Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι εκανε η λουζερπουλ χθες;
Απ όσο ξέρω έχασε. Τ έχω πει από το καλοκαίρι. Βέβαια δε μπορούσα να φανταστώ με τίποτα (όπως και κανένας νομίζω) ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γκουχου γκουχου....
ει...εσεις πουστρακια της κακιας ωρας που εχετε λυμενο το ζωναρι ανα πασα στιγμη να τσακωθειτε με μενα και αλλους γαυρους για την ''ιδεα'' οπως οι ιδιοι αποκαλειται που υποστηριζετε...
ολοι εσεις τα υποκριτικα αρχιδακια που δηθεν ειστε φιλαθλοι και υπερασπιζεστε σαν αλλα γιουσουφακια τον ''επενδυτη'' σας που οραματιζεται την μεγαλη αεκ...
χαζοχαζευετε για φουτμπολ μανατζερ για ''λουζερπουλ'' και λοιπα φαιδρα και γραφικα...
επειδη δεν ειδα καμμια ευαισθησια μηπως δεν μαθατε τα νεα;για την ερασιτεχνικη ντε λεω την ''μανα του λοχου''
δεν ηρθαν τα νεα στα αυτια σας ;μα πως εσας τα αυτια ειναι πολυ ευαισθητα και πιανουν ψιλες συχνοτητες απο γραφεια του εισαγγελεα κλπ κλπ...
αντε να σας πληροφορησω εγω και απο ενα γαυρικο σαιτ σαν πηγη...

γκουχου γκουχου...
πουστηδες και υποκριτες....εχετε αποψη;; :think:
εκτος απο τις μαγκιες και τις εξυπναδες και τα λογοπαιγνια για μενα και τον γαυρο...
εδω...το θεμα ειναι η αεκ...εχετε αποψη;που ειναι ο μεγαλοεπενδυτης;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γκουχου γκουχου....
ει...εσεις πουστρακια της κακιας ωρας που εχετε λυμενο το ζωναρι ανα πασα στιγμη να τσακωθειτε με μενα και αλλους γαυρους για την ''ιδεα'' οπως οι ιδιοι αποκαλειται που υποστηριζετε...
ολοι εσεις τα υποκριτικα αρχιδακια που δηθεν ειστε φιλαθλοι και υπερασπιζεστε σαν αλλα γιουσουφακια τον ''επενδυτη'' σας που οραματιζεται την μεγαλη αεκ...
χαζοχαζευετε για φουτμπολ μανατζερ για ''λουζερπουλ'' και λοιπα φαιδρα και γραφικα...
επειδη δεν ειδα καμμια ευαισθησια μηπως δεν μαθατε τα νεα;για την ερασιτεχνικη ντε λεω την ''μανα του λοχου''
δεν ηρθαν τα νεα στα αυτια σας ;μα πως εσας τα αυτια ειναι πολυ ευαισθητα και πιανουν ψιλες συχνοτητες απο γραφεια του εισαγγελεα κλπ κλπ...

γκουχου γκουχου...
εκτος απο τις μαγκιες και τις εξυπναδες και τα λογοπαιγνια για μενα και τον γαυρο...

διαπραγματευεται με τον Μεσι αυτη την στιγμη  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εντωμεταξυ με 1 εκατομμυριο πρωτοκλασσατες τυροπιτες απο τα λιντλ παιρνεις οχι ποδοσφαιριστες  :2funny: :2funny: :2funny:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
γκουχου γκουχου....

γκουχου γκουχου...
Ναι,εχω αποψη. Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εμφανιστηκε στα χρονικα....Αυτη ειναι η αποψη μου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αμα βαλει  (αποτην τσεπη του)1 μυριο δε θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ.απο καμια χορηγια θα ειναι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αμα βαλει  (αποτην τσεπη του)1 μυριο δε θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ.απο καμια χορηγια θα ειναι.

;) ;) ;)

Εγω γελαω με τα προβατα στα σαιτ μας που κοπτονται να μην καταξοδευεται ο σωτηρας γιατι ειμαστε β εθνικη  :2funny:
γιατι ρε κοροιδα το καλοκαιρι τι νομιζετε οτι θα βαλει?  :2funny: :2funny: :2funny:

μπεεεεεεε

Provata.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γκουχου γκουχου....

γκουχου γκουχου...
αδερφιδη πες στα μουνοπανα που γράφουν σε αυτό το σάιτ να ασχοληθούν με το δάνειο
Του Καραϊσκάκη και να αφήσουν την ΑΕΚ γιατί είναι μια τριχουλα απο τα αρχίδια της.
Θα πάω εκεί και θα τους γαμησω οτι έχουν αγαμητο.αλλά μετα τις διακοπές μου.γαμιεται ο Μαρινάκης και τιγκιταγκας δαφνογαμημενος έφηβος.όταν ανέβει ο κουροπαλάτης θα σας γαμισει απο πίσω και απο μπρος δηλαδή εντος και εκτός έδρας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι,εχω αποψη. Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εμφανιστηκε στα χρονικα....Αυτη ειναι η αποψη μου...
:2funny: :2funny:
και ποιος σε γαμαει ρε μαλακα εσενα;
απο που και ως που νομιζεις οτι εχεις αποψη βρε καραγκιοζη;
αν δεν εσπαγε η πουτανα η καποτα ξερεις οτι θα ησουνα σε ενα σκουπιδοτενεκε εδω και χρονια μαλακα;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γκουχου γκουχου....

γκουχου γκουχου...
1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετά
2ον Την "έπεσε" στην τωρινό μεγαλομέτοχο για να μπει (και αυτό αργότερα μαθεύτηκε και αυτό)
3ον Από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι με μια λέξη ΑΡΧΙΔΙΕΣ.

Εσύ για τον στοιχηματισμό του Βέροια-ΟΣΦΠ που παίχτηκαν 6μύρια για το αποτέλεσμα από κάπου από την Ασία έχεις άποψη; (το συγκεκριμένο ματς είναι στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ για ύποπτο και δεν είναι κάτι που ακούστηκε/γραφτηκε σε κάποιες εφημερίδες και μπλογκ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετά
2ον Την "έπεσε" στην τωρινό μεγαλομέτοχο για να μπει (και αυτό αργότερα μαθεύτηκε και αυτό)
3ον Από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι με μια λέξη ΑΡΧΙΔΙΕΣ.

Εσύ για τον στοιχηματισμό του Βέροια-ΟΣΦΠ που παίχτηκαν 6μύρια για το αποτέλεσμα από κάπου από την Ασία έχεις άποψη; (το συγκεκριμένο ματς είναι στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ για ύποπτο και δεν είναι κάτι που ακούστηκε/γραφτηκε σε κάποιες εφημερίδες και μπλογκ)
ισως καλυτερα ννα μας πει πωα γινεται ο τσουκαλας ο ακης ο χαρος και ολα αυτα ρα καλοπαιδα της θυρας 7 πως ηταν τοσο τυχεροι και κανανε τοσα πολα λεφτα απο το στοιχημα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ισως καλυτερα ννα μας πει πωα γινεται ο τσουκαλας ο ακης ο χαρος και ολα αυτα ρα καλοπαιδα της θυρας 7 πως ηταν τοσο τυχεροι και κανανε τοσα πολα λεφτα απο το στοιχημα.
Εχεις καποια στοιχεια για αυτο;
Οχι πως δεν μπορει και να ισχυει, αλλα δεν γινεται τα 8 απο τα δεκα επιχειρηματα σου να ειναι φημες.
Και μην μου παραθεσεις αυτα που ειπε η Κανελλη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχεις καποια στοιχεια για αυτο;
Οχι πως δεν μπορει και να ισχυει, αλλα δεν γινεται τα 8 απο τα δεκα επιχειρηματα σου να ειναι φημες.
Και μην μου παραθεσεις αυτα που ειπε η Κανελλη.
Όπως πχ πως γίνεται ο Άκης (αν δε κάνω λάθος στο να βάζω όνομα στο πρόσωπο) να έχει το "Γρηγόρης" δίπλα στη HELMEPA που είναι λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Νικόλαο και 2 βήματα από τα γραφεία του χοντρού κάτω λίγο πριν από τον λιμενοβραχίωνα που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια απ τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζουν (έστω και ένα μπουκάλι νερό) οι υπάλληλοι του χοντρου; Κ τ οποίο τ άνοιξε ο εν λόγος εν μέσω κρίσης όταν οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ούτε στους οικονομικούς τους διευθυντες.  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μιλαω για φημες και εσυ απαντας παλι με φημες. Ουτε για το προσωπο που μιλας δεν εισαι σιγουρος. Ασε που δεν  αποδεικνυει και κατι σχετικο με το θεμα συζητησης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Όπως πχ πως γίνεται ο Άκης (αν δε κάνω λάθος στο να βάζω όνομα στο πρόσωπο) να έχει το "Γρηγόρης" δίπλα στη HELMEPA που είναι λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Νικόλαο και 2 βήματα από τα γραφεία του χοντρού κάτω λίγο πριν από τον λιμενοβραχίωνα που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια απ τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζουν (έστω και ένα μπουκάλι νερό) οι υπάλληλοι του χοντρου; Κ τ οποίο τ άνοιξε ο εν λόγος εν μέσω κρίσης όταν οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ούτε στους οικονομικούς τους διευθυντες.  ;)
:jerking:  :jerking:  :jerking:
δεν μπορει μια ομαδα να εχει αλλοιωσει τοσο τις ψυχες σας...
δεν ειναι θεμα ομαδας...ειναι θεμα χαρακτηρα...
δεν ειστε μαλακες επειδη υπαρχει ολυμπιακος η αεκ...
ειστε μαλακες γιατι ετσι γεννηθηκατε και αυτο ειστε...
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια...
ουτε στην αεκ ουτε στον ολυμπιακο...
το να κατρακυλας σε μια κατηφορα ειναι απλο και φυσιολογικο...
η ευθυνη σου ειναι οτι εξ'αρχης διαλεξες την κατηφορα...
τωρα και να θες δυσκολα μπορεις να σταματησεις...
εισαι ''αναγκασμενος'' να συνεχισεις την πορεια που διαλεξες...
αξιζει αληθεια ρε γρηγορη οποιαδηποτε ομαδα τετοια θυσια;
να ξευτιλιζεσαι εστω και ανωνυμα σε σαιτ για πουτανες και να μην δειχνεις τον παραμικρο αυτοσεβασμο;
αληθεια τωρα πες μου...
αξιζει;;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom