Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μιλας για το δεκεμβριο του 2010 μαλλον.Που στην αρχη ανακοινωσατε οτι θα ειστε 10000 μετα γινατε 7000,και τελος πανω απο 5000 δεν εισασταν...
ελπιζω να καταλαβες γιατι θα μεινετε παντα αεκακι και ποτε δεν θα γινετε αεκαρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μαστερακο γαργαρα το εκανες, τελικα οταν επρεπε να παιξεις μπαλα για να μας ξεβρακωσεις, στο οακα 4-3 και στον τελικο κυπελλου σας αδικησε η διαιτησια η εσεις εισασταν λιγοι;
Επαιξες καλυτερα,κερδισες.Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Δεν κρινεται σε ενα ματς το πρωταθλημα ομως,και το ξερεις πολυ καλα.
Αυτο που εκανες εσυ γαργαρα,ειναι το βιντεο που σου εδειξα που σε ευνοησε και στα 2 ματς,σε μια μολις χρονια.που το πρωταθλημα
κριθηκε στον ποντο.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μιλας για το δεκεμβριο του 2010 μαλλον.Που στην αρχη ανακοινωσατε οτι θα ειστε 10000 μετα γινατε 7000,και τελος πανω απο 5000 δεν εισασταν...

Για πολλοστή φορά ρουφιάνος και πινοκιο κατά συνείδηση.  ;)
Στο 0-0 λέω τη χρονιά που χάσαμε το  πρωτάθλημα. Γεναρης του 2010.
Σοβαρά ρε πόσο για τον πούτσο είσαι ρε πιτσιρικά?
Με το τρομερό εκτός έδρας στο οακα που λέτε και εσείς  :2funny:  στην πρεμιέρα ήμασταν δεν ήμασταν 300 ε??  :2funny:

Τι κάθομαι και ασχολούμαι ρε πούστη μου και εγώ.
Πες πόσο είσαι ρε μαστερακο να γελάσουμε.
Τρίτη φορά που ρωτάω.
Ξεμπούκωνε και πες μου.  :pipa1:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Επαιξες καλυτερα,κερδισες.Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Δεν κρινεται σε ενα ματς το πρωταθλημα ομως,και το ξερεις πολυ καλα.
Αυτο που εκανες εσυ γαργαρα,ειναι το βιντεο που σου εδειξα που σε ευνοησε και στα 2 ματς,σε μια μολις χρονια.που το πρωταθλημα
κριθηκε στον ποντο.
εγω προσωπικα ποτε δεν αμφισβητησα οτι ο ολυμπιακος ειχε την ευνοια των διαιτητων σε αρκετα παιγχνιδια, πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου, αυτο εσυ που δεν καταλαβαινεις και δεν παραδεχεσαι οπως και πολλοι αλλοι οπαδοι τις αεκ και του παναθηναικου ειναι οτι ουτε ο κοκκαλης ουτε ο μαρινακης χαλασαν το ελληνικο ποδοσφαιρο, απλα συνεχισαν αυτο που βρηκαν, τα ιδια εκανε και ο βαρδινογιαννης τα ιδια και ο μελισσανιδης με τον καρα, δηλαδη θες να μου πεις οτι οι διακοπες στα μεταξυ μας παιγχνιδια ηταν τυχαιες;; αν το πιστευεις αυτο εισαι αλλου γι΄αλλου!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγω προσωπικα ποτε δεν αμφισβητησα οτι ο ολυμπιακος ειχε την ευνοια των διαιτητων σε αρκετα παιγχνιδια, πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου, αυτο εσυ που δεν καταλαβαινεις και δεν παραδεχεσαι οπως και πολλοι αλλοι οπαδοι τις αεκ και του παναθηναικου ειναι οτι ουτε ο κοκκαλης ουτε ο μαρινακης χαλασαν το ελληνικο ποδοσφαιρο, απλα συνεχισαν αυτο που βρηκαν, τα ιδια εκανε και ο βαρδινογιαννης τα ιδια και ο μελισσανιδης με τον καρα, δηλαδη θες να μου πεις οτι οι διακοπες στα μεταξυ μας παιγχνιδια ηταν τυχαιες;; αν το πιστευεις αυτο εισαι αλλου γι΄αλλου!
Σε αυτο συμφωνουμε,συνεχισαν τα χαλια του βαρδινογιαννη.Μιλας για το ματς που διακοπηκε στο 82,για μενα ματς που δεν επρεπε να αρχισει καν,γιατι οι φωτοβολιδες δεν σταματησαν να πεφτουν λεπτο.Αν δεν κανω λαθος εχασε και την ζωη του ενα παιδι,δικο σας.
Διακοπηκε γιατι μια φωτοβολιδα επεσε στην κερκιδα των δικων μας οργανωμενων...Οτι το παιχνιδι παιχτηκε απο την αρχη,και οχι με το ιδιο σκορ
και απο το λεπτο που σταματησε,ειναι μαλακια για εμενα.και αν δεν κανω λαθος,ο νομος αυτος εχει αλλαξει..πρωταθλημα ομως τοτε,κανεις μας δεν διεκδικουσε.και δεν ειχε νοημα να γινει κατι εσκεμμενα..Για την δευτερη περιπτωση,απορω πως αυτο θεωρεις οτι εγινε υπερ της ΑΕΚ,την στιγμη που ηταν το σκορ 1-1,το παιχνιδι παιζονταν μεχρι τοτε μεσα στην μικρη σου περιοχη,και σε ειχα και απο πανω βαθμολογικα...για ποιο λογο να το εκανε αυτο καποιος της ΑΕΚ εσκεμμενα;ασε που τελικα κερδισες τον αγωνα οταν εγινε παλι.Ασε που ηρθαν ηλεκτρολογοι και απο την επο και απο τον ολυμπιακο,και εξετασαν τον πινακα και δεν βρηκαν υπαιτιοτητα της ΑΕΚ..εκεινη την μερα,μπλακ αουτ ειχε η μιση αθηνα,αν θυμασαι.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες πιπες

Ξεμπούκωσες λούλη?  :pipa2:
Απάντα  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε αυτο συμφωνουμε,συνεχισαν τα χαλια του βαρδινογιαννη.Μιλας για το ματς που διακοπηκε στο 82,για μενα ματς που δεν επρεπε να αρχισει καν,γιατι οι φωτοβολιδες δεν σταματησαν να πεφτουν λεπτο.Αν δεν κανω λαθος εχασε και την ζωη του ενα παιδι,δικο σας.
Διακοπηκε γιατι μια φωτοβολιδα επεσε στην κερκιδα των δικων μας οργανωμενων...Οτι το παιχνιδι παιχτηκε απο την αρχη,και οχι με το ιδιο σκορ
και απο το λεπτο που σταματησε,ειναι μαλακια για εμενα.και αν δεν κανω λαθος,ο νομος αυτος εχει αλλαξει..πρωταθλημα ομως τοτε,κανεις μας δεν διεκδικουσε.και δεν ειχε νοημα να γινει κατι εσκεμμενα..Για την δευτερη περιπτωση,απορω πως αυτο θεωρεις οτι εγινε υπερ της ΑΕΚ,την στιγμη που ηταν το σκορ 1-1,το παιχνιδι παιζονταν μεχρι τοτε μεσα στην μικρη σου περιοχη,και σε ειχα και απο πανω βαθμολογικα...για ποιο λογο να το εκανε αυτο καποιος της ΑΕΚ εσκεμμενα;ασε που τελικα κερδισες τον αγωνα οταν εγινε παλι.Ασε που ηρθαν ηλεκτρολογοι και απο την επο και απο τον ολυμπιακο,και εξετασαν τον πινακα και δεν βρηκαν υπαιτιοτητα της ΑΕΚ..εκεινη την μερα,μπλακ αουτ ειχε η μιση αθηνα,αν θυμασαι.
Η διακοπή της 13ης Ιανουαρίου 1991

Μια από τις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν το παιχνίδι της 13ης Ιανουαρίου 1991, καθώς ο 16χρονος Γιώργος Παναγιώτου έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από πολύ κοντά στην κοιλιά του, σε συμπλοκές έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μετά από παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεκόπη στο 84ο λεπτό από τον διαιτητή Ζακεστίδη λόγω ρίψης δακρυγόνου στον αγωνιστικό χώρο. Ατελείωτες συζητήσεις ακολουθούν για το αν το δακρυγόνο έπεσε από την Αστυνομία ή από τη Σκεπαστή χωρίς να βρεθεί τελικά άκρη.Πριν διακοπεί το ματς ο Ολυμπιακός κέρδιζε 2-1 (Τσιαντάκης 6', Γεωργιάδης 12', Τσαλουχίδης 54') και η ΑΕΚ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στέλιου Μανωλά. Το παιχνίδι ξαναγίνεται από την αρχή (11 εναντίον 11) στη Ρόδο στις 6-02-1991 και η ΑΕΚ κερδίζει 1-0 στο 90' με γκολ του Μπατίστα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η διακοπή της 13ης Ιανουαρίου 1991

Μια από τις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν το παιχνίδι της 13ης Ιανουαρίου 1991, καθώς ο 16χρονος Γιώργος Παναγιώτου έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από πολύ κοντά στην κοιλιά του, σε συμπλοκές έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μετά από παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεκόπη στο 84ο λεπτό από τον διαιτητή Ζακεστίδη λόγω ρίψης δακρυγόνου στον αγωνιστικό χώρο. Ατελείωτες συζητήσεις ακολουθούν για το αν το δακρυγόνο έπεσε από την Αστυνομία ή από τη Σκεπαστή χωρίς να βρεθεί τελικά άκρη.Πριν διακοπεί το ματς ο Ολυμπιακός κέρδιζε 2-1 (Τσιαντάκης 6', Γεωργιάδης 12', Τσαλουχίδης 54') και η ΑΕΚ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στέλιου Μανωλά. Το παιχνίδι ξαναγίνεται από την αρχή (11 εναντίον 11) στη Ρόδο στις 6-02-1991 και η ΑΕΚ κερδίζει 1-0 στο 90' με γκολ του Μπατίστα.
Που βλεπεις το αντιθετο σε οτι λεω;

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν και μας κατααγχωσε η ομαδα σημερα πηραμε την νικη με γκολ ενος παιδιου απο τα σπλαχνα της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Σεντρα ο Γροντης που εγω προσωπικα τον πιστευω πολυ. Παμέ για το απόλυτο !!!

Οσο για τους χαρτινους μην ασχολειται αλλο μαζι τους , η ΑΕΚΑΡΑ με τον Τιγραρο θα εκτοξευτει και δεν θα ασχολουμαστε με παραγκισιους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ινδιανε ...τε λες ομορφα...συμφωνω ...αυτο δεν σημαινει οτι τα λες και σωστα...
οπως τα πας οπως τα φερνεις παλι στη διαιτησια τα φερνεις....
εφερες ενα παραδειγμα οπου συμφωνω (με αστερα) ενα τραγικο λαθος τηες διαιτησιας και αυτο ειναι το επιχειρημα σου,,,
να σε ρωτησω εγω κατι...γιατι δεν μας λες πως με την ιδια ομαδα στο γηπεδο της τριπολης σφαχτηκε ο ολυμπιακος (δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στον αβρααμ) απο τον γιαχο και παρολαυτα ο ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα;;ηταν η ιδια χρονια που ο ολυμπιακος παλι σφαχτηκε στην ξανθη απο τον κωνσταντινεα αν θυμασαι που δεν εδωσε το μαρς πεναλτυ στο 90 στον τορο...το θυμασαι;;γιατι να χρησιμοποιουμε μονο τα δικα σου παραδειγματα;;γιατι να μενει μονο η δικια σου ιστορια με τον τελικο;;σε ρωταω ευθεως...απαντα...σφαχτηκε σε αυτα τα δυο ματς ναι η οχι ο θρυλος...με αγωνια περιμενω...
δεν θυμαμαι απαντηση δεν δεχομαι...
ψαξε τα ματς που ειπα βρες τα και απανατ αν σφαχτηκε  η μαλλον αδικηθηκε ναι η οχι...
εγω ετθεως σου λεω οτι ναι ο αστερας στο κυπελλο αδικηθηκε ,ασχετα αν τελικα ο θρυλος το πηρε στην παραταση με παιχτη λιγοτερο παρακαλω...πραμα που συμαινει οτι και γκολ να εβαζε ο αστερας απο το πεναλτυ και με λιγοτερο να επαιζα δεν ηταν σιγουρη η ηττα μου...ετσι και αλλοιως με παιχτη λιγοτερο κερδισα  ;)αυτο βεβαια δεν εχει σημασια απλα το ανεφερα...
κανε μου τη χαρη και πες μου για τα δυο ματς που ανεφερα συγκεκριμενα την αποψη σου και την εφηγη σου πως σε δυο ματς αδικιες (και θυνησου ηταν η χρονια που επαιρνε σαν σκατα τα πεναλτυ ο παο με λετο) πηρα ευκολα το πρωταθλημα/...
αστο ρε ινδιανε ...απλα με ωραια λογια λες τις μαλακιες που λενε ολοι οι καρπαζωμενοι και ευνουχοισμενοι απο την ομαδα μου οπαδοι...παλι οι διαιτησιες παλι ο δυναστης που παιζειο μονος του παλι η επο παλι το παρασκηνιο...
με λιγα λες το γνωστο ''της στραβης ψωλης της φταινε οι τριχες'' απλα τα ομορφαθινεις με τον ωραιο σου λογο...
επι της ουσιας τις μαλακιες που λεει ο απροσαρμοστος ο μαστερ λες με πιπερι και αλατι...
πες ευθεως και παντελονατα ο γαυρος ειναι με διαφορα εδω και 17 χρονια ο καλυτερος ,εχει χασει δυο θα μπορουσε να ειχε χασει αλλα δυο αλλα θα μπορουσε να μην ειχε χασει καν τα δυο (μπαλλα ειναι ποτε δεν ξερεις) και μαγκας θα εισαι...
το λες;;ευθεως....οτι ειναι μακραν ο καλυτερος...αμα μου βαζεις αυτο το αλλα ,ξερεις, η επο ,ο κοκαλης ,ο μαρινακης κλπ κλπ γαμα τα...για μενα λες λεςς και στην ουσια δεν λες τιποτα...τα γνωστα τα τετριμμενα...και απλα εισπρατεις μπραβο και ζητω απο κοκκινα σβερκα...
αυτα...
να΄σαι καλα...
περιμενω ερμηνεια...
πρωτον ...πως επι εποχης παραγκας αδικηθηκε ο θρυλος ...
και δευτερον ...πως αφου αδικηθηκε και ο παο ευνοουνταν (κερκυρα ,ξανθη.νεα σμυρνη κλπ ) ο θρυλος πηρε παλι την κουπα...ευχαριστω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και να σου πω και κατι;;κουλτουρα κανουμε στο μπου...λες να μη ξερω σε ποια χωρα ζω;;λες να περιμενω να βρουν αρχιδια οι αντιπαλοι μου να παραδεχτουν την αξια μου;;τι πιστευεις;;λες να περιμενω κατι τετοι να συμβει;;
εγω ινδιανε ειμαι κατασταλγμενος σαν ανθρωπος...ξερω που παταω και που βρισκομαι και τι τυρι περιμενω απο την καθε στανη...
φανταζεσαι οτι περιμενω μια γενικη αποδοχη;;
εγω σου λεω το φυσιολογικο ειναι η αποδοχη με τις οποιες ενστασεις στην πορεια...
εδω μιλαμε οτι ειναι να γελας με το τι γινεται γυρω σου ...ξευτιλιζονται συνειδησεις και χανοινται αξιοπρεπειες απο κατα τα αλλα σοβαρους ανθρωπους οταν παει η κουβεντα στον ολυμπιακο...
ακομα και σημερα στο βαζεκετα αυτος που εκανε το λαιβ μιλαγε για διαμρτυριες πανθρακα για μια φαση κιτριη καρτα για θεατρο που ζηταγε πεναλτυ και χωρις να λεει την αποψη του μας ελεγε οτι ο πανθρακας διαμαρτυρεται...που τραβιεται ο αβρααμ και παει και σκουντουφλαει ο αλλος πανω του ...πιο καθαρη φαση δεν υπαρχει...και ο παπαρας και δεν ειπε αποψη(δεν τον επαιρνε να πει οτι ηταν βεβαια μιας και η φαση ηταν καθαρη) γιατι αν θα ελεγε θα επρεπε να πει οτι δεν ηταν...αλλα αυτος αφησε να αιωρειται μια αισθηση στον αερα...
και αρχισανε οι γραφικοι να γραφουνε για καθαρα πεναλτυ κλπ...
και πιο πριν ειχε γινει μια αλλη φαση που μαλλον ηταν πεναλτυ στον βαις και δεν ειπε κανεις τιποτα...εστω ρε παιδι μου οτι ζητησε ο ολυμπιακος πεναλτυ...
γιαυτο σου λεω ρε ινδιανε λουλτουρα κανω...λες να ασχολουμαι σοβαρα με αυτην την αρωστεια;;
αγαπαω την ομαδα μου την παρακολουθω χαιρομαι γιατι σε πεισμα των καιρων σε αυτην την σκατοχωρα ειναι ενα κομματι και ενας συλλογος που προοδευει και που εχει υγεια...
λες να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε πονεμενο αναπηρο εγκεφαλικα και ευνουχισμενο και να περιμενω απο αυτον να αναγνωρισει την αξια της ομαδας μου;;
ε;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η αληθεια τσουζει χριστιδη.το οτι ο οσφπ εχει παραπονα απο την διαιτησια και εχει αδικηθει,ειναι ανεκδοτο για επιθεωρηση Σεφερλη,για να γελαει ο κοσμος.Η αληθεια ειναι μια,που προς τιμην του παραδεχτηκε ο αιγεας,και ενα αλλο παιδι γαυρος που εχει ξεκινησει να γραφει τωρα στο θρεντ του βαζελου,και οπως παραδεχτηκαν πολλοι αλλοι γαυροι εδω μεσα,κατι που αρνεισαι εσυ κανοντας τον εαυτο σου να φαινεται γραφικος.
κοκκαλης και μαρινακης συνεχισαν το εργο του βαρδινογιαννη,σε πολυ χειροτερο βαθμο,καταστρεφοντας το ελληνικο ποδοσφαιρο.
οτιδηποτε αλλο λες,μονο γελιο προκαλει.τιποτα αλλο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Η αληθεια τσουζει χριστιδη.το οτι ο οσφπ εχει παραπονα απο την διαιτησια και εχει αδικηθει,ειναι ανεκδοτο για επιθεωρηση Σεφερλη,για να γελαει ο κοσμος.Η αληθεια ειναι μια,που προς τιμην του παραδεχτηκε ο αιγεας,και ενα αλλο παιδι γαυρος που εχει ξεκινησει να γραφει τωρα στο θρεντ του βαζελου,και οπως παραδεχτηκαν πολλοι αλλοι γαυροι εδω μεσα,κατι που αρνεισαι εσυ κανοντας τον εαυτο σου να φαινεται γραφικος.
κοκκαλης και μαρινακης συνεχισαν το εργο του βαρδινογιαννη,σε πολυ χειροτερο βαθμο,καταστρεφοντας το ελληνικο ποδοσφαιρο.
οτιδηποτε αλλο λες,μονο γελιο προκαλει.τιποτα αλλο.
λες να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε πονεμενο αναπηρο εγκεφαλικα και ευνουχισμενο και να περιμενω απο αυτον να αναγνωρισει την αξια της ομαδας μου;;
ε;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δωσε βαση στη πενια ινδιανε...γιατι σου λεω καλα τα μπλα μπλα αλλα πο τηγανιτα τιποτα...
διαβασε παρακατω δηλωσεις του μαντζιου...επαιζε με μας που ξερει τι περιμενει ο υπολοιπος πλην ολυμπιακου κοσμος να ακουσει και ποια θα ειναι η αποδοχη σε ΟΤΙ μαλακια και αν πει...δεν θα βρεθει ενας να του πει ελα δω ρε νουμερο τι ειναι αυτα που λες...αει γαμησου...γιαυτο και γω σου λεω δεν ασχολουμαι με την αρρωστεια και την γραφικοτητα και δεν περιμενω τιποτα...

www.gazzetta.gr/football/article/562703/mantzios-magiki-eikona-1-4]http://www.gazzetta.gr/football/article/562703/mantzios-magiki-eikona-1-4[/url]

Για τις πολλές κάρτες που δέχεται η ομάδα: «Μας απασχολεί, αλλά αν δείτε σήμερα από τις 6 κάρτες ελάχιστες ήταν δίκαιες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως. Σίγουρα όταν παίρνεις κάρτες για δυνατό παιχνίδι το δέχεσαι, αλλά σήμερα με εξαίρεση την κάρτα του Ζεκίνια, όλες οι άλλες ήταν τραβηγμένες».

παμε λοιπον...τι ειπε ο τυπος;;εφαγα εξι αλλα αν εξαιρεσεις μια οι αλλες ηταν τραβηγμενες...
τι θα πει μετα απο αυτο ο ανεγκεφαλος μαλακας (πχ μαστερ;)
οτι να παλι εσπρωξε σε ευκολο ματς απο συνηθεια η σφυριχτρα τον γαυρο...σωστα;;
παμε λοιπον...μονο του ζεκινια λεει ηταν...
εγω δεν σου λεω να κοιταξεις ολες τις καρτες...αλλα κανε μου ρε φιλε την χαρη και δες την καρτα που πηρε ο σαρακατσανος...ηταν γυρω στο 75 με 80...
κανε μου την χαρη και δες την ,,,προσωπικα θεωρω οτι και κοκκινη να εβγαζε μεσα ηταν αλλα πες μου τουλαχιστον εσυ...ηταν τραβηγμενη;;και αν οχι ειπε μαλακιες ναι η οχι ο μαντζιος;;και οι μαλακιες του μαντζιου θα διαιωνιστουν απο το ΄΄συστημα΄΄ το αντιολυμπιακο και θα δημιουργηθει ο αστικος μυθος οτι ναι κερδισε ο γαυρος στην κομοτηνη 4-1 αλλα ο ρεφ τον εσπρωξε;;
καταλαβες το νοημα;;καταλαβες γιατι σου ειπα πριν οτι ελεγες ελεγες αλλα τελικα δεν ειπες κατι...
κανε μου την χαρη συγκεκριμενα και δες την φαση του σαρακατσανου και δες ποια κιτρινη καρτα θεωρει τραβηγμενη ο ΄΄κυριος΄΄ μαντζιος...
καντο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στο οτι χανατε 2-1 και παιζατε με 10
Μάλιστα. Το γεγονός ότι εφαρμόστηκε Ο ΝΟΜΟΣ όπως όριζε τότε το παραβλέπουμε. Άντε να το πάω και παρακάτω. Ποιος το πήρε το πρωτάθλημα; Μήπως η ΑΕΚ με 3 βαθμούς διαφορά από τον ΟΣΦΠ; ΟΧΙ.
Το πήρε ο ΠΑΟ με 8 βαθμούς ΔΙΑΦΟΡΑ από τον ΟΣΦΠ. Και το ματς έγινε τη 15 αγωνιστική σ ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών!!!! Κατα πόσο κρίθηκε το πρωτάθλημα απ αυτό το ματς μόνο εσείς το ξέρετε.
Αντί ν ασχολείστε Μ ΑΥΤΟ το ματς και να λέτε ΟΤΙ λέτε, γιατί δεν ασχολείστε με το ματς Αθηναϊκού-ΟΣΦΠ που διακόπηκε ενώ ήταν 2-2 κατοχυρώθηκε ΥΠΕΡ του Αθηναϊκού και σας αφαίρεσαν και 2 βαθμους;
Να σας πω εγώ γιατί. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Γι αυτό.

Υ.Γ Για να μη παρεξηγηθώ από κάποιους, ΑΣΦΑΛΩΣ και ο κανονισμός τότε ήταν ΛΑΘΟΣ. Γι αυτό και αργότερα άλλαξε. Άλλο όμως αυτό, ότι ο νόμος ήταν άδικος, άλλο ότι αδικηθήκατε ΕΞΑΙΤΙΑΣ της ΑΕΚ. Και με τη Καλαμαριά να παίζατε και γινόταν το ίδιο ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 0 θα ξεκινούσε το ματς. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, όταν μάλιστα τερματίσατε ΠΑΝΩ ΑΠ ΕΜΑΣ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαστερακο γαργαρα το εκανες, τελικα οταν επρεπε να παιξεις μπαλα για να μας ξεβρακωσεις, στο οακα 4-3 και στον τελικο κυπελλου σας αδικησε η διαιτησια η εσεις εισασταν λιγοι;
Μιλάς για τον τελικό του ΙΔΙΟΥ έτους ή για άλλο τελικό. Γιατί ΑΝ δε κάνω λάθος ο τελικός του ίδιου έτους, που έγινε μια βδομάδα μετά το 4-3 και την απώλεια του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ το κερδίσαμε. Μάλιστα μέσα στη βδομάδα από το παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι το παιχνίδι του κυπέλου εσείς λέγατε "τους έχουμε άνετα. Θ είναι με 0 ψυχολογία" οι οπαδικές σας εφημερίδες έγραφαν τ απίστευτα τελικά σας ξεβρακώσαμε και σας  :knockinb:.
Άρα ΜΑΛΛΟΝ εννοείς κάποιον άλλον τελικό κυπέλλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom