Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γκουχου γκουχου...
στα αρχιδια σου εσενα ετσι και αλλοιως...ειμαστε σε αναμονη διαψευσης απο την ''επισημη'' αεκ (την ποια ; αααααααααχχαχαχαχαχαχαχχα)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Ο Τσιλιμπάρης φεύγει από την ΑΕΚ

Μετά τα προβλήματα στο ανδρικό τμήμα του βόλεϊ και το τμήμα ανδρών του χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ενώ αντίστροφα μετράει στην ομάδα και ο Κώστας Τσιλιμπάρης. Ο δύο φορές MVP στις 8 πρώτες αγωνιστικές του εφετινού πρωταθλήματος φέρεται να συμφώνησε με ιταλικό σύλλογο. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και φεύγει οριστικά τα Χριστούγεννα.

Η απώλεια του Τσιλιμπάρη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έχοντας ήδη αναδειχθεί δυο φορές MVP στις πρώτες 8 αγωνιστικές, θα δημιουργήσει ενα πολύ σημαντικό κενό στην ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 ανδρών μαζί με τον ΠΑΟΚ, με 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, δυο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Διομήδη που βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Σύμφωνα με το [size=20pt]aek-live.[/size]gr που έκανε και την αποκάλυψη για τον Τσιλιμπάρη η κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη και εκφράζεται η άποψη ότι τα συσωρευμένα προβλήματα είναι τόσα πολλά, που [size=20pt]απειλούν την υπόσταση του τμήματος.[/size]

γκουχου γκουχου...
1oν Εσύ είχες βάλει ένα λινκ για ότι οι παίκτες του ΒΟΛΕΥ της ΑΕΚ και εκεί σουτ έγραψα ότι υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ διάψευση από την ΑΕΚ. Μη λες μαλακίες και μη ξεφτιλίζεσαι υπάρχουν και τα γραπτά.
2ον Όσο και ν έψαξα σε άλλα σάιτ (πλην αυτό του ΑΕΚ λάιβ γιατί δε τ ανοίγει) τέτοια είδηση δε βρήκα.
3ον Απ όσο μπορώ να γνωρίζω επί δημοσίου οι γερανιτζήδες καθάριζαν το χρόνο κατά μέσω όρο περίπου στα 70χιλιάρικα.
4ον Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και δε διαβάζεις και το λινκ ΠΑΠΑΡΑ
Έχουμε και λέμε.
α) Κόστος αρχικών υπηρεσιών 20 χιλιάρικα
β)Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο 80χιλιάρικα
γ)ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ 120-150 χιλιάρικα (ανάλογα το κατάστημα)
δ)Μέγεθος καταστήματος από 50τμ-150τμ
ΜΟΝΟ σε χρήματα δηλαδή πρέπει να έχει ΣΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ (γιατί ο τύπος είπαμε το άνοιξε εν καιρό που οι τράπεζες δεν έδιναν ούτε του αγγέλου τους νερό) 250χιλιάρικα. Χώρια τον αέρα που έπρεπε να πληρώσεις για το νοικι (που σ επαγγελματική στέγη στο λιμάνι 2 βήματα από εκεί που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια δίπλα στην ΧΕΛΜΕΠΑ, με ένα σκασμό ναυτιλιακές γύρω γύρω θέλεις το λιγότερο 1 χρόνο αέρα με κανένα 5χίλιαρο το νοίκι)
Που σαι Χρηστίδι;  :2on1: :2on1: :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
1oν Εσύ είχες βάλει ένα λινκ για ότι οι παίκτες του ΒΟΛΕΥ της ΑΕΚ και εκεί σουτ έγραψα ότι υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ διάψευση από την ΑΕΚ. Μη λες μαλακίες και μη ξεφτιλίζεσαι υπάρχουν και τα γραπτά.
2ον Όσο και ν έψαξα σε άλλα σάιτ (πλην αυτό του ΑΕΚ λάιβ γιατί δε τ ανοίγει) τέτοια είδηση δε βρήκα.
3ον Απ όσο μπορώ να γνωρίζω επί δημοσίου οι γερανιτζήδες καθάριζαν το χρόνο κατά μέσω όρο περίπου στα 70χιλιάρικα.
4ον Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και δε διαβάζεις και το λινκ ΠΑΠΑΡΑ
Έχουμε και λέμε.
α) Κόστος αρχικών υπηρεσιών 20 χιλιάρικα
β)Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο 80χιλιάρικα
γ)ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ 120-150 χιλιάρικα (ανάλογα το κατάστημα)
δ)Μέγεθος καταστήματος από 50τμ-150τμ
ΜΟΝΟ σε χρήματα δηλαδή πρέπει να έχει ΣΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ (γιατί ο τύπος είπαμε το άνοιξε εν καιρό που οι τράπεζες δεν έδιναν ούτε του αγγέλου τους νερό) 250χιλιάρικα. Χώρια τον αέρα που έπρεπε να πληρώσεις για το νοικι (που σ επαγγελματική στέγη στο λιμάνι 2 βήματα από εκεί που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια δίπλα στην ΧΕΛΜΕΠΑ, με ένα σκασμό ναυτιλιακές γύρω γύρω θέλεις το λιγότερο 1 χρόνο αέρα με κανένα 5χίλιαρο το νοίκι)
Που σαι Χρηστίδι;  :2on1: :2on1: :2on1:
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα...σταματα...δεν ντρεπεσαι να ξευτιλιζεσαι;;
διαβασε καλα
απαιτουμενο αρχικο κεφαλαιο.....
με 85 ξεκινας ...
[size=90pt]ΑΝ ΕΧΕΙΣ 85000 ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ[/size]

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ =αυτο που απαιτειται
ΑΡΧΙΚΟ = για να αρχισεις
ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ελεος....μην ξευτιλιζεσαι αλλο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
απο κει και περα στην πορεια θα παει 120000 - 150000....
αναλογα το μαγαζι...
αλλα με 85000 ξεκινας...
ελα γεια...ξευτιλιζεσαι...σταματαω γιατι εισαι φιλαρακι σε καταλαβαινω εισαι σε δυσκολη θεση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα...σταματα...δεν ντρεπεσαι να ξευτιλιζεσαι;;
διαβασε καλα
απαιτουμενο αρχικο κεφαλαιο.....
με 85 ξεκινας ...
[size=90pt]ΑΝ ΕΧΕΙΣ 85000 ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ[/size]

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ =αυτο που απαιτειται
ΑΡΧΙΚΟ = για να αρχισεις
ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ελεος....μην ξευτιλιζεσαι αλλο...

απο κει και περα στην πορεια θα παει 120000 - 150000....
αναλογα το μαγαζι...
αλλα με 85000 ξεκινας...
ελα γεια...ξευτιλιζεσαι...σταματαω γιατι εισαι φιλαρακι σε καταλαβαινω εισαι σε δυσκολη θεση...
Πως ξεκινάς ρε μαλάκα; Χωρίς μαγαζί; Στο φούρνο του σπιτιού σου θα φτιάχνεις τις τυρόπιτες; Και τον φραπε θα τον χτυπάς στο χέρι;
Το ΟΛΟ το λοιπόν επιχειρημα (κεφάλαιο, εξοπλισμός, μαγαζί, έντρι φι κτλπ κτλπ) θέλει ΜΕΣΟ ΟΡΟ σχεδόν 250χιλιάρικα (μπορεί και παραπάνω γιατί άλλον "αέρα" πλήρωσε ο Γρηγόρης της γειτονιάς μου και άλλο ο Γρηγόρης στο Σύνταγμα). 250χιλιάρικα το λοιπόν ο μέσος γερανατζής ήθελε 4-5 χρόνια για να βγάλει (χωρίς να ξοδεύει ΜΙΑ).
Με 85χιλιάρικα το λοιπόν ΔΕ ξεκινάς. Δε θα πάω εγώ στον Γρηγόρη και θα του πω "μάγκα τσάκο τα 85χιλιάρικα και ξεκινώ". Θα ψάξουν να δούν ΕΧΩ και τ άλλα ποσά που χρειάζεται για να μπορέσω ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ. Αν δε τ έχω (ή δεν έχω εγκυητική επίστολή) θα μου πουν να πάρω λος πούλος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses:

Συνημμένα

• original (1).jpg
    original (1).jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πως ξεκινάς ρε μαλάκα; Χωρίς μαγαζί; Στο φούρνο του σπιτιού σου θα φτιάχνεις τις τυρόπιτες; Και τον φραπε θα τον χτυπάς στο χέρι;
Το ΟΛΟ το λοιπόν επιχειρημα (κεφάλαιο, εξοπλισμός, μαγαζί, έντρι φι κτλπ κτλπ) θέλει ΜΕΣΟ ΟΡΟ σχεδόν 250χιλιάρικα (μπορεί και παραπάνω γιατί άλλον "αέρα" πλήρωσε ο Γρηγόρης της γειτονιάς μου και άλλο ο Γρηγόρης στο Σύνταγμα). 250χιλιάρικα το λοιπόν ο μέσος γερανατζής ήθελε 4-5 χρόνια για να βγάλει (χωρίς να ξοδεύει ΜΙΑ).
Με 85χιλιάρικα το λοιπόν ΔΕ ξεκινάς. Δε θα πάω εγώ στον Γρηγόρη και θα του πω "μάγκα τσάκο τα 85χιλιάρικα και ξεκινώ". Θα ψάξουν να δούν ΕΧΩ και τ άλλα ποσά που χρειάζεται για να μπορέσω ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ. Αν δε τ έχω (ή δεν έχω εγκυητική επίστολή) θα μου πουν να πάρω λος πούλος.
ρε μαλακα δεν θελω να σε ξευτιλιζω αλλα δεν βοηθας κιολας...
ο μεσος γερανιτζης δεν επαιρνε 70000 το χρονο...επαιρνε πανω απο 100....ειχε γινει μαλιστα και θεμα ....το 2005 ...το ουφακι δουλευε εκει χρονια...
αλλα θα παρω τα δικα σου δεδομενα....70000 το χρονο...
σε 5 χρονια =350000 ....
και 250000 να θες (δεν θες αλλα για οικονομια της συζητησης το δεχομαι) μενουν αλλα 100 να ζησεις 5 χρονια δηλαδη 20 το χρονο....δεν φτανουν;; :2funny:  :2funny:  :2funny:
και προσεξε τωρα...πηρα τις ακραιες περιπτωσεις τις δικες σου για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ...
που ουτε ο γερανιτζης παιρνει 70 (η μαλλον επαιρνε γιατι τωρα δεν ξερω) ουτε για να ανοιξεις γρηγορη θες 250...
σου ξαναλεω σταματα...
εχεις γινει σημερα γαμω τις ρομπες...
θα κατσω να κανω ποτ πουρι τα ποστ και θα σε ΞΑΝΑξευτιλισω...
δεν το θελω ρε πουστη μου ελεος...
σταματα λεμε...κανε την παπαια...
ελεος  :helpplea:  :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
250χιλιάρικα το λοιπόν ο μέσος γερανατζής ήθελε 4-5 χρόνια για να βγάλει (χωρίς να ξοδεύει ΜΙΑ).
:headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα δεν θελω να σε ξευτιλιζω αλλα δεν βοηθας κιολας...
ο μεσος γερανιτζης δεν επαιρνε 70000 το χρονο...επαιρνε πανω απο 100....ειχε γινει μαλιστα και θεμα ....το 2005 ...το ουφακι δουλευε εκει χρονια...
αλλα θα παρω τα δικα σου δεδομενα....70000 το χρονο...
σε 5 χρονια =350000 ....
και 250000 να θες (δεν θες αλλα για οικονομια της συζητησης το δεχομαι) μενουν αλλα 100 να ζησεις 5 χρονια δηλαδη 20 το χρονο....δεν φτανουν;; :2funny:  :2funny:  :2funny:
και προσεξε τωρα...πηρα τις ακραιες περιπτωσεις τις δικες σου για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ...
που ουτε ο γερανιτζης παιρνει 70 (η μαλλον επαιρνε γιατι τωρα δεν ξερω) ουτε για να ανοιξεις γρηγορη θες 250...
σου ξαναλεω σταματα...
εχεις γινει σημερα γαμω τις ρομπες...
θα κατσω να κανω ποτ πουρι τα ποστ και θα σε ΞΑΝΑξευτιλισω...
δεν το θελω ρε πουστη μου ελεος...
σταματα λεμε...κανε την παπαια...
ελεος   :helpplea:  :helpplea:
Αρχίδια πάνω από 100 πέρνανε. Αυτό είχε γίνει θέμα από κάτι Καθημερινές και σία για να μπορέσει να πει η κοινή γνώμη "τιιιιιιιιιιιιιιιι; Πάνω από 100χιλιάρικα; Τι είναι αυτοί και πέρνουν τόσα". Όταν πήγε ο ΟΛΠ στους Κινέζους έβγαιναν σιγά σιγά σα τις αδερφές και έλεγαν ότι έπαιρναν πάνω από 100 χιλιάρικα όσοι δούλευαν 12+ ώρες που αυτοί ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα ανθρώπου που είχε χάσει τ 7 από τα 10. Κανένας γερανατζής (απ αυτούς που ήξερα εγώ) δε καθάριζαν πάνω από 70.
Πάμε στο παρακάτω. Είσαι σοβαρός τώρα; Οι περισσότεροι απ αυτούς είχαν ανοιχτά δάνεια που έτρεχαν για σπίτια. Οι περισσότεροι απ αυτούς ήταν άνθρωποι που σπούδαζαν παιδιά. Τι λες τώρα; Θα έχεις παιδιά που σπουδάζουν θα έχεις και ανοιχτό δάνειο που τρέχει και θα σου φτάνουν γι οοοοοοοοοοοοοοολα αυτά 20χιλιάρικα το χρόνο ΚΑΙ για να ζήσεις; Μαλάκα ΤΩΡΑ μια οικογένεια με 2 παιδιά θέλει περίπου 1500 ευρώ το μήνα. ΤΩΡΑ στη κρίση. Ξέρεις πόσες οικογένειες έχουν αποφασίσει να μη πληρώνουν το δάνειο για να ζήσουν τα παιδιά τους;;;;;
Αν ήταν έτσι όπως τα ωραιοποιείς όλοι οι γερανατζήδες θα έπρεπε να έχουν από ένα έβερεστ, γρηγόρη, μακ, γκούντης κτλπ κτλπ
Υ.Γ Για τον συγκεκριμένο δε ξέρω αν έχει παιδιά, σπίτια, δάνεια κτλπ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Αδερφια την κυριακη ολοι πατρα να κιτρινισει οπως παλια κι ας μη γουσταρουν καποιοι να μας δουν εκει ...εμεις την αεκαρα μονοι δεν την αφηνουμε ...το βανακι εχει κλεισει ...ερχομαστεεεεεεε...ειμαστε εκει ηδη R21

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αδερφια την κυριακη ολοι πατρα να κιτρινισει οπως παλια κι ας μη γουσταρουν καποιοι να μας δουν εκει ...εμεις την αεκαρα μονοι δεν την αφηνουμε ...το βανακι εχει κλεισει ...ερχομαστεεεεεεε...ειμαστε εκει ηδη R21
Απ ότι μου είπε φιλαράκι από Πάτρα (οπαδός ΜΟΝΟ της Παναχαϊκής) οι οπαδοί της ομάδας θέλουν το γήπεδο ν είναι άδειο μπας και φύγει ο τακουνάς.
Αν γεμίσει το γήπεδο την έβγαλε και τη χρονιά φέτος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αρχίδια πάνω από 100 πέρνανε. Αυτό είχε γίνει θέμα από κάτι Καθημερινές και σία για να μπορέσει να πει η κοινή γνώμη "τιιιιιιιιιιιιιιιι; Πάνω από 100χιλιάρικα; Τι είναι αυτοί και πέρνουν τόσα". Όταν πήγε ο ΟΛΠ στους Κινέζους έβγαιναν σιγά σιγά σα τις αδερφές και έλεγαν ότι έπαιρναν πάνω από 100 χιλιάρικα όσοι δούλευαν 12+ ώρες που αυτοί ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα ανθρώπου που είχε χάσει τ 7 από τα 10. Κανένας γερανατζής (απ αυτούς που ήξερα εγώ) δε καθάριζαν πάνω από 70.
Πάμε στο παρακάτω. Είσαι σοβαρός τώρα; Οι περισσότεροι απ αυτούς είχαν ανοιχτά δάνεια που έτρεχαν για σπίτια. Οι περισσότεροι απ αυτούς ήταν άνθρωποι που σπούδαζαν παιδιά. Τι λες τώρα; Θα έχεις παιδιά που σπουδάζουν θα έχεις και ανοιχτό δάνειο που τρέχει και θα σου φτάνουν γι οοοοοοοοοοοοοοολα αυτά 20χιλιάρικα το χρόνο ΚΑΙ για να ζήσεις; Μαλάκα ΤΩΡΑ μια οικογένεια με 2 παιδιά θέλει περίπου 1500 ευρώ το μήνα. ΤΩΡΑ στη κρίση. Ξέρεις πόσες οικογένειες έχουν αποφασίσει να μη πληρώνουν το δάνειο για να ζήσουν τα παιδιά τους;;;;;
Αν ήταν έτσι όπως τα ωραιοποιείς όλοι οι γερανατζήδες θα έπρεπε να έχουν από ένα έβερεστ, γρηγόρη, μακ, γκούντης κτλπ κτλπ
Υ.Γ Για τον συγκεκριμένο δε ξέρω αν έχει παιδιά, σπίτια, δάνεια κτλπ.
ok  ;)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Απ ότι μου είπε φιλαράκι από Πάτρα (οπαδός ΜΟΝΟ της Παναχαϊκής) οι οπαδοί της ομάδας θέλουν το γήπεδο ν είναι άδειο μπας και φύγει ο τακουνάς.
Αν γεμίσει το γήπεδο την έβγαλε και τη χρονιά φέτος
ασ μη το γεμισουν προβλημα τους εμεις χωρις αεκ δε μπορουμε

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Μαλάκα γκάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με τα λεφτά του ΟΠΑΠ θα φέρει παικταράδες του 1μυρίου οι 2 (ο 3ος δώρο)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εδω και για τα 300 χιλιαρικα στο μπασκετ θα εκλαιγε καμια βδομαδα που τα δωσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom