Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γαμω τη δημοκρατια ρε πουστρακι....
για κατι πουστρακια σαν εσενα ειναι....
αναγκαστικα ολοι πρεπει να ζησετε....δεν μπορουμε να σας γαμησουμε...θα θεωρηθει φονος...εισαι προστατευομενο ειδος....θεωρεισαι ανθρωπος...εχεις μορφη ανθρωπου....
γαμω την δημοκρατια μου ρε πουστη και τα ανθρωπινα δικαιωματα...
σιχαμα...
αμα εισαι εσυ βλημα και δεν εβγαλες το κατιτις σου οπως οι αλλοι τι σου φταιω εγω ρε μαν.εσυ λες τις μαλακιες σου τσαμπε και δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα γραφικος ησουν και θα εισαι.το ιδιο ακης τακης τσελσι μπουντουρης...αλλα αυτοι βγαλανε χρημα τουλαχιστον..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αμα εισαι εσυ βλημα και δεν εβγαλες το κατιτις σου οπως οι αλλοι τι σου φταιω εγω ρε μαν.εσυ λες τις μαλακιες σου τσαμπε και δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα γραφικος ησουν και θα εισαι.το ιδιο ακης τακης τσελσι μπουντουρης...αλλα αυτοι βγαλανε χρημα τουλαχιστον..
αντε γαμησου ρε σιχαμα...σκουπιδι ....νομιζεις βρωμιαρη οτι θα κανω και συζητηση μαζι σου....μεινε στη μοναξια της μαλακιας σου απομωνομενος πισω απο ενα πισι λιγδιαρη ερπετο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:police:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αντε γαμησου ρε σιχαμα...σκουπιδι ....νομιζεις βρωμιαρη οτι θα κανω και συζητηση μαζι σου....μεινε στη μοναξια της μαλακιας σου απομωνομενος πισω απο ενα πισι λιγδιαρη ερπετο...
απο ταμπλετ γραφω μωρη κοντσιτα.πες μας ποσες χιλιαδες μυνηματα ειχες με το προηγουμενο νικ που μπαναριστηκε.επισης ο πλιζουργκιβερ ππυ αυρος οντως ηταν 24/24 εδω θα ηθελε να μαθει την γνωμη σου για αυτον..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
απο ταμπλετ γραφω μωρη κοντσιτα.πες μας ποσες χιλιαδες μυνηματα ειχες με το προηγουμενο νικ που μπαναριστηκε.επισης ο πλιζουργκιβερ ππυ αυρος οντως ηταν 24/24 εδω θα ηθελε να μαθει την γνωμη σου για αυτον..
εγραψες κατι...πεταξες λασπη...θα μας πεις πως λεγεται ο τσουκαλας της 7 ;
δημητρης η παναγιωτης; ξερεις;
αυτος που ηταν παντως στην λιστα λεγοταν δημητρης...
ξερεις ;απαντα....οιστε...κανω διαλογο μαζι σου...
αποδειξε οτι εισαι αντρας και οχι γυναικουλα ...

μπορεις να μου πεις ποια ακριβως επιχειρηματα μου ηταν φημες;η κανελλη δεν τα ειπε απλα,λιστα επισημη απο τον οπαπ ηταν.και την υππθεση την διαχειριστηκε εισαγγελεας.περισσοτερα εδω μπας και ενημερωθεις
Αν δεν πιστευεις ουτε αυτο καλυτερα μιλα με τον χριστιδη που ειναι πεισμενος οτι ειναι ολα ψεματα των ταλιμπαν μουτζαχεντιν που πολεμουν τον γρυλο,γιατι θα εισαι ιδιας νοημοσυνης.
εδω εισαι ...κανε με ρομπα...στη λιστα λεει τσουκαλας δημητριος...
ο τσουκαλας της 7 πως λεγεται;δημητριος η παναγιωτης...
ολα τα βλεμματα στραμενα πανω σου ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
περιμενουμε...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε Χρηστιδη δεν ασχολουμαι με τις μαλακιες για το αν Τσουκαλας τα τσεπωσε απο το στοιχημα αλλα πες μου την γνωμη σου....Τι πιστευεις οτι ο Τσουκαλας ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ οπου παιζει ο γαυρος παει και στο εξωτερικο ταξιδια οταν παιζει  και καταφερνει να συντηρει το οπαδιλικι του(που απαιτει ενα απιστευτο ποσο να διαθεσει καποιος σε ενα μηνα) με μια ταπεινη ψωροδουλεια οπως ακουγεται?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

χτες εγραφα για Καλτσα και σημερα οι εφημεριδες λεγανε οτι τον θελει η ΑΕΚ :grin:....ποιος πουστης ρε ειναι απο δω μεσα ειναι στην ΠΑΕ?  :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
χτες εγραφα για Καλτσα και σημερα οι εφημεριδες λεγανε οτι τον θελει η ΑΕΚ :grin:....ποιος πουστης ρε ειναι απο δω μεσα ειναι στην ΠΑΕ?  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προτεινε εσυ παικτες και μη σε νοιαζει ;) ;) ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το σκάουτιγκ της ομάδας είναι το μπου  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε Χρηστιδη δεν ασχολουμαι με τις μαλακιες για το αν Τσουκαλας τα τσεπωσε απο το στοιχημα αλλα πες μου την γνωμη σου....Τι πιστευεις οτι ο Τσουκαλας ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ οπου παιζει ο γαυρος παει και στο εξωτερικο ταξιδια οταν παιζει  και καταφερνει να συντηρει το οπαδιλικι του(που απαιτει ενα απιστευτο ποσο να διαθεσει καποιος σε ενα μηνα) με μια ταπεινη ψωροδουλεια οπως ακουγεται?
μην πιανοσαστε κοροιδα...κανενας προεδρος δεν χαρτζηλικωνει για πλακα κανεναν....αλλοιμονο αν ολοκληρος κοκκαλης η μαρινακης η η η εκοβαν μεροκαματο η συνταξη στον καθε τρελλο...
αυτο που παιζει ειναι οι ''γνωστοι'' οι ''αρρωστοι'' οι ''πρωτοκλασσατοι να προσλαμβανονται υπαλληλοι ειτε σε επιχειρησεις προεδρων η παραγοντων ομαδων ειτε σε υπαλληλικες θεσεις των ιδιων των παε
στο 99%των περιπτωσεων δε επειδη τυχαινει οι οπαδοι να ειναι και γκαου οι δουλειες ειναι κηπουροι,φυλακες κτιριων,σεκιουριταδες,κλητηρες κλπ κλπ...
αυτο ναι...συμβαινει και συνεβαινε παντα και θα συμβαινει οσο ο ηλιος θα βγαινει απο την ανατολη...
τωρα τα αλλα σεναρια οπως τα 5.7 μυρια που δηθεν αβανταρισε ο κοκκαλης με πουστια απο το λογισμικο για να κανει μαγκα τον τακη και τον καθε τακη ειναι ιστοριες για αγριους...
η τα ''250'' (κατα τον γρηγορη)που χρειαστηκαν για να ανοιξει το ουφακι τον γρηγορη (αν ισχυει ξαναλεω γιατι προσωπικα δεν το γνωριζω ,εγω ξερω δουλευε γερανιτζης στον ολπ ) να τα δινει ο μαρινακης και να ''υποχρεωνει'' τους υπαλληλους του να πινουν εστω ενα μπουκαλι νερο απο κει ειναι στα πλαισια της αντιολυμπιακης προπαγανδας οπου προκειμενου να φορτωθει αυτη η ομαδα υπευθυνη για ολα τα δεινα σε αυτον τον πλανητη ειναι ικανοι να της φορτωσουν και την τρυπα του οζοντος...
ας σοβαρευτουμε λιγο....
ξυπνηστε καποια φορα επιτελους ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ....
κατ'αρχς στην λιστα της κανελλη ειναι γνωστο σε οσους παροικουν την ιερουσαλημ οτι οι αναγραφομενοι δεν ειναι τυχεροι παιχτες αλλα ειναι τυποι που τους δοθηκαν δελτια απο τους πραγματικους τυχερους (μεσω πρακτορειων) ωστε να δικαιολογησουν καποια λεφτα που αλλοιως δεν μπρουσαν και ειχαν στην κατοχη τους...
το λεγομενο και πλυντηριο....
ολοι οι πρακτορες φυλανε πολλα δελτια με κερδη και τα πουλανε εναντι αντιτιμου (παιρνει ποσσοστο και ο οριτζιναλ τυχερος ) σε ανθρωπους με μαυρα εισοδηματα που πρεπει να δικαιολογησουν καποια ποσα...
εγω θα σας τα πω;εσεις αλλου ζειτε;
η λιστα ειναι ''μαιμου''
με την εννοια οτι το 99% των ονοματων ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ...απλα βρεθηκε στην κατοχη του ΔΗΛΩΘΕΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ  ;)
ελεος ...δινεται βασει στα γραφομενα ενος σκουπιδιου που μολις τον στριμωχνω ως δια μαγειας εξαφανιζεται και εμφανιζεται παλι μετα απο καμποση ωρα πουλωντας τρελλα και αφου εχει ηδη ξεχαστει το συγκεκριμενο θεμα...
ελεος πια....πιο ξευτιλας και σιχαμενος ''ανθρωπος'' δεν υπαρχει...
μηδεν αυτοσεβασμος ,μηδεν τσιπα ,μηδεν φιλοτιμο....
τον ξεσκιζω τον διαψευδω τον βριζω τον μπινελικωνω τον ξευτιλιζω και αυτος εκει...
σα να μην τρεχει τιποτα...
βεβαια με την ανοχη και την καλυψη των υπολοιπων σοβαρων και σωστων αεκτζηδων που προφανως λογω οπαδικης ιδιοτητας δεν τον εγκαλουν η δεν του βαζουν χερι πραγμα που ποιθανα θα τον συνετιζε η εστω θα του εκοβε λιγο την φορα...
η σιωπη ειναι συνενοχη...αρα με την σιωπη οταν μονιμως καποιος εμφανιζεται ανακολουθος και καποιοι που τον βλεπουν δεν του το επισημαινουν στην ουσια τον ενθαρυνουν να συνεχισει...
αυτα φιλε γκανι...ξεκολλα ...μαλακες προεδροι που να χαριζουν χαρτζηλικια εκατομμυριων δεν υπαρχουν...
ισως στα συνδεσμιακα του βαζελου υπαρχει ενα θεματακι με καποια επιχειρηση εστιασης επι της λεωφ. αλεξανδρας αλλα παραπανω κατι δεν ξερω και δεν λεω...
ισως....λενε οι φημες...μεχρι να το διαψευσει καποιος (οπως διαψευδω εγω τωρα ) οπι φημες θα παραμενου...αλλωστε στην ελλαδα ειμαστε...
η λασπη ευκολα πεφτει δυσκολα φευγει  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε παπάρα από ππου θες να ξέρω ότι τον Τσουκαλά τον λένε Παναγιώτη;
Επειδή τον φωνάζουν Τάκη; Ξέρεις πόσους Δημήτρηδες τους φωνάζουν ΕΠΙΣΗΣ Τάκη; Το Τράκης είναι λίγο άκυρο και το κάνουν Τάκη. Ο πιο διάσημος Τάκης ο Χορν λεγόταν Δημήτρης. Οπότε υπέθεσα ότι και ο δικός σας Δημήτρης λέγεται.
Σιγά μη φοβηθώ ρε μαλάκα να ζητήσω συγγνώμ. ΑΝ ο δικός σας λέγεται Παναγιώτης τότε είμαι λάθος.

Υ.Γ Το τιούμπι δε μπορώ να το δω (Κίνα βλέπεις και ακόμα δεν έχω κανονίσει με το ΒΠΝ αφού αλλάζω πόλη στη Κίνα)
ναι σωστα...το αμελησα με το βιντεο ...δεν το βλεπεις...
οκ...λεει αυτο που εγραψα...οτι ο ''τυχερος'' λεγεται δημητρης ενω ο ιδιος πανα;γιωτης...
εξαλλου ξαναλεω ...η λιστα ειναι απο ανθρωπους που ηθελαν να παρουσιαστουν σαν τυχεροι για δικους τους λογους...
πες μου τωρα οτι δεν ξερεις πως δικαιολογουνται ποσα κα''ξεπλενονται'' εισοδηματα μεσω κερδων του στοιχηματος η αλλωνμ παιχνιδιων....
αυτο μονο πες μου...
αλλα δες και τι ωραια δενει μια ιστορια με ''κοκκαλη ,τσουκαλα,κομπινα στο στοιχημα''
δες πως με ενα σμπαρο εχουμε και μια δεκαρια τρυγονια...
δες τι ωραια που κυκλοφορανε οι ''φημες'' και σπιλωνονται υποληψεις ...
δες τι ευκολα δημιουργουμε σκιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom