Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αφησαμε την ΑΕΚ και ασχολουμαστε με συνταξιουχους εισοδηματιες μουσικους  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε κ εγω οταν ακουγα μεταλ ακουγα κ τζοβι κ cinderela
κακο ειναι?
κ kreator k def leppard
Δεν είπα ότι είναι κακό. Όταν σε παρατούσε μια γκόμενα Σταχτοπούτα θ έβαζες ή τους Κουφους, δε θα έβαζες Ανθραξ ή Σλέιερ. Λογικό είναι. Άλλο όμως αυτό και άλλο να το παίζεις μεταλάς ενώ έφτανες μέχρι Σταχτοπούτες, Κουφούς και δε ξέρω και γω ποιο άλλο χειρ, μεικ απ μέταλ (και καλά) μπάντα έβγαλε ο πλανήτης (εξαιρώ τις Διεστραμμένες Αδερφες για 2 λόγους. 1ον Γιατί είχαν φροντ λάϊντερ που δε μασούσε τα λόγια του. 2ον 2-3 κλιπς που είχαν κυκλοφορήσει ήταν ΑΠΛΑ Γ-Α-Μ-Α-Τ-Α)

αφησαμε την ΑΕΚ και ασχολουμαστε με συνταξιουχους εισοδηματιες μουσικους  :2funny:
Τύπε έτσι είναι η μουσική βιομηχανία. Με το που γλυκαθείς από τα πολλά φράγκα και γίνεις μειν απλά παύεις ν ασχολείσαι και απολαμβάνεις. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Δεν είπα ότι είναι κακό. Όταν σε παρατούσε μια γκόμενα Σταχτοπούτα θ έβαζες ή τους Κουφους, δε θα έβαζες Ανθραξ ή Σλέιερ. Λογικό είναι. Άλλο όμως αυτό και άλλο να το παίζεις μεταλάς ενώ έφτανες μέχρι Σταχτοπούτες, Κουφούς και δε ξέρω και γω ποιο άλλο χειρ, μεικ απ μέταλ (και καλά) μπάντα έβγαλε ο πλανήτης (εξαιρώ τις Διεστραμμένες Αδερφες για 2 λόγους. 1ον Γιατί είχαν φροντ λάϊντερ που δε μασούσε τα λόγια του. 2ον 2-3 κλιπς που είχαν κυκλοφορήσει ήταν ΑΠΛΑ Γ-Α-Μ-Α-Τ-Α)
Τύπε έτσι είναι η μουσική βιομηχανία. Με το που γλυκαθείς από τα πολλά φράγκα και γίνεις μειν απλά παύεις ν ασχολείσαι και απολαμβάνεις. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις

μπα μια φορα που χωρισα στο λυκειο ακουγα μια βδομαδα obituary slowly we rot (θεικο αλμπουμ)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συζήτηση που θα γίνετε στο ΚΑΠΗ σε 20 χρόνια :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αντε ρε μαλακες συμφιλιωθειτε να πατε παρεα στην Παολα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι μου θυμησες τωρα μωρη γκαβλιαρα...
καλοκαιρι του 91,ξαγρυπνος ολο το βραδυ εξω απο τι δισκαδικο για το μπλακ
αν θυμαμαι καλα ηταν το 5ο που ειχαν κυκλοφορισει
Οι Μετάλικα πέθαναν όταν σκοτώθηκε ο Κλιφ στη Σουηδία (αν δε με γελάει η μνήμη μου). Μετά βγήκε το Τζάστιζ που ουσιαστικά ήταν ΚΥΡΙΩΣ ότι ριφ και ιδέες είχε αφήσει πίσω ο Κλίφ . Στο ομόνυμο άλμπουμ που βγάλανε κάπου εκεί πέθαναν. Και στα ζωντανά αν ο Νιουστιζ είχε κέφια γινόταν χαμός, αν όχι Μ-Ο-Υ-Φ-Α. Πχ Φιλαδέλφεια 94 ο Νιουστιζ είχε κέφια, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Ριζούπολη σχεδόν 10 χρόνια μετά δεν είχε, απλά δεν.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Οι Μετάλικα πέθαναν όταν σκοτώθηκε ο Κλιφ στη Σουηδία (αν δε με γελάει η μνήμη μου). Μετά βγήκε το Τζάστιζ που ουσιαστικά ήταν ΚΥΡΙΩΣ ότι ριφ και ιδέες είχε αφήσει πίσω ο Κλίφ . Στο ομόνυμο άλμπουμ που βγάλανε κάπου εκεί πέθαναν. Και στα ζωντανά αν ο Νιουστιζ είχε κέφια γινόταν χαμός, αν όχι Μ-Ο-Υ-Φ-Α. Πχ Φιλαδέλφεια 94 ο Νιουστιζ είχε κέφια, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Ριζούπολη σχεδόν 10 χρόνια μετά δεν είχε, απλά δεν.

συμφωνω απολυτα φιλε
μεχρι το puppets
νεα σμυρνη το 94 φιλε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπα μια φορα που χωρισα στο λυκειο ακουγα μια βδομαδα obituary slowly we rot (θεικο αλμπουμ)
Εγώ είχα βάλει Ανθραξ και είχε βγει ο λαιμός μου.

συμφωνω απολυτα φιλε
μεχρι το puppets
νεα σμυρνη το 94 φιλε
Ναι ρε Σμύρνη. Μαλακία μου. Φιλαδέλφεια είχε παίξει ο.......πωωωωωωωωωωωωωωωω κόλλημα τώρα (έλα ποιος έχει πει το Moonchild γαμώ τον εγκέφαλό μου) και δεν είχα πάει γιατί ήμουν 6-7 ετών και ο οαδερφός μου που τότε ήταν 17 δε με πήρε ο πούστης (αλλά ΟΣΦΠ είναι τι περιμένεις  :grin: :grin: )

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ρε Σμύρνη. Μαλακία μου. Φιλαδέλφεια είχε παίξει ο.......πωωωωωωωωωωωωωωωω κόλλημα τώρα (έλα ποιος έχει πει το Moonchild γαμώ τον εγκέφαλό μου) και δεν είχα πάει γιατί ήμουν 6-7 ετών και ο οαδερφός μου που τότε ήταν 17 δε με πήρε ο πούστης (αλλά ΟΣΦΠ είναι τι περιμένεις  :grin: :grin: )

Ααααααααααααααααααααααα τόσο σπόρος είσαι ρε μπαγλαμά και έχεις και άποψη? :headbang:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

ρορυ galahher
k maiden το 88 φιλαδελφια τι ξυλο ειχε πεσει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αντε ρε μαλακες συμφιλιωθειτε να πατε παρεα στην Παολα.
Αν θες να σε τσιμπουκώσει στις τουαλέτες κανένα μουνάκι Πάολα και Φουτζέιρα (πως στον πούτσο λέγεται) θα πας. Είναι γνωστό πως μουνιά μεταλλούδες δεν κυκλοφορούν και πολλά.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ετσι οπως τα λες,στο ντεραρπ ηταν ..μεγαλη μορφη ο μπαρτον
τεσπα με παρεσυρες για την κοινη μας αγαπη
αυριο θα φας ξεχεσμα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Μετα τον θανατο του Κλιφ Μπαρτον η εμπνευση των Metallica ειχε καυσιμα μεχρι το black album...μετα ξεμεινανε και κυκλοφορουσανε καινουργιο υλικο καθε 800 χρονια που το ακουγες και ελεγες καθε περσυ και καλυτερα...Για να μην μιλησω για την ανεκδιηγητη συνεργασια με τον μακαριτη τον Λου Ριντ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρορυ galahher
k maiden το 88 φιλαδελφια τι ξυλο ειχε πεσει
Ναι ρε. Πω τι μαλακία να ξεχάσω το όνομα του Ρόρρυ.  :headbang: :headbang: :headbang:μ Θ αυτομαστιγωθώ.

Φιλαδέλφεια δεν είχα πάει το 88. Μάλλον δεν είχα μπορέσει να μπω μέσα.

Τελευταία φορά που πήγα σε συναυλία και χτυπήθηκα είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν στους Μπιγκ 4 με τους Ανθραξ. Και ξέρεις γιατί ήταν καλά; Γιατί είχαν βγει πρώτοι και έτσι δεν είχε πολύ κόσμο, είχε ΜΟΝΟ αυτούς που γούσταραν να χτυηθούν και όχι κάτι χαζομαλάκες που ήρθαν λίγο πριν βγουν οι τάλιρα. Ξύλο μαλάκα μου. Και οι Ανθραξ γουσταρίζανε και δεν του καιγόταν καρφί που έπαιζαν στη μικρή σκηνή (σ αντίθεση με τους Ντεθ που ήταν ΦΑΝΕΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ, και τι μαλακία των διοργανωτών ν έχουν 2 σκηνές  :headbang: :headbang: :headbang:). Σλέϊρας για κάποιο λόγο δεν ήμουν ποτέ φαν. Θα τους ακούσω αν τύχει αλλά όχι ότι ΑΝ ΔΕΝ θα χαλαστώ. Από τη συναυλία των τάλιρα θυμάμαι ότι το σκηνικό που τραγουδούσαν (αν θυμάμαι καλά το φορ χουμ) και έβρεχε ήταν αρκετά εντυπωσιακό (εννοώ φωττογραφικά, γιατί ο κουλός Δανός έπαιζε ότι ήθελε σ ότι ρυθμό ήθελε. Αυτός ο άνθρωπος ενώ πριν από 25 χρόνια έκανε παπάδες, έγω ακόμα τις βιντεοκασσέτες από το Σιατλ, που ΠΑΙΖΕΙ να είναι, κατά τη γνώμη μου, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΕΡ συναυλία τους και μια από τις καλύτερες στην ιστορία της μέταλ, τώρα δε μπορεί να παίξει ένα απλό κάσα-πιατίνι-κασα-κασα-πιατινι-δικασο)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετα τον θανατο του Κλιφ Μπαρτον η εμπνευση των Metallica ειχε καυσιμα μεχρι το black album...μετα ξεμεινανε και κυκλοφορουσανε καινουργιο υλικο καθε 800 χρονια που το ακουγες και ελεγες καθε περσυ και καλυτερα...Για να μην μιλησω για την ανεκδιηγητη συνεργασια με τον μακαριτη τον Λου Ριντ....
Ειλικρινα είναι το ΜΟΝΟ από τη Μετάλλικα συλογή που έχω, που δεν έχω αγοράσει και ΑΡΝΟΥΜΑΙ ν ακούσω έστω και μία νότα. Και μιλάμε έχω δώσει λεφτα για το Λοαντ και Ριλοαντ (τ οποία τα βάζω να τ ακούσω ΙΣΩΣ μια φορά κάθε 3 χρόνια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom