Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παντως απο τα ξενα σαπακια που ακουγονται Γρηγορη καλυτερα να παρει Καλτσα και Κοροβεση που ξερουν που στον πουτσο θα ερθουνε να παιξουν και ειναι καλοι παιχτες σουπερ λιγκας....

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Παντως απο τα ξενα σαπακια που ακουγονται Γρηγορη καλυτερα να παρει Καλτσα και Κοροβεση που ξερουν που στον πουτσο θα ερθουνε να παιξουν και ειναι καλοι παιχτες σουπερ λιγκας....
απ το καλοκαιρι οτι καλυτερο παιζει στην ελλαδα θα ερχεται στην αεκ , ηταν να μην του πατησουν τον καλο του λαθρεμπρα τωρα τη γαμισανε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
απ το καλοκαιρι οτι καλυτερο παιζει στην ελλαδα θα ερχεται στην αεκ , ηταν να μην του πατησουν τον καλο του λαθρεμπρα τωρα τη γαμισανε

ο Καλτσας μπορει να ερθει και τωρα....το συμβολαιο του ληγει τον Μαιο και κοστιζει πολυ λιγα ενω ετσι και αλλιως ψαχνουμε δεξι εξτρεμ...Καλυτερα ελληνας για να ξερει και που παιζει  ;)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ποιος  θα  βαλει  τα λεφτα  ;;;;;;;;;;;;  Αν περιμενεις  απο  το  λαθρεμπορα.......θα  βαρεθεις  να  βλεπεις  το Φουλη  και  την  παρεα  του........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιος  θα  βαλει  τα λεφτα  ;;;;;;;;;;;;  Αν περιμενεις  απο  το  λαθρεμπορα.......θα  βαρεθεις  να  βλεπεις  το Φουλη   και  την  παρεα  του........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε δεν παιζεις αυριο με την Ατλετικο για τους 16? Τι κανεις στο τοπικ των ταπεινων της γης?  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Ποιος  θα  βαλει  τα λεφτα  ;;;;;;;;;;;;  Αν περιμενεις  απο  το  λαθρεμπορα.......θα  βαρεθεις  να  βλεπεις  το Φουλη   και  την  παρεα  του........

λιγοι μηνες μεινανε τυπακο μου και θα δεις , αγαντα κι ηρθε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
EI AΓΟΡΙΙΙ..

Συνημμένα

• 7081_613316182013733_1272381863_n.jpg
    7081_613316182013733_1272381863_n.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 22

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχεις καποια στοιχεια για αυτο;
Οχι πως δεν μπορει και να ισχυει, αλλα δεν γινεται τα 8 απο τα δεκα επιχειρηματα σου να ειναι φημες.
Και μην μου παραθεσεις αυτα που ειπε η Κανελλη.
μπορεις να μου πεις ποια ακριβως επιχειρηματα μου ηταν φημες;η κανελλη δεν τα ειπε απλα,λιστα επισημη απο τον οπαπ ηταν.και την υππθεση την διαχειριστηκε εισαγγελεας.περισσοτερα εδω μπας και ενημερωθεις
Αν δεν πιστευεις ουτε αυτο καλυτερα μιλα με τον χριστιδη που ειναι πεισμενος οτι ειναι ολα ψεματα των ταλιμπαν μουτζαχεντιν που πολεμουν τον γρυλο,γιατι θα εισαι ιδιας νοημοσυνης.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπορεις να μου πεις ποια ακριβως επιχειρηματα μου ηταν φημες;η κανελλη δεν τα ειπε απλα,λιστα επισημη απο τον οπαπ ηταν.
Eγινε καμια ερευνα; Ταυτοποιηθηκε κανεις; Φημες παρεμειναν.
Αλλο να σου λεει Παναγιωτης παπακωστας του Γεωργιου και αλλο Τσουκαλας. Το Τακης δεν βγαινει μονο απο το Παναγιωτης.
Εγω δεν σου λεω πως δεν τα εχει παρει. Περα απο φημες ομως, εχεις κατι αλλο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
6 εκ ευρώ στον Τάκη; Και θέλει ο άλλος ν αποδείξουμε ότι δεν είναι ελέφαντας. Νταξ. ΟΚ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αλλο να σου λεει Παναγιωτης παπακωστας του Γεωργιου και αλλο Τσουκαλας. Το Τακης δεν βγαινει μονο απο το Παναγιωτης.
ρε συ μη σε δουλευουν...ο ''υποπτος'' λεγεται δημητρης και ο δικος μας παναγιωτης...
σας εχω πει...αφηστε τα σκουπιδια ,τις βρωμιες σε μενα....εσεις ασχοληθειτε με τους αλλους
η βρωμικη δουλεια ειναι δικη μου  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τυπε δεν παιζεις αυριο με την Ατλετικο για τους 16? Τι κανεις στο τοπικ των ταπεινων της γης:grin:
ξερεις ποσοι απο αυτους τους ''ταπεινους'' που σιγα να μην ειναι ταπεινοι θελουν λιωσιμο στο κεφαλι;
ξερεις για τι φιδια μιλαμε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μπορεις να μου πεις ποια ακριβως επιχειρηματα μου ηταν φημες;η κανελλη δεν τα ειπε απλα,λιστα επισημη απο τον οπαπ ηταν.και την υππθεση την διαχειριστηκε εισαγγελεας.περισσοτερα εδω μπας και ενημερωθεις
Αν δεν πιστευεις ουτε αυτο καλυτερα μιλα με τον χριστιδη που ειναι πεισμενος οτι ειναι ολα ψεματα των ταλιμπαν μουτζαχεντιν που πολεμουν τον γρυλο,γιατι θα εισαι ιδιας νοημοσυνης.
εισαι οτι πιο σιχαμενο κυκλοφορει σε μορφη ανθρωπου...
αν εχεις (που πολυ αμφιβαλλω) ανθρωπους γυρω σου ,εναν κυκλο που κινεισαι (σιγα μην εχεις ολη μερα στο πισι) θα ηθελα να γνωρισω καποιον καποιους να τους ρωτησω αν σε σιχαινονται;
δεν ειναι δυνατον να εισαι μαζι με αλλους ανθρωπους και να μην εχουν αντιληφθει την μαυριλα σου και την βρωμα σου...
αυτο ασχετα απο οπαδικα ....μην μας να τα μπερδεψεις οπως συνηθως κανεις...
καμμια σχεση τι ομαδα υποστηριζει η μαυρη ψυχη σου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι αποδειξεις θελεις εκτος απο την επισημη λιστα του οπαπ;τραπεζικο λογαριασμο;
Ειναι στην λιστα ατομα που ειναι στην θυρα 7 ατομα συγγενεις διοικουντων ττου ολυμπιακου τοτε,διαιτητες που εχουν ταυτιστει με τον ολυμπιακο.αλλα δεν σου κανουν αυτα,θες περισσοτερες αποδειξεις.το γεγονος ειναι οτι τοτε με τα μηχανηματα του κοκκαλη γινονταν της πουτανας.βεβαια αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουν να γινουν επι κουροπαλατη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι αποδειξεις θελεις εκτος απο την επισημη λιστα του οπαπ;τραπεζικο λογαριασμο;
Ειναι στην λιστα ατομα που ειναι στην θυρα 7 ατομα συγγενεις διοικουντων ττου ολυμπιακου τοτε,διαιτητες που εχουν ταυτιστει με τον ολυμπιακο.αλλα δεν σου κανουν αυτα,θες περισσοτερες αποδειξεις.το γεγονος ειναι οτι τοτε με τα μηχανηματα του κοκκαλη γινονταν της πουτανας.βεβαια αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουν να γινουν επι κουροπαλατη.
γαμω τη δημοκρατια ρε πουστρακι....
για κατι πουστρακια σαν εσενα ειναι....
αναγκαστικα ολοι πρεπει να ζησετε....δεν μπορουμε να σας γαμησουμε...θα θεωρηθει φονος...εισαι προστατευομενο ειδος....θεωρεισαι ανθρωπος...εχεις μορφη ανθρωπου....
γαμω την δημοκρατια μου ρε πουστη και τα ανθρωπινα δικαιωματα...
σιχαμα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ξερεις ποσοι απο αυτους τους ''ταπεινους'' που σιγα να μην ειναι ταπεινοι θελουν λιωσιμο στο κεφαλι;
ξερεις για τι φιδια μιλαμε;

κουλαρε αδερφε και μην συγχιζεσαι δεν θα σφαχτουμε και για φανελες και σωβρακα εδω μεσα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom