Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι λέτε ρε για τον Ρίμπο ορέ;;;;κουζουλαθήκατε;;;; :uglystupid: :idiot:

Πρώτος σε ασιστ στο πρωτάθλημα φέτος και πρώτος στους συνολικούς πίνακες σε απόδοση.Σου χει δώσε με τις σέντρες του ,τις πάσες του κ τα σουτ,βαθμούς στην Ν.Σμύρνη,Ξάνθη και Χαριλάου,συν το γκολ του Λύμπε στην Λεωφόρο άσχετα που δεν κερδίσαμε.Μέχρι στιγμής τα λεφτά του τα έπιασε.Αν δεν είχαμε τον Ρίμπο σε αυτά τα ματς θα τριγυρνάγαμε σαν τα ζουζούνια τριγύρω από τις μεγάλες περιοχές.

Από όσο τον έχω δει live στο ΟΑΚΑ που πηγαίνω,έχω πάθει την πλάκα μου με το παθος που τον διακρίνει.Μέχρι τρέχει πρώτος για να εκτελέσει αράουτ προκειμένου να μην περνάει ο χρόνος.Αν έδειχναν ΟΛΟΙ στην ομάδα το ΠΑΘΟΣ του θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τώρα.Συν του ότι πέραν της δικής του απόδοσης ,έχει κάνει τον Ράμος ΣΟΥΠΕΡ μέχρι στιγμής.Το ότι παίζουν στην ίδια πλευρά,το ότι είναι μαζί στο δωμάτιο στις αποστολές της ομάδας συν τις συμβουλές που του δίνει συνέχεια,είναι σαν να έχουμε 2 Ριβάλντο στην ομάδα.Αυτή την στιγμή για μένα οι 2 ΜVP είναι οι Ριβάλντο/ Δέλλας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου αετοί από την παγωμένη Νέα Υόρκη. :idiot: Ευτυχώς αρχίζει να ξημερώνει εδώ και σηκωθήκαμε! :2funny:
Καταρχάς να πω τα χρόνια πολλά στα αδέρφια μας που γιορτάζουν και να τους ευχηθώ τα καλύτερα.
Για χτές τι να πω? Η απόλυτη ηδονή.....Έτσι θα πρέπει να μεταδίδονται τα παιχνίδια...χωρίς εκφωνητή. 
Καλημέρα αδέρφια μου αετοί από την παγωμένη Νέα Υόρκη. :idiot: Ευτυχώς αρχίζει να ξημερώνει εδώ και σηκωθήκαμε! :2funny:
Καταρχάς να πω τα χρόνια πολλά στα αδέρφια μας που γιορτάζουν και να τους ευχηθώ τα καλύτερα.
Για χτές τι να πω? Η απόλυτη ηδονή.....Έτσι θα πρέπει να μεταδίδονται τα παιχνίδια...χωρίς εκφωνητή. 

Ποια Ν.Υόρκη βρε παπάρα;;;;Έγινε Νέα Υόρκη το Rock City(Πετρούπολη);;;;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ποια Ν.Υόρκη βρε παπάρα;;;;Έγινε Νέα Υόρκη το Rock City(Πετρούπολη);;;;
Βασικά ήταν ένας άλλος πιο όμορφος τρόπος να πω ότι τώρα κατάφερα να σηκωθώ.......Βλέπω ότι έχει ανοίξει και thread για τους ελεύθερους επαγγελματίες...ωραία.. :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.088
Πόντοι
12.056
Θα ερθει και εσενα η ωρα σου...
13/12 Με το φροσακι μαζι..  :boff: :boff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εντάξει ας μην τα παραλέμε κιόλας...θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολύ περισσότερα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!Ακόμη δεν έχει παίξει σαν Ριβάλντο!Στα τελευταία 2-3 παιχνίδια έχει αρχίσει να ανεβαίνει!Μην περιμένουμε να τον βγάλουμε ήρωα επειδή έκανε μια πάσα!Ο Ριβάλντο μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γερούλι,θα κάτσω του ναυαρχούλι που με προσέχει κ μου μιλαέι γλυκά.Εσύ είσαι κακούλης από ότι έχει πει ο σκοτεινούλης μου,και κάνεις κακές παρεούλες ;) ;)

Ζε σε σέλω :smitten: :smitten: :smitten:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει ας μην τα παραλέμε κιόλας...θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολύ περισσότερα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!Ακόμη δεν έχει παίξει σαν Ριβάλντο!Στα τελευταία 2-3 παιχνίδια έχει αρχίσει να ανεβαίνει!Μην περιμένουμε να τον βγάλουμε ήρωα επειδή έκανε μια πάσα!Ο Ριβάλντο μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα!

Καλά ρε συ,άμα ήταν ο Ριβάλντο που ξέραμε θα έπαιζε στην Μπάρτσα ακόμα.Αλλά για τα χρόνια του,και για όλα όσα έχει κατακτήσει θα έλεγες ότι ήρθε να μαζέψει ένσημα.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι δεν είναι έτσι ,κρίμα στα γαυράκια που άλλα περίμεναν.
Σίγουρα μπορεί πιο πολλά όσον αφορά την αξία του.Αλλά για το πάθος του,τα ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ κάθε μέρα στο γήπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα τα γαμή.... τα κωλόπαιδα τον κωλόγερο και τον ελεύθερο επαγγελματία.Δεν θα σας πετύχω ρε κότες;;;;ειδικά τον πουστρόγερο δεν θα τον πετύχω με το τουτού μου.Θα περάσω από πάνω από το παπί του ,σαν οδοστρωτήρας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά ρε συ,άμα ήταν ο Ριβάλντο που ξέραμε θα έπαιζε στην Μπάρτσα ακόμα.Αλλά για τα χρόνια του,και για όλα όσα έχει κατακτήσει θα έλεγες ότι ήρθε να μαζέψει ένσημα.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι δεν είναι έτσι ,κρίμα στα γαυράκια που άλλα περίμεναν.
Σίγουρα μπορεί πιο πολλά όσον αφορά την αξία του.Αλλά για το πάθος του,τα ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ κάθε μέρα στο γήπεδο.
Ακόμα να σου φτιάξουν το πρόβλημα με τις παραθέσεις? :helpplea:
Στη συνέχεια πιστεύω ότι θα ανέβει κι αλλο και θα προσφέρει περισσότερα και μέσα στο γήπεδο!Απλά ας μην τον θεοποιούμε επειδή είναι πρώτος στις ασίστ!Και ο Σέζαρ ήταν πρώτος στις ασίστ 2 χρόνια και οι περισσότεροι Αεκτζήδες τον βρίζουν!Μην το βλέπουμε αλλιώς επειδή ο άλλος λέγεται Ρίμπο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΚΟΜΑ.Ο πάτερ Γιώργης με κυνηγάει συνέχεια από πίσω για να τις βγάζει,αλλά μάλλον δεν λύνεται εύκολα.

Πάτεεεεεεεεεεερ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Τέσπα ,συμφωνούμε σε γενικές για τον Ρίμπο.Πάντως η ομάδα δείχνει ότι ανεβαίνει συνέχεια....και κατεβαίνει με τις εμπνέυσεις του μπαρμπα-Στάθη που και που.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Χρόνια Πολλά στον Νίκο τον ΑΕΚτζή.....και φυσικά σε όλους τους Νίκους-Νίκες(έχουμε και απο αυτές...) του site.....πολύχρονοι/ες μάγκες-μάγκισες.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Αραμπατζής θα συνεργάζεται με τα δοκάρια kali??? :dancing:

Συνημμένα

• moreto3701.jpg
    moreto3701.jpg