gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τύπε στη Κινα το τιουμπι είναι μπαναρισμένο και δε ξέρω τι έχεις βάλειτυπε υπαρχουν και καλοι γιουγκοσλαβοι παιχτες
Τύπε στη Κινα το τιουμπι είναι μπαναρισμένο και δε ξέρω τι έχεις βάλειτυπε υπαρχουν και καλοι γιουγκοσλαβοι παιχτες
Τύπε στη Κινα το τιουμπι είναι μπαναρισμένο και δε ξέρω τι έχεις βάλει
Ναι τύπε. Η Ελληνική ναυτιλία μου έχει προσφέρει το προνόμιο ν είμαι στη μαγευτική...ΚίναΣτην Κινα εισαι ρε θηριο?
αυτον εδω εβαλα
www.transfermarkt.co.uk/duje-cop/profil/spieler/46415]http://www.transfermarkt.co.uk/duje-cop/profil/spieler/46415[/url]
Ναι τύπε. Η Ελληνική ναυτιλία μου έχει προσφέρει το προνόμιο ν είμαι στη μαγευτική...Κίνα
Καλός δείχνει ο παίκτης και σε καλή ηλικία. Δε τελιώνει όμως τ όνομάτου σε -ιτς. Δε μας κάνει![]()
![]()
4 εκατομύρια λίρες; Σχεδόν 5.5εκατομύρια ευρώ είναι αυτά. Που θα τα βρει ρε ο Μελισσάν; Τι τον πέρασες;εχουμε και σε ιτς τυπε
www.transfermarkt.co.uk/andrej-kramaric/profil/spieler/46580]http://www.transfermarkt.co.uk/andrej-kramaric/profil/spieler/46580[/url]
σκοραρει σαν πουστης....αλλα ειναι κροατης και θα χαλασειτο καλο σερβικο κλιμα της ομαδας ξερω![]()
4 εκατομύρια λίρες; Σχεδόν 5.5εκατομύρια ευρώ είναι αυτά. Που θα τα βρει ρε ο Μελισσάν; Τι τον πέρασες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έπεσε η ισοτιμία στο 1.1 :o . Εγώ τη θυμόμουν κάπου στο 1.3. Τέλος πάντων. Βάλε και το συμβόλαιο, βάλε και τον αντζέντη, βάλε και το κάτι παραπάνω που θα ζητήσει η ομαδα του, τα πιάσαμε τα 5.5τυπε 5.5 εκατομμυρια θα ειναι ολο το μπατζετ των μεταγραφων για το καλοκαιρι
Υ.Γ. σε ευρω τον δειχνει καπου 4.5 εκατομμυρια
σε γαμαν καλα οι κινεζοι παλιομαλακα;;;Ναι τύπε. Η Ελληνική ναυτιλία μου έχει προσφέρει το προνόμιο ν είμαι στη μαγευτική...Κίνα
Καλός δείχνει ο παίκτης και σε καλή ηλικία. Δε τελιώνει όμως τ όνομάτου σε -ιτς. Δε μας κάνει![]()
![]()
Τέλος πάντων. Βάλε και το συμβόλαιο, βάλε και τον αντζέντη, βάλε και το κάτι παραπάνω που θα ζητήσει η ομαδα του, τα πιάσαμε τα 5.5![]()
![]()
Εδώ που είμαι θ έρθεις και εκεί που είσαι θα ρθωακομα υπαρχετε εσεις ρε εδω κατω;
Σου έχω παραγγείλει καινούργιο σουφρί παλιοπουσταρα, γιατί αυτό που έχεις έχει γίνει λάστιχο που δε μπορεί να σταθεί ούτε σε κορμό 300 ετών πλάτανο.σε γαμαν καλα οι κινεζοι παλιομαλακα;;;
μην ξεχασεις να παραγγειλεις πνευμονι καραγκιοζακο
βγαλε τον Hetfield απο το αβαταρ ρε ιεροσυλεΣου έχω παραγγείλει καινούργιο σουφρί παλιοπουσταρα, γιατί αυτό που έχεις έχει γίνει λάστιχο που δε μπορεί να σταθεί ούτε σε κορμό 300 ετών πλάτανο.
χριστιδη ασε τους υπνους και κανονισε μην χασεις καμια κουπα απο τον μπαοκ
Πρόσεχε τώρα μεταλλά του κώλου μη βγαίνεις έξω όταν βρέχει και σκουριάσεις. Πρέπει να είσαι ο πρώτος πουσταράς μεταλάς (και καλά, άντε στη καλύτερη μέχρι Τζόβι ν άκουγες και στις χαρντκοριές σου να έβαζες και Σιντερέλα ν ακούσεις, και το 94 που έγιναν μειν οι tallica ν έβαλες και κονκάρδα στη πολο τσάντα σου και ν έγραψες με μαρκαδόρο το λογοτυπο τους για να σε κοιτάξει κανένας άλλος πούστης να σου τον δώσει πίπα) που ξέρω έστω και ιντερνετικά.βγαλε τον Hetfield απο το αβαταρ ρε ιεροσυλε
μας ντροπιαζεις εμας τους μεταλαδες
βαλε τον μπιεμπερ,ιδιοι ειστε
Μη κοιμηθείς όμως βαριά και δεν ακούσεις το τηλέφωνο απ τον Μελισσάν και μετά μου αρχίσεις τα "δεν ήξερα, δε γνώρισα, δεν άκουσα"
Άσε τον ΠΑΟΚ εσύ γιατί ακόμα τα καλαμπαλίκια του Καμπανιακού και της Δόξας έχεις στο στόμα σουχριστιδη ασε τους υπνους και κανονισε μην χασεις καμια κουπα απο τον μπαοκ
τι μου θυμησες τωρα μωρη γκαβλιαρα...Πρόσεχε τώρα μεταλλά του κώλου μη βγαίνεις έξω όταν βρέχει και σκουριάσεις. Πρέπει να είσαι ο πρώτος πουσταράς μεταλάς (και καλά, άντε στη καλύτερη μέχρι Τζόβι ν άκουγες και στις χαρντκοριές σου να έβαζες και Σιντερέλα ν ακούσεις, και το 94 που έγιναν μειν οι tallica ν έβαλες και κονκάρδα στη πολο τσάντα σου και ν έγραψες με μαρκαδόρο το λογοτυπο τους για να σε κοιτάξει κανένας άλλος πούστης να σου τον δώσει πίπα) που ξέρω έστω και ιντερνετικά.
Υ.Γ Καλά όταν εγώ άκουγα tallica με τη κασσέτα ντέμο του 82 εσύ παίζει να μην ήσουν καν στη σκέψη του πατέρα σου.
Πρόσεχε τώρα μεταλλά του κώλου μη βγαίνεις έξω όταν βρέχει και σκουριάσεις. Πρέπει να είσαι ο πρώτος πουσταράς μεταλάς (και καλά, άντε στη καλύτερη μέχρι Τζόβι ν άκουγες και στις χαρντκοριές σου να έβαζες και Σιντερέλα ν ακούσεις, και το 94 που έγιναν μειν οι tallica ν έβαλες και κονκάρδα στη πολο τσάντα σου και ν έγραψες με μαρκαδόρο το λογοτυπο τους για να σε κοιτάξει κανένας άλλος πούστης να σου τον δώσει πίπα) που ξέρω έστω και ιντερνετικά.
Υ.Γ Καλά όταν εγώ άκουγα tallica με τη κασσέτα ντέμο του 82 εσύ παίζει να μην ήσουν καν στη σκέψη του πατέρα σου.