Επισκέπτης
χρόνια πολλά και από εμένα χαρά υγεία ευτυχία και πάνω απ όλα ειρήνη.
Όχι ρε θα πάρεις γιατί είμαι ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!
Η απάντηση είναι στο thread "Καζίνο".Πήγα,τα πήρα και απήλθα...Χρόνια πολλά φίλε...Kalis, ανέβηκες για προσκύνημα στην Παναγιά την Ρουλετοφορεμένη στο Ιερό Βουνό?
Οικογενειακά φίλε ,τέτοιες μέρες ανεβαίνουν η Σάρα,Μάρα κλπ...αδελφέ τι έχει το πρόγραμμα σήμερα? ρεβεγιόν με τα μωρά η βουνό?
Καλή χρονιά και σε σένα αδελφέ συνχάνουμε....Ο Ναύαρχος Ρόκος ;) ? χεχεχχεχεχχεε!Καλή χρονιά αδερφέ!
καλή χρονιά αλόθρησκε την επόμενη φορά θα σε καλέσουμε σε γκαλά με σουμάδα.χανούμια.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...υγεία και ευτυχία να έχετε όλοι σας.....και αφού δεν μπορούμε εμείς πάρτε εσείς το πρωτάθλημα...και έξτρα φιλιά στην παλιοπαρέα που μπεκρουλιάσαμε.....στον λαιμό να σας κάτσει ρε....που θέλετε και πρωτάθλημα...κουφάλες...... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................
Πάντα επί των επάλξεων αδελφέ ARION...χρόνια πολλά αδέλφια η νέα χρονιά μας βρίσκει ποιο δυνατούς, βήμα βήμα χτίζεται η ο μαδάρα του μέλλοντος.
οι υπεύθυνοι κρασοκατανύξεων να ετοιμάσουν την επόμενη συνάντηση μας.
άντε να αφιερώσω στους αδελφούς συνχανούμηδες μια στιγμή από το ρεβεγιόν μου.Πάντα επί των επάλξεων αδελφέ ARION...
Γουστάρω ρεβεγιόν χανουμίστικο,οριεντάλ!!!!!άντε να αφιερώσω στους αδελφούς συνχανούμηδες μια στιγμή από το ρεβεγιόν μου.
μόνο που το χανουμάκι του μαγαζιού ήταν Ρωσίδα δίμετρη.Γουστάρω ρεβεγιόν χανουμίστικο,οριεντάλ!!!!!