Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλό απόγευμα αδέλφια.Σήμερα λείπουν τα μωρά από το σπίτι,πήγαν για καφέ!!Ο Pitsi παρουσιάστηκε ,τη σκαπούλαρε - βγήκε Ι3 -γιατί είναι ΚΟΥΦΑΛΑ και τώρα είναι Κρήτη.Μιλάμε συχνά γιατί θέλει τσάτσο το βύσμα και αφού είναι αδελφός θα τον βολέψω...

[move]  :knockinb: :knockinb: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΦΕΡΕΡ???" :knockinb: :knockinb:[/move]

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
[move]  :knockinb: :knockinb: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΦΕΡΕΡ???" :knockinb: :knockinb:[/move]
Kalis, το αγοράκι της θα παίξει αύριο στις 15.00 με την ομάδα των Νέων της ΑΕΚ, με την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμαριάς. Πρέπει να πάμε να της συμπαρασταθούμε..

Επειδή τα ξέρεις πολύ καλύτερα από τον καθένα, θέλω να μου πεις την γνώμη σου την άλλη πέμπτη για ένα στρατολογικό θέμα που με καίει!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μμμμ μάλλον τα παϊδάκια του ντάρκ θα αναστενάξουνε.. θα τονε σαπίσω για να μάθει να μη με κακολογεί... αντε χανούμια καλό Σ/Κ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μμμμ μάλλον τα παϊδάκια του ντάρκ θα αναστενάξουνε.. θα τονε σαπίσω για να μάθει να μη με κακολογεί... αντε χανούμια καλό Σ/Κ
Καλό Σ/Κ  και σε σένα ξάδερφε και άρχισε δίαιτα μέχρι την Πέμπτη...
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ξάδελφε θέλω να με βλέπετε και να τρομάζετε.. έτσι για να μην ξεχνάμε και την (φίλαθλη) καταγωγή μου...

πιλάφι ξάδελφε χτύπα και δέκα κάμψεις :cheesy:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ξάδελφε θέλω να με βλέπετε και να τρομάζετε.. έτσι για να μην ξεχνάμε και την (φίλαθλη) καταγωγή μου...

πιλάφι ξάδελφε χτύπα και δέκα κάμψεις :cheesy:
Μαγκιές στο Ναύαρχο?? :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
σήμερα χαλαρώνουμε και ετοιμαζόμαστε για την Πέμπτη.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ την κυριακή να πάρω εισητήριο απο το γήπεδο με πιστωτική :helpplea:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ την κυριακή να πάρω εισητήριο απο το γήπεδο με πιστωτική :helpplea:
Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στο γήπεδο,μου φαίνεται πιο πιθανό να γίνεται σε κάποιο ΑΕΚ shop.Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. πάμε γερά αύριο και ετοιμαζόμαστε για καραισκάκη

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στο γήπεδο δεν μπορείς να πάρεις εισιτήριο με πιστωτική. μόνο σε ΑΕΚ SHOP αλλά υπάρχει και ένα site της ΑΕΚ που μπορείς να προμηθεύεσαι εισιτήρια με πιστωτική.
νομίζω ή κάτι τέτοιο

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια...

[move][size=18pt]5 και σήμερα για τη συνάντηση...[/size][/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κουφάλες χανούμια θα πεθάνετε..την πέμπτη βόμβα στο κωλάδικο που θα πάτε....θα φάτε ντού απο βάζελους κια γαύρους που θα σας στείλει 6 μήνες στο νοσοκομείο.....αρχίζει η επιχείρηση εξόντωσής σας....ΜΑΥΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ.....φέρτε και τον ντέμη να του φάω τα συκώτια...... :uglystupid: *P :crazy: :hammer: :boff: :bottom: :new_shocked: :tooth: :bigdick: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αρουαμπαρένα και Ζήκος εκτός αποστολής για το αυριανό ματς!Λογικά θα δούμε πάλι τον Λαγό αριστερό μπακ... :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κουφάλες χανούμια θα πεθάνετε..την πέμπτη βόμβα στο κωλάδικο που θα πάτε....θα φάτε ντού απο βάζελους κια γαύρους που θα σας στείλει 6 μήνες στο νοσοκομείο.....αρχίζει η επιχείρηση εξόντωσής σας....ΜΑΥΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ.....φέρτε και τον ντέμη να του φάω τα συκώτια...... :uglystupid: *P :crazy: :hammer: :boff: :bottom: :new_shocked: :tooth: :bigdick: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα σε κεράσουμε  ένα κρασί και θα σου περάσει.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom