Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε; Είσαι στο 0-3 στο μπάσκετ, έχεις βάζελο που ΚΑΙ φέτος σ έχει πελάτη του, μετά αντιμετωπίζεις τον Ζοτς εκτός και εσύ ονειρεύεσαι 3η κούπα;

Όσο για τους γαύρους μια βόλτα στ αθλητικά φόρουμ θα σε πείσει αν δεις τι λένε.
Όσο για τη Μαν Γιουν τ έχω πει. ΑΝ καταφέρετε και πάρετε θετικό αποτέλεσμα το Τράφορντ (όπου θετικό είναι και ήττα με 1 γκολ διαφορά) τότε στο Καραϊσκάκη όλα παίζονται

γρηγορη μπασκετ μονο για ευρωπη  νοιαζομαι...και εκει σς ερθει ο βαζελος...τον περιμενω με ανοιχτες αγκαλες(μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα, ειναι πολυυυυ νωρις στη φαση των τοπ16 ακομη)

παω να ριξω μια ματια στα αθλητικα φορουμ να δω τι παιζει...φανταζομαι το γκαζετα θα λες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιος κλαιει ρε φιλε, οι γαυροι;;; με τη πουτσα ορθια περιμενουμε να γαμησουμε τη μαντσεστερ και να παρουμε την 3η κουπα στο μπασκετακι....
ολα ωραια, ολα κομπλε...

Για την Μαντσεστερ ποιο πιθανο ειναι να ειναι ετοιμο αυριο το γηπεδο της ΑΕΚ απο το να παρετε εστω ισοπαλια.
Για το μπασκετ μακαρι,αλλα με αυτον τον προπονητη δυσκολο το θριπιτ.Δεν μπορει να διαχειριστει καταστασεις και στηριζεται καθαρα στον Σπανουλη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Είσαι στο 0-3 στο μπάσκετ, [size=14pt]έχεις βάζελο που ΚΑΙ φέτος σ έχει πελάτη του,[/size] μετά αντιμετωπίζεις τον Ζοτς εκτός και εσύ ονειρεύεσαι 3η κούπα;

αδερφακι μου....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.....απλα υπαρχει συμφωνια....ο θρυλος το μεγαλο μερος της πιτας....το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....και ο βαζελος τα αποφαγια, τα ψιχουλα απ το τραπεζι...δηλ. το μπασκετ ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συνηθως μελετη γεωλογικης καταλληλοτητας γινεται για την εγκριση τοπικου ρυμοτομικου σχεδιου για ανεγερσεις κτιριων

Αντικειμενο της μελετης είναι ο εντοπισμος, διαχωρισμος και χαρακτηρισμος απο αποψη εδαφικων συνθηκων, περιοχων ως καταλληλων, ακαταλληλων ή καταλληλων υπο προϋποθεσεις για δομηση. Η μελετη εκπονειται στα πλαισια εγκρισης τοπικου ρυμοτομικου απο την τεχνικη υπηρεσια του Δημου...χρειαζεται εγκριση απο περιφερεια και εν συνεχεια απο υπουργειο

Με απλα λογια...αν οι ενεργειες που γινανε σημερα αφορουνε τροποποιηση ρυμοτομικου σχεδιου απο πλευρας δημου...δεν βγαινει αδεια ανεγερσης ουτε σε 2 χρονια !!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αδερφακι μου....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.....απλα υπαρχει συμφωνια....ο θρυλος το μεγαλο μερος της πιτας....το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....και ο βαζελος τα αποφαγια, τα ψιχουλα απ το τραπεζι...δηλ. το μπασκετ ;)

Δηλαδή έχουν καθίσει μαζί Μαρινάκης, Αλ Αφούζ, Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι και το αποφάσισαν; Συνωμοσία δηλαδή...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
άσχετο αλλά, ξέρουμε ποια κατασκευαστική θα φτιάξει το γήπεδο; ή να στείλω CV στην Aegean? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συνηθως μελετη γεωλογικης καταλληλοτητας γινεται για την εγκριση τοπικου ρυμοτομικου σχεδιου για ανεγερσεις κτιριων

Αντικειμενο της μελετης είναι ο εντοπισμος, διαχωρισμος και χαρακτηρισμος απο αποψη εδαφικων συνθηκων, περιοχων ως καταλληλων, ακαταλληλων ή καταλληλων υπο προϋποθεσεις για δομηση. Η μελετη εκπονειται στα πλαισια εγκρισης τοπικου ρυμοτομικου απο την τεχνικη υπηρεσια του Δημου...χρειαζεται εγκριση απο περιφερεια και εν συνεχεια απο υπουργειο

Με απλα λογια...αν οι ενεργειες που γινανε σημερα αφορουνε τροποποιηση ρυμοτομικου σχεδιου απο πλευρας δημου...δεν βγαινει αδεια ανεγερσης ουτε σε 2 χρονια !!!
Ρε μαλακα την καταστροφη φερνεις,οχι σε 10 χρονια θα βγει η αδεια.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ουτε site ολοκληρωμενο δεν εχουν (θελουν να χτισουν και γηπεδο τρομαρα τους)... παρτε τους ενα τηλεφωνο και πειτε τους ποτε θα βγει η αδεια να μπουνε μεσα να σκαψουνε να γινει της πουτανας... και πειτε μου και εμενα που ειμαι καχυποπτος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ουτε site ολοκληρωμενο δεν εχουν (θελουν να χτισουν και γηπεδο τρομαρα τους)... παρτε τους ενα τηλεφωνο και πειτε τους ποτε θα βγει η αδεια να μπουνε μεσα να σκαψουνε να γινει της πουτανας... και πειτε μου και εμενα που ειμαι καχυποπτος

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

υπάρχει και αυτό...

θα πάρω και θα μάθω. θέλω να μάθω με ποια κατασκευαστική θα συνεργαστούν, οπότε θα πάρω...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
υπάρχει και αυτό...

θα πάρω και θα μάθω. θέλω να μάθω με ποια κατασκευαστική θα συνεργαστούν, οπότε θα πάρω...

Ωραια... Παρτους και πες και σε εμας...ρωτησε τους και ποτε υπολογιζουν να εκδοθει η αδεια ανεγερσης
Αν δω και με ζωνουν τα φιδια θα τους παρω και εγω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νταξ τώρα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το γάμησες. Κάθησαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι παράγοντες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και έκαναν ΑΥΤΗ τη συμφωνία.
Γράφτο για σενάριο καλύτερα. Παίζει και να χεστείς στο τάλαρο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να σε ενημερωσω οτι εχουν χτισει 2 γηπεδα πριν απο του Μελισσανιδη (καραισκακη,γηπεδο ΑΕΛ).
Οποτε το θελουν να χτισουν και γηπεδο τρομαρα τους,εντελως ακυρο.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ωραια... Παρτους και πες και σε εμας...ρωτησε τους και ποτε υπολογιζουν να εκδοθει η αδεια ανεγερσης
Αν δω και με ζωνουν τα φιδια θα τους παρω και εγω

δεν γίνονται έτσι απλά τέτοιας κλίμακας έργα.
ούτε και οι μελέτες γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, υπομονή.
πάντως θα μάθω.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Να σε ενημερωσω οτι εχουν χτισει 2 γηπεδα πριν απο του Μελισσανιδη (καραισκακη,γηπεδο ΑΕΛ).
Οποτε το θελουν να χτισουν και γηπεδο τρομαρα τους,εντελως ακυρο.

Αυτοι χτισανε το γηπεδο της ΑΕΛ?
Ωχχχχχχχ... εχω προσωπικη αποψη εκει

Με σχεδια κλεμμενα το φτιαξανε απο κατασκευες γηπεδων στην Αγγλια... εκει ειναι πονεμενη ιστορια
Τελως παντων αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω... ενας μηχανικος μπορει να κατασκευασει τα παντα
Το θεμα ειναι να υπαρχουν και οι προυποθεσεις να το κανεις

Θα τους παρω εγω ενα τηλεφωνο καποια στιγμη που θα μπορω να μιλησω και θα σας πω τι παιζει

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν γίνονται έτσι απλά τέτοιας κλίμακας έργα.
ούτε καν οι μελέτες γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, υπομονή.
πάντως θα μάθω.

Ρε φιλε αυτο λεω και εγω
Σημερα πανηγυριζει το κιτρινομαυρο συμπαν που ειδαν μια μπουλντοζα να κανει βολτες στο οικοπεδο
Ο υπευθυνος για την κατασκευη του γηπεδου δηλωνει οτι δεν εχουν ολοκληρωθει οι μελετες
Και ολοι διαβεβαιωνουν οτι τον αλλο μηνα ολα θα ειναι ετοιμα για να σκαψουν τα θεμελια

Δεν μου αρεσουν αυτα που βλεπω τι να κανουμε τωρα

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτοι χτισανε το γηπεδο της ΑΕΛ?
Ωχχχχχχχ... εχω προσωπικη αποψη εκει

Με σχεδια κλεμμενα το φτιαξανε απο κατασκευες γηπεδων στην Αγγλια... εκει ειναι πονεμενη ιστορια
Τελως παντων αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω... ενας μηχανικος μπορει να κατασκευασει τα παντα
Το θεμα ειναι να υπαρχουν και οι προυποθεσεις να το κανεις

Θα τους παρω εγω ενα τηλεφωνο καποια στιγμη που θα μπορω να μιλησω και θα σας πω τι παιζει

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εχω παει φιλε στο γηπεδο του Πηλαδακη και οχι της ΑΕΛ...
Εχω προσωπικη αποψη
Ειχανε και εχουνε θεματα εκει παντως να ξερεις
Αν υπαρχει κανενας Λαρισσαιος εδω ας τα γραψει

Δεν σου λεω οτι δεν θα κανει η συγκεκριμενη εταιρια σωστη χρηστικη και αισθητικα ομορφη κατασκευη
Αλλα οτι πιστευω πως δεν θα ειναι εντος του χρονοδιαγραμματος οσον αφορα την εκδοση οικοδομικης αδειας

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εχω παει φιλε εκει...
Εχω προσωπικη αποψη
Ειχανε και εχουνε θεματα εκει παντως να ξερεις
Αν υπαρχει κανενας Λαρισσαιος εδω ας τα γραψει

Δεν σου λεω οτι δεν θα κανει η συγκεκριμενη εταιρια σωστη χρηστικη και αισθητικα ομορφη κατασκευη
Αλλα οτι πιστευω πως δεν θα ειναι εντος του χρονοδιαγραμματος οσον αφορα την εκδοση οικοδομικης αδειας

για το γήπεδο της ΑΕΛ δεν έχω άποψη.

για το τονισμένο σημείο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουμε σε εκλογές όπου όλα μπλοκάρουν,
εφόσον όλα τα άλλα τρέχουν κανονικά...
ότι εικασίες και να γίνουν εδώ, ή οπουδήποτε αλλού, όλα θα φανούν στην πράξη.
οπότε άσε τα φίδια ελεύθερα, δεν έχει νόημα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom