Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δικε μου λες και θα χτισουν κανα περιπτερο κανεις.Δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζετε.Απο την εταιρια που ειναι υπευθηνη για την ανεγερση ειπαν οτι κατα τον μαρτη θα ειναι ετοιμα ολα για να ξεκινησει να χτιζετε,εγω λεω μετα τον μαιο.Δεν ειναι τοσο απλο.Τιποτα δεν θα ειναι ετοιμο τον φλεβαρη,οι μελετες για την υπογειοποιηση μολις ξεκινησαν,και ολο και καποια εμποδια θα βρεθουν.Το τι λενε οι δημοσιογραφοι,το εχω ξαναπει μην δινετε σημασια.Δεν χτιζεται ενα γηπεδο απο την μια στιγμη στην αλλη.

Υποτιθεται οτι ειχανε ετοιμες τις μελετες και τις κανανε παρουσιαση
Ειχανε χρονοδιαγραμμα μεχρι τελη Φλεβαρη την εκδοση της Οικοδομικης αδειας

Στην πορεια φανηκε πως ουτε ετοιμες μελετες ειχανε...ουτε ετοιμος ηταν ο φακελος για την εκδοση της οικοδομικης αδειας...ουτε μεχρι τελη Φλεβαρη θα εχουν τελειωσει ολα
Το περιπτερο που λες δεν εχει καμια σχεση...αλλα κουτοχορτο εγω δεν τρωω
Στην πορεια θα το καταλαβεις και εσυ

Μακαρι να τελειωσουν ολα γρηγορα γιατι σου λεω σαν εμενα που τις ξερω τις διαδικασιες...θα εμφανιζοντε καθε μερα ολο και περισσοτεροι και στο τελος θα πεσει κραξιμο
Μην σου πω οτι θα εχουμε εκλογες εθνικες τον Μαη και αν βγει κανενας Τσιπρας πες τους χαιρετισματα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ρε μάγκες πριν κάνετε τους ειδικούς περιμένετε λίγο να βγει πιο πλήρης ενημέρωση. Γεμίσαμε από ειδήμονες.

Το χρονοδιάγραμμα των πρώτων εργασιών στο ΝΑΟ

Διαβάστε τα πρώτα βήματα των συνεργείων που έπιασαν από σήμερα δουλειά

Η πρόοδος των εργασιών θα έχει ως εξής. Σημερα μπήκε η πρώτη μπουλντοζα που ισοπεδώνει  και διαμορφωνει τον χώρο και στις τεσσερις πλευρές του οικοπέδου και ανοίγει δρόμο για να περάσει αρχικά το γεωτρύπανο το οποίο θσ σκάψει μέχρι βάθους 25 μέτρων  σε εφτά σημεία για να διαπιστωθεί που φτάνει το νερό.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η πολύ αρχική φάση στη συνέχεια θα μπουν μηχανήματα που θα ερευνήσουν τον χώρο και θα διαπιστωσουν την ποιότητα και την στρωματοποίηση του εδάφους, εργασία η οποία θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα.  Στην συνέχεια αφού θα γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες τότε θα αρχίσει η διαμόρφωση όλου του χώρου του οικοπέδου ώστε να είναι έτοιμο και από την πρώτη μέρα που θα εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες να μην χαθεί ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ όπως είναι η εντολή του ΔΗμήτρη Μελισσανίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει εκδώσει όλες τις απαραίτητες άδειες για αυτές τις πρώτες εργασίες που ξεκίνησαν στον χώρο του γηπέδου και οι οποίες δεν έχουν σχέση με την οικοδομική άδεια ανέγερσης.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Moυ εχει γινει 20 ποντους απο την κ....... . Ααα και οι γαυροι που συχναζετε εδω μεσα ,μας κοροιδευει ο Μελισσαν ρε, τιποτα δεν θα κανει ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μάγκες πριν κάνετε τους ειδικούς περιμένετε λίγο να βγει πιο πλήρης ενημέρωση. Γεμίσαμε από ειδήμονες.

Το χρονοδιάγραμμα των πρώτων εργασιών στο ΝΑΟ

Διαβάστε τα πρώτα βήματα των συνεργείων που έπιασαν από σήμερα δουλειά

Η πρόοδος των εργασιών θα έχει ως εξής. Σημερα μπήκε η πρώτη μπουλντοζα που ισοπεδώνει  και διαμορφωνει τον χώρο και στις τεσσερις πλευρές του οικοπέδου και ανοίγει δρόμο για να περάσει αρχικά το γεωτρύπανο το οποίο θσ σκάψει μέχρι βάθους 25 μέτρων  σε εφτά σημεία για να διαπιστωθεί που φτάνει το νερό.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η πολύ αρχική φάση στη συνέχεια θα μπουν μηχανήματα που θα ερευνήσουν τον χώρο και θα διαπιστωσουν την ποιότητα και την στρωματοποίηση του εδάφους, εργασία η οποία θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα.  Στην συνέχεια αφού θα γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες τότε θα αρχίσει η διαμόρφωση όλου του χώρου του οικοπέδου ώστε να είναι έτοιμο και από την πρώτη μέρα που θα εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες να μην χαθεί ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ όπως είναι η εντολή του ΔΗμήτρη Μελισσανίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει εκδώσει όλες τις απαραίτητες άδειες για αυτές τις πρώτες εργασίες που ξεκίνησαν στον χώρο του γηπέδου και οι οποίες δεν έχουν σχέση με την οικοδομική άδεια ανέγερσης.

Εκδοθηκαν οι αδειες για τις γεωτρυσεις λοιπον ... οκ
Εγω δεν κανω τον ειδημονα... σας ειπα οτι χρειαζεται αδεια για γεωτρυση αλλα δεν πιστευα οτι τις βγαλανε γιατι θα το ειχα μαθει
Απο την στιγμη που το αρθογραφησανε οτι εχουνε εκδοθει ολα οκ
Μην φανταστειτε οτι ειναι κατι το τρομερο αυτο που καταφερανε παντως...ουτε καν χρειαζονταν να το κανουν

Η ενσταση μου ειναι στην οικοδομικη αδεια ανεγερσης του γηπεδου
Επειδη ξερω σε τι φαση βρισκονται... εχω τις επιφυλαξεις μου
Μακαρι να βγω λαθος και τελη Φλεβαρη να μπουνε τα μηχανηματα να σκαψουνε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκδοθηκαν οι αδειες για τις γεωτρυσεις λοιπον ... οκ
Εγω δεν κανω τον ειδημονα... σας ειπα οτι χρειαζεται αδεια για γεωτρυση αλλα δεν πιστευα οτι τις βγαλανε γιατι θα το ειχα μαθει
Απο την στιγμη που το αρθογραφησανε οτι εχουνε εκδοθει ολα οκ
Μην φανταστειτε οτι ειναι κατι το τρομερο αυτο που καταφερανε παντως...ουτε καν χρειαζονταν να το κανουν

Η ενσταση μου ειναι στην οικοδομικη αδεια ανεγερσης του γηπεδου
Επειδη ξερω σε τι φαση βρισκονται... εχω τις επιφυλαξεις μου
Μακαρι να βγω λαθος και τελη Φλεβαρη να μπουνε τα μηχανηματα να σκαψουνε
Ρε συ μην το πεις αυτο πουθενα και σε κοροιδευουν,οτι δεν χρειαζονται να γινουν μετρησεις εδαφους και γεωτρησεις οταν προβλεπεται υπογειοποιηση δρομων και κατασκευη υπογειου παρκινγκ.Πως θα γινουν αυτα,στα τυφλα;Η θα φωναξουν τον Σουπερμαν να σκαναρει με ακτινες Χ;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συ μην το πεις αυτο πουθενα και σε κοροιδευουν,οτι δεν χρειαζονται να γινουν μετρησεις εδαφους και γεωτρησεις οταν προβλεπεται υπογειοποιηση δρομων και κατασκευη υπογειου παρκινγκ.Πως θα γινουν αυτα,στα τυφλα;Η θα φωναξουν τον Σουπερμαν να σκαναρει με ακτινες Χ;

Η υπογειοποιηση που θα γινει ?
Στο οικοπεδο που θα γινει η ανεγερση του γηπεδου ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ποιος σου λεει οτι δεν εχουν γινει ολα αυτα;Μια εβδομαδα λενε οτι θα κρατησουν αυτες οι εργασιες,
θα τα μαθουμε ολα πιστευω.Να μπηκαν για πλακα,δεν υπαρχει λογος,μην γινεσαι γαυρος.
μαστερακο ειναι ο δρομος μου απο εκει, θα σου πω το βραδυ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
[size=14pt]Μαστερ.. μια μπουλντοζα βαλανε να κανει βολτες, τραβηξανε φωτογραφιες και το κανανε αρθρο να κρατανε σε εκγρηγορση τους αεκτσιδες[/size]
:cool2:

Όπως ήταν φυσικό οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στον χώρο, φωτογραφήθηκαν με φόντο τις μπουλντόζες και παρακολουθούσαν συγκινημένοι τις εργασίες. :cheesy:

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εργασίες αλλά και άλλες παραπλήσιες εργασίες (όπως για παράδειγμα η παρουσία γεωτρυπάνου στο οικόπεδο, προκειμένου να μετρηθεί σε πόσο βάθος υπάρχει νερό) θα συνεχιστούν έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έκδοση της άδειας, κάτι που [size=14pt]εκτός απροόπτου[/size]  :coffee: θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα.

λεω απο τωρα....θα πεσει τρελο γελιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όπως ήταν φυσικό οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στον χώρο, φωτογραφήθηκαν με φόντο τις μπουλντόζες και παρακολουθούσαν συγκινημένοι τις εργασίες. :cheesy:

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εργασίες αλλά και άλλες παραπλήσιες εργασίες (όπως για παράδειγμα η παρουσία γεωτρυπάνου στο οικόπεδο, προκειμένου να μετρηθεί σε πόσο βάθος υπάρχει νερό) θα συνεχιστούν έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έκδοση της άδειας, κάτι που [size=14pt]εκτός απροόπτου[/size]  :coffee: θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα.

λεω απο τωρα....θα πεσει τρελο γελιο
Πες και γιατι το λες οτι θα πεσει γελιο.Γιατι μεχρι στιγμης αν κανεις μια βολτα στα σαιτ κλαμα πεφτει απο τους αντιπαλους οπαδους.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πες και γιατι το λες οτι θα πεσει γελιο.Γιατι μεχρι στιγμης αν κανεις μια βολτα στα σαιτ κλαμα πεφτει απο τους αντιπαλους οπαδους.

Θα σου εξηγησω σε λιγο μολις τελειωσω κατι που κανω...αλλα να εισαι οπεν μαιντ να το καταλαβεις
Οι αντιπαλοι οπαδοι δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
μαστερ μη μου λες τωρα πως δεν νιωθεις ενα σφιξιμο στο στομαχι...πως δεν φοβασαι μηπως ειναι απατηλο ονειρο το στορι με το γηπεδο  :helpplea:  

να, παρε για παραδειγμα τα βαζελια...κι αυτα καμαρωναν τις μπουλτοζες....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506

ποιος κλαιει ρε φιλε, οι γαυροι;;; με τη πουτσα ορθια περιμενουμε να γαμησουμε τη μαντσεστερ και να παρουμε την 3η κουπα στο μπασκετακι....
ολα ωραια, ολα κομπλε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαστερ μη μου λες τωρα πως δεν νιωθεις ενα σφιξιμο στο στομαχι...πως δεν φοβασαι μηπως ειναι απατηλο ονειρο το στορι με το γηπεδο  :helpplea:  
Απατηλο ονειρο δεν ειναι,αλλιως δεν υπηρχε λογος να ξεκινησει η ολη ιστορια.Το οτι μπορει να μην γινει τελικα,εννοειται πως υπαρχει αυτο το σεναριο.Απλα απο οσες προσπαθειες εχουν γινει στο παρελθον για γηπεδο,
ειναι η μοναδικη που εχει φτασει τοσο μακρια και εχει απο πισω ατομα που σιγουρα μπορουν να το φτιαξουν.
Ανδριοπουλος και Κυρατσου ειναι πολυ σεβαστα ονοματα στον χωρο τους.Ο Ανδριοπουλος αν δεν γνωριζεις εχει χτισει
και το γηπεδο του Κοκκαλη αλλα και το γηπεδο του Πηλαδακη.Δεν θα εμπαινε σε τετοια διαδικασια αν δεν πιστευε
στο εργο αυτο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ποιος κλαιει ρε φιλε, οι γαυροι;;; με τη πουτσα ορθια περιμενουμε να γαμησουμε τη μαντσεστερ και να παρουμε την 3η κουπα στο μπασκετακι....
ολα ωραια, ολα κομπλε...

Ο Τσουκαλάς είσαι και τα λες έτσι;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
φιλε υπαρχει ενας ενθουσιασμος, πως να το κανουμε τωρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ολα ωραια, ολα κομπλε...

Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε; Είσαι στο 0-3 στο μπάσκετ, έχεις βάζελο που ΚΑΙ φέτος σ έχει πελάτη του, μετά αντιμετωπίζεις τον Ζοτς εκτός και εσύ ονειρεύεσαι 3η κούπα;

Όσο για τους γαύρους μια βόλτα στ αθλητικά φόρουμ θα σε πείσει αν δεις τι λένε.
Όσο για τη Μαν Γιουν τ έχω πει. ΑΝ καταφέρετε και πάρετε θετικό αποτέλεσμα το Τράφορντ (όπου θετικό είναι και ήττα με 1 γκολ διαφορά) τότε στο Καραϊσκάκη όλα παίζονται

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον βαριεμαι να γραψω την αποψη μου για τις μαλακιες με τις μπουλντοζες που παιχτηκανε σημερα και πανυγηριζει το κιτρινομαυρο συμπαν
Απλα σας αναφερω και μακαρι να βγω λαθος οτι οικοδομικη αδεια ανεγερσης δεν βγαινει τον Φεβρουαριου for sure
Να ημαστε καλα να τα λεμε...

Παραθετω αποσπασμα απο το σπορτ φμ με δηλωσεις Νικου Στρατου

Είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε γήπεδο στο τέλος του 2015. Είναι προμελετημένη μελέτη για το υπέδαφος και για γεώτρηση που θέλουμε να κάνουμε. Το ζήτησαν οι μελετητές και θα είμαστε εδώ 3-4 μέρες για να πάρουμε χώμα και εν συνεχεία προχωράμε στις οριστικές μελέτες. Πράγματι ξεκινάμε σήμερα για να τελειώσουμε στο τέλος του 2015 το γήπεδο, όπως έχει πει ο κ. Μελισσανίδης. Είμαι πολύ συγκινημένος, όπως είναι όλοι οι Ενωσίτες», δήλωσε ο Νίκος Στράτος, που επέβλεψε τις πρώτες εργασίες.

Δεν εχουν τελειωσει ακομα τις μελετες...πως να παρουνε εγκριση αδειας σε ενα μηνα ?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Υπέγραψε ο Κολοβέτσιος συμφωνία και με τον Ανέστη το τέρμα του Πανιωνίου. Όσο τώρα για τους κακοντρεχέις ,ο Μελισσαν θα τους γλεντήσει και αυτούς ,και τους γλεντάει καθως οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι υπεραρκετές για ομάδα της Β.

Και ειναι μονο η αρχη....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε; Είσαι στο 0-3 στο μπάσκετ, έχεις βάζελο που ΚΑΙ φέτος σ έχει πελάτη του, μετά αντιμετωπίζεις τον Ζοτς εκτός και εσύ ονειρεύεσαι 3η κούπα;

Όσο για τη Μαν Γιουν τ έχω πει. ΑΝ καταφέρετε και πάρετε θετικό αποτέλεσμα το Τράφορντ (όπου θετικό είναι και ήττα με 1 γκολ διαφορά) τότε στο Καραϊσκάκη όλα παίζονται
Ρε μαλακα σου χω πει 20 φορες οτι πρωτα παιζουν στο καραισκακη και μετα στο Ολντ Τραφορντ. :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Στο 1-2 είναι στην Ευρωλίγκα, αν εννοείς αυτό. Έχοντας παίξει δυσκολότερα ματσάκια απ' τον βάζελο μεν, δεν πείθει δε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom