Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ.
Δε χρειάζεται να γυρίσει. Να μείνει εκεί που είναι. Μια χαρά είναι. Καλύτερα ένα παιδί από την Κ-17 ομάδα παρά ο Κοντοές.
Σε λίγο θα διαβασουμε πως γυρνάει και ο Λαγός. Δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

Σωστοοοος

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ παμε για Σηφάκη (γκολκίπερ θα πάρει σίγουρα αν όχι τον Σηφάκη), Κοντοέ, Κουρμπέλη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Ιγκλεσιας, Φαγέ, Μάνταλο, Αραβίδη, βαρύ φορ (ξένο μάλλον), Περογαμβράκη, Κάσες,Μακο,Λεοναρντο,Μορα. Aυτές οι κινήσεις αμα γίνουν έχουμε ομάδα που ανεβαίνει για πλάκα και με 4-5 πρωτοκλασάτες κινήσεις στην ΣΛ χτυπάει τίτλο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.218
Πόντοι
5.006
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ παμε για Σηφάκη (γκολκίπερ θα πάρει σίγουρα αν όχι τον Σηφάκη), Κοντοέ, Κουρμπέλη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Ιγκλεσιας, Φαγέ, Μάνταλο, Αραβίδη, βαρύ φορ (ξένο μάλλον), Περογαμβράκη, Κάσες,Μακο,Λεοναρντο,Μορα. Aυτές οι κινήσεις αμα γίνουν έχουμε ομάδα που ανεβαίνει για πλάκα και με 4-5 πρωτοκλασάτες κινήσεις στην ΣΛ χτυπάει τίτλο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αν οι πρωτοκλασατοι ειναι ο μεσι,ο ροναλντο, ο σβαισταιγκερ και ο ριμπερι κατι μπορει να γινει.....
με Κοντοέ, Κουρμπέλη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Ιγκλεσιας, Φαγέ, Μάνταλο, Αραβίδη, βαρύ φορ (ξένο μάλλον), Περογαμβράκη, Κάσες,Μακο,Λεοναρντο,Μορα ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Δεν παιρνεις πρωταθλημα με αυτους

Τον Μανταλο τον παρακολουθω και μου αρεσει. Ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ξερω πως θα εξελιχθει στην ΑΕΚ και αν μπορει να της δωσει την στοφα της Πρωταθλητριας με το καλημερα στα σαλονια της Σ.Λ.Ειναι θετικο που ειναι νεος σε ηλικια οποτε μπορει να εξελιχθει.

Διαβασα σημερα οτι τον Αραβιδη τον εχουμε σχεδον κλεισει. Μιλησανε συμφωνησανε απομενουνε οι υπογραφες. Τι λεει αυτος ρε παιδια καλος ειναι ? Τον εχει παρακολουθησει κανεις ? Λιγο που τον εχω δει ειναι καλος παιχτης, με δυνατο αριστερο, εχει ντριπλα, ειναι γρηγορος και βλεπει τερμα. Αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταποκριθει στην θεση της ΑΕΚ.

Οι υπολοιποι ειναι σαβουρες. Για Β Εθνικη καλοι ειναι αλλα ΣΤΗΝ Σουπερ Λιγκ δεν κανουν (για πρωταθλητισμο μιλαμε οκ?¨)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Διαβασα σημερα οτι τον Αραβιδη τον εχουμε σχεδον κλεισει. Μιλησανε συμφωνησανε απομενουνε οι υπογραφες. Τι λεει αυτος ρε παιδια καλος ειναι ? Τον εχει παρακολουθησει κανεις ? Λιγο που τον εχω δει ειναι καλος παιχτης, με δυνατο αριστερο, εχει ντριπλα, ειναι γρηγορος και βλεπει τερμα. Αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταποκριθει στην θεση της ΑΕΚ.

Είναι πολύ καλός παίκτης καί επίσης σημαντικό ότι θ' αποκτηθεί σαν ελεύθερος  :thumbsup: επίσης ακούστηκε ότι κάποιοι... " καλοί καί μη εξαιρεταίοι " οπαδοί του Πανιωνίου ξεσηκωθήκαν καί λέγεται ότι ό παίκτης έχει δεχθεί καί απειλές για την απόφαση του να μετακομίσει στον δικέφαλο αντίθετα με τον Αυλωνίτη που απο την στιγμή που πάει στον γαύρο όλα μέλι γάλα για τα γατάκια  :grin: :grin: :grin: !!

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παιρνεις πρωταθλημα με αυτους

Τον Μανταλο τον παρακολουθω και μου αρεσει. Ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ξερω πως θα εξελιχθει στην ΑΕΚ και αν μπορει να της δωσει την στοφα της Πρωταθλητριας με το καλημερα στα σαλονια της Σ.Λ.Ειναι θετικο που ειναι νεος σε ηλικια οποτε μπορει να εξελιχθει.

Οι υπολοιποι ειναι σαβουρες. Για Β Εθνικη καλοι ειναι αλλα ΣΤΗΝ Σουπερ Λιγκ δεν κανουν (για πρωταθλητισμο μιλαμε οκ?¨)

O κορμος θα είναι αυτός ,που θα πλαισιωθούν στην Α από 5 παίκτες μεγάλης κλάσης .Επιπέδου Καλά και ανω.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αν οι πρωτοκλασατοι ειναι ο μεσι,ο ροναλντο, ο σβαισταιγκερ και ο ριμπερι κατι μπορει να γινει.....
με Κοντοέ, Κουρμπέλη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Ιγκλεσιας, Φαγέ, Μάνταλο, Αραβίδη, βαρύ φορ (ξένο μάλλον), Περογαμβράκη, Κάσες,Μακο,Λεοναρντο,Μορα ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ....

Δηλαδή ο γαυρος που εχει Σιοβα,Μανιατη,Μανωλα,Σαμαρη,Ολαιταν πια η τοοοσο μεγαλη διαφορα ????

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή ο γαυρος που εχει Σιοβα,Μανιατη,Μανωλα,Σαμαρη,Ολαιταν πια η τοοοσο μεγαλη διαφορα ????

Μην συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες
Και μην κανεις σαν καποιους, που τον πρωτο καιρο ειχα γραψει εδω οτι τα παιχτακια που εχει η ΑΕΚ στην Γ...στην Σ.Λ δεν κανουν (και με βριζανε ολοι)

Σιοβας Μανιατης Μανωλας Σαμαρης ειναι παιχταραδες και οτι καλυτερο κυκλοφορει στην εγχωρια ποδοσφαιρικη πιατσα στις θεσεις που παιζουν
Τα παιχτακια που εχει γραψει ο φιλος πανω ουτε να τους δενουν τα κορδονια δεν κανουν

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μην συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες
Και μην κανεις σαν καποιους, που τον πρωτο καιρο ειχα γραψει εδω οτι τα παιχτακια που εχει η ΑΕΚ στην Γ...στην Σ.Λ δεν κανουν (και με βριζανε ολοι)

Σιοβας Μανιατης Μανωλας Σαμαρης ειναι παιχταραδες και οτι καλυτερο κυκλοφορει στην εγχωρια ποδοσφαιρικη πιατσα στις θεσεις που παιζουν
Τα παιχτακια που εχει γραψει ο φιλος πανω ουτε να τους δενουν τα κορδονια δεν κανουν

Φίλε μου συγγνώμη αλλά αν ο Σιόβας είναι παικταράς ο Κάλα που παίζει βασικός στην Σεβίλλη τι είναι ??? Ο Κουρμπέλης που από πολλούς θεωρείτε ο νέος Σωκράτης ?? Ο Μάνταλος που τον θεωρούν το νέο 10αρι της Εθνικής. Στην ΣΛ η ΑΕΚ θα φέρει 5 παικταράδες επιπέδου Κάλα και ανω δεν θα μείνει μόνο με αυτούς .Για σουπερ λιγκ μιλάμε οχι πριμερα η πρεμιερ λιγκ. Αρκουν 5-6 παικτες μεγαλης κλασης και καποιοι καλοι ρολιστες με νεα ταλεντα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε μου συγγνώμη αλλά αν ο Σιόβας είναι παικταράς ο Κάλα που παίζει βασικός στην Σεβίλλη τι είναι ??? Ο Κουρμπέλης που από πολλούς θεωρείτε ο νέος Σωκράτης ?? Ο Μάνταλος που τον θεωρούν το νέο 10αρι της Εθνικής. Στην ΣΛ η ΑΕΚ θα φέρει 5 παικταράδες επιπέδου Κάλα και ανω δεν θα μείνει μόνο με αυτούς .Για σουπερ λιγκ μιλάμε οχι πριμερα η πρεμιερ λιγκ. Αρκουν 5-6 παικτες μεγαλης κλασης και καποιοι καλοι ρολιστες με νεα ταλεντα.

Εγω σου ειπα οτι στην εγχωρια αγορα οι παιχτες που εγραψες ειναι οι καλυτεροι στις θεσεις που παιζουν... τωρα εσυ τον Καλα γιατι μου τον αναφερεις ?
Τον Κουρμπελη δεν τον εχω παρακολουθησει δεν εχω αποψη
Ο Μανταλος ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα μικρος ακομα. Για νεο δεκαρι στην Εθνικη δεν ξερω αλλα αν προσπαθησει μπορει να τα καταφερει. Τωρα ομως αποκλειεται.
Μακαρι να φερει στην Σ.Λ. παιχτες τυπου Καλα η ΑΕΚ αλλα εγω προσωπικα το βλεπω δυσκολο να ερθουνε τετοιοι παιχτες σε Ελληνικο πρωταθλημα και ειδικα σε μια ομαδα που μολις ανεβηκε κατηγορια. Το πολυ πολυ να φερει κανεναν δανεικο απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες οπως κανει ο  Γαυρος και μακαρι να το καταφερει και αυτο !!!

Με Μορα κτλ κτλ που εγραψε φιλος πανω, απλα θα παλεψεις να αποφυγεις υποβιβασμο...στην καλυτερη θα τον εχεις γλυτωσει σχετικα νωρις

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σου ειπα οτι στην εγχωρια αγορα οι παιχτες που εγραψες ειναι οι καλυτεροι στις θεσεις που παιζουν... τωρα εσυ τον Καλα γιατι μου τον αναφερεις ?
Τον Κουρμπελη δεν τον εχω παρακολουθησει δεν εχω αποψη
Ο Μανταλος ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα μικρος ακομα. Για νεο δεκαρι στην Εθνικη δεν ξερω αλλα αν προσπαθησει μπορει να τα καταφερει. Τωρα ομως αποκλειεται.
Μακαρι να φερει στην Σ.Λ. παιχτες τυπου Καλα η ΑΕΚ αλλα εγω προσωπικα το βλεπω δυσκολο να ερθουνε τετοιοι παιχτες σε Ελληνικο πρωταθλημα και ειδικα σε μια ομαδα που μολις ανεβηκε κατηγορια. Το πολυ πολυ να φερει κανεναν δανεικο απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες οπως κανει ο  Γαυρος

Με Μορα κτλ κτλ που εγραψε φιλος πανω, απλα θα παλεψεις να αποφυγεις υποβιβασμο...στην καλυτερη θα τον εχεις γλυτωσει σχετικα νωρις

Eρχονται παικτες επιπεδου Καλα στο Ελληνικο πρωταθλημα αν τους τα σκασεις και ο Μελ θα τα σκασει δεν ειναι βλακας. Ο Μορας φετος στην Ιταλια κανει εξαιρετικη σεζον. Ε δεν το λες και λιγο για επιπεδο λιγδας....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Eρχονται παικτες επιπεδου Καλα στο Ελληνικο πρωταθλημα αν τους τα σκασεις και ο Μελ θα τα σκασει δεν ειναι βλακας. Ο Μορας φετος στην Ιταλια κανει εξαιρετικη σεζον. Ε δεν το λες και λιγο για επιπεδο λιγδας....

Στην ΑΕΚ οταν επαιζε ο Μορας δεν μπορουσα ουτε να τον βλεπω. Μακαρι να μην ερθει και δεν πιστευω ο Τιγρης να τον αγορασει. Τα λεφτα που θα βαζει θα τα επενδυει σε παιχτες που θα του κανουν αποσβεση (αγωνιστικη, οικονομικη)

Μην περιμενεις παιχτες τυπου Καλα στην Ελλαδα δεν ερχοντε αυτοι στα χωραφια. Ποσο χρωνων εισαι ?

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στην ΑΕΚ οταν επαιζε ο Μορας δεν μπορουσα ουτε να τον βλεπω. Μακαρι να μην ερθει και δεν πιστευω ο Τιγρης να τον αγορασει. Τα λεφτα που θα βαζει θα τα επενδυει σε παιχτες που θα του κανουν αποσβεση (αγωνιστικη, οικονομικη)

Μην περιμενεις παιχτες τυπου Καλα στην Ελλαδα δεν ερχοντε αυτοι στα χωραφια. Ποσο χρωνων εισαι ?

To 15 θα εχουμε ανεβει ρε συ ,πια χωραφια μου λες??? 23 ειμαι.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
To 15 θα εχουμε ανεβει ρε συ ,πια χωραφια μου λες??? 23 ειμαι.

Μεχρι το 15 εχουμε καιρο... ξερουνε στην ΑΕΚ τι να κανουνε μην αγχωνεσαι για τιποτα
Ο Τιγρης δεν ειναι τυχαιος !!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.218
Πόντοι
5.006
γιαυτο και θα περνουμε πρωταθλημα στον αιωνα των αιωνων αμην...ολοι αυτοι που ανεφερες πλην ολαιταν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα και ενα επιπεδο πανω απο τους βασικους των υπολοιπων ελληνικων ομαδων...μου παιρνεις τον κουρμπελη και τον μανταλο και αυτοματως μου τους συγκρινεις με αυτους τους παιχτες που εχω και οι οποιοι εχουν δειξει τις δυνατοτητες τους...τον μανταλο που τον ειδες στην ξανθη????αν ηταν ετσι και ο βλαχοδημος ειναι παιχταρας...μην ξεχνας οτι για καθε σιοβα ή σαμαρη που μας βγαινει, αλλοι 10 ελληνες δεν μας βγαινουν και φευγουν δανεικοι...εσυ δηλαδη εισαι τοσο τυχερος που θα σου βγουν σε μια χρονια ολοι αυτοι οι ελληνες που αναφερεις?????εκτος αν μιλας για 3-4 θεση,που ειναι μια χαρα...

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Oι Ελληνες δεν θα βγουν απο μονοι τους .Θελουν και παικτες αξιας διπλα τους επιπεδου. Αυτοι θα υπαρξουν στην σουπερ λιγκ. Για εμενα οι Ελληνες του Ολυμπιακου ηταν και τυχεροι γιατι σας βγηκαν λογω του οτι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος στο πρωταθλημα αρα σας παιρνει να κανετε δοκιμες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιαυτο και θα περνουμε πρωταθλημα στον αιωνα των αιωνων αμην...ολοι αυτοι που ανεφερες πλην ολαιταν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα και ενα επιπεδο πανω απο τους βασικους των υπολοιπων ελληνικων ομαδων...μου παιρνεις τον κουρμπελη και τον μανταλο και αυτοματως μου τους συγκρινεις με αυτους τους παιχτες που εχω και οι οποιοι εχουν δειξει τις δυνατοτητες τους...τον μανταλο που τον ειδες στην ξανθη????αν ηταν ετσι και ο βλαχοδημος ειναι παιχταρας...μην ξεχνας οτι για καθε σιοβα ή σαμαρη που μας βγαινει, αλλοι 10 ελληνες δεν μας βγαινουν και φευγουν δανεικοι...εσυ δηλαδη εισαι τοσο τυχερος που θα σου βγουν σε μια χρονια ολοι αυτοι οι ελληνες που αναφερεις?????εκτος αν μιλας για 3-4 θεση,που ειναι μια χαρα...
Να εχετε οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα,δεν λεει κανεις οχι,αλλα αφηστε την διαιτησια να παιζει στα ισια επιτελους.Ακομη και τωρα που δεν εχετε αντιπαλο σας παιζει 90-10.Και οταν σας παιζει 50-50 βγαινει ο κυρ Σαβας και διαμαρτυρεται.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.218
Πόντοι
5.006
Να εχετε οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα,δεν λεει κανεις οχι,αλλα αφηστε την διαιτησια να παιζει στα ισια επιτελους.Ακομη και τωρα που δεν εχετε αντιπαλο σας παιζει 90-10.Και οταν σας παιζει 50-50 βγαινει ο κυρ Σαβας και διαμαρτυρεται.
καλα κανει ο κυρ σαββας...παραδεχτηκε κανεις κατι εις βαρος της ομαδας του για να το παραδεχτει αυτος???

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ,Αιγάλεω και Α.Ε.Κ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Την άλλη εβδομάδα η απόφαση.

"Ίσως ήταν οπαδοί άλλων ομάδων"
Σε κλίμα έντασης και με τον συνήγορο του Αιγάλεω, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη να δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση,λέγοντας πως οι οπαδοί που μετείχαν στα επεισόδια,ίσως να ήταν άλλων ομάδων και όχι του Αιγάλεω :grin: ,πραγματοποιήθηκε χθές η απολογία της ομάδας των δυτικών προαστίων και της Α.Ε.Κ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ,για τα επεισόδια που συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Αναφορικά με την απόφαση,οι δύο ομάδες θα καταθέσουν υπομνήματα την Δευτέρα και την επόμενη Πέμπτη,αναμένεται η οριστική απόφαση.
Περισσότερα στο παρακάτω λίνκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom