Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μας κοροιδευει ο πουθενας παιδια μην δινεται σημασια.Ουτε λεφτα βαζει,ουτε παιχτες παιρνει ουτε τιποτα
να ακουτε τον βλακαρχο που τα ξερει καλα γιατι τα διαβαζει στα γαυροσαιτ,η τον αιγεα που ειχε γκομενα
πολιτικο μηχανικο και του τα ειπε ολα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μας κοροιδευει ο πουθενας παιδια μην δινεται σημασια.Ουτε λεφτα βαζει,ουτε παιχτες παιρνει ουτε τιποτα
να ακουτε τον βλακαρχο που τα ξερει καλα γιατι τα διαβαζει στα γαυροσαιτ,η τον αιγεα που ειχε γκομενα
πολιτικο μηχανικο και του τα ειπε ολα.
Για τις μπουλντόζες και τις άδειες ν ακούς ΜΟΝΟ ΑΙΓΕΑ. Αυτός ξέρει λέμε.
Πάντως σας τ είχα πει (και ας μην είχα γκόμενα πολιτικό μηχανικό). Οι πληροφορίες μου, μου έλεγαν ότι οι μπουλντόζες είναι προγραματισμένες να μπουν τέλη Γενάρη μ αρχές Φλεβάρη. Απ ότι έχω μάθει οι άδειες είναι θέμα ημερών για να βγουν. Καλό Σεπτέμβρη του 2015 θα μπαίνουμε μέσα

Υ.Γ Που είσαι ρε ΑΙΓΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πότε θα φτιαξετε εσείς ΔΙΚΟ σας γήπεδο;;;;;; Πότε!!!! Τράβα τωρα πες στη πουτάνα που χες για γκόμενα ότι το πτυχίο το πήρε κατά πάσα πιθανότητα βράδυ και με τα πόδια ανοιχτά. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Κλαψτε στρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
859900b343c5875129f2de7fd2de8690_L.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μπουλντοζα για διαμορφωση χωρου και μαλακιες...αν δεν βγει η αδεια δεν μπορουν να κανουν τιποτα
Καραγκιοζιλικια μου φενοντε αυτα καλυτερα να την παρκαρανε μεχρι να ερθει η ωρα να τα σκαψουνε ολα εκει

Απο τους παικτες του Πανιωνιου μονο ο Αραβιδης μου αρεσει καπως και ο τερμας.. τους υπολοιπους ας τους αφησει στον νιονιο
Κολοβετσιος.... γιατι του δωσαμε τοσα λεφτα αυτον ? Φετος δεν παιζει τιποτα και ο Πας εχει δεχτει πολλα γκολ απο δικη του υπαιτιοτητα
Για την Β Εθνικη καλος ειναι αλλα για πρωταθλητισμο δεν κανει
Με τον αραπη που κλεισαμε το καλοκαιρι τι γινεται ρε παιδια τον παρακολουθει κανενας ?
Μανταλος μου αρεσει !!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αι να χαθειτε πρωι πρωι, με συγκινησατε παλιοπαιδα που ασχολειστε μαζι μου!!  

ηθελα να ΄ξερα ρε μπουφοι που ποσταρετε και αρθρα χωρις να ξερετε τι λενε και ποιο ζωντοβολο τα εχει γραψει,

ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ;;; ρε στοκοι αν εκει που τρυπησει το γεοτρυπανο δεν περνανε υπογεια νερα και περνανε 10μ πιο περα θα το καταλαβουν;; η μηπως θα κανουν το χωρο σαν γραβιερα να το βρουν;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αι να χαθειτε πρωι πρωι, με συγκινησατε παλιοπαιδα που ασχολειστε μαζι μου!!  

ηθελα να ΄ξερα ρε μπουφοι που ποσταρετε και αρθρα χωρις να ξερετε τι λενε και ποιο ζωντοβολο τα εχει γραψει,

ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ;;; ρε στοκοι αν εκει που τρυπησει το γεοτρυπανο δεν περνανε υπογεια νερα και περνανε 10μ πιο περα θα το καταλαβουν;; η μηπως θα κανουν το χωρο σαν γραβιερα να το βρουν;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

Το Γεωτρυπανο ειναι εκει για να βγεις εσυ ο μαλακας να πεις την μαλακια σου ως συνηθως
Αφου δεν ξερεις μην μιλας μορε μαλακα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπουλντοζα για διαμορφωση χωρου και μαλακιες...αν δεν βγει η αδεια δεν μπορουν να κανουν τιποτα
Καραγκιοζιλικια μου φενοντε αυτα καλυτερα να την παρκαρανε μεχρι να ερθει η ωρα να τα σκαψουνε ολα εκει

Απο τους παικτες του Πανιωνιου μονο ο Αραβιδης μου αρεσει καπως και ο τερμας.. τους υπολοιπους ας τους αφησει στον νιονιο
Κολοβετσιος.... γιατι του δωσαμε τοσα λεφτα αυτον ? Φετος δεν παιζει τιποτα και ο Πας εχει δεχτει πολλα γκολ απο δικη του υπαιτιοτητα
Για την Β Εθνικη καλος ειναι αλλα για πρωταθλητισμο δεν κανει
Με τον αραπη που κλεισαμε το καλοκαιρι τι γινεται ρε παιδια τον παρακολουθει κανενας ?
Μανταλος μου αρεσει !!!!
Kαθολου μαλακιες δεν ειναι,πρεπει να γινει και γεωμετρηση,και εκτιμηση του εδαφους για την οριστικη μελετη του εργου,δεν μπηκαν για πλακα τα μηχανηματα.Η dimand το ειχε προαναγγειλει μια βδομαδα πριν οτι θα κανει μελετη εδαφους και γεωτρησης και εχει παρει την σχετικη αδεια απο τον δημο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το Γεωτρυπανο ειναι εκει για να βγεις εσυ ο μαλακας να πεις την μαλακια σου ως συνηθως
Αφου δεν ξερεις μην μιλας μορε μαλακα
πιο πανω καταλαβες ακομα και εσυ ο μικρονοος οτι σας δουλευουν, χωρις αδεια ουτε χορτα δεν μπορεις να μαζεψεις!! τα υπογει ρευματα εχουν ολα χαρτογραφηθει και δεν χρειαζονται γεωτρησεις, Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Kαθολου μαλακιες δεν ειναι,πρεπει να γινει και γεωμετρηση,και εκτιμηση του εδαφους για την οριστικη μελετη του εργου,δεν μπηκαν για πλακα τα μηχανηματα.Η dimand το ειχε προαναγγειλει μια βδομαδα πριν οτι θα κανει μελετη εδαφους και γεωτρησης και εχει παρει την σχετικη αδεια απο τον δημο.

Στο αρθρο που εβγαλες λεει οτι βαλανε την μπουλντοζα για να καθαρισει τον χωρο
Τι μηχανηματα μπηκανε για να κανουνε μελετη εδαφους ?

Μελετη εδαφους κανουν και με δοκιμια δεν χρειαζεται να βαλουν μηχανηματα ... κανουν και γεωτρυσεις ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μαστερακο αδεια απο τον δημο για γεωτρηση;;;

Άδειες γεωτρήσεων
Μία γεώτρηση ξεκινάει με την έκδοση άδειας. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις απαρραίτητες μελέτες από ειδικούς, το τοπογραφικό διάγραμμα της περιοχής εξόρυξης, έγγραφο συμβολαιογραφικής πράξης που προσδιορίζει τον ιδιοκτήτη ή το δικαίωμα επικαρπίας, την κατάθεση δικαιολογητικών στους αρμόδιους φορείς (Δασαρχείο, Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Υπουργείο ανάπτυξης κ.ά.).

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Μελετη εδαφους κανουν και με δοκιμια δεν χρειαζεται να βαλουν μηχανηματα ... κανουν και γεωτρυσεις ?
ΕΜΦΥΛΙΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ψαχνουν για κοιτασματα πετρελαιου ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πιο πανω καταλαβες ακομα και εσυ ο μικρονοος οτι σας δουλευουν, χωρις αδεια ουτε χορτα δεν μπορεις να μαζεψεις!! τα υπογει ρευματα εχουν ολα χαρτογραφηθει και δεν χρειαζονται γεωτρησεις, Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!
Οταν προβλεπει ενα εργο υπογειοποιηση δρομων,ειναι απαραιτητη η γεωτρηση στους χωρους που προβλεπεται να γινει
η υπογειοποιηση ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο;Γιατι επιμενεις σε πραγματα που δεν γνωριζεις;Εχει παρει αδεια η Dimand απο τον δημο για αυτες τις εργασιες δεν πηγαν για πλακιτσα εκει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οταν προβλεπει ενα εργο υπογειοποιηση δρομων,ειναι απαραιτητη η γεωτρηση στους χωρους που προβλεπεται να γινει
η υπογειοποιηση ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο;Γιατι επιμενεις σε πραγματα που δεν γνωριζεις;Εχει παρει αδεια η Dimand απο τον δημο για αυτες τις εργασιες δεν πηγαν για πλακιτσα εκει.
ο πιπης σου απαντησε, μην το συνεχιζεις, εκτιθεσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ημερομηνια 13/01

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Μαλακιες γραφουνε
Για να κανεις γεωτρυση χρειαζεται να γινουν γεωτεχνολογικες μελετες πρωτα και φυσικα χρειαζεται εκδοση αδειας
Βαλανε γεωτρυπανα ? Αδυνατω να το πιστεψω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλακιες γραφουνε
Για να κανεις γεωτρυση χρειαζεται να γινουν γεωτεχνολογικες μελετες πρωτα και φυσικα χρειαζεται εκδοση αδειας
Βαλανε γεωτρυπανα ? Αδυνατω να το πιστεψω...
Ποιος σου λεει οτι δεν εχουν γινει ολα αυτα;Μια εβδομαδα λενε οτι θα κρατησουν αυτες οι εργασιες,
θα τα μαθουμε ολα πιστευω.Να μπηκαν για πλακα,δεν υπαρχει λογος,μην γινεσαι γαυρος.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος σου λεει οτι δεν εχουν γινει ολα αυτα;Μια εβδομαδα λενε οτι θα κρατησουν αυτες οι εργασιες,
θα τα μαθουμε ολα πιστευω.Να μπηκαν για πλακα,δεν υπαρχει λογος,μην γινεσαι γαυρος.

Αν προχωρησανε σε ολες τις μελετες και εχει εκδοθει αδεια τοτε μπορουνε να γινουνε ολα νομοτυπα
Δεν ακουσα τιποτα ομως...
αυτο παντως με την μπουλντοζα που βαλανε να καθαρισει τον χωρο και το κανανε αρθρο οτι τα εργα προχωρανε κανονικα... ηταν τεραστια μαλακια μας δουλευουνε ψιλο γαζι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν προχωρησανε σε ολες τις μελετες και εχει εκδοθει αδεια τοτε μπορουνε να γινουνε ολα νομοτυπα
Δεν ακουσα τιποτα ομως...
αυτο παντως με την μπουλντοζα που βαλανε να καθαρισει τον χωρο και το κανανε αρθρο οτι τα εργα προχωρανε κανονικα... ηταν τεραστια μαλακια μας δουλευουνε ψιλο γαζι
Μαλακιες των δημοσιογραφων αυτες,απλα ειναι κατι που ηταν προγραμματισμενο να γινει.Δηλαδη τι περιμενεις να μας λενε τι ειδους αδειες εχουν βγει και πως;Η κανουν τετοιες εργασιες χωρις να υπαρχει αδεια;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακιες των δημοσιογραφων αυτες,απλα ειναι κατι που ηταν προγραμματισμενο να γινει.Δηλαδη τι περιμενεις να μας λενε τι ειδους αδειες εχουν βγει και πως;Η κανουν τετοιες εργασιες χωρις να υπαρχει αδεια;

Μαστερ.. μια μπουλντοζα βαλανε να κανει βολτες, τραβηξανε φωτογραφιες και το κανανε αρθρο να κρατανε σε εκγρηγορση τους αεκτσιδες
Πρεπει να εκδοθει η αδεια για να ξεκινησουνε τα εργα. Λεγανε οτι τον Φλεβαρη θα ηταν ολα ετοιμα. Το βλεπω χλωμο
Δεν σου λεω οτι γηπεδο δεν θα γινει... θα γινει γιατι ειναι επενδυση πανω απο ολα

Αλλα καθυστερουμε και ανησυχω...καλο ειναι να επιταχυνουνε τις διαδικασιες για πολλους λογους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερ.. μια μπουλντοζα βαλανε να κανει βολτες, τραβηξανε φωτογραφιες και το κανανε αρθρο να κρατανε σε εκγρηγορση τους αεκτσιδες
Πρεπει να εκδοθει η αδεια για να ξεκινησουνε τα εργα. Λεγανε οτι τον Φλεβαρη θα ηταν ολα ετοιμα. Το βλεπω χλωμο
Δεν σου λεω οτι γηπεδο δεν θα γινει... θα γινει γιατι ειναι επενδυση πανω απο ολα

Αλλα καθυστερουμε και ανησυχω...καλο ειναι να επιταχυνουνε τις διαδικασιες για πολλους λογους
Ρε δικε μου λες και θα χτισουν κανα περιπτερο κανεις.Δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζετε.Απο την εταιρια που ειναι υπευθηνη για την ανεγερση ειπαν οτι κατα τον μαρτη θα ειναι ετοιμα ολα για να ξεκινησει να χτιζετε,εγω λεω μετα τον μαιο.Δεν ειναι τοσο απλο.Τιποτα δεν θα ειναι ετοιμο τον φλεβαρη,οι μελετες για την υπογειοποιηση μολις ξεκινησαν,και ολο και καποια εμποδια θα βρεθουν.Το τι λενε οι δημοσιογραφοι,το εχω ξαναπει μην δινετε σημασια.Δεν χτιζεται ενα γηπεδο απο την μια στιγμη στην αλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom