Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΌΠου τους πονεί κ όπου τους σφάζει...

Ρίμπο,ποιος είναι τούτος;;;;ο άμπαλος,ο υπηρέτης του κοντού λαμόγιου της άφωνης βλαχοτραγουδιάρας που έχει στήσει παράγκα στην διαιτησία κ ζούμε μέρες Γιδόπουλου,Καρρά,Μελισσανίδη κ λοιπών φασιστικών στοιχείων.

Α ρε μερικοί απάλευτοι νόημα που έχουν βρει στην μίζερη ζωή τους :jerking: :jerking: :jerking:

Παναϊτσα μου...να μην μοιάσω θεούλη μου,να  μην μοιάσω Φροσάκι μου σαν κ τούτους,να με χωρίσεις.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άντε να δούμε ντυμένο και τον Μπούνο στα ασπρόμαυρα!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και καλη χρονια!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια μου Ενωσίτες καλημέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Ελπίζω να περάσατε καλά και το νέο έτος να βρει την ΑΕΚΑΡΑ μας πρωταθλήτρια :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τι βυζάκια είναι αυτά!!! Ο μα τον Άγιο Ρίμπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα και τον βρίζουν τώρα!!!

οπως γινοταν και αντθετα φιλαρακι. ουκ ολιγοι αεκτζιδες βριζαν τον αγιο ριμπο και τωρα ειναι θεος. εγω προσωπικα ειμαι απο τους λιγους γαυρους που στεναζωριεμε που εφυγε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οπως γινοταν και αντθετα φιλαρακι. ουκ ολιγοι αεκτζιδες βριζαν τον αγιο ριμπο και τωρα ειναι θεος. εγω προσωπικα ειμαι απο τους λιγους γαυρους που στεναζωριεμε που εφυγε

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟ.κανείς ΑΕΚΤΖΗΣ δεν τον έβρισε τουλάχιστον εν χορώ.Μεμονωμένα μπορεί,αλλά δεν θα το ακούσεις.Μάλιστα πέρσι όταν έγινε αλλαγή στο ΟΑΚΑ χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο κ ας χάσαμε τελικά.Μην λέμε κ ότι θέλουμε.Ήμουν μέσα κ το είδα όπως κ τον χειροκρότησα.Κ όπως χειροκρότησα τον Λάκη προχθές κ όπως θα χειροκροτήσω κ τον Τσιρίλο αν έρθει ως Μπαόκι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟ.κανείς ΑΕΚΤΖΗΣ δεν τον έβρισε τουλάχιστον εν χορώ.Μεμονωμένα μπορεί,αλλά δεν θα το ακούσεις.Μάλιστα πέρσι όταν έγινε αλλαγή στο ΟΑΚΑ χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο κ ας χάσαμε τελικά.Μην λέμε κ ότι θέλουμε.Ήμουν μέσα κ το είδα όπως κ τον χειροκρότησα.Κ όπως χειροκρότησα τον Λάκη προχθές κ όπως θα χειροκροτήσω κ τον Τσιρίλο αν έρθει ως Μπαόκι.

κοιτα φιλαρακι ακομα και δικιο να εχεις σιγουρα υπαρχουν καφροι που οσο ηταν στο λιμανι λεγανε το παλτο και ττετοια και τωρα γινεται το αντιθετο. ημουν στο καραισκακη και σιχαθηκα ειλικρινα που μολις πηγενε για κορνερ τον γιουχαραν ολοι. ποιον ? αυτον που για χαρη του πριν μερικους μηνες στη φιεστα βριζαμε ολοι τον κοκκαλη και μας επερνε τις κουπες. απλα επειδη ειμαι ολυμπιακος αλλα λογικος και οχι καφρος να ξερεις οτι αν (λεμε τωρα) πηγαινε στον παναθηναικο του χρονου και οι αεκτζιδες το ιδιο θα κανανε

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
χωρις λαο τριπολη :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωρίς λαό,τι εννοείς;;;Δεν πήρε η ομάδα εισιτήρια ή δεν θα ανοίξουν οι Τριπολιτσιώτες θύρα,όπως κάνουν πα΄ντα;;;;Γιατί παντα ανοίγουν θύρα για τους φιλοξενούμενους.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εβγαλε ανακοινωση το σαιτ της αεκ οτι δεν παιρνει η παε εισητηρια κ οτι ο αστερας δεν ανοιγει θυρα γιατι εχουν πουληθει ολα τα εισητηρια :jerking:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κορώνα στο αβάταρ μου έχω κάνει το Φροσάκι.Ποια ΑΕΚ ρε;;;;

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΦΡΟΣΩ :boobies: :boobies: :boobies:

Και όπως κάνει κ κάποιος απάλευτος

[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

καλά φιλαράκι dark εσύ πρέπεί να την έχεις κάνει όχι Λάστιχο :jerking: αλλά Εβραική Σφεντόνα   :bigdick:με το Φρώσάκι!!!!Χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα ανοίξει μία θύρα νομίζω για μεμονωμένους φιλάθλους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θα ανοίξει τίποτα.Το γράφει κ το aekfc.gr ότι δεν θα δώσουν τίποτα από τον Αστέρα γιατί εξαντλήθηκαν όλα για πάρτη τους.Κρίμα σε τόσο κρίσιμο ματς να μην έχει η ομάδα την συμπαράσταση των οπαδών της.Θα τα καταφέρει ουτως ή άλλως.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Εσύ τελικά ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ. :'(

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν θα ανοίξει τίποτα.Το γράφει κ το aekfc.gr ότι δεν θα δώσουν τίποτα από τον Αστέρα γιατί εξαντλήθηκαν όλα για πάρτη τους.Κρίμα σε τόσο κρίσιμο ματς να μην έχει η ομάδα την συμπαράσταση των οπαδών της.Θα τα καταφέρει ουτως ή άλλως.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Εσύ τελικά ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ. :'(

Οι πάντες Αστέρας θα είναι την Κυριακή........πράσινοι, κόκκινοι μια αγκαλιά θα είναι!!! ;)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οι πάντες Αστέρας θα είναι την Κυριακή........πράσινοι, κόκκινοι μια αγκαλιά θα είναι!!! ;)
ολοι αστερας την κυριακη αλλα η αρρωστεια δεν θα τους κανει τη χαρη.με παοκ παο δεν εξαντληθηκαν τα εισητηρια τωρα εξαντληθηκαν με εμας.βλεπω ευκολη νικη την κυριακη

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ολοι αστερας την κυριακη αλλα η αρρωστεια δεν θα τους κανει τη χαρη.με παοκ παο δεν εξαντληθηκαν τα εισητηρια τωρα εξαντληθηκαν με εμας.βλεπω ευκολη νικη την κυριακη
λογικο ειναι με τους πρωτοπορους παιζουν οχι με τους δευτεροτριτους.

Επισκέπτης
Ρίμπο,ποιος είναι τούτος;;;;ο άμπαλος,ο υπηρέτης του κοντού λαμόγιου της άφωνης βλαχοτραγουδιάρας που έχει στήσει παράγκα στην διαιτησία κ ζούμε μέρες Γιδόπουλου,Καρρά,Μελισσανίδη κ λοιπών φασιστικών στοιχείων.

Εγώ δεν θα πω ότι ΔΕΝ υπάρχει παράγκα, για τον πολύ απλό λόγο ότι... απλά δεν το ξέρω!!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ όμως και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ παράγκα ("έλα ρε κοκκαλιάρη", "μόνο ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν", κτλ, κτλ, κτλ) με ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ηχητικά ντοκουμέντα υπάρχει και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο!!!

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν λοιπόν κι εφόοοοοοοοοοσον αποδειχθεί κάτι και για την άλλη παράγκα, τότε μπορούν να το πουν.

Χεχε, και μετά τσαντίζονται κάποια γαυράκια... εεε... συγνώμη... "τσουκαλάκια" ήθελα να πω επειδή τους βάζω όλους μέσα στο ίδιο τσουβάλι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Διαβάζω σχόλια για τον Τόζερ. Το πράγμα έχει ως εξής. Τον Τόζερ ο Φερέρ τον βάζει σε παιχνίδια εκτός των δύο Γαύρου και ΠΑΟ γιατί ξέρει ότι η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πίεση οπότε ο Τόζερ κουβαλάει την μπάλλα μέχρι τον Ρίμπο ή την σπάει δεξιά Αριστερά ώστε ο Ρίμπο να μην αναγκάζεται να γυρίζει πολύ πίσω να παίρνει την μπάλλα και να παίρνει και ανάσες.Ο Τόζερ την σπάει όμορφα δεξιά αριστερά και έχει και πολύ καλή μακρινή μπαλιά. Οπότε η αντίπαλη άμυνα έχει δύο παίκτες να προσέχει για να μην βγάλουν πάσα.  Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ στηρίζεται στο Passing πολύ και στο παράλληλο π[οδόσφαιρο ώστε να ανοίγουν οι αντίπαλες άμυνες. Στην αρχή του πρωταθλήματος ο Ρίμπο αναγκαζόταν και πήγαινε μέχρι τα στόπερ για να πάρει την μπάλλα και είναι φυσικό ο προσωπικός του αντίπαλος να μην τον χάνει, δύο και τρείς πέφτουν απάνω του. Τώρα όμως παίρνει συνήθως την μπάλλα από τα πλάγια γιατί με το Passing game και με την κίνηση που γίνεται τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων χάνονται. Θυμηθείτε το πρώτο 30λεπτο με τον ΠΑΟΚ. Ο Φερέρ ξέρει ότι ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ, αλλά είναι δυνατόν να παίζουμε με δύο κόφτες σε αυτά τα παιχνίδια? Η ομάδα πρέπει να έχει το νού της πως θα επιτεθεί ώστε και ο αντίπαλος να μην βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom