Επισκέπτης
τους πελατες δεν θα προσεξουμε???Γαυράκο μου εγω δεν είπα να μη γράψετε στο θρεντ απλά μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε τόσο πολύ με μια τόσο μικρή ομάδα όπως λέτε.
τους πελατες δεν θα προσεξουμε???Γαυράκο μου εγω δεν είπα να μη γράψετε στο θρεντ απλά μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε τόσο πολύ με μια τόσο μικρή ομάδα όπως λέτε.
τους πελατες δεν θα προσεξουμε???
δεν ξέρω ποσών χρονών είσαι φιλαράκοΑλέξανδρε αν θες απάντησέ μου.Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα;
Τα πρωταθλήματα φίλε είναι μία παράμετρος για το μέγεθος μιας ομάδας αλλά όχι η μόνη!Η Λίβερπουλ (άσχετο αλλά δεν την χωνεύω καθόλου) ,έχει να πάρει σχεδόν 20 χρόνια πρωτάθλημα!Τι σημαίνει αυτό?Μήπως η κρατικοδίαιτη ομάδα σου είναι μεγαλύτερη από τη Λίβερπουλ???Και στο κάτω-κάτω όταν δεν έπαιρνες πρωτάθλημα για 10 χρόνια τι ένοιωθες?Ότι η ομάδα σου είναι μικρή?Μην μας τρελλάνεις...Αν κοιταξεις το Θρεντ των Ολυμπιακων θα δεις οτι γραφουν αρκετοι αεκτζιδες παοκτζιδες βαζελοι κ.τ.λ αρκετες φορες ...
οποτε δεν θα μου πεις που να γραψω....εδω τωρα τι να σου πω.....
οταν υποστηριζεις μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1926 και τωρα εχουμε 2007
δηλαδη 81 χρονια και εχεις παρει 11 πρωταθληματα...
δηλαδη 1 Πρωταθλημα καθε 7,3 χρονια
και τα τελευταια 14 χρονια δεν εχεις παρει....
ε τοτε ΝΑΙ ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη !!!!!!
και εγω αιωνιε τριτε που εκανες την πρωτη ΝΙκη σου στο C.L ΠΕΡΥΣΙΠήρατε το Σούπερ-Καπ.Συγνώμη φιλαράκια μου καλα.
πουλαω ξυδι για τον επιουσιον,αλλα εσενα αν θελεις θα σου το στειλω δωρεαν..ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..Ασχολείσαι και με άλλα πράγματα στη ζωή σου από το να κάνεις ότι φώτο βρεις στο ίντερνετ copy-paste εδώ...........?
Σας γουσταρω πολυ γιατι οταν δεν εχετε τι να πειτε αρχιζετε το "Ηθος"Άντε τράβα να ανεβάσεις καμμιά τσόντα ρε συ να δώσεις νόημα στην ανύπαρκτη ζωή σου κ άσε μας στην ησυχία μας.Ξου-ξου
η ρουλα του αλβανου πατερ μου..ποια ειναι η βροχοπουλου βρε παληκαρια ??
τιποτε να μην τους λες..αστους να αυτοξεφτιλιζονται..Σας γουσταρω πολυ γιατι οταν δεν εχετε τι να πειτε αρχιζετε το "Ηθος"
του κωλου!!!
λες και ολοι που ειμαστε στο bourdela.com ειμαστε καλα παιδια και θα κρινουμε τον Pleasure.....
τι να πω....
και εγω αιωνιε τριτε που εκανες την πρωτη ΝΙκη σου στο C.L ΠΕΡΥΣΙ
(οχι εκτος ουτε εντος ΓΕΝΙΚΑ!!!!)(θα μιλησεις και για ξυλοκοπους χαχαχα)
θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες!!!!!
αλλα πες μου εγω πηρα Super Cup...
Εσυ πηρες κατι??????????????????
και ποιος εγραφε πριν ενα μηνα οτι του αρκει το αποτελεσμα & ας μην παιζετε μπαλλα???παλι κωλοτουμπες???Τίποτα και δεν θέλω...τουλάχιστον πέτσινο και να παραμυθιάζομαι.Θέλω να βλέπω μπάλλα κ να πάρω ότι μου αξίζει.Δεν θέλω να γίνω αρχαίος Ρωμαίος κ να μου δίνουν ''άρτο και θεάματα'' δίχως να ξέρω το γιατί μου τα δίνουν.