You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και εγώ γιορτάζω την επόμενη βρε αδελφέ την άλλη ημέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνω όμως το τραπέζι την Κυριακή να δούμε τι θα παίξει εν το μεταξύ έχω συγγενείς στην Τρίπολη που κανονίζω και εισιτήρια για το ματς αλλά μάλλον τους βλέπω και αυτούς εδώ να το βλέπουμε απο τηλεόραση.Να πάτε ρε μάγκες,να πάτε.Πηγαίντε κ για μένα.Θα δοθούν εισιτήρια σε μας,το μαθα από Τρίπολη από την πηγή κ σε λογικη τιμή.1 1/2 ώρα είναι αξίζει σαν εκδρομούλα να το κανετε.Εγω δεν μπορώ ρε φούστη μου
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα είχαν βάλει μπροστά τον ξάδερφο TERAS να ανοίξει τις πόρτες.Με το που τον είδαν τα Τριπολιτσιωτάκια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Zoύμε ημέρες Καρρά-Μελισσανίδη-Γιδόπουλου
Επισκέπτης
λοιπόν αδέλφια ας σοβαρευτούμε καφριλίκια δεν πρέπει ούτε καν να τα λέμε για πλάκα, η ομάδα μας είναι ένα σύμβολο πολιτισμού τα ντου και τα τέτοια ας τα αφήσουμε για άλλους όσοι πάμε εκεί αν μας δώσανε εισιτήρια μας δώσανε αλλιώς γύρω γύρω έχει καλά μαγαζιά με γουρουνοπούλες και κοντοσούβλια το κρασάκι μας και από την τηλεόραση του μαγαζιού.Ή θα πουν ότι τους έβαλε να κάνουν ντου το κοντό λαμόγιο για να καθυστερήσει η έναρξη του ματς και να μάθουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αυτό εννοείται.Να πάτε από πρωί να τα προμηθευτείτε κ μετά πεταχτείτε Βυτίνα ή Λεβίδι για φαί κ καφέ κ στις 7 γήπεδο.
Επισκέπτης
αν πέσεις και σε κανένα μαγαζί με καλό παστό χοιρινό μιλάμε θα αναστενάξουν τα κρασοβάρελα.Αυτό εννοείται.Να πάτε από πρωί να τα προμηθευτείτε κ μετά πεταχτείτε Βυτίνα ή Λεβίδι για φαί κ καφέ κ στις 7 γήπεδο.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα αδέλφια και καλή χρονιά.Ανεβασμένους σας βλέπω σήμερα,μακάρι να μας βγει σε καλό η αισιοδοξία στην Τρίπολη!!
Καλησπέρα αδέλφια και καλή χρονιά.Ανεβασμένους σας βλέπω σήμερα,μακάρι να μας βγει σε καλό η αισιοδοξία στην Τρίπολη!!
και σένα ξάδελφε στα χάι σε βλέπω.. τι έγινε τα πήραμε στην Πάρνηθα???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δώρο Χριστουγέννων...και σένα ξάδελφε στα χάι σε βλέπω.. τι έγινε τα πήραμε στην Πάρνηθα???
Επισκέπτης
για σου αδελφέ αλλόθρησκε σου εύχομαι καλή χρονιά.Welcome back Αρίων ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις