Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...
Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....
Αλλά αν θυμάμαι καλά το μωρό από κάπου το ξέρεις? :idiot:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....
Αλλά αν θυμάμαι καλά το μωρό από κάπου το ξέρεις? :idiot:
Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..
Με μία λέξη...Pleasuregiver.... :2funny:
Που να έχει μετά μυαλό ο Αραμπατζής να πιάσει το τόπι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.086
Πόντοι
12.056
Αντε να χαθητε ρε παιδεραστες  :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτός θα κάνει πιο πολλές γκέλες και από τον Μορέτο ρε συ kali!
:2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με μία λέξη...Pleasuregiver.... :2funny:
Που να έχει μετά μυαλό ο Αραμπατζής να πιάσει το τόπι.
Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά.. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά.. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πρέπει να την παρηγορήσουμε όλοι μαζί!Πρέπει να σταματήσει αυτή η αδικία! :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πες της να έρθει την άλλη Πέμπτη να αναπτύξουμε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους δεν παίζει το αγοράκι της.... :rockon: Που ξέρεις, μπορεί να αλλάξει και γνώμη..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καληνύχτα κολασμένα αδέλφια...
[move] :rockon: :rockon:Νο 1 ΑΠΑΜΠΑΤΖΗΣ :rockon: :rockon:[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλά ντε νυστάζω...

[move] :rockon: :rockon: Νο 1 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ :rockon: :rockon:[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι Ισπανοί δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της ΑΕΚ, από το καλοκαίρι του 2006 κι έπειτα. Αιτία για αυτό, η παρουσία του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Οι Ιβηρες, λοιπόν, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, όπως και οι οπαδοί της ΑΕΚ, για τη φετινή πορεία της ομάδας του συμπατριώτη τους. Ετσι, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ που ουσιαστικά έδωσε στους κιτρινόμαυρους την πρόκριση στους "32" του κυπέλλου UEFA, ο ισπανικός Τύπος εστίασε στον Φερέρ, τον οποίο χαρακτήρισε "κυρίαρχο και προπονητή που δεσπόζει στην Ελλάδα".

Τις παπαριές που κάνει σε κάποιους αγώνες δεν τις μαθαίνουν οι Ισπανοί!!!Και κυρίως το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Αραμπατζή!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τις παπαριές που κάνει σε κάποιους αγώνες δεν τις μαθαίνουν οι Ισπανοί!!!Και κυρίως το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Αραμπατζή!
:2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι...
Υ.Γ.Έχω αυπνίες..ή ανησυχίες λόγω ..Αραμπατζή???????????? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
πόσο πήδημα έχασα σήμερα το βράδυ που κοιμόμουν ξύπνησα και κανά δυο γαμήκοι έχουν πηδήσει όλη την υφήλιο.
σε λίγο θα κυκλοφορούμε με τσίγκινα σώβρακα εδώ μέσα.

Επισκέπτης
δεν βλέπεις πρωί πρωί ένας δημητράκης29 έχει ανοίξει 15 θρέντ το άτομ και έχει γαμήσει όλα τα μπλοκ ανατολικά και δυτικά και στο τέλος εμείς θα μείνουμε με τον πούτσο στο χέρι. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom