Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (10 μέλη και 33 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Όταν το έγραφα στον άλλον (μ άσχημο τρόπο είναι αλήθεια) αυτός δε μ άκουγε. Όταν και ΑΝ πέσει ο Άρης στη Β Εθνική τότε θ ακολουθήσει και αυτός το δρόμο της ΑΕΚ. Μόνο που ο Άρης δύσκολα θ ξανανέβει γιατί δεν έχει Μελισσάν για εγγύηση. Κρίμα γιατί πριν από 3-4 χρόνια ο Άρης του Κούπερ έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Όταν το έγραφα στον άλλον (μ άσχημο τρόπο είναι αλήθεια) αυτός δε μ άκουγε. Όταν και ΑΝ πέσει ο Άρης στη Β Εθνική τότε θ ακολουθήσει και αυτός το δρόμο της ΑΕΚ. Μόνο που ο Άρης δύσκολα θ ξανανέβει γιατί δεν έχει Μελισσάν για εγγύηση. Κρίμα γιατί πριν από 3-4 χρόνια ο Άρης του Κούπερ έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ.
Δηλαδη δεν θα βρεθουμε του χρονου στην Β΄?  Κρίμα... :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

Το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι η απόρριψη της αιτήσεως αλλά το εξής:

"Σε πρώτη φάση αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάθεση αίτησης αναστολής της απόφασης με στόχο την διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Αν δεν βρεθεί λύση, ο Άρης κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλών"

Η προσωρινή διαταγή που μπλόκαρε τις προσφυγές των παικτών κι έτσι έβγαλε παράνομα όλη τη χρονιά μη πληρώνοντας ή διακανονίζοντας φράγκο, χωρίς μάλιστα η ΕΠΟ να βγάλει κιχ. Θέλω να δω φέτος αν θα το ανεχτούν οι... ανταγωνιστές του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι η απόρριψη της αιτήσεως αλλά το εξής:

"Σε πρώτη φάση αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάθεση αίτησης αναστολής της απόφασης με στόχο την διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Αν δεν βρεθεί λύση, ο Άρης κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλών"

Η προσωρινή διαταγή που μπλόκαρε τις προσφυγές των παικτών κι έτσι έβγαλε παράνομα όλη τη χρονιά μη πληρώνοντας ή διακανονίζοντας φράγκο, χωρίς μάλιστα η ΕΠΟ να βγάλει κιχ. Θέλω να δω φέτος αν θα το ανεχτούν οι... ανταγωνιστές του.
Εδώ όμως είναι το ζητούμενο.
Η διαταγή βγήκε μέχρι να αποφασιστεί αν μπει ο ΑΡΗΣ στο 99. Τώρα που δε μήκε λογικά δε γίνεται να υπάρξη συνέχιση της διαταγής. ΑΝ βγει όμως οι παίκτες μπορούν να προσφύγουν στο ΚΑΣ και στην ΟΥΕΦΑ;;;;

Δηλαδη δεν θα βρεθουμε του χρονου στην Β΄?  Κρίμα... :grin:
Ακόμα και να έμπαινε στο 99 με την διαφαινόμενη πτώση στη Β εθνική, απλά τα κουκιά δεν έβγαιναν και άρα θ έπρεπε να πάει Γ εθνική. Εκτός και ΑΝ ξαφνικά στις τελευταίες 5 αγωνιστικέ γινόταν Μπάρτσα ξανά και έριχνε 4άρες και 5άρες σ Αστέρα Τρίπολης και λοιπούς. Α ναι. Φυσικά με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητή που λέγεται Σούλης όλα αυτά  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ολοι χανουν τα λεφτά τους με το θέμα του Άρη όπως τα έχασαν και απο την ΑΕΚ
Ναι θα πάει στα φυσικά πρόσωπα αλλά μην λεμε μαλακίες μεταξύ μας ολοι το ξέρουμε οτι οι πιστωτες δεν θα πάρουν φράγκο ουτε απο τα φυσικά πρόσωπα. ;)
Το ρύσιο που έχουν μόνο σαν περιουσιακό στοιχείο είναι ηδη προσημειωμένο απο το κράτος :P

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η διαταγή βγήκε μέχρι να αποφασιστεί αν μπει ο ΑΡΗΣ στο 99. Τώρα που δε μήκε λογικά δε γίνεται να υπάρξη συνέχιση της διαταγής. ΑΝ βγει όμως οι παίκτες μπορούν να προσφύγουν στο ΚΑΣ και στην ΟΥΕΦΑ;;;;
Ακόμα και να έμπαινε στο 99 με την διαφαινόμενη πτώση στη Β εθνική, απλά τα κουκιά δεν έβγαιναν και άρα θ έπρεπε να πάει Γ εθνική. Εκτός και ΑΝ ξαφνικά στις τελευταίες 5 αγωνιστικέ γινόταν Μπάρτσα ξανά και έριχνε 4άρες και 5άρες σ Αστέρα Τρίπολης και λοιπούς. Α ναι. Φυσικά με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητή που λέγεται Σούλης όλα αυτά  :grin:

Η απόφαση του δικαστηρίου λέει και για την αγωνιστική κατάσταση... περσι στο τσακ λεει σωθηκες και τώρα είσαι 17ος, ποιος που λέει οτι θα μείνεις κατηγορία για 5 χρόνια για να τηρήσεις απο τα εσόδα τους διακανονιμούς? ;)

Εδώ σαλόνικα ελπίζουν σε επενδυτή, εγώ λέω κανεις δεν θα μπει σε μια ουσιαστικά πεθαμένη ομάδα και να πέσουν στην γ και να το κάνουν σαν την αεκ δεν υπάρχει ο ανάλογος τίγρης να δώσει όραμα, θα αναλάβουν οι φίλαθλοι και πάλι τα ίδια αν ξανανεβει ποτε :jerking:

Η ουσία είναι ότι το άξιζε όπως και εμείς! :cheesy:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Μα εδώ είναι το μέγα σκάνδαλο, ότι με προσφυγή σε πολιτικό δικαστήριο μπλόκαρε τις προσφυγές των παικτών στην Επιτροπή όπου θα κατέληγαν σε μηδενισμό και η ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάνε στην ΟΥΕΦΑ πριν από το ελληνικό όργανο της ΕΠΟ! Αν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής μπορεί να συνεχιστεί η διαταγή μέχρι να τελεσιδικήσει το θέμα.
Τραγικό ότι και αυτοί και εμείς δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τη ρύθμιση με το αρ. 44 το 2004. Το έχουν τα κιτρινόμαυρα μάλλον...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα εδώ είναι το μέγα σκάνδαλο, ότι με προσφυγή σε πολιτικό δικαστήριο μπλόκαρε τις προσφυγές των παικτών στην Επιτροπή όπου θα κατέληγαν σε μηδενισμό και η ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάνε στην ΟΥΕΦΑ πριν από το ελληνικό όργανο της ΕΠΟ! Αν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής μπορεί να συνεχιστεί η διαταγή μέχρι να τελεσιδικήσει το θέμα.
Τραγικό ότι και αυτοί και εμείς δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τη ρύθμιση με το αρ. 44 το 2004. Το έχουν τα κιτρινόμαυρα μάλλον...
Για την ΑΕΚ κάνεις λάθος. Πριν λίγες βδομάδες παρέθεσα ένα άρθρο που λέει ότι επειδή το δημόσιο έκανε λάθους υπολογισμους στο ποσό που έπρεπε να πληρώνει η ΑΕΚ υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ η ΑΕΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ν ΕΧΕΙ ΞΟΦΛΗΣΕΙ αλλά ν έχει πληρώσει και παραπάνω!!! Τώρα το λάθος αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που βρέθηκε επί τίγρη και όχι 1-2 χρόνια πριν  :grin:
Ελληνικό κράτος τι να πεις!!!
Επίσης η ΟΥΦΑ δεν έχει πει κάτι με τα πολιτικά δικαστήρια; Δεν είχε απειλήσει την ΕΠΟ όταν 2-3 άλλες ομάδες έλεγαν να πάμε σε πολιτικά δικαστήρια; (δε θυμάμαι καλά την υπόθεση). Όπως και να έχει ο ΑΡΗΣ δε μπήκε στο 99 άρα ΑΝ η απόφαση παγώματος βγει ΥΠΕΡ του ΑΡΗ τότε οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να καταφύγουν στην ΟΥΕΦΑ;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η απόφαση του δικαστηρίου λέει και για την αγωνιστική κατάσταση... περσι στο τσακ λεει σωθηκες και τώρα είσαι 17ος, ποιος που λέει οτι θα μείνεις κατηγορία για 5 χρόνια για να τηρήσεις απο τα εσόδα τους διακανονιμούς? ;)

Εδώ σαλόνικα ελπίζουν σε επενδυτή, εγώ λέω κανεις δεν θα μπει σε μια ουσιαστικά πεθαμένη ομάδα και να πέσουν στην γ και να το κάνουν σαν την αεκ δεν υπάρχει ο ανάλογος τίγρης να δώσει όραμα, θα αναλάβουν οι φίλαθλοι και πάλι τα ίδια αν ξανανεβει ποτε :jerking:

Η ουσία είναι ότι το άξιζε όπως και εμείς! :cheesy:
Μ αυτό έλεγα στον πεξάρα (μ άκομψο τρόπο). Πως ΑΝ ο ΑΡΗΣ πέσει Β πάει ντουγρου για Γ. Η διαφορά είναι ότι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να βρεθεί κάποιος να δώσει εγγύηση στον ΑΡΗ ότι θα ανεβεί τρένο. Και τότε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η ποδοσφαιρική ομάδα θα βάλει λουκέτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ολοι χανουν τα λεφτά τους με το θέμα του Άρη όπως τα έχασαν και απο την ΑΕΚ
Ναι θα πάει στα φυσικά πρόσωπα αλλά μην λεμε μαλακίες μεταξύ μας ολοι το ξέρουμε οτι οι πιστωτες δεν θα πάρουν φράγκο ουτε απο τα φυσικά πρόσωπα. ;)
Το ρύσιο που έχουν μόνο σαν περιουσιακό στοιχείο είναι ηδη προσημειωμένο απο το κράτος :P
Ειναι προσημεωμενο οντως το Ρυσιο;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Για την ΑΕΚ κάνεις λάθος. Πριν λίγες βδομάδες παρέθεσα ένα άρθρο που λέει ότι επειδή το δημόσιο έκανε λάθους υπολογισμους στο ποσό που έπρεπε να πληρώνει η ΑΕΚ υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ η ΑΕΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ν ΕΧΕΙ ΞΟΦΛΗΣΕΙ αλλά ν έχει πληρώσει και παραπάνω!!! Τώρα το λάθος αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που βρέθηκε επί τίγρη και όχι 1-2 χρόνια πριν  :grin:
Ελληνικό κράτος τι να πεις!!!
Επίσης η ΟΥΦΑ δεν έχει πει κάτι με τα πολιτικά δικαστήρια; Δεν είχε απειλήσει την ΕΠΟ όταν 2-3 άλλες ομάδες έλεγαν να πάμε σε πολιτικά δικαστήρια; (δε θυμάμαι καλά την υπόθεση). Όπως και να έχει ο ΑΡΗΣ δε μπήκε στο 99 άρα ΑΝ η απόφαση παγώματος βγει ΥΠΕΡ του ΑΡΗ τότε οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να καταφύγουν στην ΟΥΕΦΑ;;;
Εγώ λέω πως δεν το εκμεταλλευτήκαμε το αρ.44, αν το εξοφλήσαμε ή όχι είναι άλλο θέμα. Η ΟΥΕΦΑ δεν επεμβαίνει μόνη της αν δεν το ζητήσει η ΕΠΟ. Όσο για το πάγωμα δε μπορούν να πάνε απευθείας στην ΟΥΕΦΑ πριν τελειώσουν με την Επιτροπή επίλυσης διαφορών.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο γνωστος... Ας του δωσει παραπάνω δανεικους :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Επειδη ειναι Ελλαδα , ας μην προτρεχουμε.. Ηδη συζητανε (δεν ξερω κατα πόσο μπορουνε να το κανουν) , να κανουν ανακοπη της αποφασης μεχρη να καλυψουν τα κενα του φακελου τους ωστε να ξανακανουν αιτηση υπαγωγης στο αρθρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επειδη ειναι Ελλαδα , ας μην προτρεχουμε.. Ηδη συζητανε (δεν ξερω κατα πόσο μπορουνε να το κανουν) , να κανουν ανακοπη της αποφασης μεχρη να καλυψουν τα κενα του φακελου τους ωστε να ξανακανουν αιτηση υπαγωγης στο αρθρο.
Δεν υπαρχει περιπτωση φιλε.αυτη η διοικηση που εχουν ειναι απλα ανικανη.Δεν μπορουν να κανουν ανακοπη,αναστολη θα ζητησουν.
Αλλα οτι και να κανουν,τα κενα δεν καλυπτονται.Τι να παρουσιασουν;

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ινδιανε ...τε λες ομορφα...συμφωνω ...αυτο δεν σημαινει οτι τα λες και σωστα...
οπως τα πας οπως τα φερνεις παλι στη διαιτησια τα φερνεις....
εφερες ενα παραδειγμα οπου συμφωνω (με αστερα) ενα τραγικο λαθος τηες διαιτησιας και αυτο ειναι το επιχειρημα σου,,,
να σε ρωτησω εγω κατι...γιατι δεν μας λες πως με την ιδια ομαδα στο γηπεδο της τριπολης σφαχτηκε ο ολυμπιακος (δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στον αβρααμ) απο τον γιαχο και παρολαυτα ο ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα;;ηταν η ιδια χρονια που ο ολυμπιακος παλι σφαχτηκε στην ξανθη απο τον κωνσταντινεα αν θυμασαι που δεν εδωσε το μαρς πεναλτυ στο 90 στον τορο...το θυμασαι;;γιατι να χρησιμοποιουμε μονο τα δικα σου παραδειγματα;;γιατι να μενει μονο η δικια σου ιστορια με τον τελικο;;σε ρωταω ευθεως...απαντα...σφαχτηκε σε αυτα τα δυο ματς ναι η οχι ο θρυλος...με αγωνια περιμενω...
δεν θυμαμαι απαντηση δεν δεχομαι...
ψαξε τα ματς που ειπα βρες τα και απανατ αν σφαχτηκε  η μαλλον αδικηθηκε ναι η οχι...
εγω ετθεως σου λεω οτι ναι ο αστερας στο κυπελλο αδικηθηκε ,ασχετα αν τελικα ο θρυλος το πηρε στην παραταση με παιχτη λιγοτερο παρακαλω...πραμα που συμαινει οτι και γκολ να εβαζε ο αστερας απο το πεναλτυ και με λιγοτερο να επαιζα δεν ηταν σιγουρη η ηττα μου...ετσι και αλλοιως με παιχτη λιγοτερο κερδισα  ;)αυτο βεβαια δεν εχει σημασια απλα το ανεφερα...
κανε μου τη χαρη και πες μου για τα δυο ματς που ανεφερα συγκεκριμενα την αποψη σου και την εφηγη σου πως σε δυο ματς αδικιες (και θυνησου ηταν η χρονια που επαιρνε σαν σκατα τα πεναλτυ ο παο με λετο) πηρα ευκολα το πρωταθλημα/...
αστο ρε ινδιανε ...απλα με ωραια λογια λες τις μαλακιες που λενε ολοι οι καρπαζωμενοι και ευνουχοισμενοι απο την ομαδα μου οπαδοι...παλι οι διαιτησιες παλι ο δυναστης που παιζειο μονος του παλι η επο παλι το παρασκηνιο...
με λιγα λες το γνωστο ''της στραβης ψωλης της φταινε οι τριχες'' απλα τα ομορφαθινεις με τον ωραιο σου λογο...
επι της ουσιας τις μαλακιες που λεει ο απροσαρμοστος ο μαστερ λες με πιπερι και αλατι...
πες ευθεως και παντελονατα ο γαυρος ειναι με διαφορα εδω και 17 χρονια ο καλυτερος ,εχει χασει δυο θα μπορουσε να ειχε χασει αλλα δυο αλλα θα μπορουσε να μην ειχε χασει καν τα δυο (μπαλλα ειναι ποτε δεν ξερεις) και μαγκας θα εισαι...
το λες;;ευθεως....οτι ειναι μακραν ο καλυτερος...αμα μου βαζεις αυτο το αλλα ,ξερεις, η επο ,ο κοκαλης ,ο μαρινακης κλπ κλπ γαμα τα...για μενα λες λεςς και στην ουσια δεν λες τιποτα...τα γνωστα τα τετριμμενα...και απλα εισπρατεις μπραβο και ζητω απο κοκκινα σβερκα...
αυτα...
να΄σαι καλα...
περιμενω ερμηνεια...
πρωτον ...πως επι εποχης παραγκας αδικηθηκε ο θρυλος ...
και δευτερον ...πως αφου αδικηθηκε και ο παο ευνοουνταν (κερκυρα ,ξανθη.νεα σμυρνη κλπ ) ο θρυλος πηρε παλι την κουπα...ευχαριστω...
Α ρε χρηστίδη τι με βάζεις να γράφω βραδυάτικά...
Τα σπάω και στα ξαναρίχνω εν τάχει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά επειδή δεν τα ριξες στην ΑΕΚ, οπότε νιώθω την υποχρέωση να σου απαντήσω, ασχέτως αν από τη μεριά μου, ακόμα περιμένω απάντηση σου για το no politica.

Πρώτα πρωτα να ξεκαθαρίσουμε πως σου είπα και για πολλά άλλα και όχι απλά για μία φάση.
Εγώ παίρνω ως δεδομένο ότι οι φάσεις που μου λές, έχεις δίκιο. Είναι ακριβώς όπως τα λές. Λυπάμαι αλλά δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να κάτσω να τα ψάξω, οπότε τα θεωρώ ως δεδομένο, ότι είναι ακριβώς όπως τα λές. Ξέρεις τί μένει όμως και πάλι. Ο τελικός κυπέλλου. Ένας τίτλος κρίθηκε και όχι ένα ματς πρωταθλήματος που (παίρνω το ρίσκο και το λέω γιατί μάλλον έτσι θα είναι και αν κάνω λάθος μου το επισημαίνεις) ήδη ήσουν μπροστά στη βαθμολογία. Φαντάζεσαι πως θα ήταν η ιστορία αν το είχε κερδίσει ο Αστέρας? Φαντάσου και πές μου, απο αυτό το υποθετικό σκηνικό, πόσο ζημία θα είχες ως ολυμπιακός. Γι' αυτό μένει στη μνήμη κάτι τέτοιο. Όχι γιατί το λέω εγώ με τα ωραία μου λόγια. Παρεπιμπτόντως γράφω, γιατί νιώθω την ανάγκη να το κάνω και όχι για να πάρω μπράβο ή να χαίρω αποδοχής. Είτε με επιδοκιμάζουν, είτε με αποδοκιμάζουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν το επιζητώ, απλά συμβαίνει. Εγώ ικανοποιώ την βαθύτερη ανάγκη μου να εκφραστώ. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Για να τελειώνω λοιπόν. Εγώ τις παραδοχές μου τις έκανα  στο προηγούμενο ποστ. Δεν μετακινούμαι ούτε χιλιοστό από αυτές. Αν θες κάνεις και συ τις δικές σου. Αυτό που μου ζητάς να "παραδεχτώ" δεν υπάρχει, ούτε καν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και σε διαβεβαιώ πως δεν θα βρεις άνθρωπο μη ολυμπιακό να σου πεί κάτι τέτοιο. Όσο για τις φάσεις και τα δημοσιογραφικά σχόλια που μου αναφέρεις και πάλι τα εκλαμβάνω ως δεδομένα πως έχουν όπως ακριβώς τα λές και ας μην τα έχω δει ή διαβάσει. Είναι όπως ακριβώς τα λές και τα περιγράφεις. Συμφωνώ. Θα σου απαντήσω όμως με μια ιστορία από το Ινδιάνικο χωριό μου.

Ήταν που λές παλιά ένας τσομπάνος, που έβοσκε τα πρόβατα του πίσω από το λόφο του χωριού μας. Φαίνεται ο τσομπάνος είχε βαρεθεί και για να σκοτώσει την ώρα του έκανε την εξής πλάκα σε μας τους Ινδιάνους. Φώναζε λοιπόν δυνατά για να τον ακούσει όλο το χωριό "Βοήθεια μου επιτίθεται η αγέλη των λύκων. Βοηθήστε με να σώσω τα πρόβατα μου!". Όλοι, όσοι μπορούσαμε τουλάχιστον, σπεύδαμε να βοηθήσουμε τον κακόμοιρο τσομπάνο να σώσει τα πρόβατα του και κατ'επέκταση το χωριό μας, το οποίο δίχως άλλο θα αποτελούσε το μετέπειτα στόχο της αγέλης των αιμοβόρων λύκων. Όπως αντιλαμβάνεσαι η έκπληξη μας, όταν διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε καμία αγέλη, παρά μόνο ένας τσομπάνης που μας είχε κοροϊδέψει και έσκαγε στα γέλια, ήταν τόσο μεγάλη, όσο και ο θυμός μας για τον θρασύ αυτό τύπο. Αυτό το σκηνικό  επαναλήφθηκε κάμποσες φορές με τον τσομπάνο να καλεί σε βοήθεια και εμάς να τρέχουμε να τον σώσουμε από την δήθεν αγέλη των λύκων. Κάποια στιγμή που λές κουραστήκαμε. Τα παρατήσαμε. "Δε γαμιέται και ο μαλάκας ο τσομπάνης που μας δουλεύει" είπαμε και έτσι αποφασίσαμε να αυτοοργανωθούμε και να αυξήσουμε την άμυνα του χωριού μας. Κάποια στιγμή ο καημένος ο τσομπάνης φώναξε ξανά "Βοήθεια μου επιτίθεται η αγέλη των λύκων. Βοηθήστε με να σώσω τα πρόβατα μου!", μόνο που αυτή τη φορά πράγματι η αγέλη των πεινασμένων λύκων είχε φτάσει στις παρυφές του λόφου και κατασπάρασσε τα πρόβατα του δύσμοιρου τσομπάνου. Πόσοι από μας λοιπόν λες να τον πιστέψαμε και να τρέξαμε να τον σώσουμε?

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας επεξηγεί τα όσα μου αναφέρεις και ας είναι ακριβώς όπως τα λές.
Ποιος περιμένεις να έρθει να σε σώσει?

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα σε όλους. Τα της ΑΕΚάρας από αυριο.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι προσημεωμενο οντως το Ρυσιο;

Κρατήσου....
Ένας πρώην παίκτης του ΜΠΑΣΚΕΤ, πρόσεξε του μπάσκετ το προσημείωσε 2ος και λεω 2ος γιατί όταν πήγε να το κάνει με την λογική να τα διεκδικήσει απο τον ερασιτέχνη που ανήκει το ρύσιο ανακάλυψαν ότι έκαναν την μαλακία αντί να το γράψουν στον ερασιτέχνη το έχουν γράψει στην παε οπότε για τα καινούργια χρέη το προσημείωσε το κράτος όπως και όλους τους λογαριασμούς της παε κατά 50%.
Αυτοί πήγαν να κάνουν αυξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς λογαριασμό σε τράπεζα γιατί αν πήγαινες εσύ σαν επενδυτής να βάλεις λεφτά τα μισά θα στα έπαιρνε το κράτος με το καλημέρα.
Και ήρθε η ώρα να κρατηθείς....ο παικτης του μπάσκετ που διεκδικούσε το ρύσιο είναι ο........................

[move][size=30pt]ΓΟΥΙΛΤΖΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ[/size]
images

[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αφού πιάσατε τα των αλλόθρησκων...αυτά τι σας θυμίζουν?
Το πλάνο επένδυσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το όνομα του συμπαίκτη του από το εξωτερικό, το αίτημα του για οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και η στάση του για τα χρέη της εταιρείας που δείχνουν να αποτελούν αγκάθι στην υπόθεση (μετά και από τη διαρροή ότι θέλει να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για το αύριο του συλλόγου και όχι να αναλάβει τα χρέη του παρελθόντος) και τα βήματα που θα ακολουθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος.
Από την άλλη, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Γιαννακόπουλος περιμένει να ακούσει σε ποιο ακριβώς ύψος έχουν φτάσει τα χρέη της ομάδας. Από το νούμερο θα εξαρτηθούν πολλά, καθώς τον τελευταίο καιρό διαρρέεται από την ΠΑΕ πως τα χρέη έχουν μειωθεί κάτω από τα 25 εκ. ευρώ. Σε περίπτωση που τα χρέη είναι πολύ περισσότερα, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Γιαννακόπουλου, καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος, όπως λέγεται από την πλευρά του, να πληρώσει αμαρτίες άλλων.
  :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μμμμμ βοήθα μας λίγο.. :rolleyes:  Δεν μου ΄ρχεται.  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δημιουργήσαμε Σχολή τόσα χρόνια!Κοπάι πάστε μας κάνουν Τράκης και βαζελοαρδάκια!Κανονικά πρέπει να τους ζητήσουμε δικαιώματα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom