Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Πού κολλάει ο αετός τώρα, τι άλλη μαλακια θα κάνουν  :headbang:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αυτο εχω απο την ιδρυση μου και δεν το εχω αλλαξει
ουτε θα κανω μαλακιες αλλων για να πουλησω μουρη
αμα το εκαναν αυτο σε εμας ο ιδιος θα το πυροβολουσα το καλωοπουλι
εχεις παπαριασει του τιγρη τα αρχδια απο το γλυψιμο τοσους μηνες λες και παιρνεις μεροκαματο
οτι μαλακια πει ο τιγρης εσυ σαν πουτανακι απο πισω να τρεξεις να υπερασπιστεις
1ον δεν ζηλευω ερασιτεχνικα σωματεια
2ον να ζηλεψω τι? αυτο που εχουν κανει οι αλλοι χρονια πριν και να το πλασαρω σαν ιδεαρα?
3ο και βασικοτερο...ναι θα ζηλευα παρα πολυ να παραποιουν το σημα μου που υποτιθεται εχει και μια ιστορια και εναν συμβολισμο
απο εδω και περα εμεις δεν θα εχουμε κανενα κεφαλι μια που το ενα το καπαρωσατε εσεις, ο παο θα χασει ενα φυλλο και θα γινει διφυλος, ο οσφπ δεν θα φοραει στεφανι απο τον αρη θα παρουμε το βαθρο που καθεται ο θεος, απο τον ηρακλη θα παρουμε το ροπαλο και απο την λαρισα αντι για αλογο θα βαλουμε το μικρο μου πονυ :2funny:
Δεν τα λες καλά μεγάλε. Εσύ δεν έχεις αλλάξει σήμα; Είσαι σίγουρος;

paoksima_aspisterpni.jpg
2cfw5ky.jpg
URL]]

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
θελετε πρωτοτυπιες?
καντε τις δικες σας μαλακιες οχι αλλων
και οταν τις κανετε τουλαχιστον ας ειναι σχτικες με το σημα σας και την ιστορια σας

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
θελετε πρωτοτυπιες?
καντε τις δικες σας μαλακιες οχι αλλων
και οταν τις κανετε τουλαχιστον ας ειναι σχτικες με το σημα σας και την ιστορια σας
Πολύ γρήγορα απαντάς. Κάνεις ριφρες το θρεντ συνέχεια μη σου ξεφύγει τίποτα;

Δίκιο έχεις πάντως, κάπου θα υπάρχει σιαμαίος αετός. :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοιταξτε...ο Τιγρης ειναι πανεξυπνος...δεν ειναι τυχαιο οτι ξεκινησε απο μια σχολη οδηγων να εχει τανκερ και αεροπορικες εταιριες

Τον κοντοπιθαρο που μας οδηγησε στην Γ, και μας φορτωσε τα χρεη του, θα τον κηνυγησει κανενας ή θα τον εχουμε μοστρα για πολυ καιρο ακομα ?
Ή μηπως φταιει ο Μαυρος για την οικονομικη καταντια ?
1ον Ποια αεροπορική εταιρεία έχει ο Μελισσάν
2ο Ποιος είναι ο κοντοπίθαρος που οδήγησε την ΑΕΚ στη Γ;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ γρήγορα απαντάς. Κάνεις ριφρες το θρεντ συνέχεια μη σου ξεφύγει τίποτα;

Δίκιο έχεις πάντως, κάπου θα υπάρχει σιαμαίος αετός. :grin: :grin:

παιζω ενα κωλοπαιχνιδο με καζινο και εχουν σπασει τα νευρα μου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έλα μαλακίες τώρα να κάνουμε οτι κάνει και η Μπεμφίκα. Αηδία.
1ον Εμείς έχουμε ΔΙΚΕΦΑΛΟ αετό. Εκτός και αν υπάρχει κάποια γεννετική ανώμαλια και γεννηθεί αετός με 2 κεφάλια και τον βρούμε και τον εκπαιδεύσουμε και του βάλουμε και τα παρελκώμενε (στέμμα, σπαθί κτλπ)
2ον Προς ΠΑΟΚτζή. Το σήμα σου τ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ. Απ εκεί που είχες ΚΑΙ εσύ τον αετό με τα παρελκόμενα, το άλλαξες σ δικέφαλο μεν αετό με κλειστά φτερά και χωρίς παρελκώμενα. ΕΠΙΣΗΜΑ λέτε πως είναι ως ένδειξη σεβασμού προς του Έλληνες νεκρούς. Ανεπίσημα.....

Υ.Γ Σιγά μη πάρουμε και τη WWF υπό τη προστασία μας  :headbang: :headbang: :headbang:. Καλό το μάρκετιγκ δε λέω αλλά όλα έχουν ένα όριο

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
1ον Εμείς έχουμε ΔΙΚΕΦΑΛΟ αετό. Εκτός και αν υπάρχει κάποια γεννετική ανώμαλια και γεννηθεί αετός με 2 κεφάλια και τον βρούμε και τον εκπαιδεύσουμε και του βάλουμε και τα παρελκώμενε (στέμμα, σπαθί κτλπ)
2ον Προς ΠΑΟΚτζή. Το σήμα σου τ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ. Απ εκεί που είχες ΚΑΙ εσύ τον αετό με τα παρελκόμενα, το άλλαξες σ δικέφαλο μεν αετό με κλειστά φτερά και χωρίς παρελκώμενα. ΕΠΙΣΗΜΑ λέτε πως είναι ως ένδειξη σεβασμού προς του Έλληνες νεκρούς. Ανεπίσημα.....

Υ.Γ Σιγά μη πάρουμε και τη WWF υπό τη προστασία μας  :headbang: :headbang: :headbang:. Καλό το μάρκετιγκ δε λέω αλλά όλα έχουν ένα όριο

αι λοβ γιου καργα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
1ον Ποια αεροπορική εταιρεία έχει ο Μελισσάν
2ο Ποιος είναι ο κοντοπίθαρος που οδήγησε την ΑΕΚ στη Γ;

1ον) Η AEGEAN που θελει να συγχωνευτει με την Ολυμπιακη σε ποιον ανηκει ?
2ον) Ολοι τον ξερουμε τον κοντο που εκανε τον Μπεκαμ, προεδρο της ΑΕΚ και ενω την εβαλε στο 44 την ξαναφεσωσε και την εστειλε στην Γ... εμεις πληρωνουμε τα χρεη των μεγαλομετοχων του Μπεκαμ-Κοντου και καποιοι καλοπερνανεεεεε με τα λεφτα της Ομαδας

3ον) ειχες γραψει οτι τα εργα γεωτρησης ειναι ασχετα με τον φακελο μελετης για την ανεγερση οπως σου ειπε ενας φιλος σου....πες του οτι δεν στα ειπε καλα...περνουνε δειγμα για να εφαρμοσουνε τις στατικες μελετες θεμελειωσης...συν και τα υπολοιπα που εχουνε γραφτει...αρα οι ενεργειες που κανουνε τωρα στο οικοπεδο εχουνε σχεση και με την οικοδομικη αδεια

melissanidis.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ελα πες οτι δεν θα καυλωνεις να βλεπεις τον Αετο να πεταει στην Αγια Σοφια  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
2ον) Ολοι τον ξερουμε τον κοντο που εκανε τον Μπεκαμ, προεδρο της ΑΕΚ και ενω την εβαλε στο 44 την ξαναφεσωσε και την εστειλε στην Γ... εμεις πληρωνουμε τα χρεη των μεγαλομετοχων του Μπεκαμ-Κοντου και καποιοι καλοπερνανεεεεε με τα λεφτα της Ομαδας

3ον) ειχες γραψει οτι τα εργα γεωτρησης ειναι ασχετα με τον φακελο μελετης για την ανεγερση οπως σου ειπε ενας φιλος σου....πες του οτι δεν στα ειπε καλα...περνουνε δειγμα για να εφαρμοσουνε τις στατικες μελετες θεμελειωσης...συν και τα υπολοιπα που εχουνε γραφτει...αρα οι ενεργειες που κανουνε τωρα στο οικοπεδο εχουνε σχεση και με την οικοδομικη αδεια

melissanidis.jpg
Ρε μαλακα τρελαμενε η AEGEAN airlines ανηκει στον Βασιλακη.Αλλο η AEGEAN ναυτιλιακη αλλο η AEGEAN airlines.
Βλεπεις που στα ελεγα οτι τα εργα που γινονται γινονται για την τελικη μελετη και μου ελεγες οτι δεν χρειαζονταν;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Που κολλαγε η ιεροσυλια που κανατε να κολλησετε στην μαπα του Μοχαμεντ Αλι το σημα σας  :S

Μόνο που δεν ήταν απόφαση του μαρινακη αυτό. Γραφικότητα από γραφικότητα έχει διαφορα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαλακα τρελαμενε η AEGEAN airlines ανηκει στον Βασιλακη.Αλλο η AEGEAN ναυτιλιακη αλλο η AEGEAN airlines.

Θα το ψαξω και θα σου πω...εχω την εντυπωση πως ειναι και ο Μελισσανιδης μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα το ψαξω και θα σου πω...εχω την εντυπωση πως ειναι και ο Μελισσανιδης μεσα
Δεν εχει καμια σχεση στο λεω εγω.Βασιλακης ειναι ο ιδιοκτητης με μετοχους τον Λασκαριδη,τον Δαυιδ
και λιγες εχει και η Τραπεζα πειραιως.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

melissanidis.jpg
1ον Δεν ανήκει στον Μελισσάν. Ο μεγαλομέτοχος είναι, όσο μπορώ να γνωρίζω, ο Λασκαρίδης με το 30% των μετοχών
2ον Ο κοντός έφυγε το 2008. Καλό θα είναι πριν γράφεις τέτοιες αοριστολογίες να γνωρίζεις με τι χρεή την άφησε ο κοντός και τι χρέη δημιούργησαν κατόπιν οι εγκάθετοι του Νοτιά, Παππά. Το 44 που μας έβαλε τότε ο κοντός ήταν μια καλή κίνηση (για την εποχή εκείνη πάντα). Τότε ΟΛΟΙ σχεδόν οι ΑΕΚτζήδες ήταν υπερ και αν την έριχνε στην Δ εθνική (όπως ήταν το εναλακτικό σχέδιο) θα είχε γίνει της πουτάνας και το ξέρουμε ΟΛΟΙ καλά. (εγώ πάντως τότε ήμουν υπερ της λύσης της Δ εθνικής και κατά της λύσης 44)
3) Δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Αυτό που μου είπε είναι πως για να γίνουν οι εργασίες αυτές ΔΕ χρειάζεται ν υπάρχει άδεια οικοδόμησης. Βγαίνει ΑΛΛΗ άδεια που δεν έχει καμία σχέση με την άδει ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ. Οι εργασίες και τ αποτελέσματα που θα βγουν ΑΣΦΑΛΩΣ και έχουν σχέση με την ΤΕΛΙΚΗ άδεια οικοδόμησης. Αν τ έγραψε έτσι ώστε να εννοηθεί αυτό που έγραψες ότι κατάλαβες λάθος δικό μου που δε το μετέφερε σωστά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μόνο που δεν ήταν απόφαση του μαρινακη αυτό. Γραφικότητα από γραφικότητα έχει διαφορα
Ενταξει μιλας για μαρινακη και γραφικοτητα,να σου θυμισω μηπως το διδαξαμε ηθος,
το εγκλημα κατα της Ελλαδος η την διαλογο με τον σισε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελα πες οτι δεν θα καυλωνεις να βλεπεις τον Αετο να πεταει στην Αγια Σοφια  :rockon:
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Αλλά ξαναλέω αυτό είναι κάτι που κάνει η Μπεμφίκα. Έχεις δει τους Λατσιάλοι να κάνουν κάτι ανάλογο (έχουν και αυτοί για σήμα τ αετό). Φαντάζεσαι την Εθνική Γερμανίας να κάνει κάτι παρόμοιο (σήμα της γερμανίας είναι ο Πρωσσικός δικέφαλος αετός).

Αν κάτι και καλά πρέπει να κάνουν ας βρουν κάτι άλλο πρωτότυπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom