ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...Ο Αραμπατζής θα συνεργάζεται με τα δοκάρια kali???
Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...Ο Αραμπατζής θα συνεργάζεται με τα δοκάρια kali???
Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...
Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....
Αλλά αν θυμάμαι καλά το μωρό από κάπου το ξέρεις?
Με μία λέξη...Pleasuregiver....Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..
Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..Με μία λέξη...Pleasuregiver....
Που να έχει μετά μυαλό ο Αραμπατζής να πιάσει το τόπι.
Πρέπει να την παρηγορήσουμε όλοι μαζί!Πρέπει να σταματήσει αυτή η αδικία!Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..
Πες της να έρθει την άλλη Πέμπτη να αναπτύξουμε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους δεν παίζει το αγοράκι της.... Που ξέρεις, μπορεί να αλλάξει και γνώμη..Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..
Καληνύχτα αδερφέ..Καλά ντε νυστάζω...
[move] Νο 1 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ [/move]
Έτσι...Τις παπαριές που κάνει σε κάποιους αγώνες δεν τις μαθαίνουν οι Ισπανοί!!!Και κυρίως το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Αραμπατζή!
Μια από τα ίδια! Μάλλον θα σκέφτεσαι την φωνή-βελούδο...Έτσι...
Υ.Γ.Έχω αυπνίες..ή ανησυχίες λόγω ..Αραμπατζή????????????