Μωρέ άλλον περιμένω εγώ να απαντήσει, που άλλους εννοεί βάζελους πλέον.Ανετα λεμεεεεε...
Να ΄σαι καλά πάντως.
Μωρέ άλλον περιμένω εγώ να απαντήσει, που άλλους εννοεί βάζελους πλέον.Ανετα λεμεεεεε...
δεκτοί οι βάζελοι και οι γαύροι.Μωρέ άλλον περιμένω εγώ να απαντήσει, που άλλους εννοεί βάζελους πλέον.
Να ΄σαι καλά πάντως.
ΟΚ...εγώ είμαι μέσα...αρκεί να πληρώσουν οι...Πρωταθλητές!!!!Της 7ης...ή της 8ης αγωνιστικής....δεν έχει σημασία....δεκτοί οι βάζελοι και οι γαύροι.
Οι βάζελοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή?
έλαααααααααααααα τσι γειτονιάς μου ο πετεινός παίζει με τς όρνιθες μας,Καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι στην παρέα κ στα αδέλφια.Καταρχάς κ από δω μέσα καλή επιτυχία στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας σήμερα.Κρητικέ παρόλο που ξεκίνησαν οι συναντήσεις να είναι μεταξύ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ κ ενός ξαδέλφου Παοκτζή εντούτοις η παρέα ΄΄άνοιξε΄΄ κ δεν γίνονται μόνο μεταξύ αδερφών πια,αλλά μεταξύ ΦΙΛΩΝ που έχουν όρεξη για κρασάκι κ κουβέντα.Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση υπήρχαν 7 Αεκτζήδες,ένας Παοκτζής,ένας βάζελος,ένας pitsilistis κ ο Yiorgos Papandreou.Οπότε αν ενδιαφέρεσαιμπορείς να μας το πεις αν θες να έρθεις να το έχω υπόψη μου.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.Πάντα οι Κρητικοί είναι καλοδεχούμενοι.
Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση υπήρχαν 7 Αεκτζήδες,ένας Παοκτζής,ένας βάζελος,ένας pitsilistis κ ο Yiorgos Papandreou.