Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τη πιο ΜΟΥΝΑΡΑ μεταλλού την έχω δει στο Μπερμι όταν έπαιζε Σμιθ και Ντικσον, λίγο πριν ξαναπάνε στου Μέιντεν. ΜΟΥΝΑΡΑ όχι αστεία. Κρίμα που τότε δεν υπήρχαν σμαρτφον να τραβήξουμε φωτος να έχουμε υλικό και για το σπίτι  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειλικρινα είναι το ΜΟΝΟ από τη Μετάλλικα συλογή που έχω, που δεν έχω αγοράσει και ΑΡΝΟΥΜΑΙ ν ακούσω έστω και μία νότα. Και μιλάμε έχω δώσει λεφτα για το Λοαντ και Ριλοαντ (τ οποία τα βάζω να τ ακούσω ΙΣΩΣ μια φορά κάθε 3 χρόνια)

Γιατι το st anger με το ντραμινγκ "βαραω χαρτοκουτα ρακοσυλλεκτη" δεν ειναι δισκαρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετα τον θανατο του Κλιφ Μπαρτον η εμπνευση των Metallica ειχε καυσιμα μεχρι το black album...μετα ξεμεινανε και κυκλοφορουσανε καινουργιο υλικο καθε 800 χρονια που το ακουγες και ελεγες καθε περσυ και καλυτερα...Για να μην μιλησω για την ανεκδιηγητη συνεργασια με τον μακαριτη τον Λου Ριντ....
Το τελευταίο του (μαλάκα έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε, τώρα το συνειδητοποίησα) ήτνα ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από αυτό το πράγμα που λεγεται Στ Ανγκερ. Το οποίο όταν πρωτοάκουσα κάτι νόμιζα ότι είχαν πάθει τ ηχεία από το πως άκουγα τ ντραμς.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τη πιο ΜΟΥΝΑΡΑ μεταλλού την έχω δει στο Μπερμι όταν έπαιζε Σμιθ και Ντικσον, λίγο πριν ξαναπάνε στου Μέιντεν. ΜΟΥΝΑΡΑ όχι αστεία. Κρίμα που τότε δεν υπήρχαν σμαρτφον να τραβήξουμε φωτος να έχουμε υλικό και για το σπίτι  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θεμα ητανε να πηγαινες εκεινη στο σπιτι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι το st anger με το ντραμινγκ "βαραω χαρτοκουτα ρακοσυλλεκτη" δεν ειναι δισκαρα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Με προλαβες. Μπροστα σ αυτό που έχουν βγάλει με τον Λου, ΥΠΟΘΕΤΩ (χωρίς ν τ έχω ακούσει) πως είναι το λιγότερο μια κλάση καλύτερο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με προλαβες. Μπροστα σ αυτό που έχουν βγάλει με τον Λου, ΥΠΟΘΕΤΩ (χωρίς ν τ έχω ακούσει) πως είναι το λιγότερο μια κλάση καλύτερο

οι τυποι ξεφτυλιστηκαν οταν οντας συγκροτημα που ξεκινησε την καριερα του μοιραζωντας την μουσικη του χερι με χερι τσαμπε καταντησε το 1999 σταυροφορος των δισκογραφικων εναντιον του Napster με μπροσταρη τον Δανο ταληροφονια Ουρλιχ....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πολύ θ τ ήθελα (όπως και όλο το μαγαζί) αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι θ είχα πρόβλημα με την τότε κοπελιά μου που μεναμε μαζί

λεπτομερειες....υπαρχουν και ξενοδοχεια  :grin:
Υ.Γ. Ειμαι ο μονος κατω απο 40 οπαδος της ΑΕΚ εδω μεσα βλεπω  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οι τυποι ξεφτυλιστηκαν οταν οντας συγκροτημα που ξεκινησε την καριερα του μοιραζωντας την μουσικη του χερι με χερι τσαμπε καταντησε το 1999 σταυροφορος των δισκογραφικων εναντιον του Napster με μπροσταρη τον Δανο ταληροφονια Ουρλιχ....
Κοίτα σ αυτό τους δίνω κάποιο δίκιο (μικρό όμως). Από την άλλη όμως απ αυτήν την όλη υπόθεση κέρδισαν εκτός από τους τάληρα (σε χρήματα) και άλλα συγκροτήματα που ενώ δε βγαίναν μπροστά συμφωνούσαν 1000% με την αποφασή τους να το κυνηγήσουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λεπτομερειες....υπαρχουν και ξενοδοχεια  :grin:
Υ.Γ. Ειμαι ο μονος κατω απο 40 οπαδος της ΑΕΚ εδω μεσα βλεπω  :grin:
Παρα κάτι μήνες 40 είμαι  :grin: :grin:

Πήγαινε στο Newcastle παρασκευές όταν γίνονται τα φοιτητικά πάρτι και φόρτωστες τρεις τρεις και ειδικά γιαπωνέζάκια! :rockon:
Νότιγκχαμ φίλε. Βαν ν έχεις να φορτώνεις. Και να θέλω Ασιάτισσες ρε στη πήγη μέσα είμαι (Κίνα)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό που έγινε τότε ήταν ότι τα τραγούδια που θα κυκλοφορούσαν μήνες αργότερα, τα διέθεταν κάποιοι μέσω napster.
Δεν προσπάθησαν να σταματήσουν την πειρατία ή οτιδήποτε άλλο,
απλά προσπάθησαν να σταματήσουν την κυκλοφορία κομματιών που δεν είχαν βγει ακόμη στην κυκλοφορία.
Τραγούδια τους, από παλιότερα άλμπουμ κυκλοφορούσαν στο napster πολύ πριν γίνει ο τζέρτζελος με τα δικαστήρια και δεν είχε ανοίξει ρουθούνι.

και στο κάτω κάτω, ό,τι έγινε δεν έγινε για τα λεφτά, το οποίο ίσως ήταν και αρκετά υποκινούμενο από την δισκογραφική, γιατί ανέκαθεν τα συγκροτήματα, όσο μεγάλα και να είναι, δεν βγάζουν από τα άλμπουμ αλλά από το merchandise και τις συναυλίες. Αυτούς που τσούζει η πειρατία είναι τις εταιρίες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να είμαι και εντός θρεντ

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ωχ η γενια του πολυτεχνειου  :grin:
ο Ηνγκλαντ προλαβε και λιγο κατοχη  :grin:
Εσύ; Παιδί της αλλαγής;

Κάτι ξέρω που σου λέω για Newcastle! ;)
Στόουκ ήμουν ρε. Που να τρέχω κει δα πέρα; Μπέρμι, Μαν, Λιβερπουλ και 2-3 φορές Νότιγκαχ. Λονδίνο να φανταστείς πήγα 2 φορές όλες και όλες. Τη Δεύτερη όταν τελίωσα και με τα πτυχιακά μου και είχα βάλει στην άκρη κάτι λεφτά από τη δουλεία στις αποθήκες/ψυγεία του Σαιντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom