Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μιλησα χθες τηλεφωνικα με φιλο μου που ειναι παραγοντας σε επαρχιακη ομαδα της Β Εθνικης για την επιτυχια που ειχε χθες η ομαδα του και την πολυ καλη της πορεια και μιλησαμε λιγο και για την ΑΕΚ. Μου ειπε καποια πραγματα οχι τοσο ευχαριστα, τα προσπερνω δεν τα αναφερω καν μπορει να οφειλοντε στην οπαδικη του πορωση

Το μονο που κρατω και το γραφω και εδω ειναι οτι μην περιμενετε μεταγραφες παιχταραδες στην Β της ΑΕΚ
Θα παρει οτι χρειαζετε για να ανεβει και δεν εχει κανεναν λογο να ξοδεψει περισσοτερα
Μεταγραφικη ενισχυση σοβαρη θα κανει ο Τιγρης μονο οταν ανεβει η ομαδα στην Σουπερ Λιγδα αν θελει να χτυπησει πρωταθλημα
Σε διαφορετικη περιπτωση δεν υπαρχει λογος να βαλει το χερι στην τσεπη

Μου ειπε και για εναν νεαρο παιχταρα της ομαδας του που εκδηλωσε ενδειαφερον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μαλλον θα παει στον ΠΑΟΚ (περιμενει επισημη προταση) γιατι η ΑΕΚ δεν πληρωνει
Αυτα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μου ειπε και για εναν νεαρο παιχταρα της ομαδας του που εκδηλωσε ενδειαφερον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μαλλον θα παει στον ΠΑΟΚ γιατι η ΑΕΚ δεν πληρωνει
Αυτα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mα  γιατι  δεν πληρωνει  αφου  εχει  κουβαρντα  ιδιοκτητη.......... :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mα  γιατι  δεν πληρωνει  αφου  εχει  κουβαρντα  ιδιοκτητη.......... :2funny: :2funny:

Δεν πληρωνει τους παιχτες της
Αυτοι που παιζουν τωρα στην ΑΕΚ λεει με 500 ευρω παιζουν... αληθεια ψεμματα θα σας γελασω δεν εχω ιδεα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αυτοι που παιζουν τωρα στην ΑΕΚ λεει με 500 ευρω παιζουν... αληθεια ψεμματα θα σας γελασω δεν εχω ιδεα

Μη  τα  λες  αυτα  γιατι  ο  Μ Α Λ Α Κ Α Σ  του  σαιτ  θα  σε  μαλωσει.....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μη  τα   λες  αυτα  γιατι  ο  Μ Α Λ Α Κ Α Σ  του  σαιτ  θα  σε  μαλωσει.....

Τι να μαλωσει... λογικα θα τα ξερει και ο ιδιος
Εγω την αποψη σε γενικες γραμμες καποιου που ασχολειται επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο εγραψα

Οι ΑΕΚτσηδες διαβαζουν και κρινουν. Δεν προκειται κανενας να κανει μανουρα για τις ενεργειες του Τιγρη.
Ειναι νωρις ακομα και θα κριθει και αυτος εκ του αποτελεσματος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εννωειται πως οι πιτσιρικαδες τοσα παιρνουν,απο που και ως που να παρουν περισσοτερα οταν οι
υπολοιποι της κατηγοριας δεν παιρνουν μια.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Μιας και πλέον το πρωτάθλημα της Γ εθνικής για μας ουσιαστικά τελίωσε να κάνω μια ερώτηση. Ποιοι πιστεύεται πως πρέπει να μείνουν από το φετινό ρόστερ για του χρόνου;
Σοβαρά όμως. Μη αρχίσετε απαντήσεις του στυλ "Κανένας. Πρέπει να πάρουμε 30 Σκόκους του χρόνου"

Νομιζω πως πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα γιατι αρχιζουν και παιζουν πιο γρηγορα και πιο ομαδικα  παιχνιδι με παιχνιδι και ειδικα ο πλατελας αν συνεχισει οπως στα 2-3 τελευταια παιχνιδια εχει σοβαρο μελλον, γρηγορος τεχνιτης αν βγαλει τον ατομισμο κ δεν θελει 3 μπαλλες μαζι με κορδερο κ ανακογλου εναι φοβερη τριαδα..

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Υπέγραψε ο Κολοβέτσιος συμφωνία και με τον Ανέστη το τέρμα του Πανιωνίου. Όσο τώρα για τους κακοντρεχέις ,ο Μελισσαν θα τους γλεντήσει και αυτούς ,και τους γλεντάει καθως οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι υπεραρκετές για ομάδα της Β.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Υπέγραψε ο Κολοβέτσιος συμφωνία και με τον Ανέστη το τέρμα του Πανιωνίου. Όσο τώρα για τους κακοντρεχέις ,ο Μελισσαν θα τους γλεντήσει και αυτούς ,και τους γλεντάει καθως οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι υπεραρκετές για ομάδα της Β.

Κλεισαμε κολοβετσιο... κανενας παγουρας 'η καποιος που να τον εχει παρακολουθησει να μας πει αποψη για τον παιχτη?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αφου δεν γραφει κανενας θα γραψω εγω την δικη μου απο τα λιγα παιχνιδια του Πας που τον ειδα φετος να παιζει
ΤΙΠΟΤΑ - Χαλια Μαυρα- Λιγοτερο και απο Μετριος

Ελπιζω αυτοι που τον επιλεξανε να ειδανε κατι παραπανω και να τους βγει
Τον κλεισαμε για 4 χρονια οποτε τον προοριζουν για βασικο στοπερ στην ομαδα της Σουπερ Λιγδας

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κλεισαμε και Ανεστη απο Πανιωνιο

Στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ επαιξε πολυ καλα... τις λιγες φορες που τον ειδα επαιξε καλα
Νεος παιχτης και εξελιξιμος... μακαρι να βγει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κλεισαμε και Ανεστη απο Πανιωνιο

Στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ επαιξε πολυ καλα... τις λιγες φορες που τον ειδα επαιξε καλα
Νεος παιχτης και εξελιξιμος... μακαρι να βγει
Δυσκολο να ερθει ο Ανεστης,τον θελει ο γαυρος,και ειναι και παιχταρα.Μακαρι να ερθει
αλλα το θεωρω χλωμο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφου δεν γραφει κανενας θα γραψω εγω την δικη μου απο τα λιγα παιχνιδια του Πας που τον ειδα φετος να παιζει
ΤΙΠΟΤΑ - Χαλια Μαυρα- Λιγοτερο και απο Μετριος

Ελπιζω αυτοι που τον επιλεξανε να ειδανε κατι παραπανω και να τους βγει
Τον κλεισαμε για 4 χρονια οποτε τον προοριζουν για βασικο στοπερ στην ομαδα της Σουπερ Λιγδας
Περυσι εκανε καλο πρωταθλημα,φετος ειναι πολυ μετριος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δυσκολο να ερθει ο Ανεστης,τον θελει ο γαυρος,και ειναι και παιχταρα.Μακαρι να ερθει
αλλα το θεωρω χλωμο.

Μην  εισαι  απαισιοδοξος,,,,,,, εχε  εμπιστοσυνη  στο  λεφτα  που τα  εχει  μπολικα  και  τα  δινει
αβερτα.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αλλα το θεωρω χλωμο.

Τον εκλεισε λεμε... διαλυει το παραρτημα ο Τιγρης εχει συμφωνησει με αλλους 2 παιχτες του Πανιωνιου (πλην Ανεστη) και περιμενουμε τις ανακοινωσεις
Αποκλειεται να ηθελε Ανεστη ο Γαυρος... αυτοι θα παρουνε αν τους φυγει ο Ρομπερτο ετοιμο τερματοφυλακα για Τσου Λου

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Περυσι εκανε καλο πρωταθλημα,φετος ειναι πολυ μετριος.

Εμενα ο συγκεκριμενος δεν μου γεμιζει το ματι
Οσες φορες τον ειδα δεν μου εκανε καμια εντυπωση
Δεν ειναι το στοπερ που θα κανει την διαφορα και θα ανταγωνιστει τα αντιστοιχα στοπερ του Γαυρου

Μακαρι να βγει παντως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην  εισαι  απαισιοδοξος,,,,,,, εχε  εμπιστοσυνη  στο  λεφτα  που τα  εχει  μπολικα  και  τα  δινει
αβερτα.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα εχουμε ξαναπει,πειναει ο μελλισαν και δεν εχει να φαει.Μπηκε στην ΑΕΚ για να λαδωσει το αντερακι του.
Οι δε Μανταλος,Φαγιε,Κωλοβετσιος,ηρθαν μονοι τους,ευγενικη προσφορα των ομαδων τους,καθως και οσοι παιχτες αγοραστηκαν το καλοκαιρι.Επισης ελεγχεται απο χεσμενες γαυροφυλαδες και γαυροσαιτ καθως και αχυρομυαλους γαυρους,επειδη δεν σκαει
100σταρες εκκατομυρια στην ΑΕΚ της Γ εθνικης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τον εκλεισε λεμε... διαλυει το παραρτημα ο Τιγρης εχει συμφωνησει με αλλους 2 παιχτες του Πανιωνιου (πλην Ανεστη) και περιμενουμε τις ανακοινωσεις
Αποκλειεται να ηθελε Ανεστη ο Γαυρος... αυτοι θα παρουνε αν τους φυγει ο Ρομπερτο ετοιμο τερματοφυλακα για Τσου Λου
Βιαζεστε πολυ,ακομη Γ εθνικη ειμαστε,και στην β εθνικη με παιχτες στυλ Κωλοβετσιου θα πορευτουμε,με δυο τρεις παιχτες που θα κανουν την διαφορα.Καλυτερος παντως απο οτι εχουμε τωρα.Ο Ανεστης ειναι 22 χρονων παιδι και 2 μετρα,
με πολυ καλα αντανακλαστικα,και στους Ελληνες γκολκιπερ εχουμε καλη παραδοση.Μακαρι,μου αρεσει παρα πολυ αυτος ο παιχτης
και εκανε τρομερη εμφανιση με τον ΠΑΟΚ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βιαζεστε πολυ,ακομη Γ εθνικη ειμαστε,και στην β εθνικη με παιχτες στυλ Κωλοβετσιου θα πορευτουμε,με δυο τρεις παιχτες που θα κανουν την διαφορα.Καλυτερος παντως απο οτι εχουμε τωρα.Ο Ανεστης ειναι 22 χρονων παιδι και 2 μετρα,
με πολυ καλα αντανακλαστικα,και στους Ελληνες γκολκιπερ εχουμε καλη παραδοση.Μακαρι,μου αρεσει παρα πολυ αυτος ο παιχτης
και εκανε τρομερη εμφανιση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ανεστης μου αρεσει και εμενα...

]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
250 χιλιαρικα η ρητρα για τον Κωλοβετσιο,και γυρω στα 100 χιλιαρικα για τον Ανεστη,ενω μπορουσε να τον παρει ως ελευθερο.Συμφωνησαν με τον Πανιωνιο να μεινει ως το καλοκαιρι.Και ακουγονται και αλλοι απο τους λιγους καλους
που εχουν μεινει στον Πανιωνιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom