Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκκεντρικό προπονητή (τ οποίο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου. Τ ότι κάποιος είναι θρησκόληπτος κτλπ κτλπ) δε σημαίνει ότι είναι και χάλιας προπονητής. Ο Άγγελος έχει βάλει μια τάξη στα αποδυτήρια που πέρσι, ίσως και λόγο κάποιων παικτών που τώρα δε περνάνε καν έξω από τη Θεσσαλονίκη, ήταν πουτάνα και στο γήπεδο ο καθένας έκανε ότι γουσταρε). Δεν λέω ότι είναι ο Μουρίνιο της Ελλάδος, αλλά έχει κάποιες γνώσεις. Α! Και παίζει να είναι ο πιο ντόμπρος άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Τώρα να πω και την αληθεια θ ήθελα ο μάστερ να βάλει που στον πούτσο βρήκε αυτό που λέει για 3χρόνια αποκλεισμό αν έχει γίνει εκκαθάριση. Είναι κανόνας της ΟΥΕΦΑ ή της ΕΠΟ;
Όσο για το κύπελλο με το ρόστερ που έχουμε ΤΩΡΑ, για να προχωρήσουμε έστω στους 8 ή που θα πρέπει να μας τύχει καμία πολύ καλή κληρωση (πχ Καλαμαριά αν περάσει) ή που θα πρέπει 1.1.2015 να έρθουν στην ομάδα 3 παίκτες που θα μπορούσαν χαλαρά να παίξουν στις πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αλλιώς είναι όχι χλωμό αλλά έχει πάρει και το εκρού του νεκρού.
Απ εκεί και πέρα το τι θα γίνει του χρόνου, του παραχρόνου ή δε ξέρω και εγώ πότε είναι ΑΤΟΠΟ.