Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ; Παιδί της αλλαγής;
Στόουκ ήμουν ρε. Που να τρέχω κει δα πέρα; Μπέρμι, Μαν, Λιβερπουλ και 2-3 φορές Νότιγκαχ. Λονδίνο να φανταστείς πήγα 2 φορές όλες και όλες. Τη Δεύτερη όταν τελίωσα και με τα πτυχιακά μου και είχα βάλει στην άκρη κάτι λεφτά από τη δουλεία στις αποθήκες/ψυγεία του Σαιντ
αφου εισαι ανεγκεφαλος
πως εκανες πτυχιακα;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To ξέχασα ότι είσαι στην πρώην αποικία της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας! :rockon:
Και είμαι στη πόλη που υπογράφτηκε η συμφωνία για τη λήξη του πολέμου του όπιου που έδωσε το Κογκ στην Αγγλία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To ξέχασα ότι είσαι στην πρώην αποικία της ΠΡΩΗΝ μεγαλύτερης αυτοκρατορίας! :rockon:
Τώρα τα λες σωστά. Γιατί τώρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν όχι εσύ τότε τα παιδιά σου θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε Κινέζικα για ν έχουν μια τύχη να βρουν εργασία

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και είμαι στη πόλη που υπογράφτηκε η συμφωνία για τη λήξη του πολέμν ου του όπιου που έδωσε το Κογκ στην Αγγλία.

Τώρα σώθηκες...επειδή έχω Βρετανικό διαβατήριο δεν ξέρω και τόσες λεπτομέρειες. :P
Κάνα 2 φορές που έχω χαζέψει στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου έχω χάσει την μπάλα με την βιβλιογραφία που έχουν για την Αυτοκρατορία τους! :o

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα τα λες σωστά. Γιατί τώρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν όχι εσύ τότε τα παιδιά σου θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε Κινέζικα για ν έχουν μια τύχη να βρουν εργασία

Πήρα καλή προίκα και τους Καβάτζωσα! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα σώθηκες...επειδή έχω Βρετανικό διαβατήριο δεν ξέρω και τόσες λεπτομέρειες. :P
Κάνα 2 φορές που έχω χαζέψει στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου έχω χάσει την μπάλα με την βιβλιογραφία που έχουν για την Αυτοκρατορία τους! :o
Αφού είναι κολλημένοι ρε. Αφού ακόμα μερικολι Γκρειτ τη λένε. όταν τους ρωτάς "τι Γκρέιτ ρε, το σκυλάκι των πρώην αποικιών σας είστε όπως όλοι μας" εκνευρίζονται και σου λένε ότι πριν από 60 χρονια δεν έδυε ο ήλιος ποτέ για τη χώρα. Φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα δηλαδή

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σωγαμπρος είσαι ρε.  :grin:

Υ.Γ Και για ν είμαστε εντός θρεντ. ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Μόνο το σπίτι εκμεταλλεύομαι μέχρι στιγμής που δεν πληρώνουμε ενοίκιο, ευτυχώς τα πεθερικά μένουν έξω απο την πόλη. :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αφού είναι κολλημένοι ρε. Αφού ακόμα μερικολι Γκρειτ τη λένε. όταν τους ρωτάς "τι Γκρέιτ ρε, το σκυλάκι των πρώην αποικιών σας είστε όπως όλοι μας" εκνευρίζονται και σου λένε ότι πριν από 60 χρονια δεν έδυε ο ήλιος ποτέ για τη χώρα. Φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα δηλαδή

Οι πιο παλιοί είναι κολλημένοι, οι νέοι στα παπάρια τους! :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι πιο παλιοί είναι κολλημένοι, οι νέοι στα παπάρια τους! :sunglasses:
Πάντα απορούσα, βάση των άγγλων συμφοιτητών μου, πως στον πούτσο θ είναι η Αγγλία το σε 15-20 χρόνια μετά την αποφοιτησή μου. Μαλάκα μιλάμε το 70% κατεστραμμένοι από ναρκωτικά και ξύδια. Φούντα, μπυρα, μπάλα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πάντα απορούσα, βάση των άγγλων συμφοιτητών μου, πως στον πούτσο θ είναι η Αγγλία το σε 15-20 χρόνια μετά την αποφοιτησή μου. Μαλάκα μιλάμε το 70% κατεστραμμένοι από ναρκωτικά και ξύδια. Φούντα, μπυρα, μπάλα

Είναι που τριγυρνάς...ο τουρίστας θα δει την καλή πλευρα την όμορφη, εγώ που κάθε μέρα βλέπω την σαρα και την μάρα και κινούμαι στην πόλη και εκτός πρωτεύουσας βλέπω το πραγματικό πρόσωπο.
Παρακμή, μεθυσμένοι, μπάλα, ακόμα καλή μουσική, ανεργία στα κατώτερα στρώματα, ναρκωτικά και πάει λέγοντας!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είναι που τριγυρνάς...ο τουρίστας θα δει την καλή πλευρα την όμορφη, εγώ που κάθε μέρα βλέπω την σαρα και την μάρα και κινούμαι στην πόλη και εκτός πρωτεύουσας βλέπω το πραγματικό πρόσωπο.
Παρακμή, μεθυσμένοι, μπάλα, ακόμα καλή μουσική, ανεργία στα κατώτερα στρώματα, ναρκωτικά και πάει λέγοντας!
Στο Στόουκ υπήρχαν περιοχές που μετά τη δύση του ηλιου δε πήγαινες ούτε γι αστείο. Ο σπιτονοικοκύρης μου ήταν Πακιστανός (σουηδούς τους λεγαμε) μηχανικός αυτοκινήτων και ντιλερας. Μια μέρα εκλεψαν το ποδήλατο ενός συγκατοίκου μου και την άλλη μερα μας το έφερε. Όλα τα σπίτια είχαν συναγερμό πλην του δικού μας και μας έλεγα "αν σας κλέψουν έστω μια πένα να μου το πείτε". Γαμω τ άτομα πάντως ήταν. Το σπίτι που μεναμε το νοίκιαζε μόνο σ Νοτιο Ευρωπαίους "γιατί οι Άγγλοι είναι βρωμιαριδες και οι Πακιστανοί χασικλήδες και δε γουστάρω να βρωμάει το σπίτι μου". Αλλά και εμείς του τ είχαμε κάνει παλάτι. Μπήκαμε με μονά τζάμια και κάτι χαλιά από τον πόλεμο και όταν φυγαμε το είχαμε αλλάξει όλο (διπλα τζάμια, καινούργια χαλιά κτλπ). Για 3 χρόνια δε μας είχα αλλάξει το νοικι. Μας είχε δώσει και ένα ροβερ 620 κάτι για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας τσάμπα.
Το μόνο κακό που είχε ήταν ότι ήταν Γιουναϊτας (από εκεί ήταν απλά η γυναίκα του ήταν από το Στόουκ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Mονο Α.Ε.Κ. ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σε λιγο θα καλεσουνε και τον Κολεβετσιο στην εθνικη για να μεινουμε χωρις καλο παιχτη  :tooth: :tooth:

ο Βοσνιος Τσιγκουνης και ο Ελληνας Σκρουτζ θελουνε να φτιαξουνε ομαδα με εξι τουλαχιστον ελληνες παιχτες στην βασικη ενδεκαδα για πρωταθλητισμο....Που θα βρεθουνε αυτοι ερωτω  *P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπακακης στην εθνικη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπακακης στην εθνικη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ έπαιζε το φετινό παλτό που λέγεται Μήτρογλου και ο "απλά υπάρχω στο γήπεδο" Σάμαρης, ο Μπακάκης σε ενόχλησε;
Α! 2 παίκτες στην εθνική ο "κάνω την Ελλάδα περήφανη στην Ευρώπη" κτλπ κτλπ ΟΣΦΠούστης, 2 και η "πουθενα" (γι εσάς) ΑΕΚ. Μάλλον ο Μελισσάν έχει αρχίσει να πληκτρολογεί αριθμό  :grin: :grin: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom