Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Κύρος Βασσάρας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ενώ ο Λάζαρος Πολατιάν θα διευθύνει το παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός. Το ματς Παναθηναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς «σφυρίζει» ο Μιχάλης Γερμανάκος, ενώ το ΠΑΟΚ-Λάρισα ο Μιχάλης Κουκουλάκης και το ΟΦΗ-Άρης ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής:

Ηρακλής-Ολυμπιακός: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Βέροια-Λεβαδειακός: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης: Γιώργος Ζολώτας (Θεσσαλονίκης)
Ατρόμητος Αθηνών-Πανιώνιος: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
ΟΦΗ-Άρης: Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Παναθηναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς: Μιχάλης Γερμανάκος (Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
ΠΑΟΚ-Λάρισα: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Πόσο προβλέψιμοι μπορούν να γίνουν πια..........  :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρε τον Κύρο...ωραίο ποδαρικό!!! :badair:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ παραπέμφθηκε ο βοηθός διαιτητής Μπιτσίδης, καθώς βαθμολογήθηκε με 5 για την απόδοσή του στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός από τον παρατηρητή κ.Καλύβα. Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθης, Ηρακλής Τσίκινης, βαθμολογήθηκε με 7,6 ενώ ο Κώστας Παπασταμάτης του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με 7,98.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
φιλαρακι πιστεψε με δεν το ειπα για να σε προσβαλω ειλίκρινα. και σου λεω οτι εγω που εχω παρει αρκετα πρωταθληματα(και παλι δεν στο λεω για να σε πικαρω) μπορω να πω οτι θελω και τα ντερμπι αλλα εσυ που εχεις 15 χρονια να το παρεις πιστευω οτι δεν θα το παρεις ετσι αναλαφρα αν το παρεις το πρωταθλημα μονο και μονο επειδη εχασες στα ντερμπι. το ντερμπι ειναι μια χαρα που μενει για λιγες εβδομαδες(προσωπικη αποψη) ενω η κουπα ειναι  κατι που σου μενει για μια σεζον

Σου ξαναλεω και παλι..χεχεχεχεχε
Ενα πρωταθλημα μετα απο 15 χρονια δεν μου λεει κατι...
Σαν να μας πεταξανε ενα κοκκαλακι για να γλυψουμε..ετσι το βλεπω εγω..
Και επειδη ειμαι γεννημενος το 1973 μπορω να εχω αποψη πιο ολοκληρωμενη για την ΑΕΚ απο εναν πορωμενο 20αρι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και επειδη ειμαι γεννημενος το 1973 μπορω να εχω αποψη πιο ολοκληρωμενη για την ΑΕΚ απο εναν πορωμενο 20αρι

βεβαια και εχεις δικιο αλλα δηλαδη για πες μου την αντιδραση σου αν στο τελος παρεις την κουπα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αδελφέ θα συμφωνούσα μαζί σου αν έλεγες ότι το πιο σημαντικό είναι να ξαναδούμε την ομάδα μας να παίζει την μπάλλα που έπαιζε την δεκαετία του "90 και όχι να θεωρείς πιο σημαντικά τα ντερμπι με τους απαταιώνιους...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
βεβαια και εχεις δικιο αλλα δηλαδη για πες μου την αντιδραση σου αν στο τελος παρεις την κουπα?

Η προσωπικη και παλι αντιδραση μου θα ειναι ενα χαμογελο που μου εχει λειψει τοσα χρονια...αλλα και σκεψεις για τις επομενες κινησεις τις ομαδος μου..πχ γηπεδο που ειναι κατι που μας καει...
Τωρα σαν αλτεκ δεν θα πιασω τον καθε φιλο μου βαζελο η γαυρο να του πω σας γαμησαμε φετος εκτος αν ριξουμε απο μια 5αρα στον καθενα...
Αλλα και παλι δεν ειναι του χαρακτηρος μου αυτο.. :grin: :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Αδελφέ θα συμφωνούσα μαζί σου αν έλεγες ότι το πιο σημαντικό είναι να ξαναδούμε την ομάδα μας να παίζει την μπάλλα που έπαιζε την δεκαετία του "90 και όχι να θεωρείς πιο σημαντικά τα ντερμπι με τους απαταιώνιους...

Εχω προλαβει Ραβουση παιχτη και προπονητη  ;) ;) ;) ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Η προσωπικη και παλι αντιδραση μου θα ειναι ενα χαμογελο που μου εχει λειψει τοσα χρονια...αλλα και σκεψεις για τις επομενες κινησεις τις ομαδος μου..πχ γηπεδο που ειναι κατι που μας καει...
Τωρα σαν αλτεκ δεν θα πιασω τον καθε φιλο μου βαζελο η γαυρο να του πω σας γαμησαμε φετος εκτος αν ριξουμε απο μια 5αρα στον καθενα...
Αλλα και παλι δεν ειναι του χαρακτηρος μου αυτο.. :grin: :grin:

με καλυψες και σε ευχαριστω

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνο 10????
Πε και παι... :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόνο 10????
Πε και παι... :2funny:
Εχω προλαβει Ραβουση παιχτη και προπονητη  ;) ;) ;) ;)
Tι να μου πείτε κι οι δυό.Ποιος ήταν μέσα με QPR στον επαναληπτικό του ΟΥΕΦΑ.12 χρονών παιδάκι και πήγα στο νοσοκομείο με νεύρωση στομάχου!!!!!!!!!!!!!!!Με Χρηστίδη,Τόσκα,Τάσο,ΜΙΜΗ,και τρελλό ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!!!!Χρόνια πολλά αδέλφια ,καλή ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Και συμφωνώ με τον ALTEC21......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωχ εσύ είσαι και στρατιωτικός απ΄ ότι έχω καταλάβει...μας βλέπω να παίρνουμε όλη μέρα κάμψεις altec! :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Για τον ΚΑLIS Θα παρω καμψεις γιατι ειναι γαμω τα ατομα ....
Οχι επειδη ειναι καραβανας.. ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για τον ΚΑLIS Θα παρω καμψεις γιατι ειναι γαμω τα ατομα ....
Οχι επειδη ειναι καραβανας.. ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Όχι ρε θα πάρεις γιατί είμαι ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!
Χρόνια πολλά φίλε και καλές βόλτες!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πείτε ότι θέλετε...εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και θα τον περιμένω σήμερα το βράδυ!
Άντε καλά να μας μπει...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το 2008!
Τα λέμε του χρόνου...

Συνημμένα

• agiosbasilis461.jpg
    agiosbasilis461.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πείτε ότι θέλετε...εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και θα τον περιμένω σήμερα το βράδυ!
Άντε καλά να μας μπει...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το 2008!
Τα λέμε του χρόνου...
Έτσι θα σου έρθει????

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αδέρφια Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά να έχουμε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[move]ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bottom: :bottom: :bottom:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom