινόμαστε μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Εγώ λέω ότι θα κερδίσουν κ οι 2 απαταιώνιοι την άλλη βδομάδα.Πάμε στους +2 και στους +3 και περιμένουμε την Βέροια στο ντέρμπι μεταξύ τους κ ότι προκύψει στο μεταξύ τους.

Οι παίχτες καταλαβαίνουν την κρισιμότητα του εν λόγω ματς κ θα δείξουν την ανάλογη ωριμότητα που τουλάχιστον φέτος δείχνουν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ματς κατ'εμέ της Τρίπολης είναι σημαντικότερο από τα επερχόμενα ντέρμπι του Β' γύρου.

Και κατι άλλο.Θεωρώ θετικό για μας την νίκη του ΠΑΟ στον Άρη.Μην παραξενευτείτε σε αυτό που σας λέω,τα λέω με σώας τας φρένας.Αν είχε χάσει ο βάζελος στον Αρη,θα κατέβαινε πιο μουδιασμένος στο ντέρμπι με τον γαύρο,γιατί θα ήταν πίσω κ χωλωμένος.Τώρα όμως κατεβαίνει με άλλη δυναμική και αυτοποεποίθηση στο λυώμενο κρατικοδίαιτο γήπεδο-πράγμα θετικό για μας.Μια ισοπαλία στο εν λόγω ματς θα ήταν ΜΟΥΡΛΙΑ.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως εγω θα ηθελα να παμε στο ντερμπι με τον οσφπ με 4 βαθμους διαφορα γιατι μας εχω ικανους να αυτοκτονησουμε.φανταστειτε ρε παιδια οτι η τελευταια νικη στην εδρα μας με οσφπ ηταν το 99 με τα γκολ του ντανιελο και του κοντου που ανεβηκε στα καγκελα.βεβαια απο τοτε τα πιο πολλα ματς δεν εχουν γινει στη φυσικη μας εδρα αλλα σε ν.σμυρνη,ηρακλειο,οακα κατα καιρος αλλα να μη μπορουμε να παρουμε μια νικη 8 χρονια στην εδρα μας πει πολυ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
παντως εγω θα ηθελα να παμε στο ντερμπι με τον οσφπ με 4 βαθμους διαφορα γιατι μας εχω ικανους να αυτοκτονησουμε.φανταστειτε ρε παιδια οτι η τελευταια νικη στην εδρα μας με οσφπ ηταν το 99 με τα γκολ του ντανιελο και του κοντου που ανεβηκε στα καγκελα.βεβαια απο τοτε τα πιο πολλα ματς δεν εχουν γινει στη φυσικη μας εδρα αλλα σε ν.σμυρνη,ηρακλειο,οακα κατα καιρος αλλα να μη μπορουμε να παρουμε μια νικη 8 χρονια στην εδρα μας πει πολυ.

Εντος ΝΑΙ.Εκτός όμως τους έχουμε κερδίσει 2 φορές.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτο ειναι το παραξενο.εκτος τα πηγαινουμε καλυτερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με καλύτερη νοοτροπία τα ντέρμπι...και αυτό αφορά κυρίως παίχτες , προπονητικό τιμ και διοίκηση.Έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι τα ντέρμπι δεν κρίνουν τον πρωταθλητή...αλλά σκεφτείτε την βαθμολογία αν τα δυό ντέρμπι είχαν λήξει ισόπαλα! :think:

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα παμε τριπολη ????????
ψηνεται κανεις να κανονισουμε ??

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μην παμε ομως και στο αλλο ακρο οπως τοτε με ντουμιτριου που πηραμε και τα 4 ντερμπι και χαναμε στην εδρα μας απο βεροιες και πανηλειακους.δε γινεται μια φορα να τα συνδιασουμε αυτα τα δυο?

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σαν παε οχι αλα ο αστερας νομιζω δινει μια θυρα παντα στους φιλοξ....
το βλεπουμε αυτο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να πάτε ρε μάγκες,να πάτε.Πηγαίντε κ για μένα.Θα δοθούν εισιτήρια σε μας,το μαθα από Τρίπολη από την πηγή κ σε λογικη τιμή.1 1/2 ώρα είναι αξίζει σαν εκδρομούλα να το κανετε.Εγω δεν μπορώ ρε φούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Η απάντηση για τον ariona σχετικά με τα εισιτήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom