Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πήγαμε να τους κάνουμε ήρωες τους τσουρουκάδες στο τέλος!Ο μπαρμπα-Φερέρ ροχάλιζε στον πάγκο...έπρεπε να τον βάλει τον Παπασταθό 10-15 λεπτά νωρίτερα!
Τέλος καλό...πάμε γι' άλλα! :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μια φορα εκανα ζαπινγκ,βαλατε γκολ κ αλλη μια με το δοκαρι!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπράβο ρε χανούμια...άντε και καλλίτερα....στην επόμενη φάση...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.062
Πόντοι
12.056
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Ωραια αν δυσκολη βραδια προς το τελος η σημερινη.... :tickedoff:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πήγαμε να τους κάνουμε ήρωες τους τσουρουκάδες στο τέλος!Ο μπαρμπα-Φερέρ ροχάλιζε στον πάγκο...έπρεπε να τον βάλει τον Παπασταθό 10-15 λεπτά νωρίτερα!
Τέλος καλό...πάμε γι' άλλα! :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Φερερ ροχαλιζε στον παγκο??

Κατι μου λεει οτι η ξανθια θα κανει σεξ σημερα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ποια ξανθια ρε μαγκες?Εχετε φωτο?

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι καλά να λέμε παιδιά. Ας μου πει κάποιος πότε επιτέλους θα παίξει μπάλα αυτή η ομάδα; :think:

Επισκέπτης
Μέτριο ματς.... παραλίγο να κοιμηθώ στον καναπέ. Ξύπνησα όμως για τα καλά στο τελευταίο δεκάλεπτο!!!

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια κόντεψαν να μας στείλουν στο Ωνάσειο αλλά ευτυχώς στο τέλος όλα καλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Καταρχάς θα θελα να πω χρόνια πολλά στους εορταζοντες Νικόλαους και ιδιαίτερα σε 2 πολύ καλά αδέρφια μας-πατεράδες:τον Κρητίκαρο(ευτυχώς όχι από τα Ζωνιανά) και τον ναύαρχο που σήμερα (όπως πάντα άλλωστε) κάθεται ελέω της γιορτής του Αγ.Νικολάου που κάθονται όλοι οι ναυταίοι.Παιδιά χρόνια πολλά κ να δείτε τις κοράκλες σας ότι επιθυμείτε κ την ΑΡΡΩΣΤΙΑ πρωταθλήτρια. :rockon: :rockon: :rockon:

Στα δικά μας τώρα.Καταρχάς θέλω να χαιρετήσω τα αδέρφια μου χθες εδώ μέσα που ουσιαστικά έκαναν μετάδοση του αγώνα ζωντανά από εδώ μέσα,δίνοντας άλλον τόνο στο θρεντάκι μας.Ούτε ο Σπυρόπουλος να ήσουν dfwk.

Καλά ρε,πώς φώναζαν έτσι τα αδέρφια στην Τσεχία.Ούτε μέσα στην σκεπαστή να ήμουν. :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Μπράβο στην ομάδα που κόντρα στην κούραση μετά την υπερπροσπάθεια με τον ΑΡΗ ουσιαστικά προκρίθηκε στον άλλο γύρο του ΟΥΕΦΑ κ με προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει κ πρώτη.Πάντως η πρόκριση φαντάζει βέβαια κ ήρθε σε μια στιγμή κόντρα στις φωνές που την ήθελαν να παρατάει το ΟΥΕΦΑ ελέω πρωταθλήματος.Επιπλέον με την νίκη αυτή,πήραμε τους πολύτιμους πόντους κ για την Ελλάδα κ για μας ώστε στο πιθανό τσάμπιονς λιγκ του χρόνου,να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών.Μπράβο κ στον γίγαντα Μορέτο που με την χθεσινή του εμφάνιση κράτησε όρθια την ομάδα στο τελευταίο δύσκολο δεκάλεπτο όταν είδαμε όλοι ότι η ομάδα κουράστηκε και βούλωσε τα στόματα κάποιων αρουραίων που ήθελαν τον Αραμπατζή να του παίρνει την θέση!!!!!!!!!!!!! :uglystupid: :idiot:

Μα καλά ρε,οι γαύροι της Ευρώπης για να περάσουν τον Διαγόρα χρειάζονται την διαιτησία μαζί τους;;;;;Ωχ Παναγίτσα μου κ πλησιάζει το ντέρμπιον. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom