Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
θα ερθει κ ο βελιτς οακα κ ο καραγκουνης ο τουμπας θαρθει ο σκατομαυρος ελατε ελατε κ μακαρι να παρουν κ εισητηρια οι λαγοι εχει ο καιρος γυρισματα !υπομονη..........

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελα μωρη αρρωστιααα!!!
Δεν ξενερωνουμε ποτε ....Οι φλωροβαζελοι κανανε και ολε οταν τελειωσε
το ματς..Ετσι κανουν οι μικρες ομαδες οταν κερδιζουν τις μεγαλες..

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
στις χαρες κ στις λυπες μαζι μοναχα.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αγαπητέ KALIS στέιλε οτι γουστάρεις.
απλά πληροφοριακά σου λέω οτι διαθέτουμε Exocet MM40 Block 3
:grin:
Το ότι δεν μιλάω δε σημαίνει ότι κωλώνω κιόλας.Είπαμε είχα δουλειά,παρτε λοιπόν μία ιδέα από το τι σας περιμένει...
kalisweapons1er8.jpg

kalisweapons1er8.jpg

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τώρα το τελειωτικό χτύπημα που θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τον εχθρό..
77110600ns9.png

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια,ξαδέλφια και φίλοι.Σαν και σήμερα πριν 14 χρόνια ο ΄΄θεός΄΄ του Ελληνικού ποδοσφαίρου,ο τιτάνας ,ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα ο Θωμάς Μαύρος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια,τελειώνοντας έτσι μια εποχή για το ποδόσφαιρό μας ,πιο ρομαντική και αυθεντική.

[move]Ποιος-ποιος-ποιος,ο Μαύρος ο θεός[/move]

Συνημμένα

• mavros.jpg
    mavros.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 45

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εντάξει τέταρτε,φτιάχνω κλίμα.Όπως το είπες.Απλά δεν αντέχω να ακούω για ΄΄αδικίες΄΄ του γαύρου .ΕΛΕΟΣ πια.ΕΛΕΟΣ.Εδώ λέτε ότι ήταν ανύπαρκτο το πέναλντι που δόθηκε στον Αστέρα.ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ(που λέει κ ο φαφούτης).

Είμαι 31 χρονών,μια φορά να ακούσω γαύρο να πει:΄΄Έχασα δίκαια γιατί δεν έπαιξα μπάλλα΄΄,δεν έχω ακούσει.
Μόνο δικαιολογίες.Εχω καταντήσει σαν τον ΔΙογένη με το φανάρι να ψάχνω γαύρο να πει ότι έχασα δίκαια.Μέχρι πιάστηκαν από την δίκαιη ήττα της ΑΕΚ για να ξεχάσουν την ψωλιά του Αστέρα.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.Όπως γλίτωσαν του ΠΑΟΚ το καυλί με χοντρό σπρώξιμο.Είμαι δεύτερος αυτή την στιγμή,γιατι μου άξιζε έτσι όπως έπαιξα.
Ελα ρε Διογενη!!Δε ξερω τι τυπος εισαι ρε μεγαλε αλλα λες απιστευτες μπουρδες!!Αντι να δεις οτι μια χρονια ξεκινησατε καλα και παλι σκ@τα τα κανατε ασχολησε με το Θρυλο!!!Ποσα χρονια χωρις πρωταθλημα 13???Αντε να τα κατοστισετε!!!Αλλα τι να περιμενω απο ενα Τουρκοσπορο που προτιμα τη μασαμπουκα απο παιχνιδια της Εθνικης!!Εκει τη πλατη αλλων θα βλεπεις φουκαρα!!!Καλημερα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:birdman: :birdman: :birdman:

Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο και πουθενατζή;;;άσχετε έ άσχετε που θα γράψεις.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
:birdman: :birdman: :birdman:

Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο και πουθενατζή;;;άσχετε έ άσχετε που θα γράψεις.
Ασε τα εξοδα με το Αεκακι και κρατα κανα φραγκο για κατι πιο αξιολογο!!Αντι να πηγαινεις γηπεδο και να σου πιανουν βαζελοι και γαυροι το κωλο χαλασε και κανα φραγκο για κανα στριπ να πιασεις και συ κανα κωλαρακι!!Ειπες αρχες Δεκεμβρη ε???Αντε!!Ολο αηδιες!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ασε τα εξοδα με το Αεκακι και κρατα κανα φραγκο για κατι πιο αξιολογο!!Αντι να πηγαινεις γηπεδο και να σου πιανουν βαζελοι και γαυροι το κωλο χαλασε και κανα φραγκο για κανα στριπ να πιασεις και συ κανα κωλαρακι!!Ειπες αρχες Δεκεμβρη ε???Αντε!!Ολο αηδιες!!!

Μέσα στις γιορτές θα κανονίσουμε κωλόγαυρε του κερατά.Να διώξω την Φροσω πρώτα.Φιλιά στα φιλαράκια σου στην θύρα 7.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μέσα στις γιορτές θα κανονίσουμε κωλόγαυρε του κερατά.Να διώξω την Φροσω πρώτα.Φιλιά στα φιλαράκια σου στην θύρα 7.
Ναι τη Φροσω και τα ματια σου!!Αυτο για τη θυρα 7 δε το σχολιαζω Χατζαχρηστε!!Παντως εμαθα και νεα στεκια(οχι στριπ)και θα σου αρεσει!Πολυ πιπινι!Θα τα πουμε απο κοντα αυτα!Καλημερουδια και κοιτα να συνερθεις 31 ετων γερος ανθρωπος!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να σχολιάσεις για τα λαμόγια της 7;στο σπίτι του κρεμασμένου....
Αυτό για τα πιπίνια έχει ενδιαφέρον...
Καλη σου μέρα Τσουκαλά :rockon:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο Βδέλλας ε??? Βάζω στοίχημα 1000000000000% όμως ότι στο Euro τον χειροκροτούσες που σου έδωσε το Ευρωπαϊκό. Όπως είμαι επίσης 1000000000000% σίγουρος ότι χειροκροτούσες ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της Εθνικής, όπου δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ Ολυμπιακός!!! Α, έπαιξε λίγο ο Καφές!!! :2funny:

Πάλι δίκιο έχω, ε? :)
όσο δίκιο έχω που πιστεύω οτι έφαγες μεγάλη πίκρα με το διπλό στην βρέμη ;)

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τι να σχολιάσεις για τα λαμόγια της 7;στο σπίτι του κρεμασμένου....
Αυτό για τα πιπίνια έχει ενδιαφέρον...
Καλη σου μέρα Τσουκαλά :rockon:
Βλεπω βγηκε ο Γιωργακης και εισαι ολο τσαντηλα ετσι??Τοσο κλαμα μονο0 εσυ και ο Κουλουρης!!Ποσα 2ευρα πεταξες τη Κυριακη ρε?Πρασινοφρουρε!! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom