Μιλησα χθες τηλεφωνικα με φιλο μου που ειναι παραγοντας σε επαρχιακη ομαδα της Β Εθνικης για την επιτυχια που ειχε χθες η ομαδα του και την πολυ καλη της πορεια και μιλησαμε λιγο και για την ΑΕΚ. Μου ειπε καποια πραγματα οχι τοσο ευχαριστα, τα προσπερνω δεν τα αναφερω καν μπορει να οφειλοντε στην οπαδικη του πορωση
Το μονο που κρατω και το γραφω και εδω ειναι οτι μην περιμενετε μεταγραφες παιχταραδες στην Β της ΑΕΚ
Θα παρει οτι χρειαζετε για να ανεβει και δεν εχει κανεναν λογο να ξοδεψει περισσοτερα
Μεταγραφικη ενισχυση σοβαρη θα κανει ο Τιγρης μονο οταν ανεβει η ομαδα στην Σουπερ Λιγδα αν θελει να χτυπησει πρωταθλημα
Σε διαφορετικη περιπτωση δεν υπαρχει λογος να βαλει το χερι στην τσεπη
Μου ειπε και για εναν νεαρο παιχταρα της ομαδας του που εκδηλωσε ενδειαφερον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μαλλον θα παει στον ΠΑΟΚ (περιμενει επισημη προταση) γιατι η ΑΕΚ δεν πληρωνει
Αυτα...
Το μονο που κρατω και το γραφω και εδω ειναι οτι μην περιμενετε μεταγραφες παιχταραδες στην Β της ΑΕΚ
Θα παρει οτι χρειαζετε για να ανεβει και δεν εχει κανεναν λογο να ξοδεψει περισσοτερα
Μεταγραφικη ενισχυση σοβαρη θα κανει ο Τιγρης μονο οταν ανεβει η ομαδα στην Σουπερ Λιγδα αν θελει να χτυπησει πρωταθλημα
Σε διαφορετικη περιπτωση δεν υπαρχει λογος να βαλει το χερι στην τσεπη
Μου ειπε και για εναν νεαρο παιχταρα της ομαδας του που εκδηλωσε ενδειαφερον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μαλλον θα παει στον ΠΑΟΚ (περιμενει επισημη προταση) γιατι η ΑΕΚ δεν πληρωνει
Αυτα...