Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τι να σου πω; Δεν ασχολούμαι με ΦΙΦΑ, αλλά με Φουτμπολ Μανατζερρε Γρηγορη γιατι το Squad Builder του fifa δεν βγαζει παιχτες της ΑΕΚ?![]()
Τι να σου πω; Δεν ασχολούμαι με ΦΙΦΑ, αλλά με Φουτμπολ Μανατζερ![]()
τι εκανε η λουζερπουλ χθες;Τι να σου πω; Δεν ασχολούμαι με ΦΙΦΑ, αλλά με Φουτμπολ Μανατζερ![]()
Απ όσο ξέρω έχασε. Τ έχω πει από το καλοκαίρι. Βέβαια δε μπορούσα να φανταστώ με τίποτα (όπως και κανένας νομίζω) ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλατι εκανε η λουζερπουλ χθες;
γκουχου γκουχου....
ει...εσεις πουστρακια της κακιας ωρας που εχετε λυμενο το ζωναρι ανα πασα στιγμη να τσακωθειτε με μενα και αλλους γαυρους για την ''ιδεα'' οπως οι ιδιοι αποκαλειται που υποστηριζετε...
ολοι εσεις τα υποκριτικα αρχιδακια που δηθεν ειστε φιλαθλοι και υπερασπιζεστε σαν αλλα γιουσουφακια τον ''επενδυτη'' σας που οραματιζεται την μεγαλη αεκ...
χαζοχαζευετε για φουτμπολ μανατζερ για ''λουζερπουλ'' και λοιπα φαιδρα και γραφικα...
επειδη δεν ειδα καμμια ευαισθησια μηπως δεν μαθατε τα νεα;για την ερασιτεχνικη ντε λεω την ''μανα του λοχου''
δεν ηρθαν τα νεα στα αυτια σας ;μα πως εσας τα αυτια ειναι πολυ ευαισθητα και πιανουν ψιλες συχνοτητες απο γραφεια του εισαγγελεα κλπ κλπ...
αντε να σας πληροφορησω εγω και απο ενα γαυρικο σαιτ σαν πηγη...
γκουχου γκουχου...
πουστηδες και υποκριτες....εχετε αποψη;;
εκτος απο τις μαγκιες και τις εξυπναδες και τα λογοπαιγνια για μενα και τον γαυρο...
εδω...το θεμα ειναι η αεκ...εχετε αποψη;που ειναι ο μεγαλοεπενδυτης;
Ναι,εχω αποψη. Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εμφανιστηκε στα χρονικα....Αυτη ειναι η αποψη μου...γκουχου γκουχου....
ει...εσεις πουστρακια της κακιας ωρας που εχετε λυμενο το ζωναρι ανα πασα στιγμη να τσακωθειτε με μενα και αλλους γαυρους για την ''ιδεα'' οπως οι ιδιοι αποκαλειται που υποστηριζετε...
ολοι εσεις τα υποκριτικα αρχιδακια που δηθεν ειστε φιλαθλοι και υπερασπιζεστε σαν αλλα γιουσουφακια τον ''επενδυτη'' σας που οραματιζεται την μεγαλη αεκ...
χαζοχαζευετε για φουτμπολ μανατζερ για ''λουζερπουλ'' και λοιπα φαιδρα και γραφικα...
επειδη δεν ειδα καμμια ευαισθησια μηπως δεν μαθατε τα νεα;για την ερασιτεχνικη ντε λεω την ''μανα του λοχου''
δεν ηρθαν τα νεα στα αυτια σας ;μα πως εσας τα αυτια ειναι πολυ ευαισθητα και πιανουν ψιλες συχνοτητες απο γραφεια του εισαγγελεα κλπ κλπ...
γκουχου γκουχου...
εκτος απο τις μαγκιες και τις εξυπναδες και τα λογοπαιγνια για μενα και τον γαυρο...
αμα βαλει (αποτην τσεπη του)1 μυριο δε θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ.απο καμια χορηγια θα ειναι.ρε μαλακα τιγρη θα μεινεις στον δρομο και δεν θα χεις να αγοραζεις πουρα, με τοσα λεφτα που βαζεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/35328-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF]http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/35328-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF[/url]
αμα βαλει (αποτην τσεπη του)1 μυριο δε θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ.απο καμια χορηγια θα ειναι.
αδερφιδη πες στα μουνοπανα που γράφουν σε αυτό το σάιτ να ασχοληθούν με το δάνειογκουχου γκουχου....
γκουχου γκουχου...
Ναι,εχω αποψη. Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εμφανιστηκε στα χρονικα....Αυτη ειναι η αποψη μου...
1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετάγκουχου γκουχου....
γκουχου γκουχου...
ισως καλυτερα ννα μας πει πωα γινεται ο τσουκαλας ο ακης ο χαρος και ολα αυτα ρα καλοπαιδα της θυρας 7 πως ηταν τοσο τυχεροι και κανανε τοσα πολα λεφτα απο το στοιχημα.1ον Ο μεγαλοεπενδυτής έδωσε 300χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα μπάσκετ την αδειοδότηση. Και αυτό μαθεύτηκε μετά
2ον Την "έπεσε" στην τωρινό μεγαλομέτοχο για να μπει (και αυτό αργότερα μαθεύτηκε και αυτό)
3ον Από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι με μια λέξη ΑΡΧΙΔΙΕΣ.
Εσύ για τον στοιχηματισμό του Βέροια-ΟΣΦΠ που παίχτηκαν 6μύρια για το αποτέλεσμα από κάπου από την Ασία έχεις άποψη; (το συγκεκριμένο ματς είναι στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ για ύποπτο και δεν είναι κάτι που ακούστηκε/γραφτηκε σε κάποιες εφημερίδες και μπλογκ)
Εχεις καποια στοιχεια για αυτο;ισως καλυτερα ννα μας πει πωα γινεται ο τσουκαλας ο ακης ο χαρος και ολα αυτα ρα καλοπαιδα της θυρας 7 πως ηταν τοσο τυχεροι και κανανε τοσα πολα λεφτα απο το στοιχημα.
Όπως πχ πως γίνεται ο Άκης (αν δε κάνω λάθος στο να βάζω όνομα στο πρόσωπο) να έχει το "Γρηγόρης" δίπλα στη HELMEPA που είναι λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Νικόλαο και 2 βήματα από τα γραφεία του χοντρού κάτω λίγο πριν από τον λιμενοβραχίωνα που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια απ τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζουν (έστω και ένα μπουκάλι νερό) οι υπάλληλοι του χοντρου; Κ τ οποίο τ άνοιξε ο εν λόγος εν μέσω κρίσης όταν οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ούτε στους οικονομικούς τους διευθυντες. ;)Εχεις καποια στοιχεια για αυτο;
Οχι πως δεν μπορει και να ισχυει, αλλα δεν γινεται τα 8 απο τα δεκα επιχειρηματα σου να ειναι φημες.
Και μην μου παραθεσεις αυτα που ειπε η Κανελλη.
Όπως πχ πως γίνεται ο Άκης (αν δε κάνω λάθος στο να βάζω όνομα στο πρόσωπο) να έχει το "Γρηγόρης" δίπλα στη HELMEPA που είναι λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Νικόλαο και 2 βήματα από τα γραφεία του χοντρού κάτω λίγο πριν από τον λιμενοβραχίωνα που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια απ τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζουν (έστω και ένα μπουκάλι νερό) οι υπάλληλοι του χοντρου; Κ τ οποίο τ άνοιξε ο εν λόγος εν μέσω κρίσης όταν οι τράπεζες δεν έδιναν δάνειο ούτε στους οικονομικούς τους διευθυντες. ;)