dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλό απόγευμα σκοτεινούλη. Θέλω να μου φιλήσεις το Φρωσάκι.www.smilies.4-user.de]
[/url]
Kalis, το αγοράκι της θα παίξει αύριο στις 15.00 με την ομάδα των Νέων της ΑΕΚ, με την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμαριάς. Πρέπει να πάμε να της συμπαρασταθούμε..[move] "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΦΕΡΕΡ???" [/move]
Ότι θες....Επειδή τα ξέρεις πολύ καλύτερα από τον καθένα, θέλω να μου πεις την γνώμη σου την άλλη πέμπτη για ένα στρατολογικό θέμα που με καίει!
Καλό Σ/Κ και σε σένα ξάδερφε και άρχισε δίαιτα μέχρι την Πέμπτη...μμμμ μάλλον τα παϊδάκια του ντάρκ θα αναστενάξουνε.. θα τονε σαπίσω για να μάθει να μη με κακολογεί... αντε χανούμια καλό Σ/Κ
Μαγκιές στο Ναύαρχο??ξάδελφε θέλω να με βλέπετε και να τρομάζετε.. έτσι για να μην ξεχνάμε και την (φίλαθλη) καταγωγή μου...
πιλάφι ξάδελφε χτύπα και δέκα κάμψεις
τον πείζουνε τον αδελφό?Θα του στείλω μήνυμα αλλά χλωμό το κόβω. :-
Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στο γήπεδο,μου φαίνεται πιο πιθανό να γίνεται σε κάποιο ΑΕΚ shop.Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις...Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ την κυριακή να πάρω εισητήριο απο το γήπεδο με πιστωτική
Θα σε κεράσουμε ένα κρασί και θα σου περάσει.. ;)κουφάλες χανούμια θα πεθάνετε..την πέμπτη βόμβα στο κωλάδικο που θα πάτε....θα φάτε ντού απο βάζελους κια γαύρους που θα σας στείλει 6 μήνες στο νοσοκομείο.....αρχίζει η επιχείρηση εξόντωσής σας....ΜΑΥΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ.....φέρτε και τον ντέμη να του φάω τα συκώτια...... *P