Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι τελείως βλαξ.Πάρε με τηλέφωνο.Ε μα πια.Λες και δεν με βλέπεις;;; :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
θα παρακαλεσω το φιλο μου τον dark να μην ασχολειται με κομλεξικουs και μονιμα αδικημενουs. οσο δεν ασχολεισαι τοσο κομλεξαρονται.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδερφέ bODO τσέκαρε p.m.

Αδέρφια μου SOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον ξάδερφο teras ,μοι κοινοποίησε ότι θα είναι στην συνάντηση της Πέμπτης :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Καταλαβαίνετε νομίζω τι θα περάσουμε εμείς και ο ταβερνιάρης..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις τον ξάδερφο TERAS να φάει τα παϊδάκια μόνος του;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
θα παρακαλεσω το φιλο μου τον dark να μην ασχολειται με κομλεξικουs και μονιμα αδικημενουs. οσο δεν ασχολεισαι τοσο κομλεξαρονται.

Το κακό είναι γράφουμε δε γράφουμε αυτοί συνεχίζουνε τη "χειρονακτική" εργασία. Κουφάλες φάτε όσο δεν μπορώ να ανέβω Αθήνα να είμαι μαζί σας γιατί άμα έρθω......θα πληρώσει το λογαριασμό η κουφάλα ο σκοτείνός που καλεί κόσμο.....και πίστεψέ με πρέπει να έχεις δουλέψει και υπερωρίες!!!!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Εσύ κοίτα να πεις ότι πρέπει να ξυπνήσεις πρωί την επόμενη για να την σκαπουλάρεις νωρίς.....Θα σε δέσω. :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανέβα Κρητικούλι μου εσύ,και θα σε ΄΄πληρώσω΄΄ εγώ.

Χαρ,χαρ,νιαοοοουυυυυυυυυυυυ :smitten: :smitten: :smitten:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
dark τι εγινε με το μπασκετ το τσιμπισες το διαρκειας;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι γιατί είχα προσωπικές ιστορίες κ έτρεχα.Από βδομάδα.Τσέκαρε p.m.,θα το βρεις ήδη.Και την Κυριακή σε περιμένω στο γνωστό σημείο που με έψαχνες την προηγούμενη φορά.

Επισκέπτης
Αδερφέ bODO τσέκαρε p.m.

Αδέρφια μου SOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον ξάδερφο teras ,μοι κοινοποίησε ότι θα είναι στην συνάντηση της Πέμπτης :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Καταλαβαίνετε νομίζω τι θα περάσουμε εμείς και ο ταβερνιάρης..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις τον ξάδερφο TERAS να φάει τα παϊδάκια μόνος του;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
terass θα πάθουν μπλακ άουτ τα παιδάκια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποια παιδάκια ρε Αρίων;;;;παϊδάκια γράφονται.Θα νομίζουν ότι βρήκαμε καμμιά ταβέρνα για κανίβαλλους. :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

όλο παιδάκια,παιδάκια γράφεις κ αναρωτιέμαι μήπως είμαι κανίβαλλος. :helpplea:
Εντάξει τρώω πολύ,αλλά όχι και παιδάκια...μόνο το Φροσάκι :bigdick:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Να'μαι και εγώ!
Τα παιδάκια μου αρέσουν και εμένα..... :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου κανίβαλλοι και μη καλό απόγευμα και καλό Σ/Κ .ΑΔερφέ κανίβαλλε dfwk θα σου πω αύριο για διαρκείας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΟΛΟΙ για να υποστηρίξουμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και για τοματς με την Καλαμαριά και για να φωνάξουμε για το επικείμενω ντέρμπι με την γαυρίλα.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

....Εμπρός ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :bigdick: :bigdick: :bigdick:

....Με το ΜΠΕ-ΜΠΕ :babycry: :babycry: :babycry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom