DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Από άποψη βαθμων και Ελληνικής προβολής θετικότατο.Γιατί δα να τα βάψουμε μαύρα;εκτός κ αν το παίζαμε στοιχημα κ το χάσαμε.
Βλεπω βγηκε ο Γιωργακης και εισαι ολο τσαντηλα ετσι??Τοσο κλαμα μονο0 εσυ και ο Κουλουρης!!Ποσα 2ευρα πεταξες τη Κυριακη ρε?Πρασινοφρουρε!!
Και μονο που πλησιασες στη πρασινη χολέρα πρεπει να ηταν αηδιαστικα!!Εμπρος λοιπον για νεες 4ετιες!Με το Γιωργο θα ειναι ωραια!!!Αληθεια τα 2ευρα που πηραν τι θα τα κανουν??ΧΑΧΑΧΑ!Αντε καλημερουδια Παυλαρε αρκετα μπουρδελο το καναμε το thread!Θα τα πουμε απο κοντα!!Και να σκεφτείς πήγα 3 Πασόκια να ψηφίσουν κ να με παρακαλάνε να ψηφίσω yiorgo στον δρόμο .Τρελλά γέλια.Μπήκα μέσα κ μου λέγανε ''σύντροφε έλα από εδώ να ψηφίσεις''.όταν είδαν την μούρη μου να τους λέω:''δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ'',πραγματικά πάγωσαν.
Η ουσία είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας,μας απασχολεί μόνο το αν έκανε θέατρο ο Εντόι και πως θα φτιάξουμε το ίματζ μας με συναντήσεις με τον ξανθό!
Καλά κρασιά αδέλφια...
να και ένας σωστά σκεπτόμενος ΑΕΚτζής!
Η ουσία είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας,μας απασχολεί μόνο το αν έκανε θέατρο ο Εντόι και πως θα φτιάξουμε το ίματζ μας με συναντήσεις με τον ξανθό!
Καλά κρασιά αδέλφια...
το καλυτερο ανεκδοτο της ημερας..να'σαι καλα ρε φιλε..λυθηκα απο τα γελια..Ας του εξηγήσει η διοίκηση,αν φυσικά το ξέρει και η ίδια,πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι έκπληξη να πάρει ένα πρωτάθλημα.
ευτυχως που υπαρχετε & με τις παπαριες που γραφετε μας κανετε να γελαμε με τις ωρες..τι εγινε το τραινο???σας επιασε λαστιχο???τελειωσε το καρβουνο???ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οσο μας καυλωνει,πρωταθλημα δεν βλεπετε ουτε με σφαιρες..γκεγκε???Ενώ όταν σου πετάει τα φλόκια ο Εργοτέλης κ ο Αστέρας σου κόβεται το γελάκι έτσι τέταρτε;
Αν κοιταξεις το Θρεντ των Ολυμπιακων θα δεις οτι γραφουν αρκετοι αεκτζιδες παοκτζιδες βαζελοι κ.τ.λ αρκετες φορες ...Ρε φίλε γαύρε γιάτι δεν κοιτάς την ομαδάρα σου και τα δοξασμένα πρωταθλήματα που έχεις πάρει δικαιότατα και με εξωπραγματική μπάλλα αλλά ασχολείσαι με εμάς τους δευτερότριτους;Εσύ που είσαι γεμάτος συναισθηματικά από τις δικαιότατες επιτυχίες της ομαδάρα σου γιατί ασχολείσαι με μας τους στερημένους;Tι σε προβληματίζει αγόρι μου;
εδω τωρα τι να σου πω.....η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι έκπληξη να πάρει ένα πρωτάθλημα.
ευτυχως που υπαρχετε & με τις παπαριες που γραφετε μας κανετε να γελαμε με τις ωρες..τι εγινε το τραινο???σας επιασε λαστιχο???τελειωσε το καρβουνο???ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οσο μας καυλωνει,πρωταθλημα δεν βλεπετε ουτε με σφαιρες..γκεγκε???
νομιζω σου απαντησα στο ποσο μικρη ομαδα ειστε....δεν χρειαζεται να πω και αλλα.... στα ξαναγραφω παλιΓαυράκο μου εγω δεν είπα να μη γράψετε στο θρεντ απλά μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε τόσο πολύ με μια τόσο μικρή ομάδα όπως λέτε.