Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Από άποψη βαθμων και Ελληνικής προβολής θετικότατο.Γιατί δα να τα βάψουμε μαύρα;εκτός κ αν το παίζαμε στοιχημα κ το χάσαμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλεπω βγηκε ο Γιωργακης και εισαι ολο τσαντηλα ετσι??Τοσο κλαμα μονο0 εσυ και ο Κουλουρης!!Ποσα 2ευρα πεταξες τη Κυριακη ρε?Πρασινοφρουρε!! :boobies:

Και να σκεφτείς πήγα 3 Πασόκια να ψηφίσουν κ να με παρακαλάνε να ψηφίσω yiorgo στον δρόμο .Τρελλά γέλια.Μπήκα μέσα κ μου λέγανε ''σύντροφε έλα από εδώ να ψηφίσεις''.όταν είδαν την μούρη μου να τους λέω:''δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ'',πραγματικά πάγωσαν.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Και να σκεφτείς πήγα 3 Πασόκια να ψηφίσουν κ να με παρακαλάνε να ψηφίσω yiorgo στον δρόμο .Τρελλά γέλια.Μπήκα μέσα κ μου λέγανε ''σύντροφε έλα από εδώ να ψηφίσεις''.όταν είδαν την μούρη μου να τους λέω:''δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ'',πραγματικά πάγωσαν.
Και μονο που πλησιασες στη πρασινη χολέρα πρεπει να ηταν αηδιαστικα!!Εμπρος λοιπον για νεες 4ετιες!Με το Γιωργο θα ειναι ωραια!!!Αληθεια τα 2ευρα που πηραν τι θα τα κανουν??ΧΑΧΑΧΑ!Αντε καλημερουδια Παυλαρε αρκετα μπουρδελο το καναμε το thread!Θα τα πουμε απο κοντα!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ουσία είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας,μας απασχολεί μόνο το αν έκανε θέατρο ο Εντόι και πως θα φτιάξουμε το ίματζ μας με συναντήσεις με τον ξανθό! :think:
Καλά κρασιά αδέλφια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Η ουσία είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας,μας απασχολεί μόνο το αν έκανε θέατρο ο Εντόι και πως θα φτιάξουμε το ίματζ μας με συναντήσεις με τον ξανθό! :think:
Καλά κρασιά αδέλφια...

να και ένας σωστά σκεπτόμενος ΑΕΚτζής!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Με εξαιρεση τις συναντησεις με τον Ξανθο που νομιζω οτι χρειαζονται συμφωνω και εγω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά κρασιά αδέλφια...

Έτσι είναι! Η ομάδα δεν τραβούσε, αλλά οι έξι νίκες και η πρωτιά κουκούλωναν τα πάντα, ακόμα και την καλώς εννοούμενη κριτική για τις αδυναμίες της ομάδας...Τώρα, ηρεμία για να μην έχουμε κι άλλα άσχημα αποτελέσματα...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόβλημα είναι ότι ο φερέρ δε πιστεύει την ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε.Παίζει όλα τα ματς με επιθετικό σχήμα και με 2 επιθετικούς και ξαφνικά στο ντέρμπυ την παρατασει με αμυντική τακτική και έναν επιθετικό.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ας πιστέψουμε ότι θα ξυπνήσει κ θα εμπιστευτεί τις δυνατότητες της ΑΕΚ.Χρειαζόντουσαν αυτές οι 2 κατραπακιές γιατί κάποιοι ,κ δεν εννοώ μόνο το προπονητικό τιμ,κοιμούνται κ εφησυχάστηκαν ότι γίναμε ομάδα.

ΕΠΙΜΕΝΩ ότι τίποτα δεν τέλειωσε κ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.Θυμηθείτε τον σκοτεινό.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Νταρκ φυσικά και δεν τελείωσε τίποτε.Είναι όμως επικύνδηνο ο ίδιος ο προπονητής να μη πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.Πως θα μπορέσει τώρα να πείσει τους παίκτες του ότι μπορούν το πρωτάθλημα.Ας του εξηγήσει η διοίκηση,αν φυσικά το ξέρει και η ίδια,πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι έκπληξη να πάρει ένα πρωτάθλημα.Επίσης ας του κάνουν μια σύσταση να σταματήσει να μιλάει για το μπάτζετ,δηλαδη τι μπάτζετ έχει ο Αστέρας που κέρδισε τους απαταιώνιους,δεν καταλαβαίνει ότι και με αυτό τον τρόπο υποτιμά τους παίκτες τους;Ελπίζω τώρα που είναι ακόμη νωρίς οι διοικούντες να καταλάβουν ποια ομάδα διοικούν και αυτό να το εξηγήσουν στο προπονητή.

Επισκέπτης
Ας του εξηγήσει η διοίκηση,αν φυσικά το ξέρει και η ίδια,πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι έκπληξη να πάρει ένα πρωτάθλημα.
το καλυτερο ανεκδοτο της ημερας..να'σαι καλα ρε φιλε..λυθηκα απο τα γελια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ όταν σου πετάει τα φλόκια ο Εργοτέλης κ ο Αστέρας σου κόβεται το γελάκι έτσι τέταρτε;

Επισκέπτης
Ενώ όταν σου πετάει τα φλόκια ο Εργοτέλης κ ο Αστέρας σου κόβεται το γελάκι έτσι τέταρτε;
ευτυχως που υπαρχετε & με τις παπαριες που γραφετε μας κανετε να γελαμε με τις ωρες..τι εγινε το τραινο???σας επιασε λαστιχο???τελειωσε το καρβουνο???ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οσο μας καυλωνει,πρωταθλημα δεν βλεπετε ουτε με σφαιρες..γκεγκε???

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε γαύρε γιάτι δεν κοιτάς την ομαδάρα σου και τα δοξασμένα πρωταθλήματα που έχεις πάρει δικαιότατα και με εξωπραγματική μπάλλα αλλά ασχολείσαι με εμάς τους δευτερότριτους;Εσύ που είσαι γεμάτος συναισθηματικά από τις δικαιότατες επιτυχίες της ομαδάρα σου γιατί ασχολείσαι με μας τους στερημένους;Tι σε προβληματίζει αγόρι μου;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε γαύρε γιάτι δεν κοιτάς την ομαδάρα σου και τα δοξασμένα πρωταθλήματα που έχεις πάρει δικαιότατα και με εξωπραγματική μπάλλα αλλά ασχολείσαι με εμάς τους δευτερότριτους;Εσύ που είσαι γεμάτος συναισθηματικά από τις δικαιότατες επιτυχίες της ομαδάρα σου γιατί ασχολείσαι με μας τους στερημένους;Tι σε προβληματίζει αγόρι μου;
Αν κοιταξεις το Θρεντ των Ολυμπιακων θα δεις οτι γραφουν αρκετοι αεκτζιδες παοκτζιδες βαζελοι κ.τ.λ αρκετες φορες ...
οποτε δεν θα μου πεις που να γραψω....
η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι έκπληξη να πάρει ένα πρωτάθλημα.
εδω τωρα τι να σου πω.....
οταν υποστηριζεις μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1926 και τωρα εχουμε 2007
δηλαδη 81 χρονια και εχεις παρει 11 πρωταθληματα...
δηλαδη 1 Πρωταθλημα καθε 7,3 χρονια
και τα τελευταια 14 χρονια δεν εχεις παρει....
ε τοτε ΝΑΙ ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη !!!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ευτυχως που υπαρχετε & με τις παπαριες που γραφετε μας κανετε να γελαμε με τις ωρες..τι εγινε το τραινο???σας επιασε λαστιχο???τελειωσε το καρβουνο???ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οσο μας καυλωνει,πρωταθλημα δεν βλεπετε ουτε με σφαιρες..γκεγκε???

Εγώ, πάντως, αν δηλώσω ... Αρειανός, πάλι από πάνω είμαι :boobies:

Επισκέπτης
ασε ησυχα τα παιδια αλεξανδρε..τι θελεις???να πιασουν παλι το κλαμα???να κανουν διαβημα στον ΟΗΕ για την αδικη κοινωνια που τους αφαιρει το δικαιωμα στις κουπες???

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γαυράκο μου εγω δεν είπα να μη γράψετε στο θρεντ απλά μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε τόσο πολύ με μια τόσο μικρή ομάδα όπως λέτε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γαυράκο μου εγω δεν είπα να μη γράψετε στο θρεντ απλά μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε τόσο πολύ με μια τόσο μικρή ομάδα όπως λέτε.
νομιζω σου απαντησα στο ποσο μικρη ομαδα ειστε....δεν χρειαζεται να πω και αλλα.... στα ξαναγραφω παλι
εδω τωρα τι να σου πω.....
οταν υποστηριζεις μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1926 και τωρα εχουμε 2007
δηλαδη 81 χρονια και εχεις παρει 11 πρωταθληματα...
δηλαδη 1 Πρωταθλημα καθε 7,3 χρονια
και τα τελευταια 14 χρονια δεν εχεις παρει....
ε τοτε ΝΑΙ ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom