Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και από εμένα χρόνια πολλά στους Νικολήδες και της Νικολίτσες στον στόλο του Καλίς που εορτάζει σήμερα.
καλημέρα Ελλάδα  καλημέρα  ΑΕΚάραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια,ευχαριστώ για τις ευχές σας.Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να ειστε πάντα γεροί.Χρωστάω κέρασμα στη συνάντησή μας.... Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κέρασμα εσύ,κέρασμα ο ξάδερφος teras που την προηγούμενη έχει γενέθλια,κέρασμα εγω τον Τάλω για τη νίκη της βαζέλας σε μας...θα γίνει του κεράσματος :knockinb: :knockinb:

Για τον Μορέττο ,τίποτα αδερφέ μου ε;;;;κο-κο-κο,κο-κο-κο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χρόνια πολλά και από μένα ναυτάκιιιιιιιιιιι μου.Ελπίζω ο σκοτεινούλης μου,να με φέρει στην συνάντηση την άλλη Πέμπτη κ να σε γνωρίσω από κοντα και να σου δώσω ένα Μ Ε Γ Α Λ Ο  φιλί για την γιορτούλα σου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες και ιδιαιτερα στο γνωστο Νικολα(nik30) που δεν ειναι ομως πλεον ενεργος στη ωραια παρεα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Κέρασμα εσύ,κέρασμα ο ξάδερφος teras που την προηγούμενη έχει γενέθλια,κέρασμα εγω τον Τάλω για τη νίκη της βαζέλας σε μας...θα γίνει του κεράσματος :knockinb: :knockinb:

Για τον Μορέττο ,τίποτα αδερφέ μου ε;;;;κο-κο-κο,κο-κο-κο.
Άντε χάσου ρε εγκάθετε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες και ιδιαιτερα στο γνωστο Νικολα(nik30) που δεν ειναι ομως πλεον ενεργος στη ωραια παρεα.

Ο Νίκος δεν γιορτάζει σήμερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Ο Ντούντα έπιασε δουλειά ως τεχνικός σύμβουλος στην Αεκάρα μας!
Μπράβο στον Δρόσο! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μακάρι να γινότανε!Πάντως και ο Αγγέλου είναι πνευματικό του παιδί!
Πρέπει να κάνουμε 1-2 μεταγραφές γιατί απ'ότι διαβάζω και ο Πάβιτς είναι για ξουτ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελικά όπως πάει θα αλλαχτεί όλο το καλοκαιρινό ρόστερ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατόπιν τηλ.επικοινωννίας μου με τον αδερφό nik30 τα αδερφια KALIS,ARION,SONY,dfwk και ALTEC έχετε τους χαιρετισμούς του,όπως κ ο φίλος βάζελος μούτσος.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδέλφια μου Ενωσίτες καλημέρα.Καταρχήν χρόνια πολλά στους εορτάζοντες :) :).Η ομαδάρα πήγε σχετικά καλά χτες, το σημαντικό ειναι ότι κερδίσαμε και προχωράμε δυνατά.Ελα μωρή Αεκάρααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon:.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αν δεν ητα ν τα δοκαρια παλι θα βριζαμε τον Μορετο που δε μπορει να σταυρωσει αγωνα χωρις να το ρουφηξει...Ας ειναι καλα ο Αη Νικολας μας εσωσε ψες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Προσοχή τώρα στην Καλαμαριά...στα εντός έδρας ματς έχουμε δυσκολευτεί πιο πολύ μέχρι τώρα...και δεν χρειαζόμαστε άλλη γκέλα στο Οακα...ειδικά πριν το ντέρμπι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδερφέ silver,ο Μορέτο όσο κ αν σου φαίνεται κουφό,ακόμα δεν έχει φάει γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος.Οτι εφαγε το έφαγε στην Ευρώπη κ σε φιλικά.Όσο για τα δοκάρια,τι φταίει ο Μορέτο όταν η ομάδα έπαθε κλακάζ στο τελευταίο δεκάλεπτο,εμφανώς λόγω κούρασης.Η αποκρουση του η τελευταία ήταν πραγματικά υπόδειγμα αντανακλαστικών.Γενικώς ότι πάει ψηλά το καθαρίζει.Στα χαμηλά έιναι δύο κλικ πίσω κ πέφτει αφού η μπάλλα έχει μπει μέσα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσοχή τώρα στην Καλαμαριά...στα εντός έδρας ματς έχουμε δυσκολευτεί πιο πολύ μέχρι τώρα...και δεν χρειαζόμαστε άλλη γκέλα στο Οακα...ειδικά πριν το ντέρμπι!

Πόσο μάλλον που οι Πόντιοι στην κυριολεξία με την ψυχή στο στόμα τους έχουμε κερδίσει τις τελευταίες χρονιές.Θέλει πολύ προσοχή,γιατί η κούραση έκανε εμφανή τα σημαδια της χθες.Πάντως η ομάδα δείχνει χαρακτήρα κ ατσάλινη διάθεση μέχρι στιγμής.Αν πάμε με +3 στο ντέρμπι κ χάσουμε κ λήξει ο Α' γύρος με ισοβαθμια των 2 μας ή κ των 3 μας,πάλι θεωρώ ότι έχουμε το προβάδισμα.Στο Β' γύρο έχουμε 9 ματς μέσα κ 6 έξω με όλα τα ντέρμπι μέσα.Η διαφορά των 3 βαθμών που χτίστηκε μέχρι τώρα είναι χρυσάφι,ειδικά πριν από το ντέρμπιον.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι όπως τα λες είναι Νταρκ.Εγώ πιστεύω ότι και 1-2 βαθμούς να είμαστε πίσω στο τέλος του πρώτου γύρου στη χειρότερη και πάλι είμαστε το φαβορί αν εκμεταλλευτούμε το ευνοικό πρόγραμμα που έχουμε στο β' γύρο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλό θα είναι να μην είμαστε πίσω!Οι γκέλες θα σταματήσουν στον δεύτερο γύρο...στην Ελλάδα είμαστε!Και το ότι έχουμε τα ντέρμπι στην έδρα μας δεν είναι απαραίτητα θετικό!Δεν είναι και καμμιά σούπερ έδρα το Οάκα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να πας για τη νίκη ΟΠΟΥ και αν παίξεις.Ειδικά μέσα στην λυόμενη πισίνα μια ενδεχόμενη νίκη σε καθιστά σούπερ φαβορί πια.Πάντως θα ρθουν πολλές γκέλες για όλους ακόμα,δείτε Ξάνθη με ΠΑΟ,γριές με μας,Αστέρας με ΠΑΟ/γαύρους κ.ο.κ.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΥΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom