Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μιλαω για φημες και εσυ απαντας παλι με φημες. Ουτε για το προσωπο που μιλας δεν εισαι σιγουρος. Ασε που δεν  αποδεικνυει και κατι σχετικο με το θεμα συζητησης.
αστον ρε καραγκιοζης ειναι...πιανει ατομα που δεν ξερει επειδη τα ακουει απο το αλλο το σκουπιδι...
ο ακης χρονια τωρα ξυπναει 5 το πρωι για μεροκαματο και σε δουλεια ακρως επικινδυνη....
ο τυπος εχει καταντησει εκτος απο γραφικος μαλακς κατα καποιον τροπο και επικινδυνος...
αναθεμα αν στεκει εστω και κατι απο τις μαλακιες που γραφει...
που και αληθεια να ηταν παλι τιποτα ιδιαιτερο δεν θα σημαινε...
ποσο μαλλον που ειναι αποκυηματα φαντασιας αρωστων μυαλων/....
δεν νοιωθουν ποσο κακο τους εχει κανει η ''αφοσιωση'' σε ενα μπουρδελο που αυτοι επιμενουν να ονομαζουν ''ομαδα''  :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:jerking:  :jerking:  :jerking:
δεν μπορει μια ομαδα να εχει αλλοιωσει τοσο τις ψυχες σας...
δεν ειναι θεμα ομαδας...ειναι θεμα χαρακτηρα...
δεν ειστε μαλακες επειδη υπαρχει ολυμπιακος η αεκ...
ειστε μαλακες γιατι ετσι γεννηθηκατε και αυτο ειστε...
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια...
ουτε στην αεκ ουτε στον ολυμπιακο...
το να κατρακυλας σε μια κατηφορα ειναι απλο και φυσιολογικο...
η ευθυνη σου ειναι οτι εξ'αρχης διαλεξες την κατηφορα...
τωρα και να θες δυσκολα μπορεις να σταματησεις...
εισαι ''αναγκασμενος'' να συνεχισεις την πορεια που διαλεξες...
αξιζει αληθεια ρε γρηγορη οποιαδηποτε ομαδα τετοια θυσια;
να ξευτιλιζεσαι εστω και ανωνυμα σε σαιτ για πουτανες και να μην δειχνεις τον παραμικρο αυτοσεβασμο;
αληθεια τωρα πες μου...
αξιζει;;  :think:

αστον ρε καραγκιοζης ειναι...πιανει ατομα που δεν ξερει επειδη τα ακουει απο το αλλο το σκουπιδι...
ο ακης χρονια τωρα ξυπναει 5 το πρωι για μεροκαματο και σε δουλεια ακρως επικινδυνη....
ο τυπος εχει καταντησει εκτος απο γραφικος μαλακς κατα καποιον τροπο και επικινδυνος...
αναθεμα αν στεκει εστω και κατι απο τις μαλακιες που γραφει...
που και αληθεια να ηταν παλι τιποτα ιδιαιτερο δεν θα σημαινε...
ποσο μαλλον που ειναι αποκυηματα φαντασιας αρωστων μυαλων/....
δεν νοιωθουν ποσο κακο τους εχει κανει η ''αφοσιωση'' σε ενα μπουρδελο που αυτοι επιμενουν να ονομαζουν ''ομαδα''  :jerking:
Μιλαω για φημες και εσυ απαντας παλι με φημες. Ουτε για το προσωπο που μιλας δεν εισαι σιγουρος. Ασε που δεν  αποδεικνυει και κατι σχετικο με το θεμα συζητησης.
Μιλάω για τον ασπρομάλλι που είναι ο πιο συμπαθής από τους τύπους που κάνουν εκπομπή. Με το κοντό μαλλί. Νομίζω ότι τον λένε Ακη (σόρρυ κιόλας που δε ξέρω και τ ονόματά τους και το ΑΦΜ τους). Όσο για τις φήμες απλά άστο. Στο χώρο της ναυτιλίας κινούμε και έχω άτομα που ξεκινήσαμε μαζί πριν κάποια χρόνια και τώρα δουλεύουμε σ διάφορες εταιρείες. Ο χοντρός έχει δώσει εντολή να κάνουν "ζημιά" στο μαγαζί του. Τώρα τ έχτισε από το στοίχημα από τον "μισθό" του δε ξέρω. Απλά ξέρω ότι αγόρασε το φρανσάιζ σε περίοδο που οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ΟΥΤΕ γι αστείο.

@Χρηστίδη. Ότι θέλεις γράφεις για κατρακύλες και κατήφορους κτλπ. Για το συγκεκριμένο άτομο ότι ξέρω τα ξέρω από ΜΕΣΑ από την εταιρεία του χοντρού (δες παραπάνω παράγραφο). Ξαναλέω μιλάω για τον (μάλλον κοντούλη) ασπρομάλι με το κοντό μαλί. Μάλλον πρέπει να μπερδεύω το όνομα (ξαναλέω δεν ξέρω και τ ονόματά τους πλην του Τάκη)  με κάποιον ένας σχετικά χοντρούλης (ή εύσωμος ή βαρυκόκκαλος όπως θέλεις πες τον) που απ όσο γνωρίζω έχει να κάνει κάτι ή με ναυπηγοεπισκευαστική ή κάτι με τα κρένια του ΟΛΠ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην κρίνεις εξ ιδίων τ αλλοτρια

για αυτον στην φωτογραφια διπλα στον τσουκαλα λες τυπε?

takis_akis.png

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μιλάω για τον ασπρομάλλι που είναι ο πιο συμπαθής από τους τύπους που κάνουν εκπομπή. Με το κοντό μαλλί. Νομίζω ότι τον λένε Ακη (σόρρυ κιόλας που δε ξέρω και τ ονόματά τους και το ΑΦΜ τους). Όσο για τις φήμες απλά άστο. Στο χώρο της ναυτιλίας κινούμε και έχω άτομα που ξεκινήσαμε μαζί πριν κάποια χρόνια και τώρα δουλεύουμε σ διάφορες εταιρείες. Ο χοντρός έχει δώσει εντολή να κάνουν "ζημιά" στο μαγαζί του. Τώρα τ έχτισε από το στοίχημα από τον "μισθό" του δε ξέρω. Απλά ξέρω ότι αγόρασε το φρανσάιζ σε περίοδο που οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ΟΥΤΕ γι αστείο.

@Χρηστίδη. Ότι θέλεις γράφεις για κατρακύλες και κατήφορους κτλπ. Για το συγκεκριμένο άτομο ότι ξέρω τα ξέρω από ΜΕΣΑ από την εταιρεία του χοντρού (δες παραπάνω παράγραφο). Ξαναλέω μιλάω για τον (μάλλον κοντούλη) ασπρομάλι με το κοντό μαλί. Μάλλον πρέπει να μπερδεύω το όνομα (ξαναλέω δεν ξέρω και τ ονόματά τους πλην του Τάκη)  με κάποιον ένας σχετικά χοντρούλης (ή εύσωμος ή βαρυκόκκαλος όπως θέλεις πες τον) που απ όσο γνωρίζω έχει να κάνει κάτι ή με ναυπηγοεπισκευαστική ή κάτι με τα κρένια του ΟΛΠ
ξαναλεω...δεν με ενδιαφερουν αυτα που λες...αυτα ειναι προιοντα αρωστου μυαλου...
εγω ξερω δουλευε στον ΟΛΠ ,στα αρχιδια μου πως και γιατι δουλευε εκει ,νομιζω χειριστης γερανων ,επαιρνε καλα λεφτα...
τωρα αν ανοιξε ''γρηγορη'' δεν το γνωριζω και δεν με ενδιαφερει...
αν εχει κανει καποια παρανομια που γνωριζεις και εχεις στοιχεια καταγγειλε τον...
απο εκει και περα γινεσαι κατινα και ταναπου στην προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
οπου αδικαιολογητα να ταιζει αθλητες τμηματος του συλλογου που υποστηριζεις ο οδηγος του πουλμαν που τους μετεφερε την ωρα που ο δηθεν επενδυτης μεγαλοπαραγοντας ''τιγρης'' κλπ κλπ σφυραγε αδιαφορα για μερικα ψωροχιλιαρικα...
απο εκει και περα το οτι απο αυτη την αλητεια (ετσι θεωρω εγω το πεταμα στα σκουπιδια αθλητων ενος συλλογου) στο τι κανει στην προσωπικη - επαγγελματικη ζωη του ενας οπαδος του ολυμπιακου ,πετωντας λασπες και αφηνοντας υπονοουμενα το θεωρω μεγιστη κατινια και ΄΄αλλοιωμενη΄΄ ψυχη...
εξ ιδιων πως κρινω τα αλλοτρια;εχεις να μου προσαψεις αναλογη κατινια;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μιλαω για φημες και εσυ απαντας παλι με φημες. Ουτε για το προσωπο που μιλας δεν εισαι σιγουρος. Ασε που δεν  αποδεικνυει και κατι σχετικο με το θεμα συζητησης.
αυτο ακριβως...προσπαθωντας να δικαιολογησουν κακως κειμενα επειδη το θεωρουν ιερη τους υποχρεωση να υπερασπιστουν τον καθε μαλακα που τους δουλευει ,τους εχει πουλησει για να κονομησει δυο φορες και υποβιβασει στα ερασιτεχνικα ταρταρα μια ,ανακατευουν οτι σκατα τους υπαγορευει το αρωστο μυαλο τους το πετανε σε εναν ανεμιστηρα και το αφηνουν να λερωσει οσο περισσοτερο τοιχο μπορει...
γιαυτο μιλαω για ξευτιλες και για θυσια στον βωμο της ''αφοσιωσης'' της ομαδας καθε ιχνους αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου...
αραγε ο γρηγορης και ο καθε γρηγορης στην καθημερινη του ζωη και στην επαγγελματικη του ειναι το ιδιο συκοφαντης ανανδρος και αμοιρος ευθυνων;ειναι το ιδιο κατινα; ετσι ευκολα στιγματιζει και προσαπτει ''κατηγοριες'' αναποδεικτα σε ανθρωπους του κυκλου του;  :think:
ειμαι περιεργος...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αμα δεν μας τρολαρει η διοικηση μεσω των δημοσιογραφων της και θα ερθουν μεταγραφες αυτοι που ακουγονται εχει να φαει πολυ γιουχα και ζαρζαβατικο ο τιγρης και ο βατραχος τον Γεναρη....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για αυτον στην φωτογραφια διπλα στον τσουκαλα λες τυπε?

takis_akis.png
Ναι. Αυτόν πάρα πολλές φορές όταν ήμουν στον Πειραιά και περνούσα μπροστά από τον Γρηγόρη (η εταιρεία που εργαζόμουν είναι λίγο πιο μετά) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ (είτε πρωί είτε μεσημέρι είτε απόγευμα) τον έβλεπα ή πίσω στο ταμείο ή να γυροφέρνει μέσα στο μαγαζί

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εξ ιδιων πως κρινω τα αλλοτρια;εχεις να μου προσαψεις αναλογη κατινια;  :think:
Όταν βγαίνει η επίσημη ΑΕΚ και λέει ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε (περί φαγητού με χρήματα του πουλμανατζη) και εσύ συνεχίζεις τότε τι στον ΠΟΥΤΣΟ είσαι εκτός από Κατίνα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι. Αυτόν πάρα πολλές φορές όταν ήμουν στον Πειραιά και περνούσα μπροστά από τον Γρηγόρη (η εταιρεία που εργαζόμουν είναι λίγο πιο μετά) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ (είτε πρωί είτε μεσημέρι είτε απόγευμα) τον έβλεπα ή πίσω στο ταμείο ή να γυροφέρνει μέσα στο μαγαζί
ωραια...και τωρα ; να τον κρεμασουμε στο συνταγμα;
τι προτεινεις;
ποιο ακριβως ειναι το αδικημα που εχει διαπραξει και δεν εχει τιμωρηθει και πως παντρευεις το δικο του αδικημα με την αδιαφορια μελισσανιδη για τους ταισμενους απο πουλμανιτζη αθλητες του βολλευ της αεκ...
ενταξει δεχομαστε οτι το ουφακι εχει ''γρηγορη'' στον πειραια...
αυτο σημαινει οτι ο πουλμανιτζης ΔΕΝ ταισε τους αθλητες της αεκ;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Όταν βγαίνει η επίσημη ΑΕΚ και λέει ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε (περί φαγητού με χρήματα του πουλμανατζη) και εσύ συνεχίζεις τότε τι στον ΠΟΥΤΣΟ είσαι εκτός από Κατίνα;
:headbang:  :headbang:  :headbang:
ηταν μπροστα η επισημη αεκ; οι ''καταγγελιες'' διερευσαν απο τους ιδιους τους αθλητες...
που'σαι//....γκουχου γκουχου....διαλυεται και το χαντμπολ...
γκουχου γκουχου  :jerking:   :jerking:  τι θα πει η ''επισημη'' αεκ ;
η ποια;  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ωραια...και τωρα ; να τον κρεμασουμε στο συνταγμα;
τι προτεινεις;
ποιο ακριβως ειναι το αδικημα που εχει διαπραξει και δεν εχει τιμωρηθει και πως παντρευεις το δικο του αδικημα με την αδιαφορια μελισσανιδη για τους ταισμενους απο πουλμανιτζη αθλητες του βολλευ της αεκ...
ενταξει δεχομαστε οτι το ουφακι εχει ''γρηγορη'' στον πειραια...
αυτο σημαινει οτι ο πουλμανιτζης ΔΕΝ ταισε τους αθλητες της αεκ;  :think:
Ωπ τι έγινε; Από "ξυπνάει από τις 5 το πρωί" πήγαμε στο "παραδεχόμαστε ότι έχει "Γρηγόρη" ; Κωλοτουμπιάσαμε;
Είπα εγώ ρε παπάρα να τον κρεμάσεις; Ο άλλος ζήτησε από που αποδεικνύεται ότι έχει κερδίσει περίεργα χρήματα. Εκτός και αν εσύ πιστεύεις ότι όταν δούλευε στο μεροκάματο έκανε κομπόδεμα αξίας 200χιλιάρικων (και) για να αγοράσει το όνομα (χώρια τον χώρο που ανακαίνησε κτλπ κτλπ).
:headbang:  :headbang:  :headbang:
ηταν μπροστα η επισημη αεκ; οι ''καταγγελιες'' διερευσαν απο τους ιδιους τους αθλητες...
που'σαι//....γκουχου γκουχου....διαλυεται και το χαντμπολ...
γκουχου γκουχου  :jerking:   :jerking:  τι θα πει η ''επισημη'' αεκ ;
η ποια;  :2funny:
Είσαι μαλάκας κάργα όμως. Διαλύεται το χάντμπολ όπου η ΑΕΚ είναι 1η  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βέβαια πουθενά στο σπορτφμ πχ δεν υπάρχει η είδηση αυτή. Δε νομίζεις πως ΑΝ η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος του χαντμπολ διαλυόταν δε θα υπήρχε σαν είδηση στο τομέα του χαντμπολ; Αλλά είπαμε. Κατίνα της κακιάς ώρας κιόλας

Υ.Γ Μάλλον εννοείς για το βόλεϋ αλλά είσαι τόσο εν κρανίο που δε ξέρεις τι λες.
Α! Και πού σαι Κατίνα. Πάρε και την επίσημη ΑΕΚ

Υ.Γ Πως το έγραψες; Α, ναι!

εισαι ''αναγκασμενος'' να συνεχισεις την πορεια που διαλεξες...
αξιζει αληθεια ρε γρηγορη Χρηστίδη οποιαδηποτε ομαδα τετοια θυσια;
να ξευτιλιζεσαι εστω και ανωνυμα σε σαιτ για πουτανες και να μην δειχνεις τον παραμικρο αυτοσεβασμο;
αληθεια τωρα πες μου...
αξιζει;;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ωπ τι έγινε; Από "ξυπνάει από τις 5 το πρωί" πήγαμε στο "παραδεχόμαστε ότι έχει "Γρηγόρη" ; Κωλοτουμπιάσαμε;
Είπα εγώ ρε παπάρα να τον κρεμάσεις; Ο άλλος ζήτησε από που αποδεικνύεται ότι έχει κερδίσει περίεργα χρήματα. Εκτός και αν εσύ πιστεύεις ότι όταν δούλευε στο μεροκάματο έκανε κομπόδεμα αξίας 200χιλιάρικων (και) για να αγοράσει το όνομα (χώρια τον χώρο που ανακαίνησε κτλπ κτλπ). Είσαι μαλάκας κάργα όμως. Διαλύεται το χάντμπολ όπου η ΑΕΚ είναι 1η  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βέβαια πουθενά στο σπορτφμ πχ δεν υπάρχει η είδηση αυτή. Δε νομίζεις πως ΑΝ η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος του χαντμπολ διαλυόταν δε θα υπήρχε σαν είδηση στο τομέα του χαντμπολ; Αλλά είπαμε. Κατίνα της κακιάς ώρας κιόλας

καλα....εισαι στον κοσμο σου...σου ξαναλεω εδω και χρονια δουλευε στον ολπ σε επικινδυνη δουλεια (γερανοι ) και ξυπναγε (καιυποθετω ξυπναει) ξημερωματα...
για γρηγορη δεν ξερω αλλα για την οικονομια της κουβεντας το δεχτηκα μιας και δεν ειναι δα και κατι απιθανο για να καταληξω εκει που ηθελα οτι και ετσι να ειναι δεν εχει κανει ποινικο αδικημα...
αν ποτε ξεκολλησει το μυαλο σου με χαρα θα ειμαι ο πρωτος που θα το αναγνωρισει...εσυ εβαλες το θεμα με τον ακη ...εσυ και το αλλο το σκουπιδι...το θεμα το εθεσα εγω για τον τιγρη και εσεις το γυρισατε σε οπαδους...ολα ειναι καταγεγραμμενα...οποιος θελει αντρεχει και του λυνονται οι αποριες...
εγω μιλησα για προεδρο εσεις θεωρησατε καλο να ανακατεψετε οπαδους...
για το χντμπολ μιλαω ,ξερω καλα τι λεω...ναιο ενα τμημα που κανει πρωταθλητισμο και ομως το μπουρδελο που επιμενεις να υποστηριζεις και να το ονομαζεις σωματειο παει φουλ για να το διαλυσει...
ναι...για ΤΟ χαντμπολ ΜΙΛΑΩ...
ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙς ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Και για του λογου το αληθες μιας και δεν αφηνω τιποτα αναπαντητο...

γκουχου γκουχου....
ει...εσεις πουστρακια της κακιας ωρας που εχετε λυμενο το ζωναρι ανα πασα στιγμη να τσακωθειτε με μενα και αλλους γαυρους για την ''ιδεα'' οπως οι ιδιοι αποκαλειται που υποστηριζετε...
ολοι εσεις τα υποκριτικα αρχιδακια που δηθεν ειστε φιλαθλοι και υπερασπιζεστε σαν αλλα γιουσουφακια τον ''επενδυτη'' σας που οραματιζεται την μεγαλη αεκ...
χαζοχαζευετε για φουτμπολ μανατζερ για ''λουζερπουλ'' και λοιπα φαιδρα και γραφικα...
επειδη δεν ειδα καμμια ευαισθησια μηπως δεν μαθατε τα νεα;για την ερασιτεχνικη ντε λεω την ''μανα του λοχου''
δεν ηρθαν τα νεα στα αυτια σας ;μα πως εσας τα αυτια ειναι πολυ ευαισθητα και πιανουν ψιλες συχνοτητες απο γραφεια του εισαγγελεα κλπ κλπ...
αντε να σας πληροφορησω εγω και απο ενα γαυρικο σαιτ σαν πηγη...

γκουχου γκουχου...
πουστηδες και υποκριτες....εχετε αποψη;; :think:
εκτος απο τις μαγκιες και τις εξυπναδες και τα λογοπαιγνια για μενα και τον γαυρο...
εδω...το θεμα ειναι η αεκ...εχετε αποψη;που ειναι ο μεγαλοεπενδυτης;

1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετά
2ον Την "έπεσε" στην τωρινό μεγαλομέτοχο για να μπει (και αυτό αργότερα μαθεύτηκε και αυτό)
3ον Από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι με μια λέξη ΑΡΧΙΔΙΕΣ.

Εσύ για τον στοιχηματισμό του Βέροια-ΟΣΦΠ που παίχτηκαν 6μύρια για το αποτέλεσμα από κάπου από την Ασία έχεις άποψη; (το συγκεκριμένο ματς είναι στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ για ύποπτο και δεν είναι κάτι που ακούστηκε/γραφτηκε σε κάποιες εφημερίδες και μπλογκ)

ισως καλυτερα ννα μας πει πωα γινεται ο τσουκαλας ο ακης ο χαρος και ολα αυτα ρα καλοπαιδα της θυρας 7 πως ηταν τοσο τυχεροι και κανανε τοσα πολα λεφτα απο το στοιχημα.

Όπως πχ πως γίνεται ο Άκης (αν δε κάνω λάθος στο να βάζω όνομα στο πρόσωπο) να έχει το "Γρηγόρης" δίπλα στη HELMEPA που είναι λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Νικόλαο και 2 βήματα από τα γραφεία του χοντρού κάτω λίγο πριν από τον λιμενοβραχίωνα που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια απ τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζουν (έστω και ένα μπουκάλι νερό) οι υπάλληλοι του χοντρου; Κ τ οποίο τ άνοιξε ο εν λόγος εν μέσω κρίσης όταν οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ούτε στους οικονομικούς τους διευθυντες.  ;)

αυτα...τα ολιγα...
καλη συνεχεια...
θα ευχομουνα και καλα μυαλα αλλα μετα απο τοσο καιρο ειμαι απολυτως σιγουρο οτι η ευχη μου θα πεσει στο κενο οποτε την κραταω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα....εισαι στον κοσμο σου...σου ξαναλεω εδω και χρονια δουλευε στον ολπ σε επικινδυνη δουλεια (γερανοι ) και ξυπναγε (καιυποθετω ξυπναει) ξημερωματα...
για γρηγορη δεν ξερω αλλα για την οικονομια της κουβεντας το δεχτηκα μιας και δεν ειναι δα και κατι απιθανο για να καταληξω εκει που ηθελα οτι και ετσι να ειναι δεν εχει κανει ποινικο αδικημα...
αν ποτε ξεκολλησει το μυαλο σου με χαρα θα ειμαι ο πρωτος που θα το αναγνωρισει...εσυ εβαλες το θεμα με τον ακη ...εσυ και το αλλο το σκουπιδι...το θεμα το εθεσα εγω για τον τιγρη και εσεις το γυρισατε σε οπαδους...ολα ειναι καταγεγραμμενα...οποιος θελει αντρεχει και του λυνονται οι αποριες...
εγω μιλησα για προεδρο εσεις θεωρησατε καλο να ανακατεψετε οπαδους...
για το χντμπολ μιλαω ,ξερω καλα τι λεω...ναιο ενα τμημα που κανει πρωταθλητισμο και ομως το μπουρδελο που επιμενεις να υποστηριζεις και να το ονομαζεις σωματειο παει φουλ για να το διαλυσει...
ναι...για ΤΟ χαντμπολ ΜΙΛΑΩ...
ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙς ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ...
Βάλε ρε μαλάκα τότε που στο διάολο διάβασες για το χαντμπολ.

Και που σαι παπαρα, στα ερωτήματά σου για τον επενδυτή σου απάντησα τι έχει βάλει και τι έχει κάνει για την ΑΕΚ.
1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετά
2ον Την "έπεσε" στην τωρινό μεγαλομέτοχο για να μπει (και αυτό αργότερα μαθεύτηκε και αυτό)
3ον Από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι με μια λέξη ΑΡΧΙΔΙΕΣ.

Εσύ για τον στοιχηματισμό του Βέροια-ΟΣΦΠ που παίχτηκαν 6μύρια για το αποτέλεσμα από κάπου από την Ασία έχεις άποψη; (το συγκεκριμένο ματς είναι στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ για ύποπτο και δεν είναι κάτι που ακούστηκε/γραφτηκε σε κάποιες εφημερίδες και μπλογκ)
στο δευτερο βάλε ότι μιλάω για τον μπάσκετ πάλι.
Εσύ θα μας πεις για το στοίχημα ή θα κάνεις τη κότα τη λυράτη

Για τους οπαδούς έγραψα τι ξέρω (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ) για το μαγαζί. Και που σαι. Δε τον κατηγόρησα. Στον πούτσο μου κιόλας αν τ έκλεψε. Αλλά μη λέμε ότι τ έβγαλε με τον ιδρώτα του προσώπου του. Ξέρω πολύ καλά πόσο βγάζουν οι γερανιτζήδες ΚΑΙ τώρα που είναι υπο τη ΚΟΣΚΟ και όταν ήταν 100% δημόσιο. Στα λημέρια τους κινιέμαι και τότε και τώρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Κατινιά δηλαδή;  :grin:
ΟΚ. Το χω
γκουχου γκουχου...
στα αρχιδια σου εσενα ετσι και αλλοιως...ειμαστε σε αναμονη διαψευσης απο την ''επισημη'' αεκ (την ποια ; αααααααααχχαχαχαχαχαχαχχα)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Ο Τσιλιμπάρης φεύγει από την ΑΕΚ

Μετά τα προβλήματα στο ανδρικό τμήμα του βόλεϊ και το τμήμα ανδρών του χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ενώ αντίστροφα μετράει στην ομάδα και ο Κώστας Τσιλιμπάρης. Ο δύο φορές MVP στις 8 πρώτες αγωνιστικές του εφετινού πρωταθλήματος φέρεται να συμφώνησε με ιταλικό σύλλογο. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και φεύγει οριστικά τα Χριστούγεννα.

Η απώλεια του Τσιλιμπάρη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έχοντας ήδη αναδειχθεί δυο φορές MVP στις πρώτες 8 αγωνιστικές, θα δημιουργήσει ενα πολύ σημαντικό κενό στην ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 ανδρών μαζί με τον ΠΑΟΚ, με 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, δυο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Διομήδη που βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Σύμφωνα με το [size=20pt]aek-live.[/size]gr που έκανε και την αποκάλυψη για τον Τσιλιμπάρη η κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη και εκφράζεται η άποψη ότι τα συσωρευμένα προβλήματα είναι τόσα πολλά, που [size=20pt]απειλούν την υπόσταση του τμήματος.[/size]

γκουχου γκουχου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Είπα εγώ ρε παπάρα να τον κρεμάσεις; Ο άλλος ζήτησε από που αποδεικνύεται ότι έχει κερδίσει περίεργα χρήματα. Εκτός και αν εσύ πιστεύεις ότι όταν δούλευε στο μεροκάματο έκανε κομπόδεμα [size=20pt][size=10pt]αξίας 200χιλιάρικων (και) [/size][/size]για να αγοράσει το όνομα (χώρια τον χώρο που ανακαίνησε κτλπ κτλπ). Είσαι μαλάκας κάργα όμως. Διαλύεται το χάντμπολ όπου η ΑΕΚ είναι 1η  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι ρομπα παρε ενα ξεβρακωματακι...
ποσο θελει για γρηγορη;
200.οοο + ;
εισαι και ψευτακος...85.000 αρχικο κεφαλαιο
επειδη ξερω και γω...για πες μας ποσα εβγαζαν και οι γαρανιτζηδες και ετοιμασου για εκ νεου ξεβρακωμα.....
για το χαντμπολ οκ η θες και αλλη πουτσα;  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχα
ρε μαλακα σταματα ...χυνω συνεχεια και θα παθω τιποτα....
δεν γινεται τοσες πουτσες σε μια μερα.....
πες μας και για τους γερανιτζηδες ,μονο προσεχε γιατι ξερω   :2funny:  :2funny:  :2funny:
πολυ χαρτ λεμε ....το νου σου  μην πεις καμμια μαλακια  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
προσεχε για τους γερανιτζηδες στον ολπ στην εχω στημενη...
αρκει να σου πω οτι με 5 χρονια δουλειας και σχετικη οικονομια ανοιγες ανετα 2 γρηγορηδες...
το νου σου τι θα απαντησεις (αν απαντησεις) γιατι θα φας πουτσα απο δω μεχρι το πεκινο...
κανε καλυτερα την παπια (πεκινου) και θα ξεχαστει το θεμα  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom