EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αφου εισαι ανεγκεφαλοςΕσύ; Παιδί της αλλαγής;
Στόουκ ήμουν ρε. Που να τρέχω κει δα πέρα; Μπέρμι, Μαν, Λιβερπουλ και 2-3 φορές Νότιγκαχ. Λονδίνο να φανταστείς πήγα 2 φορές όλες και όλες. Τη Δεύτερη όταν τελίωσα και με τα πτυχιακά μου και είχα βάλει στην άκρη κάτι λεφτά από τη δουλεία στις αποθήκες/ψυγεία του Σαιντ
Υποθέτω, γιατί το τιούμπι είναι κλειδωμένο εδώ, πως έβαλες κάτι από πετ σοπ;
Μην ρωτάς. Γιατί δεν έχεις πολλά εγκεφαλικά κύτταρα για να καταλάβεις την απάντησή μουαφου εισαι ανεγκεφαλος
πως εκανες πτυχιακα;;;
Και είμαι στη πόλη που υπογράφτηκε η συμφωνία για τη λήξη του πολέμου του όπιου που έδωσε το Κογκ στην Αγγλία.To ξέχασα ότι είσαι στην πρώην αποικία της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας!![]()
Τώρα τα λες σωστά. Γιατί τώρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν όχι εσύ τότε τα παιδιά σου θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε Κινέζικα για ν έχουν μια τύχη να βρουν εργασίαTo ξέχασα ότι είσαι στην πρώην αποικία της ΠΡΩΗΝ μεγαλύτερης αυτοκρατορίας!![]()
Και είμαι στη πόλη που υπογράφτηκε η συμφωνία για τη λήξη του πολέμν ου του όπιου που έδωσε το Κογκ στην Αγγλία.
Τώρα τα λες σωστά. Γιατί τώρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν όχι εσύ τότε τα παιδιά σου θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε Κινέζικα για ν έχουν μια τύχη να βρουν εργασία
Αφού είναι κολλημένοι ρε. Αφού ακόμα μερικολι Γκρειτ τη λένε. όταν τους ρωτάς "τι Γκρέιτ ρε, το σκυλάκι των πρώην αποικιών σας είστε όπως όλοι μας" εκνευρίζονται και σου λένε ότι πριν από 60 χρονια δεν έδυε ο ήλιος ποτέ για τη χώρα. Φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα δηλαδήΤώρα σώθηκες...επειδή έχω Βρετανικό διαβατήριο δεν ξέρω και τόσες λεπτομέρειες.
Κάνα 2 φορές που έχω χαζέψει στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου έχω χάσει την μπάλα με την βιβλιογραφία που έχουν για την Αυτοκρατορία τους! :o
Σωγαμπρος είσαι ρε.Πήρα καλή προίκα και τους Καβάτζωσα!![]()
Σωγαμπρος είσαι ρε.
Υ.Γ Και για ν είμαστε εντός θρεντ. ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Αφού είναι κολλημένοι ρε. Αφού ακόμα μερικολι Γκρειτ τη λένε. όταν τους ρωτάς "τι Γκρέιτ ρε, το σκυλάκι των πρώην αποικιών σας είστε όπως όλοι μας" εκνευρίζονται και σου λένε ότι πριν από 60 χρονια δεν έδυε ο ήλιος ποτέ για τη χώρα. Φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα δηλαδή
Πάντα απορούσα, βάση των άγγλων συμφοιτητών μου, πως στον πούτσο θ είναι η Αγγλία το σε 15-20 χρόνια μετά την αποφοιτησή μου. Μαλάκα μιλάμε το 70% κατεστραμμένοι από ναρκωτικά και ξύδια. Φούντα, μπυρα, μπάλαΟι πιο παλιοί είναι κολλημένοι, οι νέοι στα παπάρια τους!![]()
Πάντα απορούσα, βάση των άγγλων συμφοιτητών μου, πως στον πούτσο θ είναι η Αγγλία το σε 15-20 χρόνια μετά την αποφοιτησή μου. Μαλάκα μιλάμε το 70% κατεστραμμένοι από ναρκωτικά και ξύδια. Φούντα, μπυρα, μπάλα
Στο Στόουκ υπήρχαν περιοχές που μετά τη δύση του ηλιου δε πήγαινες ούτε γι αστείο. Ο σπιτονοικοκύρης μου ήταν Πακιστανός (σουηδούς τους λεγαμε) μηχανικός αυτοκινήτων και ντιλερας. Μια μέρα εκλεψαν το ποδήλατο ενός συγκατοίκου μου και την άλλη μερα μας το έφερε. Όλα τα σπίτια είχαν συναγερμό πλην του δικού μας και μας έλεγα "αν σας κλέψουν έστω μια πένα να μου το πείτε". Γαμω τ άτομα πάντως ήταν. Το σπίτι που μεναμε το νοίκιαζε μόνο σ Νοτιο Ευρωπαίους "γιατί οι Άγγλοι είναι βρωμιαριδες και οι Πακιστανοί χασικλήδες και δε γουστάρω να βρωμάει το σπίτι μου". Αλλά και εμείς του τ είχαμε κάνει παλάτι. Μπήκαμε με μονά τζάμια και κάτι χαλιά από τον πόλεμο και όταν φυγαμε το είχαμε αλλάξει όλο (διπλα τζάμια, καινούργια χαλιά κτλπ). Για 3 χρόνια δε μας είχα αλλάξει το νοικι. Μας είχε δώσει και ένα ροβερ 620 κάτι για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας τσάμπα.Είναι που τριγυρνάς...ο τουρίστας θα δει την καλή πλευρα την όμορφη, εγώ που κάθε μέρα βλέπω την σαρα και την μάρα και κινούμαι στην πόλη και εκτός πρωτεύουσας βλέπω το πραγματικό πρόσωπο.
Παρακμή, μεθυσμένοι, μπάλα, ακόμα καλή μουσική, ανεργία στα κατώτερα στρώματα, ναρκωτικά και πάει λέγοντας!
Εδώ έπαιζε το φετινό παλτό που λέγεται Μήτρογλου και ο "απλά υπάρχω στο γήπεδο" Σάμαρης, ο Μπακάκης σε ενόχλησε;μπακακης στην εθνικη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()