Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλέξανδρε αν θες απάντησέ μου.Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν απαντάω σε ανύπαρκτους οπαδούς ανύπαρκτων ομάδων,που για να κρύψουν την ανυπαρξία τους,χαίρονται από τη νίκη του μεγάλου τους αντιπάλου επί της ΑΕΚ.Πρώτη φορά είδα οπαδούς του γαύρου να χαίρονται περισσότερο για την νίκη του ΠΑΟ επί της ΑΕΚ,,περισσότερο από τους λαγούς.
Βέβαια εν μέρη λογικό γιατί κάπου πρέπει να κρύψουν την γύμνια της ομάδας τους που αντιπροσωπεύεται στα εξής:
*4ος στο πρωτάθλημα
*και που κέρδισαν τους ξυλοκόπους το πιο πιθανό εκτός c.l. θα βρεθούνε
*άρχισε και πάλι ο Ιβιτς να πριονίζει τον ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΟΥΤΣ,τον παγκοσμίου φήμης ανα τον πλανήτη προπονητή    Λε-μονή.
*Ο Λεντέσμα καπου-κάποτε με κάποιο τρόπο παίζει.
*Ο Μπράβο ή μήπως να τον πούμε καλύτερα ο ΄΄θέλω αλλαγή γιατί συνέχεια πονάω΄΄ και ψάχνουν συνέχεια που πονάει το παλληκάρι οι γιατροί.
*Ο Λουά-Λουα,τι έγινε πηδάει τελικά μόνο σημαιάκια,το χάσαμε το παιδί γαμώτι μου.
*Ο Κοβάσεβιτς,ο μόνος που τραβάει,αλλα είναι κ καμμιά πεντακοσαριά χρονών.
*Ο Κωνσταντίνου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
*Ο Σούπερ παίχτης Νούνιες με κάτι δυθυράμβους ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στις αξιόπιστες και έγκυρες φυλλάδες τους,κάπου στα οικογενειακά διπλά παίζει...
...οπότε παιδιά καλά κάνετε και χαίρεστε για τη νίκη του ΠΑΟ επί της ΑΕΚ.

....Μάλλον είστε βάζελοι τελικά.

Τα παίρνω ΟΛΑ πίσω.Πήρατε το Σούπερ-Καπ.Συγνώμη φιλαράκια μου καλα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλέξανδρε αν θες απάντησέ μου.Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα;
δεν ξέρω ποσών χρονών είσαι φιλαράκο
αλλά συγκρίσεις του τύπου η αεκ έχει 11 πρωταθληματα και η Μάντσεστερ π.χ. 11 άρα αφού η Μάντσεστερ είναι μεγάλη ομάδα τότε και η αεκ είναι μεγάλη ομάδα
οδηγούν στο συμπέρασμα ο μπάτσος είναι όργανο
και το μπουζούκι είναι όργανο
άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι....
την έχω κάνει αυτή τη σύγκριση από 15 χρονών είμαι 31 ...
θέλεις να συνεχίσουμε?
η να πούμε κάτι ουσιαστικό?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν κοιταξεις το Θρεντ των Ολυμπιακων θα δεις οτι γραφουν αρκετοι αεκτζιδες παοκτζιδες βαζελοι κ.τ.λ αρκετες φορες ...
οποτε δεν θα μου πεις που να γραψω....εδω τωρα τι να σου πω.....
οταν υποστηριζεις μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1926 και τωρα εχουμε 2007
δηλαδη 81 χρονια και εχεις παρει 11 πρωταθληματα...
δηλαδη 1 Πρωταθλημα καθε 7,3 χρονια
και τα τελευταια 14 χρονια δεν εχεις παρει....
ε τοτε ΝΑΙ ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη !!!!!!
Τα πρωταθλήματα φίλε είναι μία παράμετρος για το μέγεθος μιας ομάδας αλλά όχι η μόνη!Η Λίβερπουλ (άσχετο αλλά δεν την χωνεύω καθόλου) ,έχει να πάρει σχεδόν 20 χρόνια πρωτάθλημα!Τι σημαίνει αυτό?Μήπως η κρατικοδίαιτη ομάδα σου είναι μεγαλύτερη από τη Λίβερπουλ???Και στο κάτω-κάτω όταν δεν έπαιρνες πρωτάθλημα για 10 χρόνια τι ένοιωθες?Ότι η ομάδα σου είναι μικρή?Μην μας τρελλάνεις...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πήρατε το Σούπερ-Καπ.Συγνώμη φιλαράκια μου καλα.
και εγω αιωνιε τριτε που εκανες την πρωτη ΝΙκη σου στο C.L ΠΕΡΥΣΙ
(οχι εκτος ουτε εντος ΓΕΝΙΚΑ!!!!)(θα μιλησεις και για ξυλοκοπους χαχαχα)
θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες!!!!!
αλλα πες μου εγω πηρα Super Cup...
Εσυ πηρες κατι??????????????????

Επισκέπτης
Ασχολείσαι και με άλλα πράγματα στη ζωή σου από το να κάνεις ότι φώτο βρεις στο ίντερνετ copy-paste εδώ...........?
πουλαω ξυδι για τον επιουσιον,αλλα εσενα αν θελεις θα σου το στειλω δωρεαν..ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε τράβα να ανεβάσεις καμμιά τσόντα ρε συ να δώσεις νόημα στην ανύπαρκτη ζωή σου κ άσε μας στην ησυχία μας.Ξου-ξου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άντε τράβα να ανεβάσεις καμμιά τσόντα ρε συ να δώσεις νόημα στην ανύπαρκτη ζωή σου κ άσε μας στην ησυχία μας.Ξου-ξου
Σας γουσταρω πολυ γιατι οταν δεν εχετε τι να πειτε αρχιζετε το "Ηθος"
του κωλου!!!
λες και ολοι που ειμαστε στο bourdela.com ειμαστε καλα παιδια και θα κρινουμε τον Pleasure.....
τι να πω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποια ειναι η βροχοπουλου βρε παληκαρια ?? :P

Επισκέπτης
Σας γουσταρω πολυ γιατι οταν δεν εχετε τι να πειτε αρχιζετε το "Ηθος"
του κωλου!!!
λες και ολοι που ειμαστε στο bourdela.com ειμαστε καλα παιδια και θα κρινουμε τον Pleasure.....
τι να πω....
τιποτε να μην τους λες..αστους να αυτοξεφτιλιζονται..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αιώνιος τέταρτος στους ομίλους...τώρα τέταρτος και στην Ελλάδα!
Πίκρααααααααααααααααααααα :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
και εγω αιωνιε τριτε που εκανες την πρωτη ΝΙκη σου στο C.L ΠΕΡΥΣΙ
(οχι εκτος ουτε εντος ΓΕΝΙΚΑ!!!!)(θα μιλησεις και για ξυλοκοπους χαχαχα)
θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες!!!!!
αλλα πες μου εγω πηρα Super Cup...
Εσυ πηρες κατι??????????????????

Τίποτα και δεν θέλω...τουλάχιστον πέτσινο και να παραμυθιάζομαι.Θέλω να βλέπω μπάλλα κ να πάρω ότι μου αξίζει.Δεν θέλω να γίνω αρχαίος Ρωμαίος κ να μου δίνουν ''άρτο και θεάματα'' δίχως να ξέρω το γιατί μου τα δίνουν.

Επισκέπτης
Τίποτα και δεν θέλω...τουλάχιστον πέτσινο και να παραμυθιάζομαι.Θέλω να βλέπω μπάλλα κ να πάρω ότι μου αξίζει.Δεν θέλω να γίνω αρχαίος Ρωμαίος κ να μου δίνουν ''άρτο και θεάματα'' δίχως να ξέρω το γιατί μου τα δίνουν.
και ποιος εγραφε πριν ενα μηνα οτι του αρκει το αποτελεσμα & ας μην παιζετε μπαλλα???παλι κωλοτουμπες???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να πάρω το αποτέλεσμα αν το δικαιούμαι να το πάρω.Αλλά αφούδεν παίζει κανείς μπάλλα γιατί να μην αρκούμαι στο αποτέλεσμα;;;
Εννοώ ότι δεν θέλω τίτλους με σπρώξιμο διαιτησίας εμφανώς.Εσάς σας νοιάζει να πάρετε τίτλους κ ας σας χαρίζει τα μύρια όσα η διαιτησία...δεν σας νοιάζει.
Εμείς ΟΛΟΙ είπαμε ότι πήραμε αποτελέσματα κ ας πήραμ κ κανά δυο σφυρίγματα.
ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ.Και καλά κάνετε.Είναι σαν την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας:φωνάζω για πολλά,δικαιούμαι λίγα και παίρνω περισσότερα από όσα πρέπει.
Αντε να κλάψετε τώρα ότι αδικηθήκατε κλαψιάρηδες.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.Δεν μας έφταιγαν τα κάτωθι:
*οι τιμωρίες
*ο καιρός
*οι τραυματισμοι
*το ψηλό χορτάρι του προπονηταρά σας :2funny: :2funny:
*οι  Αρειανοί
*ο γιωργάκης Παπανδρέου.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Αλέξανδρε είμαι 35.Δε συγγρίνω την ΑΕΚ με τη Μάντσεστερ,λέω όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα της ΕΛΛΑΔΑΣ που έχει να πάρει 13 χρόνια πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ μια μεγάλη ομάδα της ΑΓΓΛΙΑΣ που πριν την αναλάβει ο Φέργκιουσον είχε 26 χρόνια να πάρει πρωτάθλήμα.Σύμφωνα λοιπόν με τη γαύρικη λογική σου η Μάντσεστερ δεν είναι μια μεγάλη ομάδα για τα δεδομένα της ΑΓΓΛΙΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom