DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ας σου απαντήσι ο ίδιος.Στείλτου pm και ευελπιστώ να σου απαντήσει.Θα το δει,κάθε μέρα μέσα είναι.
ο πιτσιλιστής που χάθηκε?
Πώς θα ζήσουμε χωρίς την αρρώστια αυτό το Σαββατοκύριακο;;;;
που υπηρετεί?Μαμά-πατρίδα.
Σκέφτομαι τους τυχερούς φαντάρους που θα είναι μαζί του,τι γέλια θα κάνουν.
Πήζει ο Pitsi??Για να πάρω κανένα τηλέφωνο να του στείλω καμιά ναυτίνα !!Μαμά-πατρίδα.
Σκέφτομαι τους τυχερούς φαντάρους που θα είναι μαζί του,τι γέλια θα κάνουν.
να προσέχεις το δισέγγονο μου και κανόνισε να πάρει καμιά άδεια να πάμε για κανένα κρασί.Πήζει ο Pitsi??Για να πάρω κανένα τηλέφωνο να του στείλω καμιά ναυτίνα !!
Μόνο κρασί?Κανένα κοκκαλάκι???να προσέχεις το δισέγγονο μου και κανόνισε να πάρει καμιά άδεια να πάμε για κανένα κρασί.
Όλοι μέσα θα είμαστε!!Γεια σου Σκοτεινέ συγκεντρωσιάρχη!!!!!!!!!!Κρασοκατάνυξη των αδελφών 13 Δεκεμβρίου στα Φιλαδέλφεια για το καλά Χριστούγεννα κ.τ.λ.
Κανονίστε τις πορείες σας αδέλφια,ξαδέρφια,κομμουνιστές,στρατευμένα νιάτα,βαζέλια,γαύροι(δηλαδή πάλι βαζέλια ),χίστες και πιτσιλιστές,πατεράδες και μιλφάκηδες.
έχω δηλώσει συμμετοχήΚρασοκατάνυξη των αδελφών 13 Δεκεμβρίου στα Φιλαδέλφεια για το καλά Χριστούγεννα κ.τ.λ.
Κανονίστε τις πορείες σας αδέλφια,ξαδέρφια,κομμουνιστές,στρατευμένα νιάτα,βαζέλια,γαύροι(δηλαδή πάλι βαζέλια ),χίστες και πιτσιλιστές,πατεράδες και μιλφάκηδες.
Όλοι μέσα θα είμαστε!!Γεια σου Σκοτεινέ συγκεντρωσιάρχη!!!!!!!!!!
[move]ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!!!!!!![/move]
λες να βγει για κανένα τσίπουρο η Αλέκα?Λέτε να πετύχουμε καμμιά Παπαρήγα στην επόμενη συνάντηση στην ταβέρναπου θα είμαστε κ δίπλα στον Περισσό;ε ρε γλέντια ο arion
Οι βάζελοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή?