Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.230
- Πόντοι
- 12.056
έγραψες!
να χρησιμοποιήσουμε και πυρηνικά όπλα ρε συ altec!
θα ελεγα τις Λαουρας αλλα δεν τα εχω δει ρε γμτ απο κοντα
έγραψες!
να χρησιμοποιήσουμε και πυρηνικά όπλα ρε συ altec!
Το ότι δεν μιλάω δε σημαίνει ότι κωλώνω κιόλας.Είπαμε είχα δουλειά,παρτε λοιπόν μία ιδέα από το τι σας περιμένει...αγαπητέ KALIS στέιλε οτι γουστάρεις.
απλά πληροφοριακά σου λέω οτι διαθέτουμε Exocet MM40 Block 3
ετσι ακριβως..ελατε με τον κωλο να μας τα κλασετε..Και τώρα το τελειωτικό χτύπημα που θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τον εχθρό..
γιατί έχετε από αυτά που έχουν οι άντρες?ετσι ακριβως..ελατε με τον κωλο να μας τα κλασετε..
Ελα ρε Διογενη!!Δε ξερω τι τυπος εισαι ρε μεγαλε αλλα λες απιστευτες μπουρδες!!Αντι να δεις οτι μια χρονια ξεκινησατε καλα και παλι σκ@τα τα κανατε ασχολησε με το Θρυλο!!!Ποσα χρονια χωρις πρωταθλημα 13???Αντε να τα κατοστισετε!!!Αλλα τι να περιμενω απο ενα Τουρκοσπορο που προτιμα τη μασαμπουκα απο παιχνιδια της Εθνικης!!Εκει τη πλατη αλλων θα βλεπεις φουκαρα!!!Καλημερα!Εντάξει τέταρτε,φτιάχνω κλίμα.Όπως το είπες.Απλά δεν αντέχω να ακούω για ΄΄αδικίες΄΄ του γαύρου .ΕΛΕΟΣ πια.ΕΛΕΟΣ.Εδώ λέτε ότι ήταν ανύπαρκτο το πέναλντι που δόθηκε στον Αστέρα.ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ(που λέει κ ο φαφούτης).
Είμαι 31 χρονών,μια φορά να ακούσω γαύρο να πει:΄΄Έχασα δίκαια γιατί δεν έπαιξα μπάλλα΄΄,δεν έχω ακούσει.
Μόνο δικαιολογίες.Εχω καταντήσει σαν τον ΔΙογένη με το φανάρι να ψάχνω γαύρο να πει ότι έχασα δίκαια.Μέχρι πιάστηκαν από την δίκαιη ήττα της ΑΕΚ για να ξεχάσουν την ψωλιά του Αστέρα.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.Όπως γλίτωσαν του ΠΑΟΚ το καυλί με χοντρό σπρώξιμο.Είμαι δεύτερος αυτή την στιγμή,γιατι μου άξιζε έτσι όπως έπαιξα.
Ασε τα εξοδα με το Αεκακι και κρατα κανα φραγκο για κατι πιο αξιολογο!!Αντι να πηγαινεις γηπεδο και να σου πιανουν βαζελοι και γαυροι το κωλο χαλασε και κανα φραγκο για κανα στριπ να πιασεις και συ κανα κωλαρακι!!Ειπες αρχες Δεκεμβρη ε???Αντε!!Ολο αηδιες!!!
Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο και πουθενατζή;;;άσχετε έ άσχετε που θα γράψεις.
Ασε τα εξοδα με το Αεκακι και κρατα κανα φραγκο για κατι πιο αξιολογο!!Αντι να πηγαινεις γηπεδο και να σου πιανουν βαζελοι και γαυροι το κωλο χαλασε και κανα φραγκο για κανα στριπ να πιασεις και συ κανα κωλαρακι!!Ειπες αρχες Δεκεμβρη ε???Αντε!!Ολο αηδιες!!!
Ναι τη Φροσω και τα ματια σου!!Αυτο για τη θυρα 7 δε το σχολιαζω Χατζαχρηστε!!Παντως εμαθα και νεα στεκια(οχι στριπ)και θα σου αρεσει!Πολυ πιπινι!Θα τα πουμε απο κοντα αυτα!Καλημερουδια και κοιτα να συνερθεις 31 ετων γερος ανθρωπος!!Μέσα στις γιορτές θα κανονίσουμε κωλόγαυρε του κερατά.Να διώξω την Φροσω πρώτα.Φιλιά στα φιλαράκια σου στην θύρα 7.
όσο δίκιο έχω που πιστεύω οτι έφαγες μεγάλη πίκρα με το διπλό στην βρέμη ;)Ο Βδέλλας ε??? Βάζω στοίχημα 1000000000000% όμως ότι στο Euro τον χειροκροτούσες που σου έδωσε το Ευρωπαϊκό. Όπως είμαι επίσης 1000000000000% σίγουρος ότι χειροκροτούσες ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της Εθνικής, όπου δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ Ολυμπιακός!!! Α, έπαιξε λίγο ο Καφές!!!
Πάλι δίκιο έχω, ε?
Βλεπω βγηκε ο Γιωργακης και εισαι ολο τσαντηλα ετσι??Τοσο κλαμα μονο0 εσυ και ο Κουλουρης!!Ποσα 2ευρα πεταξες τη Κυριακη ρε?Πρασινοφρουρε!!Τι να σχολιάσεις για τα λαμόγια της 7;στο σπίτι του κρεμασμένου....
Αυτό για τα πιπίνια έχει ενδιαφέρον...
Καλη σου μέρα Τσουκαλά