Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έκανε κ ποδαρικό στο θρεντ μας ο Κρητίκαρος-ξεσκατιάρης μωρών ε;;;;για να δούμε αν θα μας βγει γουρλής.Για να δούμε.

Καλωσορίζουμε κ στην παρέα μας κ πάλι τον αδερφό-οριεντάλ Αρίωνα.

Πάμε στα της ομάδας.Με το διήμερο ρεπό που είχαν λόγω πρωτοχρονιάς λίγα πράγματα έχουμε να πούμε.
Τα πιο πολλά Αεκτζήδικα νέα έρχονται από τον Βορρά και από τον ΠΑΟΚ.Ακουστε λοιπόν ο Σάντος ποιους ζητάει να έρθουν στον ΠΑΟΚ:
*Τσιρίλο από Λεβάντε με μεταγραφή
*Ζούλιο Σέζαρ από εμάς με μεταγραφή
*Χετεμάι και Πλιάτσικας ως δανεικοί...

...όπως το παέι ο Σάντος θα φτιάξει την ομάδα που είχε πριν 2 χρόνια.Αν είναι να παίξουν τα παιδιά αφού δεν υπολογίζονται ας πάνε.

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλη κιτρινομαυρη χρονια ... οχι ομως με τη κουπα....
αλλα με τις κουπες.
φετος θελω το νταμπλ για να σβησω τα 13 χρονια φαγουρας.
ΥΓΕΙΑ-ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πείτε ότι θέλετε...εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και θα τον περιμένω σήμερα το βράδυ!
Άντε καλά να μας μπει...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το 2008!
Τα λέμε του χρόνου...
Καλή χρονιά μάγκες με υγεία ,ευτυχία , μουνιά , λεφτά...και την ομαδάρα μας να μας χαρίζει όμορφες στιγμές! :rockon:
Τελικά τσάμπα την περίμενα την ΑγιοΒασίλαινα μέχρι το πρωί...έπρεπε να το φανταστώ ότι αφού φοράει ερυθρόλευκα θα είναι ΑΠΑΤΗ!!!
:2funny:

Συνημμένα

• agiosbasilis461.jpg
    agiosbasilis461.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 19

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ερυθρόλευκα ή μη είναι ωραίοοο το μουνί! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την συγκεκριμένη φώτο κράτα την gatto για να την ανεβάσεις παραμονλες του ντέρμπιον-ο νοών νοείτο.Από μεταγραφικά ακούτε τίποτα;;;Μπασινά μάλλον δύσκολα.Χριστοδουλόπουλο βλέπω να μας έρχεται κ να δοθούν τίποτα ανταλλάγματα Πλιάτσικας-Χετεμάι -Καπετάνος κ.λ.π.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά ο Ίμπο πήγε στον Πάοκ...και ο Ποταπένκο κάπου στην Ισπανία!Το σημαντικότερο είναι όμως να μην χαλάσει η συμφωνία Δρόσου-γιαουρτά...άντε και να δούμε την βασίλισσα το 2008 έτσι όπως της αξίζει!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την συγκεκριμένη φώτο κράτα την gatto για να την ανεβάσεις παραμονλες του ντέρμπιον-ο νοών νοείτο.Από μεταγραφικά ακούτε τίποτα;;;Μπασινά μάλλον δύσκολα.Χριστοδουλόπουλο βλέπω να μας έρχεται κ να δοθούν τίποτα ανταλλάγματα Πλιάτσικας-Χετεμάι -Καπετάνος κ.λ.π.
Ποιος τους ακούει μετά τους γαυροβάζελους!!! :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σεις ακόμα δεν ξυπνήσαμε από την πρωτοχρονιάτικη κραιπάλη και σεις αρχίσατε τα ποδοσφαιρικά.. κάφροι...

αντε ρε καλή χρονιά και ας μας κερδίσατε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε σεις ακόμα δεν ξυπνήσαμε από την πρωτοχρονιάτικη κραιπάλη και σεις αρχίσατε τα ποδοσφαιρικά.. κάφροι...

Ρε άει σιχτίρ πρωτοχρονιάτικα που θα μας πεις τι να κάνουμε.Και απάντα στα μηνύματα που σου στέλνω....κλέφτη των παιχτών μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ειδικά οι πρώτοι που δεν έχουν συνηθίσει τις καλές σχέσεις του χο-χο-χο τους με τους προέδρους των άλλων ομάδων,χαλιούνται.Τι να κάνουμε που ο Ντέμης φέρνει κα΄τι καινούργιο στον χώρο του ποδοσφαίρου κ τα χει ακλά με πολλούς προέδρους άλλων ομάδων,όχι μόνο με τον Ζαγοράκη ,αλλά και με τους Πηλαδάκη,Κανελλάκη,Σκόρδα...

Πόσο μάλλον με τον Ζαγοράκη,χρόνια συμαίκτες σε ΑΕΚ/Εθνική και πολύ φίλοι.Πάντως όσο φίλοι κ να ναι ΟΛΑ και ΟΛΟΙ έχουν την τιμή τους,και αν δεν πληρώσεις δεν παίρνεις ακόμα κ αδερφός σου να είναι ο άλλος.Αλλά οι γαύροι είπαμε,χάνουν τα πρωτία στο ποδόσφαιρο κ ψάχνουν για σωσίβια με θεωρίες συνομωσίας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά μια ερώτηση που θέλω να κάνω να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί όλο το ακούω κ κανέναν δεν ξέρω αν ξέρει.

Παίζει να γίνουν φέτος πλέι-οφ στο ποδόσφαιρο,και αν ναι πώς θα γίνουν αυτά με τι σύστημα;;;γιατί το έχω ακούσει στα ράδια ότι θα γίνει φέτος.Ξέρει κανείς τίποτα;

Επισκέπτης
Ειδικά οι πρώτοι που δεν έχουν συνηθίσει τις καλές σχέσεις του χο-χο-χο τους με τους προέδρους των άλλων ομάδων,χαλιούνται.Τι να κάνουμε που ο Ντέμης φέρνει κα΄τι καινούργιο στον χώρο του ποδοσφαίρου κ τα χει ακλά με πολλούς προέδρους άλλων ομάδων,όχι μόνο με τον Ζαγοράκη ,αλλά και με τους Πηλαδάκη,Κανελλάκη,Σκόρδα...

Πόσο μάλλον με τον Ζαγοράκη,χρόνια συμαίκτες σε ΑΕΚ/Εθνική και πολύ φίλοι.Πάντως όσο φίλοι κ να ναι ΟΛΑ και ΟΛΟΙ έχουν την τιμή τους,και αν δεν πληρώσεις δεν παίρνεις ακόμα κ αδερφός σου να είναι ο άλλος.Αλλά οι γαύροι είπαμε,χάνουν τα πρωτία στο ποδόσφαιρο κ ψάχνουν για σωσίβια με θεωρίες συνομωσίας.
η νοοτροπία της αντιπαλότητας που κάποιοι θέλουν να υπάρχει είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ποδοσφαίρου, η φιλία και συνεργασία κατ αρχήν σε διοικητικό επίπεδο και συνέχεια σε φίλαθλο επίπεδο είναι υπέρ της ανάπτυξης του αθλήματος.
ας δούμε πόσα λεφτά χάνονται από της ομάδες όταν αναγκάζονται να παίξουν σε μισά γήπεδα λόγο ζωνών ασφαλείας για μη παρουσία φίλων της φιλοξενούμενης ομάδας και άδειων γηπέδων από τιμωρίες.
την μη καλή σχέση προέδρων την θέλουν μερικοί πρόεδροι γιατί στην ουσία ασχολούνται με την ομάδα τους όχι από αγάπη προς αυτή αλλά για την εξυπηρέτηση οικονομικών τους συμφερόντων από άλλες πηγές. 

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Καταρχην καλη χρονια!
Οντως τα πλευ-οφ αρχιζουν απο φετος,και εχουν ως εξης.
Ο πρωτος πρωταθλητης,οδευτερος παιζει με τον πεμπτο,και οτριτος με τον τεταρτο.Και στη μεταξυ τους βαθμολογια ο πρωτος παει τσαμπιονς λιγκ,και οι υπολοιποι ουεφα.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μια ερώτηση που θέλω να κάνω να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί όλο το ακούω κ κανέναν δεν ξέρω αν ξέρει.

Παίζει να γίνουν φέτος πλέι-οφ στο ποδόσφαιρο,και αν ναι πώς θα γίνουν αυτά με τι σύστημα;;;γιατί το έχω ακούσει στα ράδια ότι θα γίνει φέτος.Ξέρει κανείς τίποτα;
νομίζω ότι αυτό το σύστημα παίζει από εφέτος αλλά δεν αφορά αυτόν που θα τερματίσει πρώτος, δηλαδή ο πρώτος στην κανονική περίοδο είναι και πρωταθλητής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom