Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ολυμπιακοί γιατί νοιάζεστε τόσο να αποδείξετε εαν είστε αμόλυντοι ?? Τόσο πολύ σας πονάει  η αλήθεια .Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω θα σας πώ κάτι .Παρτε το χαμπάρι ,αυτά που ξέρατε τελειώσανε .Δεν ξέρετε ο Τίγρης τι παιδάκι είναι.  Θα περάσετε καλά και εσείς και ο ζάκιας . ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ  ,και αυτή την φορά δεν θα συγχωρήσουμε κανέναν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.358
Πόντοι
5.006
Οι Ολυμπιακοί γιατί νοιάζεστε τόσο να αποδείξετε εαν είστε αμόλυντοι ?? Τόσο πολύ σας πονάει  η αλήθεια .Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω θα σας πώ κάτι .Παρτε το χαμπάρι ,αυτά που ξέρατε τελειώσανε .Δεν ξέρετε ο Τίγρης τι παιδάκι είναι.  Θα περάσετε καλά και εσείς και ο ζάκιας . ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ  ,και αυτή την φορά δεν θα συγχωρήσουμε κανέναν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι γιατι μας συγχωρησατε πολλες φορες,ψεγαλοψυχοι εσεις!!!!! ρε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ μας.....
ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.358
Πόντοι
5.006
Ειδαμε το 92-95 τι εκανε ο πρακτορας...
επαιρνε για πλακα τα πρωταθληματα στο μπασκετ και πηγαινε τελικους ευρολιγκας και στο ποδοσφαιρο διακανονιζε κατι χρεη....ο μελιτζανιδης που κολλαει???? ρε εδω κοτζαμ καπετανιος δεν αντεξε και την εκανε με ελαφρα,το γατακι θα μπορουσε να τον συναγωνιστει???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τυπους σαν τον μελιτζανιδη, ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ τους εχει για σοφερ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το γατακι σας ας ερθει με την οπισθεν καλυτερα, μην παρει κανα τηλεφωνο ο θειος Σωκρατης και δεν ξερει που να κρυφτει μετα....
o κροκους που εκανε προσφορα για τον οπαπ,εβαλε την ουρα στα σκελια και εφυγε τρεχοντας οταν εκανε προσφορα και ο μελισσανιδης ρε.
ασε που εδιωξε κλωτσηδον την ιντραλοτ απο τον οπαπ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.358
Πόντοι
5.006
o κροκους που εκανε προσφορα για τον οπαπ,εβαλε την ουρα στα σκελια και εφυγε τρεχοντας οταν εκανε προσφορα και ο μελισσανιδης ρε.
ασε που εδιωξε κλωτσηδον την ιντραλοτ απο τον οπαπ.
1)ο μελιτζανιδης κανει παιχνιδι με τα λεφτα του τσεχου κυριως
2)τραβαει τα βυζια του ο μελιτζανιδης με τα λεφτα που πρεπει να δινει ο οπαπ στον ΚΟΚΚΑΛΗ εξαιτιας της συμφωνιας που περασε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ στο παραπεντε
3)κανε λιγο κρατει, γιατι προβλεπεται χοντρη νιλα με τον οπαπ...επειδη επιχειρηματιες επιπεδου ΚΟΚΚΑΛΗ κοιταζουν πιο μπροστα και δεν την πατανε οπως ο μελισσαν που την εχει ξαναπατησει στο παρελθον,κατσε να δεις πως θα εξελιχθει ο τζογος, και ο διαδικτυακος,σε ευρωπαικο επιπεδο και μετα μιλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
2)τραβαει τα βυζια του ο μελιτζανιδης με τα λεφτα που πρεπει να δινει ο οπαπ στον ΚΟΚΚΑΛΗ εξαιτιας της συμφωνιας που περασε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ στο παραπεντε
3)κανε λιγο κρατει, γιατι προβλεπεται χοντρη νιλα με τον οπαπ...επειδη επιχειρηματιες επιπεδου ΚΟΚΚΑΛΗ κοιταζουν πιο μπροστα και δεν την πατανε οπως ο μελισσαν που την εχει ξαναπατησει στο παρελθον,κατσε να δεις πως θα εξελιχθει ο τζογος, και ο διαδικτυακος,σε ευρωπαικο επιπεδο και μετα μιλα...
Προφανως δεν γνωριζεις και πολλα,αλλα δεν σε αδικω φιλε μου..Διαβασε λιγο αυτο.Που οι ΑΡΔ εκρυψαν επιμελως..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.358
Πόντοι
5.006
δηλαδη με αυτο ανακαλυψες την αμερικη εσυ....βαριεμαι να ψαξω να βρω για να ποσταρω και τοτε που κατηγορουνταν για κατασκοπεια...επιχειρηματιες τετοιου επιπεδου δεν μπαινουν φυλακη ουτε με τον 3 παγκοσμιο πολεμο....μου ποσταρεις ενα αρθρο που λεει οτι κατηγορειται για κακουργηματα και τον καλεσε η ανακριτια...βεβαια το σωστο θα ηταν να ανφερει οτι αυτος καλεσε την ανακριτια,αλλα νταξει...
υ.γ : τι σχεση εχει αυτο που ποσταρες με το προηγουμενο σχολιο μου??????

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1)Ναι φιλόπτωχο ταμείο είναι ο πούστης ο τσέχος. Τα 155εκ ευρώ που έβαλε ο Μελισσάν (όσα ακριβώς και ο Τσέχος) είναι για τη ψυχή της μάνας του. Κάτι άλλο;
2)Ναι ναι τα τραβάει τόσο πολύ που έθεσε όρο ν ακυρωθεί η συμφωνία ΟΠΑΠ-Ιντραλότ για να προχωρήσει στην αγορά του ΟΠΑΠ.
3)Και πάλι ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα για να προχωρήσει η αγορά του ΟΠΑΠ στη προκαθορισμένη τιμή ο Μελισσάν απαίτησε και κατάφερε να πάρει ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του στοιχήματος στην Ελλάδα σ όλα στα αθλήματα μέχρι το 2020. Όσο για τον διαδικτυακό τζόγο αυτός υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Κάτι άλλο;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.358
Πόντοι
5.006
1)Ναι φιλόπτωχο ταμείο είναι ο πούστης ο τσέχος. Τα 155εκ ευρώ που έβαλε ο Μελισσάν (όσα ακριβώς και ο Τσέχος) είναι για τη ψυχή της μάνας του. Κάτι άλλο;
2)Ναι ναι τα τραβάει τόσο πολύ που έθεσε όρο ν ακυρωθεί η συμφωνία ΟΠΑΠ-Ιντραλότ για να προχωρήσει στην αγορά του ΟΠΑΠ.
3)Και πάλι ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα για να προχωρήσει η αγορά του ΟΠΑΠ στη προκαθορισμένη τιμή ο Μελισσάν απαίτησε και κατάφερε να πάρει ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του στοιχήματος στην Ελλάδα σ όλα στα αθλήματα μέχρι το 2020. Όσο για τον διαδικτυακό τζόγο αυτός υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Κάτι άλλο;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιες οι ευχες του μελισσαν.....θα δουμε αν πραγματοποιηθουν κιολας....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδη με αυτο ανακαλυψες την αμερικη εσυ....βαριεμαι να ψαξω να βρω για να ποσταρω και τοτε που κατηγορουνταν για κατασκοπεια...επιχειρηματιες τετοιου επιπεδου δεν μπαινουν φυλακη ουτε με τον 3 παγκοσμιο πολεμο....μου ποσταρεις ενα αρθρο που λεει οτι κατηγορειται για κακουργηματα και τον καλεσε η ανακριτια...βεβαια το σωστο θα ηταν να ανφερει οτι αυτος καλεσε την ανακριτια,αλλα νταξει...
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Θέλεις να μας πεις ότι ο Κόκκαλης πήγε στην ανακρίτια ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΛΟΤ;;;  :think: :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μα δεν κατηγορουνταν απλα φιλε μου,αληθεια ηταν.Οσα διαβασες στο αρθρο ειναι αληθινα.Το οτι δεν προκειται να μπει ποτε φυλακη για οσα εγκληματα εχει κανει εναντιον του ελληνικου κρατους και τα απιστευτα ποσα που εχει βαλει στην τσεπη εις βαρος του ελληνικου λαου,συμφωνουμε απολυτα.Η συμβαση που εκανε με τον οπαπ εχει εγκριθει μεν,δεν εχει υπογραφει ακομη ομως..για αυτο και ειναι σε συζητησεις
οι νεοι ιδιοκτητες να μην περαστει τελεσιδικα,κατι που προσπαθει με νυχια και με δοντια να γινει,ο προεδρος του ΤΑΥΠΕΔ..γιατι αραγε. :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έγραψες σε προηγούμενό σου πόστ

βεβαια το σωστο θα ηταν να ανφερει οτι αυτος καλεσε την ανακριτια,αλλα νταξει...
Και σε ρωτάω ο Κόκκαλης πήγε οικιοθελός στην ανακρίτρια ΓΙΑ  ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΠΑΠ-ΝΤΡΑΛΟΤ;;;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα δεν κατηγορουνταν απλα φιλε μου,αληθεια ηταν.Οσα διαβασες στο αρθρο ειναι αληθινα.Το οτι δεν προκειται να μπει ποτε φυλακη για οσα εγκληματα εχει κανει εναντιον του ελληνικου κρατους και τα απιστευτα ποσα που εχει βαλει στην τσεπη εις βαρος του ελληνικου λαου,συμφωνουμε απολυτα.Η συμβαση που εκανε με τον οπαπ εχει εγκριθει μεν,δεν εχει υπογραφει ακομη ομως..για αυτο και ειναι σε συζητησεις
οι νεοι ιδιοκτητες να μην περαστει τελεσιδικα,κατι που προσπαθει με νυχια και με δοντια να γινει,ο προεδρος του ΤΑΥΠΕΔ..γιατι αραγε. :think:
Νομίζω πως η συμφωνία έχει τροποποιηθεί. Η 5ετής συμφωνία που έληγε το 2105 θα λήξει κάπου τον Απρίλιο του 2014 ΑΛΛΑ ο ΟΠΑΠ έχει το δικαίωμα να τη λήξει και 6 μήνες νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή απ όσο διαβάζω ο ΟΠΑΠ θέλει ν "απογαλακτιστεί" από την Ιντραλότ

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Στη διαθήκη τους είστε και τσακώνεστε για τα λεφτά τους ήθελα να ήξερα;  :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Νομίζω πως η συμφωνία έχει τροποποιηθεί. Η 5ετής συμφωνία που έληγε το 2105 θα λήξει κάπου τον Απρίλιο του 2014 ΑΛΛΑ ο ΟΠΑΠ έχει το δικαίωμα να τη λήξει και 6 μήνες νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή απ όσο διαβάζω ο ΟΠΑΠ θέλει ν "απογαλακτιστεί" από την Ιντραλότ
μπορει να το σπασει η νεα διοικηση,στα ευρωπαικα δικαστηρια,αν χρειαστει να φτασει μεχρι εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom