Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω ελεγα να παω με τον αδερφο μου και εναν φιλο μου αλλα δεν ηξερα τι γινεται με τα εισητηρια.ειχα παει και λειβαδεια.

Επισκέπτης
Να πάτε ρε μάγκες,να πάτε.Πηγαίντε κ για μένα.Θα δοθούν εισιτήρια σε μας,το μαθα από Τρίπολη από την πηγή κ σε λογικη τιμή.1 1/2 ώρα είναι αξίζει σαν εκδρομούλα να το κανετε.Εγω δεν μπορώ ρε φούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:
και εγώ γιορτάζω την επόμενη βρε αδελφέ την άλλη ημέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνω όμως το τραπέζι την Κυριακή να δούμε τι θα παίξει εν το μεταξύ έχω συγγενείς στην Τρίπολη που κανονίζω και εισιτήρια για το ματς αλλά μάλλον τους βλέπω και αυτούς εδώ να το βλέπουμε απο τηλεόραση.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και να μην μας δώσουν εισιτήρια δεν τρέχει τίποτα...θα ρωτήσουμε τα φιλαράκια μας τα Μπαόκια πως βλέπει κανείς ματς στην Τρίπολη από τα επίσημα...
:2funny:

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εμεις αμα το κανουμε αυτο θα πεσουμε κατηγορια εκτος και αν  παμε ολοι φυλακη και παραδινομαστε ολοι ενας ενας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα είχαν βάλει μπροστά τον ξάδερφο TERAS να ανοίξει τις πόρτες.Με το που τον είδαν :badair: :badair: :badair: :badair:τα Τριπολιτσιωτάκια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ή θα πουν ότι τους έβαλε να κάνουν ντου το κοντό λαμόγιο για να καθυστερήσει η έναρξη του ματς και να μάθουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων... :2funny:

Επισκέπτης
Ή θα πουν ότι τους έβαλε να κάνουν ντου το κοντό λαμόγιο για να καθυστερήσει η έναρξη του ματς και να μάθουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων... :2funny:
λοιπόν αδέλφια ας σοβαρευτούμε καφριλίκια δεν πρέπει ούτε καν να τα λέμε για πλάκα, η ομάδα μας είναι ένα σύμβολο πολιτισμού τα ντου και τα τέτοια ας τα αφήσουμε για άλλους όσοι πάμε εκεί αν μας δώσανε εισιτήρια μας δώσανε αλλιώς γύρω γύρω έχει καλά μαγαζιά με γουρουνοπούλες και κοντοσούβλια το κρασάκι μας και από την τηλεόραση του μαγαζιού.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό εννοείται.Να πάτε από πρωί να τα προμηθευτείτε κ μετά πεταχτείτε Βυτίνα ή Λεβίδι για φαί κ καφέ κ στις 7 γήπεδο.

Επισκέπτης
Αυτό εννοείται.Να πάτε από πρωί να τα προμηθευτείτε κ μετά πεταχτείτε Βυτίνα ή Λεβίδι για φαί κ καφέ κ στις 7 γήπεδο.
αν πέσεις και σε κανένα μαγαζί με καλό παστό χοιρινό μιλάμε θα αναστενάξουν τα κρασοβάρελα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια και καλή χρονιά.Ανεβασμένους σας βλέπω σήμερα,μακάρι να μας βγει σε καλό η αισιοδοξία στην Τρίπολη!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια και καλή χρονιά.Ανεβασμένους σας βλέπω σήμερα,μακάρι να μας βγει σε καλό η αισιοδοξία στην Τρίπολη!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και σένα ξάδελφε στα χάι σε βλέπω.. τι έγινε τα πήραμε στην Πάρνηθα???

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
είμαι σίγουρος ότι αυτό το έχεις ήδη αναλώσει... εκτός αν έπεσε καμμιά ένεση σε ευρώ από άδηλους πόρους χεχεχεχε

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
arion το avatar σου ειναι ολα τα λεφτα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλη χρονια neokli και σε σενα και οτι επιθυμεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom