Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (6 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε Αρίων χέστον.Στα δίκά μας τώρα,για να μην σου στέλνω p.m.επειδή αυτό θα κάνω στους φίλους αδερφούς,τα είπαμε για την συνάντηση κ το μέρος που θα πάμε την Πέμπτη 13/12.Οκ;;;;Στις 9

Επισκέπτης
Καλά ρε Αρίων χέστον.Στα δίκά μας τώρα,για να μην σου στέλνω p.m.επειδή αυτό θα κάνω στους φίλους αδερφούς,τα είπαμε για την συνάντηση κ το μέρος που θα πάμε την Πέμπτη 13/12.Οκ;;;;Στις 9
ναι ήμαστε οκ για την Πέμπτη όπως τα είπαμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
10.000 post στο θρεντ μας αδέρφια μου.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:το μεγαλύτερο θρεντ του φόρουμ.Δυο χρόνια ζωής και συνεχίζουμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.Είμαστε ΕΔΩ δυναμικοί,παρεάτοι,καυλιάρηδες κ με τις συναντήσεις μας για κρασάκι.
Η μεγάλη παρέα των μπουρδελοφιλάθλων.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ θρεντ του φόρουμ....μακράν όλων των άλλων οπαδικών που ανοίγουν περιστασιακά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ....μαζί με τον yiorgo.

EΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

[move]....ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...[/move]

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημέρα αδέρφια.
Καλόμεσημέρι αδέρφια!
καλή όρεξη αδέρφια!
καλό απόγευμα αδέρφια!
καλό βράδυ αδέρφια!
καλόν ύπνο αδέρφια!
καλές γιορτές αδέρφια!
καλή ξεκούραση αδέρφια!
καλό χέσιμο αδέρφια!
καλές διακοπές αδέρφια!

ΤΙΤΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ???????????

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
10.000 post στο θρεντ μας αδέρφια μου.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:το μεγαλύτερο θρεντ του φόρουμ.Δυο χρόνια ζωής και συνεχίζουμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.Είμαστε ΕΔΩ δυναμικοί,παρεάτοι,καυλιάρηδες κ με τις συναντήσεις μας για κρασάκι.
Η μεγάλη παρέα των μπουρδελοφιλάθλων.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ θρεντ του φόρουμ....μακράν όλων των άλλων οπαδικών που ανοίγουν περιστασιακά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ....μαζί με τον yiorgo.

EΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

[move]....ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...[/move]

10.000 καλημέρα- καληνύχτα!!!
χαχαχαχαχα!!!

ρε σεις έχετε πάρα πολυ γέλιο!!!

χαχαχαχαχαχαχ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως αδέρφια μου,η μεγάλη φετινή απογοήτευση είναι ο Αρουαμπαμαρένα και σε καμμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το παχυλό του συμβόλαιο.Πάλι την Τετάρτη δεν έπαιξε τα αναμενόμενα.Ελπίζω να είναι παροδικό το ντεφορμαρισμά του,γιατί πρόκειται για παίχτη που περιμέναμε πολλά.

Επισκέπτης
Πάντως αδέρφια μου,η μεγάλη φετινή απογοήτευση είναι ο Αρουαμπαμαρένα και σε καμμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το παχυλό του συμβόλαιο.Πάλι την Τετάρτη δεν έπαιξε τα αναμενόμενα.Ελπίζω να είναι παροδικό το ντεφορμαρισμά του,γιατί πρόκειται για παίχτη που περιμέναμε πολλά.
μηπωs και φερερ δεν του δινει ανεση κινησεων γιατι στη βιγιαρεαλ εβγαζε και καμια σεντρα ενω στην αεκ δεν εχει κανει ουτε μια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όντως για τα χρήματα που δόθηκαν και για τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα του...είναι πολύ μικρή η προσφορά του!Σπάνια παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες ενώ και αμυντικά είναι πολύ νωχελικός!Όταν γίνει καλά ο Γεωργέας (πότε?????) τον βλέπω να κινδυνεύει να μείνει εκτός ενδεκάδας!!!Ακόμη και ο Τζωρτζιόπουλος δεν νομίζω ότι πρόσφερε λιγότερα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως η πρώτη μεταγραφή όπως όλα δείχνουν,θα ναι φέτος ο Μπασινάς,που θα ενισχύσει τα αμυντικά χαφ,όπου έχουμε πρόβλημα φέτος,λόγω του πεσμένου Ζήκου κ του λίγου Καφέ κ Τόζερ που αναγκαστικά παίζει σε αυτή την θέση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πιστεύω να λείψει κανείς την Κυριακή στις 16.45 από το ΟΑΚΑ ,για το δύσκολο ματς της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ κόντρα στους Ποντίους;;;;

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την Πέμπτη 13/12 στις 21.00 θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση των αδελφών στην Νέα Φιλαδέλφεια για κρασάκι και κουβέντα.Οποιος θέλει να παραβρεθεί ας μου στείλει p.m.

Η πρόσκληση αφορά και μη ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέλφια μου Ενωσίτες.Νταρκ για την άλλη Πέμπτη θα προσπαθήσω να είμαι παρών.Αν θες στείλε μου πμ σε ποιο σημείο βρίσκεστε στο ημίχρονο.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ο Αρού είναι λογικό να μη παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες αφού έχει μπροστά του είτε το Σέζαρ είτε το Ρίμπο που δεν υπάρχει περίπτωση να τον καλύψουν.Αμυντικά όμως τα πάει καλά δε νομίζω να έχουμε απειληθεί ιδιαιτέρως από τη πλευρά του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον έκαναν τα Τσεχάκια σε 2-3 φάσεις γιο-γιο από την μεριά του.Τι θα γίνει όμως αν του κάτσει κανένας Αλούα-αλούα ή κανένας φαλακροξυρισμένος;;;; :think:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια...Και να μην ξεχνιόμαστε:
[move] :rockon: :rockon:ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!! :rockon: :rockon:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η συνάντηση των αδελφών στο ημίχρονο του ματς θα γίνει κανονικά στο γνωστό σημείο.Θα είναι κ μερικά καινούργια αδέρφια που θέλουν να μας γνωρίσουν.Του χρόνου μας βλέπω όλους μαζί να γεμίζουμε μια θύρα διαρκείας με αδέρφια από την μπουρδελοκοινότητα.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Την Πέμπτη 13/12 στις 21.00 θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση των αδελφών στην Νέα Φιλαδέλφεια για κρασάκι και κουβέντα.Οποιος θέλει να παραβρεθεί ας μου στείλει p.m.

Η πρόσκληση αφορά και μη ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ: Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Κ. Dark
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:                         Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

ΘΕΜΑ:Μέρος προγραμματισμένης συνάντησης
Θα ξαναπαρακαλέσω θερμά τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Κ. Dark να μου γνωστοποιήσει την ακριβή διεύθυνση του μαγαζιού καθώς και να μου σταλεί σκαρίφημα(ή φωτογραφία) της περιοχής.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom