You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
εσυ ντε και καλα θελεις να τα ακουσεις, αλλά είσαι τόσο χαζός που από τη μια λες ότι το ματς ηταν στημενο και από την άλλη ότι έπρεπε η αεκ να μας ριξει πέντε γκολ. 10+ χρόνια ομάδα του δημοσιου ειχε διοικηση πρωτοδικειου και μιλάς για χρεη και ευνοική αντιμετώπισηΓια το οτι Ντέμης-Ζαγοράκης-Καρράς (ο τραγουδιστης και πρωην της..."κας Μπεκαμ" ) ηταν μαζι στα αποδυτηρια πριν το ματς μεταξυ σας σημερα (το ειπε ο μινος πριν λιγο στην "Α.Κ."),εχει να πει κανενας τίποτα ? (αυτο για το θεμα σεζαρ,και την "εμφανιση" Παοκ σημερα).
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην ΑΕΚ..
Και επειδη θα διαβασω,ενα καρο παπαριες στην συνεχεια,για την ομαδαρα μου τον θρυλο ,να προλαβω να σημειωσω (και ειμαι σιγουρος οτι ολοι κατα βαθος το γνωριζουν) οτι οι μεγάλες ομαδες δεν στηνονται με κλαψες,με το 44,με ζορό και ενακαριρε και φυσαρουφατραβατονε!!!!!
Οσο για τον μΠαοκ,κοροιδα εισαστε που δεν του ριξατε μια πενταρα να εχει να χαιρεται - μεχρι και ο Δελλας ο κολοσσος επρεπε να σκοραρει !
Αντε καλη χρονια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέρφια μου και φίλοι μου τέρμα για φέτος.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.Εύχομαι πραγματικά σε όλους σας,όλων των χρωματικών οπαδικών προτιμήσεων καλή χρονιά,το νέο έτος να σας φέρει περισσότερες χαρες από πέρσι κ σε μας τους χάνουμους τι άλλο....ένα πρωτάθλημα.
Ο χρόνος που πέρασε μας άφησε καλές αναμνήσεις εδώ μέσα κ αν πλακωθήκαμε καμμιά φορά ...δεν πειράζει,Έλληνες είμαστε βράζει το αίμα μας.
Θέλω να δω όταν θα κόψουμε την πρωτοχρονιατικη μας πίτα σε στριπτιτζάδικο πόσοι θα μαζευτούμε....
Καλή χρονιά σε όλους.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις το νέο έτος την ομάδα μόνη;;;
Για τον Κρητικό,άσε ξέρω.
[move]ΑΕΚ-ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]
Ο χρόνος που πέρασε μας άφησε καλές αναμνήσεις εδώ μέσα κ αν πλακωθήκαμε καμμιά φορά ...δεν πειράζει,Έλληνες είμαστε βράζει το αίμα μας.
Θέλω να δω όταν θα κόψουμε την πρωτοχρονιατικη μας πίτα σε στριπτιτζάδικο πόσοι θα μαζευτούμε....
Καλή χρονιά σε όλους.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις το νέο έτος την ομάδα μόνη;;;
Για τον Κρητικό,άσε ξέρω.
[move]ΑΕΚ-ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]
καλημερα αδερφια.φιλε panos δηλαδη τι μας λες οτι μονο ο λεμονης εχει κατι να μας πει και γιαυτο τον καλεσαν στην εκπομπη?αν θυμαμαι καλα περυσι τετοια εποχη εσεις οι ιδιοι λεγατε που θα παμε με τον λεμονη στην ευρωπη.δηλαδη ο προπονητης του αστερα δεν θα ειχε κατι ενδιαφερον να πει που παει καλα η ομαδα του?εκτος αν νομιζεις οτι παιζει μονος του ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα.ουτε το magic δε τα κανει αυτα.το καταλαβαινω οτι εχουν τα δικαιωματα του οσφπ και κοιτανε το συμφερον τους αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δε βλαπτει.Σαν ποιον δηλαδη προπονητη άλλης ομαδας να καλεσουνε ρε φιλε requiem.....τον φερερ ή τον σαντος ή τον αλλο του βάζελου?
και αντε και τους καλεσανε,τι να πουνε και αυτοι ? για το ροτεσιον ? για το πρωταθλημα που ΘΑ παρουνε ? τα γηπεδα που εχουνε ? τις επιτυχιες τους ?
Επαναλαμβανω,δεν θελω να πρσβαλλω κανεναν,και προσωπικα σεβομαι τους φιλαθλους των αλλων ομαδων τουλαχιστον,γιατι πληρωνουνε για αυτες,αλλα..Ελεος,για ποδοσφαιρο μιλαμε,δεν μιλαμε για καφενειο !!!!!!
αντε καλο βραδυ μαγκες,καλη εβδομαδα επισεις να εχουμε και καλη χρονια
Έχουν και τα δικαιώματα του βάζελου καθώς και άλλων.καλημερα αδερφια.φιλε panos δηλαδη τι μας λες οτι μονο ο λεμονης εχει κατι να μας πει και γιαυτο τον καλεσαν στην εκπομπη?αν θυμαμαι καλα περυσι τετοια εποχη εσεις οι ιδιοι λεγατε που θα παμε με τον λεμονη στην ευρωπη.δηλαδη ο προπονητης του αστερα δεν θα ειχε κατι ενδιαφερον να πει που παει καλα η ομαδα του?εκτος αν νομιζεις οτι παιζει μονος του ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα.ουτε το magic δε τα κανει αυτα.το καταλαβαινω οτι εχουν τα δικαιωματα του οσφπ και κοιτανε το συμφερον τους αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δε βλαπτει.
Απο την άλλη, ο Ολυμπιακός έκανε τρείς μεγάλες εμφανίσεις εκτός στο τσουλου, ο Ολυμπιακός πέρασε στους 16, ο Ολυμπιακός έχει ένα κάρο τραυματιές και είδες ποιούς κατέβασε προχθές, και τέλος ο Ολυμπιακός κάνει, τουλάχιστον για την ώρα, ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφές.
Ε, αν δεν ήταν ο προπονητής του στην επικαιρότητα ποιός θα ήταν?
Εμένα να καλέσουν?
καλημερα και χρονια πολλα. εγω ειμαι ολυμπιακος και θελω να κανω την εξης απλουστατη ερωτηση χωρις να θελω να τσακωθω με κανεναν.πολυ απλα ολοι εσεις οι αεκτζιδες ελπιζεται στο πρωταθλημα η απλα ειστε σιγουροι???? και το ξαναλεω ειναι αρκετα καλοπροερετη η ερωτηση μου. μετα το 93 ειναι πρωτη φορα που μου αρεσει η αεκ αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αρκετη για πρωταθλημα.
μα εγω δεν ειπα φιλε μου να μην καλεσουν το λεμονη ουτε οτι δεν ειναι στην επικαιροτητα τωρα ο ολυμπιακος.αλλα δε θα ξανακαλεσουν κανεναν προπονητη μεχρι το τελος της χρονιας και θα το δεις.ο μπαγιεβιτς δε θα ειχε να πει κατι για τον αρη που κανει μια προσπαθεια καλη φετος και πηγε καλα στην ευρωπη?ο φερερ δε θα μπορουσε να πει κατι που η ομαδα παει μετα απο χρονια καλα στο πρωταθλημα?συμφωνα με τον αλλο φιλο ολοι ειναι καφενεια και μονο ο ολυμπιακος εχει λογο να μιλαει.Έχουν και τα δικαιώματα του βάζελου καθώς και άλλων.
Απο την άλλη, ο Ολυμπιακός έκανε τρείς μεγάλες εμφανίσεις εκτός στο τσουλου, ο Ολυμπιακός πέρασε στους 16, ο Ολυμπιακός έχει ένα κάρο τραυματιές και είδες ποιούς κατέβασε προχθές, και τέλος ο Ολυμπιακός κάνει, τουλάχιστον για την ώρα, ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφές.
Ε, αν δεν ήταν ο προπονητής του στην επικαιρότητα ποιός θα ήταν?
Εμένα να καλέσουν?
χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου.εγω προσωπικα σαν σεκτζης ελπιζω οτι θα το παρουμε.σιγουρος δεν ειναι κανενας για τιποτε.εμενα η αεκ φετος σαν εικονα ομαδας δε μου αρεσει καθολου αλλα εχει την ουσια φετος που δεν ειχε αλλες χρονιες.αν βελτιωθουμε και στα ντερμπι πιστευω εχουμε τις περισσοτερες πιθανοτητες να το παρουμε γιατι γκελαρουμε πιο δυσκολα απτους αλλους.μεχρι τωρα βεβαια.καλημερα και χρονια πολλα. εγω ειμαι ολυμπιακος και θελω να κανω την εξης απλουστατη ερωτηση χωρις να θελω να τσακωθω με κανεναν.πολυ απλα ολοι εσεις οι αεκτζιδες ελπιζεται στο πρωταθλημα η απλα ειστε σιγουροι???? και το ξαναλεω ειναι αρκετα καλοπροερετη η ερωτηση μου. μετα το 93 ειναι πρωτη φορα που μου αρεσει η αεκ αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αρκετη για πρωταθλημα.
χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου.εγω προσωπικα σαν σεκτζης ελπιζω οτι θα το παρουμε.σιγουρος δεν ειναι κανενας για τιποτε.εμενα η αεκ φετος σαν εικονα ομαδας δε μου αρεσει καθολου αλλα εχει την ουσια φετος που δεν ειχε αλλες χρονιες.αν βελτιωθουμε και στα ντερμπι πιστευω εχουμε τις περισσοτερες πιθανοτητες να το παρουμε γιατι γκελαρουμε πιο δυσκολα απτους αλλους.μεχρι τωρα βεβαια.
θα σου πω το εξης. για μενα η αεκ φετος ΔΙΨΑΕΙ παρα πολυ και φενεται. αλλα πιστευω οτι δεν εχει την ποιοτητα του ολυμπιακου για τερματισει τελικα πρωτη. και δεν το λεω με καφριλα απλα και ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος απο αλλες χρονιες. ποσο μαλλον τωρα (εκτος επιστημονικης φαντασιας απροοπτου)που εχει ακομα μονο δυο αγωνες ευρωπης και μετα μονο ελλαδα πιστευω οτι θα παει μπροστα. οσο για τον βαζελο τον βλεπω 3 με διαφορα 5-6 βαθμων απο τον δευτερο γιατι πραγματικα ειναι τρομερα κατωτερος για πρωταθλητισμο
Κάντε κανένα καλό αγώνα στο Ουεφα, περάστε στον επόμενο γύρο, ρίξτε μας 5 στο ντέρμπι (για να φάτε 8+ ) και να δείς που θα πάει και ο δικός σας εκεί.μα εγω δεν ειπα φιλε μου να μην καλεσουν το λεμονη ουτε οτι δεν ειναι στην επικαιροτητα τωρα ο ολυμπιακος.αλλα δε θα ξανακαλεσουν κανεναν προπονητη μεχρι το τελος της χρονιας και θα το δεις.ο μπαγιεβιτς δε θα ειχε να πει κατι για τον αρη που κανει μια προσπαθεια καλη φετος και πηγε καλα στην ευρωπη?ο φερερ δε θα μπορουσε να πει κατι που η ομαδα παει μετα απο χρονια καλα στο πρωταθλημα?συμφωνα με τον αλλο φιλο ολοι ειναι καφενεια και μονο ο ολυμπιακος εχει λογο να μιλαει.
Για την ώρα όμως τι μπορεί να πεί?
Μην ξεχνάς οτι είστε πρώτοι αλλά όλοι σας γκρινιάζετε με κάποιες απο τις επιλογές του.
συμφωνω καιγω μαζι σου οτι ο ολυμπιακος εχει καλυτερο υλικο και υπερτερει σε ποιοτητα της αεκ.αλλα μεχρι στιγμης αυτο φαινεται μονο στα παιχνιδια της ευρωπης.παιχτες κλειδια δεν εχουν προσφερει αυτα που μπορουν και στο πρωταθλημα.εγω κρινω συμφωνα με αυτα που δειχνουν μεχρι τωρα οι ομαδες μας.ολα μπορουν να γινουν θα δουμε στο τελος.θα σου πω το εξης. για μενα η αεκ φετος ΔΙΨΑΕΙ παρα πολυ και φενεται. αλλα πιστευω οτι δεν εχει την ποιοτητα του ολυμπιακου για τερματισει τελικα πρωτη. και δεν το λεω με καφριλα απλα και ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος απο αλλες χρονιες. ποσο μαλλον τωρα (εκτος επιστημονικης φαντασιας απροοπτου)που εχει ακομα μονο δυο αγωνες ευρωπης και μετα μονο ελλαδα πιστευω οτι θα παει μπροστα. οσο για τον βαζελο τον βλεπω 3 με διαφορα 5-6 βαθμων απο τον δευτερο γιατι πραγματικα ειναι τρομερα κατωτερος για πρωταθλητισμο
συμφωνω καιγω μαζι σου οτι ο ολυμπιακος εχει καλυτερο υλικο και υπερτερει σε ποιοτητα της αεκ.αλλα μεχρι στιγμης αυτο φαινεται μονο στα παιχνιδια της ευρωπης.παιχτες κλειδια δεν εχουν προσφερει αυτα που μπορουν και στο πρωταθλημα.εγω κρινω συμφωνα με αυτα που δειχνουν μεχρι τωρα οι ομαδες μας.ολα μπορουν να γινουν θα δουμε στο τελος.
σωστος. εγω ειπα τη γνωμη μου. λοιπον αδερφια καλη χρονια σε ολους με ΥΓΕΙΑ και ολα τα αλλα στα αρχιδια μας.
καλη χρονια σε ολους παιδες αδερφια και αλλοθρησκους.ευχομαι υγεια πανω απολα και το 2008 να φερει τη κουπα στην αεκαρα μας!!
ολα καλα αλλα στο τελος λιγο τα χαλασες αλλα δεν πειραζει να στε καλα
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
Εγω θα κανω την δηλωση τις ΧΡΟΝΙΑΣ...
Χεστηκα για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Τι να το κανω το πρωταθλημα αν εχω χασει απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...
Ειστε μαγκες κυριοι παιχτες??Νικηστε μεσα εξω τους αλλους 2 και ας μην παρετε το πρωταθλημα...
Αυτα αφορουν καθαρα προσωπικες αποψεις..
Δεν περιμενω κανεναν να συμφωνισει μαζι..
Ευχαριστω και καλη Χρονια
Ειστε μαγκες κυριοι παιχτες??Νικηστε μεσα εξω τους αλλους 2 και ας μην παρετε το πρωταθλημα...
Εγω θα κανω την δηλωση τις ΧΡΟΝΙΑΣ...
χωρις παρεξηγηση αλλα αυτη ειναι ητοπαθης δηλωση . παρολαυτα την σεβομαι. και να σου πω γιατι αν ηταν θα γινοντουσαν μονο 10 αγωνες αναμεσα σε αεκ,οσφπ,παο και ο καλυτερος το επερνε. αν στο τελος της χρονιας παρεται την κουπα και εχεις χασει τα ντερμπι πιστεψε με δεν θα εχεις αυτην την αποψη
Με ενα πρωταθλημα μετα απο τοσα χρονια δεν χρυσωνεται το χαπι και ξαφνικα ολα πανε καλα...και δεν ειναι ηττοπαθεια αυτο.. ;) ;)
φιλαρακι πιστεψε με δεν το ειπα για να σε προσβαλω ειλίκρινα. και σου λεω οτι εγω που εχω παρει αρκετα πρωταθληματα(και παλι δεν στο λεω για να σε πικαρω) μπορω να πω οτι θελω και τα ντερμπι αλλα εσυ που εχεις 15 χρονια να το παρεις πιστευω οτι δεν θα το παρεις ετσι αναλαφρα αν το παρεις το πρωταθλημα μονο και μονο επειδη εχασες στα ντερμπι. το ντερμπι ειναι μια χαρα που μενει για λιγες εβδομαδες(προσωπικη αποψη) ενω η κουπα ειναι κατι που σου μενει για μια σεζον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις