Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
για το γήπεδο της ΑΕΛ δεν έχω άποψη.

για το τονισμένο σημείο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουμε σε εκλογές όπου όλα μπλοκάρουν,
εφόσον όλα τα άλλα τρέχουν κανονικά...
ότι εικασίες και να γίνουν εδώ, ή οπουδήποτε αλλού, όλα θα φανούν στην πράξη.
οπότε άσε τα φίδια ελεύθερα, δεν έχει νόημα. :grin:

Καταρχην το γηπεδο δεν ειναι της ΑΕΛ αλλα ειναι του Πηλαδακη

Οσο για τα φιδια... εδω να εισαι να τα λεμε

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Νταξ τώρα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το γάμησες. Κάθησαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι παράγοντες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και έκαναν ΑΥΤΗ τη συμφωνία.
Γράφτο για σενάριο καλύτερα. Παίζει και να χεστείς στο τάλαρο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καταρχην το γηπεδο δεν ειναι της ΑΕΛ αλλα ειναι του Πηλαδακη

Οσο για τα φιδια... εδω να εισαι να τα λεμε
Αδελφε,στην Ελλαδα ζεις.Αν παμε εσυ και εγω με μελετες ετοιμες,θα περιμενουμε κανα χρονο.
Αν παει ο Μελισσανιδης με την μελετη ετοιμη 10 η ωρα το βραδυ,7 η ωρα το πρωι θα εχει την αδεια
στα χερια του.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αδελφε,στην Ελλαδα ζεις.Αν παμε εσυ και εγω με μελετες ετοιμες,θα περιμενουμε κανα χρονο.
Αν παει ο Μελισσανιδης με την μελετη ετοιμη 10 η ωρα το βραδυ,7 η ωρα το πρωι θα εχει την αδεια
στα χερια του.

Σωστο !!!! με ταπωσες...αποχωρω παω στον Ορεστη

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά μην προτρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το γήπεδο.Θέλει πολύ υπομονή (πόση ακόμα άραγε),αλλά δυστυχώς νομίζω έτσι είναι.

Ας ελπίσουμε να έχουν γίνει οι σωστές,αλλά και οι νόμιμες κινήσεις,έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. (Γνώμη μου,όλο και κάτι θα βρεθεί).

Πάντως το σημερινό και εμένα δεν μου λέει κάτι...Είμαι πολύ επιφυλακτικός,στην Ελλάδα έχουμε δει και ακόμα θα βλέπουμε,πολλά περίεργα...Μην ξεχνάμε ότι παίζονται και πολιτικά παιχνίδια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδιά μην προτρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το γήπεδο.Θέλει πολύ υπομονή (πόση ακόμα άραγε),αλλά δυστυχώς νομίζω έτσι είναι.

Ας ελπίσουμε να έχουν γίνει οι σωστές,αλλά και οι νόμιμες κινήσεις,έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. (Γνώμη μου,όλο και κάτι θα βρεθεί).

Πάντως το σημερινό και εμένα δεν μου λέει κάτι...Είμαι πολύ επιφυλακτικός,στην Ελλάδα έχουμε δει και ακόμα θα βλέπουμε,πολλά περίεργα...Μην ξεχνάμε ότι παίζονται και πολιτικά παιχνίδια.
To οτι μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει αντιδραση απο κανεναν,ειναι θετικο.Αν θυμασαι,επι Γρανιτσα ειχαν ξεσηκωθει ολοι οι κατοικοι,απο την πρωτη στιγμη που ειχαν εμφανιστει τα σχεδια,αλλα και οι καταστηματαρχες.Εννοειται οτι χρειαζεται υπομονη,αρκετη ακομη.Ειμαστε ηδη 10 χρονια χωρις γηπεδο,το να περιμενουμε κιαλλο δεν ειναι θεμα,αρκει που γινεται προσπαθεια.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Master21,έτσι είναι...Βέβαια μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μέσα και πολύ κάτω από τα όρια,οπότε γι' αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν αντιδράσεις.Κάτι που έγινε στην υπόθεση Γραννίτσα,γιατί ήταν πολύ πάνω οι συντελεστές.
Προσπάθεια γίνεται,αλλά να φέρει και αποτέλεσμα...Όπως είπαμε και οι δύο,θέλει υπομονή το θέμα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας μας,είναι και ο Τσουκαλάς του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους στόχους των ανθρώπων της Ένωσης,για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι δεδομένο ότι θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του,μέχρι το καλοκαίρι.
Το συμβόλαιο του Τσουκαλά με τον ΠΑΣ έληγε σε λίγους μήνες,αλλά στις 6 Νοεμβρίου η συνεργασία των δύο πλευρών,ανανεώθηκε μέχρι το 2017.Περισσότερα στο παρακάτω λίνκ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα ΑΕΚάρες μου
χθες επειδή διάβαζα το θρεντ και δεν ήξερα αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον κολλητό του αδερφού μου που τυγχάνει ν είναι στο ΙΓΜΕ να τον ρωτήσω σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στα ιερά χώματα. Καταρχάς έβαλε τα γέλια όταν τον ρώτησα αν το τρυπάνι μπήκε για να δει σε τι βάθος υπάρχει ΑΝ υπάρχει νερό. Κάτι τέτοιο μου είπε ΛΟΓΙΚΑ είναι ΗΔΗ γνωστό.
Επίσης μου είπε πως ΚΑΤΑ πάσα πιθανότητα (μου είπε ότι δεν ήξερε αλλά ότι θα ρώταγε να μάθει) οι όποιες εργασίες γίνουν τώρα έχουν σα σκοπό να δουν τη ποιότητα του υπεδάφους. Μου είπε πως ΑΣΦΑΛΩΣ και χρειάζεσαι άδεια για κάτι τέτοιο αλλά η άδεια αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την άδεια οικοδόμησης και να μη μπερδεύουμε αυτά τα δύο πράγματα. Ασφαλώς και η ΑΕΚ πρέπει να είχε ΗΔΗ βγάλει μια τέτοια άδεια. Όταν τον ρώτησα γιατί κοιτάνε τη ποιότητα του υπεδάφους αφου υπήρχε ΗΔΗ γήπεδο εκεί άρα δε θα υπήρχε λογικά πρόβλημα μου είπε ότι
1ον όταν χτίστηκε το παλιο γήπεδο πριν 60 και 70 χρόνια τέτοια πράγματα δεν υπήρχαν
2ον μου θύμισε τη περίπτωση του Καραϊσκάκη (τότε εργαζόταν στην εταιρεία που τ έχτισε) όπου ενώ τ αρχικά σχέδια ήταν για γήπεδο 40000+ θεατών τελικά λόγο θέματος μ τ υπέδαφος αναγκάστηκαν να περιοριστούν στις 33000.
Μου είπε τέλος πως ΛΟΓΙΚΑ οι μελέτες για το υπέδαφος θα πρέπει να τελιώσουν μέχρι το τέλος του μήνα, και αν όλα είναι καλά η αίτηση για άδεια θα κατατεθεί στο τελευταίο 15νθήμερο του Φλεβάρη. Οπότε και πιστεύει ότι η άδεια θ εκδοθεί μετά από μήνα (περίπου) αν κ επειδή τ έργο είναι σημαντικό για τη περιφέρεια μπορεί κ πιο νωρίς. Όπως και ν έχει πιστεύει ότι τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη θα ξεκινήσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εργασίες (αυτές είναι εργασίες που ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για την έκδοση της άδειας, διάβασε Αιγέα αγόρι μου να μαθαίνεις 2-3 πραγματάκια γιατί η γκόμενα σου, σου είπα. Νύχτα και με τα πόδια ανοιχτα να μουτζώνουν το ταβάνι το πήρε το γαμημένο δίπλωμα και στη δουλεία της μάλλον πρέπει να ήταν το σπερματοδοχείο του αφεντικου) για το χτίσιμο του γηπέδου.

Αυτά. Και πάλι καλημέρες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To οτι μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει αντιδραση απο κανεναν,ειναι θετικο.Αν θυμασαι,επι Γρανιτσα ειχαν ξεσηκωθει ολοι οι κατοικοι,απο την πρωτη στιγμη που ειχαν εμφανιστει τα σχεδια,αλλα και οι καταστηματαρχες.Εννοειται οτι χρειαζεται υπομονη,αρκετη ακομη.Ειμαστε ηδη 10 χρονια χωρις γηπεδο,το να περιμενουμε κιαλλο δεν ειναι θεμα,αρκει που γινεται προσπαθεια.
Πούτσες μπλε είχαν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι. 130 κάτι κάτοικοι δε τους λες δα και ΟΛΗ η Ν. Φιλαδέλφεια. Όσο για τους καταστηματάρχες αυτοί που είχαν ξεσηκωθεί ήταν ΚΥΡΙΩΣ αυτοι που είχαν ρουχισμό. Καφετέρειες ταχυφαγία και τα σχετικά δεν είχαν καμία αντίδραση.
Ξεσηκώθηκε κοινώς η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ και για 10 χρόνια η Ν. Φιλαδέλφεια μαράζωνε. Γαμούσα μια καλή Ουκρανέζα ΜΙΛΦ που έμενε εκεί και όποτε την έπαιρνα ή την πήγαινα έκανα μια βόλτα με  τ αμάξι. Ειδικά τις Κυριακές λες και ήμουν σε πόλη φάντασμα.

Υ.Γ Δε λέω ότι το σχέδιο του Γρανίτσα μ άρεσε, αλλά από την άλλη για να εξυπηρετηθούν τ συμφέροντα κάποιου (ονόματα δε λέμε) ένας δήμος για μια 10ετία φυτωζοούσε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πούτσες μπλε είχαν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι. 130 κάτι κάτοικοι δε τους λες δα και ΟΛΗ η Ν. Φιλαδέλφεια. Όσο για τους καταστηματάρχες αυτοί που είχαν ξεσηκωθεί ήταν ΚΥΡΙΩΣ αυτοι που είχαν ρουχισμό. Καφετέρειες ταχυφαγία και τα σχετικά δεν είχαν καμία αντίδραση.
Ξεσηκώθηκε κοινώς η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ και για 10 χρόνια η Ν. Φιλαδέλφεια μαράζωνε. Γαμούσα μια καλή Ουκρανέζα ΜΙΛΦ που έμενε εκεί και όποτε την έπαιρνα ή την πήγαινα έκανα μια βόλτα με  τ αμάξι. Ειδικά τις Κυριακές λες και ήμουν σε πόλη φάντασμα.

Υ.Γ Δε λέω ότι το σχέδιο του Γρανίτσα μ άρεσε, αλλά από την άλλη για να εξυπηρετηθούν τ συμφέροντα κάποιου (ονόματα δε λέμε) ένας δήμος για μια 10ετία φυτωζοούσε.
Το σχεδιο Γρανιτσα ηταν ενα εκτρωμα,και ειχαν καθε δικιο οι κατοικοι να διαμαρτυρονται.Δεν ξεσηκωθηκε η μειοψηφια Γρηγορη,ολοι ειχαν προβλημα,και διαμαρτυρονταν με πορειες,απο την αρχη που βγηκαν τα σχεδια στην δημοσιοτητα.Τωρα κανεις δεν διαμαρτυρεται περα απο κατι γραφικοτητες των αριστερων,επειδη πρεπει να τις κανουν.
Τωρα ακομη και αυτοι οι 131 ειναι συμφωνοι με το σχεδιο αν ειδες το δημοτικο συμβουλιο που το εδειξε ζωντανα.
Και ο εκπροσωπος των καταστηματαρχων το ιδιο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κακώς τον ταλαιπωρούν τον Μαύρο. Καμία νομική ευθύνη δεν έχει για τις οφειλές της ομάδας αφού ΔΕΝ ήταν αυτός νόμιμος εκπρόσωπός αλλά ο Δημητρέλλος. Προκύπτει από το ΦΕΚ που ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του οποίου ήταν Πρόεδρος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ανέθεσε την
επιμέλεια της λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού τμήματος
στον Θωμά Μαύρο, Πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού
Συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ανέθεσε την
άσκηση όλων των αρμοδιοτήτων, καθηκόντων, δικαιωμά−
των και εξουσιών, με εξαίρεση εκείνες που από το νόμο
ή το καταστατικό της Εταιρείας απαιτείται συλλογική
ενέργεια, στον Ανδρέα Δημητρέλλο. Η Εταιρεία θα εκ−
προσωπείται και θα δεσμεύεται με μία μόνη υπογραφή
του Ανδρέα Δημητρέλου Αντιπροέδρου, Διευθύνοντος
Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, που
θα ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό της Εταιρείας,
με εξαίρεση τις περιπτώσεις στις οποίες θα αναφέρεται
διαφορετική εκπροσώπηση.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πάει να "καθαρίσει" ο "Τίγρης" για τον Μαύρο... :grin:

Στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης του Θωμά Μαύρου,για την μη απόδοση του ΦΠΑ κατά την διάρκεια της θητείας του,η οικογένεια της Α.Ε.Κ στέκεται στο πλευρό του παλαίμαχου άσου της Ένωσης.
Ντούσαν Μπάγεβιτς και Δημήτρης Μελισσανίδης,είναι ενήμεροι για το θέμα και αμφότεροι,επικοινώνησαν μαζί του,με τον "Τίγρη" εν εξάλλω να κάνει προσπάθειες για να βγάλει την παλιά σημαία της Ενωσης,από το Α.Τ Γλυφάδας στο οποίο κρατείται μέχρι και αύριο (23/1) που θα περάσει από το γραφείο της ανακρίτριας.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
"Μετά την μπουλντόζα,τοπογράφοι και γεωτρύπανο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρώτες εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια,όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ (Αμήν και πότε :priest: :priest: :priest: ) με γεωτρύπανο και τοπογράφους,να κάνουν την εμφάνισή τους το πρωί της Τετάρτης (22/1).

Λέτε να βρούμε...........πετρελαίο? :tooth:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ελα ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΣΠΕΚΤ στον Μαυρο... να συλλαβετε τους κλεφτες που μας κυβερνησανε ολα αυτα τα χρονια και τους απατεωνες που κανανε χλιδατη ζωη με τραπεζικα δανεια που δεν αποπληρωνανε
Ο ανθρωπος ειναι ιστορια σε αυτον δειχνετε την επαγγελματικη σας ευσυνειδησια? ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο πουθενας δεν βαζει μια παιδια μπεεεε
URL]]

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο Θεωμάς θα πληρώσει τις μαλακίες των γαυρομέτοχων που μας κουβάλησε ο κοκάκιας??? Ελλαδάρα το μεγαλείο σου....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο πουθενας δεν βαζει μια παιδια μπεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/09/16/provata/sheeps-red.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έξυπνη κίνηση. Ξέρει ότι ο ΠΑΣ καίγεται γι λεφτά και τους τα δίνει. Τους αφήνει και τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι για να διεκδικήσει ο ΠΑΣ ότι μπορεί. Ότι έχει κάνει και ο γαύρος με τον Αυλωνίτη, μόνο που ο παίκτης του Πανιωνίου έκανε τη μαλακία με τις 4-5 υπογραφές και ότι δεν έμεινε στον Πανιώνιο για να βοηθήσει την ομάδα, και τώρα ψάχνονται στον ΟΣΦΠ να τον δώσουν κάπου δανεικό γιατί δεν τον υπολογίζουν παρόλο τον τραυματισμό του Σιόβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom