Επισκέπτης
το πουλμαν εξω απο το μεταγωγων ξεχασες..αυτο που πηδαγατε απο τα παραθυρα..ξερεις εσυ.. ;)
σωπα ρε φιλε..δεν κανει τετοια πραγματα η βροχοπουλου..rolepalay ούτε εγώ ξέρω τι είναι roleplay είναι αύτο που έκανες πριν...ότι και καλά μπήκε το μωράκι σου στο σάιτ και την έπεσε στο κολητάρι σου ;)
Όπως ξέρεις δεν τα γουστάρω τα Αεκόμετρα!Το ότι είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κριτική στην ομάδα μου και ότι θα μου αρέσουν τα πάντα που γίνονται σε αυτή...Και που τα ξέρεις εσύ ρε;;ήδουν μπροστά ρε.Αντε ρε,ρε
Και χαίρομαι που γράφεις όπως πρέπει που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ότι είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ εδώ μέσα.
Όπως ξέρεις δεν τα γουστάρω τα Αεκόμετρα!Το ότι είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κριτική στην ομάδα μου και ότι θα μου αρέσουν τα πάντα που γίνονται σε αυτή...
Λές να ζεί ως τότε ο Ρίμπο?Μάλλον στον Μορέτο που ακολουθεί από πίσω!
Αν και υπάρχει μία ακόμη εκδοχή...ότι εξηγεί στον Ρίμπο τι θα κάνει στον Βέλιτς και στον Καραγκούνη όταν έρθουν στο ΟΑΚΑ για το ματς του β' γύρου!
Τώρα έγινε γέρος ο παιχταράς?Ω ρε κωλοτούμπες...Λές να ζεί ως τότε ο Ρίμπο?
κεμπάπ στον κώλο με μπόλικο κόκκινο πιπέρι στην φυσούνα να δεις της αιμοροίδες του βέλιτς να γίνουν σαν μελιτζάνες.Μάλλον στον Μορέτο που ακολουθεί από πίσω!
Αν και υπάρχει μία ακόμη εκδοχή...ότι εξηγεί στον Ρίμπο τι θα κάνει στον Βέλιτς και στον Καραγκούνη όταν έρθουν στο ΟΑΚΑ για το ματς του β' γύρου!
Έτσι έτσιΤώρα έγινε γέρος ο παιχταράς?Ω ρε κωλοτούμπες...
Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει αν θα ζει ή όχι?Αν δεν ζει θα σας έχει περάσει και το κόμπλεξ που τον βλέπετε να φοράει τα κιτρινόμαυρα!
respect στον ριμπο & ας φοραει & καλτσον..μην τα ξεφτιλιζουμε ολα..Λές να ζεί ως τότε ο Ρίμπο?
ναι εγινε τοσο γερος ο παιχταρας οσο ηταν γερος ο παιχταρας οταν επαιζε στον Θρυλο....Τώρα έγινε γέρος ο παιχταράς?Ω ρε κωλοτούμπες...
Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει αν θα ζει ή όχι?Αν δεν ζει θα σας έχει περάσει και το κόμπλεξ που τον βλέπετε να φοράει τα κιτρινόμαυρα!
το ακρον αωτον της κωλοτουμπας..να τους χαιρεστε & ειδικα τον βδελα με τις βαρυσημαντες δηλωσεις του..εμετος..Η συνάντηση στην Ευελπίδων έμοιαζε με πρωινό καφέ στο Κολωνάκι. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και εκπρόσωποι των ΠΑΕ ξέχασαν τις διαφορές που είχαν την προηγούμενη Κυριακή και βρήκαν το αθλητικό τους πρόσωπο ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι Καραγκούνης, Βέλιτς, Ν’ Ντογέ και Στράτος από τον Παναθηναϊκό και οι Φερέρ, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Γρηγορίου από την ΑΕΚ ήταν παρόντες το μεσημέρι στο κάλεσμα του εισαγγελέα πρωτοδικείου (αρμόδιου αθλητικής βίας) κ. Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου σε μια συνάντηση... συμφιλίωσης. Όλοι έφυγαν χαμογελαστοί από τα δικαστήρια, με τον Λορέντζο Σέρα Φερέρ να δίνει το στίγμα όσων ειπώθηκαν στην αίθουσα. «Ήταν μια ευκαιρία συμφιλίωσης. Είμαστε το πρότυπο για τα παιδιά και τους οπαδούς και πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».
Όλους τους σεβόμαστε αλλά όπου βρώ ευκαιρία..............respect στον ριμπο & ας φοραει & καλτσον..μην τα ξεφτιλιζουμε ολα..