Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Μελισσάν είναι γνωστό στη πιάτσα ότι τις τελικές συνεντεύξεις για τους υποψήφιους υπαλλήλους του τις κάνει αυτός παρουσία του γιού του. Γνωρίζω ότι την ώρα της συνέντευξης ο γιος απλά παρακολουθεί και δεν ρωτάει τίποτα κατόπιν ρητής απαγόρευσης από το πατέρα υπό το φόβο μη πετάξει καμία κοτσάνα και πηδήχτεί ο υποψήφιος από το παράθυρο. Επίσης το όλο σκηνικό της συνέντευξης θυμίζει λίγο οπεν σιν από το "Νονο"

του φιλανε και το χερι τυπε στην αρχη?  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μελισσάν είναι γνωστό στη πιάτσα ότι τις τελικές συνεντεύξεις για τους υποψήφιους υπαλλήλους του τις κάνει αυτός παρουσία του γιού του. Γνωρίζω ότι την ώρα της συνέντευξης ο γιος απλά παρακολουθεί και δεν ρωτάει τίποτα κατόπιν ρητής απαγόρευσης από το πατέρα υπό το φόβο μη πετάξει καμία κοτσάνα και πηδήχτεί ο υποψήφιος από το παράθυρο. Επίσης το όλο σκηνικό της συνέντευξης θυμίζει λίγο οπεν σιν από το "Νονο"

Για κάτι τέτοιες μαλακίες σταμάτησα να ασχολούμαι με την Α.Ε.Κ :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Με άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε  :headbang: :headbang: :headbang: !

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η υπόθεση που αφορά στην υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το διάστημα 2001 - 2003, με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρό της, Μάκη Ψωμιάδη.

Η υπεράσπιση του κρατούμενου Ψωμιάδη, ο οποίος ήταν απών από τη διαδικασία λόγω ασθενείας -όπως ανέφερε σχετικό έγγραφο- ζήτησε την αναβολή της δίκης. Το αίτημα έγινε δεκτό και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 29 Απριλίου του 2015.
Σύμφωνα με το αίτημα, ο Μακης Ψωμιάδης μετά τη σύλληψή του στα Σκόπια εκδόθηκε μόνο για τη δικογραφία, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του τον περασμένο Απρίλιο και όχι για αυτήν.

Το Β Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης, αναβάλλοντας την υπόθεση έως ότου τελεσιδικήσει η έκδοση του Μ. Ψωμιάδη και αποςταλεί η σχετική απόφαση.

Παρόν στην ακροαματική διαδικασία ήταν μόνο ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων, Χαρ. Ψωμιάδης του Γεωργίου, ενώ απών εκτός από το Μάκη Ψωμιάδη, ήταν και ο Χαρ. Ψωμιάδης του Παναγιώτης. Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο πρώτοι έχουν ήδη καταδικασθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για παρεμφερή υπόθεση, με το Μ. Ψωμιάδη να παραμένει μέχρι σήμερα στη φυλακή εκτίοντας ποινήςκάθειρξης 10 ετών.

Η διαδικασία έλαβε τέλος, προτού το δικαστήριο συζητήσει τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, στην οποία πρόκειται να προχωρήσει το ελληνικό Δημόσιο ως διάδοχος της πρώην ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού σε αυτό έχουν εκχωρηθεί οι απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ της Ενωσης από το Μάκη Ψωμιάδη.

Πηγή:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
του φιλανε και το χερι τυπε στην αρχη?  :grin:
χαχαχαχαχαχαχαχα. Όχι (απ οσο ξέρω). Να σου πω την αλήθεια τον έχω γνωρίσει σε μια εκδήλωση του Λόυντ. Ήταν αρκετά χαλαρός μπορώ να πω, αλλά απ όσο μπορώ να ξέρω στο θέμα της επιχείρησής του είναι τόσο πιεστικός σε σημείο να σου προκαλεί καρδιακά προβλήματα. Απ τα γραφεία στο Πειραιά που έχει μόνο απ έξω θέλω να περνάω. Μέσα δε μπαίνω δε πα να μου τάζουν τον ουρανό μ τ άστρα. Δεν έχω σκοπό να μη φτάσω να κλείσω τα 45.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχαχαχα. Όχι (απ οσο ξέρω). Να σου πω την αλήθεια τον έχω γνωρίσει σε μια εκδήλωση του Λόυντ. Ήταν αρκετά χαλαρός μπορώ να πω, αλλά απ όσο μπορώ να ξέρω στο θέμα της επιχείρησής του είναι τόσο πιεστικός σε σημείο να σου προκαλεί καρδιακά προβλήματα. Απ τα γραφεία στο Πειραιά που έχει μόνο απ έξω θέλω να περνάω. Μέσα δε μπαίνω δε πα να μου τάζουν τον ουρανό μ τ άστρα. Δεν έχω σκοπό να μη φτάσω να κλείσω τα 45.

τυπε καπου διαβασα οτι η ομαδα θα ψωνισει χειμερινα παλτα απο την Ουγγαρια  :rolleyes:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εσυ στις συνεντευξεις πας με το στριγκακι σου και κανεις τσιμπουκια για να παρεις τις δουλειες παλιονουμερο

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
γιατι τυπε τι εχει ο γιωργος ο μελισσανιδης ?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
βρες μου πόσες φορές παίξανε μάπες και έγινε τζέρτζελος τα τελευταία 2 χρόνια στην Α και θα σου πω εγώ πόσες φορές έχει γίνει της πουτάνας σε γήπεδο ομάδας της Β' εθνικής από αεκτζήδες από το σεπτέμβρη μέχρι σήμερα.
Έτσι για σύγκριση.
1 κατηγορία εναντίον μιας ομάδας.

τη σαπίλα που κουβαλάει η αεκ μπορώ να την συγκρίνω μόνο με τη σαπίλα της ηλιούπολης.

edit: και επειδή ξέχασα, αυτοί της αγγλίας είναι πολύ χειρότεροι, ακόμα μαχαιρώνονται απ' έξω από το γήπεδο. Τουλάχιστον στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπερτερείς σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με τους βρωμοάγγλους. Άμα ανεβεί η άεκ βέβαια θα τους πλησιάσουμε. άμα τα σπας στα φάρσαλα στον πειραιά και στη λεωφόρο τι θα κάνεις;
  :idiot:  :uglystupid:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Που για κάποιο λόγο τ όνομά τους τελιώνει σε -ιτς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντι να λεει το ρεπορταζ η "ΑΕΚ ψαχνει παικτες σε ολο τον κοσμο" επρεπε να λεει "η ΑΕΚ ψαχνει σερβους σε ολο τον κοσμο"  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom