Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Και που να εμφανιστουν και οι Ξενιαδηδες, αλλα θα μου πεις αυτοι ειχαν Τσακα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δημιουργήσαμε Σχολή τόσα χρόνια!Κοπάι πάστε μας κάνουν Τράκης και βαζελοαρδάκια!Κανονικά πρέπει να τους ζητήσουμε δικαιώματα!  :grin:
Η αληθεια φιλε ειναι οτι αυτος ειναι χρονια στον βαζελο και εχει ριξει αρκετα λεφτα..Δεν ειναι οπως οι δικοι μας βιντιαδιδες
που ηταν παντελως αγνωστοι.παντως οντως ειναι υποπτο που εμφανιζεται τωρα,που ειναι στα μαχαιρια με τον αδωνη..τελος παντων θα δειξει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Α ρε χρηστίδη τι με βάζεις να γράφω βραδυάτικά...
Τα σπάω και στα ξαναρίχνω εν τάχει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά επειδή δεν τα ριξες στην ΑΕΚ, οπότε νιώθω την υποχρέωση να σου απαντήσω, ασχέτως αν από τη μεριά μου, ακόμα περιμένω απάντηση σου για το no politica.

Πρώτα πρωτα να ξεκαθαρίσουμε πως σου είπα και για πολλά άλλα και όχι απλά για μία φάση.
Εγώ παίρνω ως δεδομένο ότι οι φάσεις που μου λές, έχεις δίκιο. Είναι ακριβώς όπως τα λές. Λυπάμαι αλλά δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να κάτσω να τα ψάξω, οπότε τα θεωρώ ως δεδομένο, ότι είναι ακριβώς όπως τα λές. Ξέρεις τί μένει όμως και πάλι. Ο τελικός κυπέλλου. Ένας τίτλος κρίθηκε και όχι ένα ματς πρωταθλήματος που (παίρνω το ρίσκο και το λέω γιατί μάλλον έτσι θα είναι και αν κάνω λάθος μου το επισημαίνεις) ήδη ήσουν μπροστά στη βαθμολογία. Φαντάζεσαι πως θα ήταν η ιστορία αν το είχε κερδίσει ο Αστέρας? Φαντάσου και πές μου, απο αυτό το υποθετικό σκηνικό, πόσο ζημία θα είχες ως ολυμπιακός. Γι' αυτό μένει στη μνήμη κάτι τέτοιο. Όχι γιατί το λέω εγώ με τα ωραία μου λόγια. Παρεπιμπτόντως γράφω, γιατί νιώθω την ανάγκη να το κάνω και όχι για να πάρω μπράβο ή να χαίρω αποδοχής. Είτε με επιδοκιμάζουν, είτε με αποδοκιμάζουν το ίδιο και το αυτό είναι. Δεν το επιζητώ, απλά συμβαίνει. Εγώ ικανοποιώ την βαθύτερη ανάγκη μου να εκφραστώ. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Για να τελειώνω λοιπόν. Εγώ τις παραδοχές μου τις έκανα  στο προηγούμενο ποστ. Δεν μετακινούμαι ούτε χιλιοστό από αυτές. Αν θες κάνεις και συ τις δικές σου. Αυτό που μου ζητάς να "παραδεχτώ" δεν υπάρχει, ούτε καν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και σε διαβεβαιώ πως δεν θα βρεις άνθρωπο μη ολυμπιακό να σου πεί κάτι τέτοιο. Όσο για τις φάσεις και τα δημοσιογραφικά σχόλια που μου αναφέρεις και πάλι τα εκλαμβάνω ως δεδομένα πως έχουν όπως ακριβώς τα λές και ας μην τα έχω δει ή διαβάσει. Είναι όπως ακριβώς τα λές και τα περιγράφεις. Συμφωνώ. Θα σου απαντήσω όμως με μια ιστορία από το Ινδιάνικο χωριό μου.

Ήταν που λές παλιά ένας τσομπάνος, που έβοσκε τα πρόβατα του πίσω από το λόφο του χωριού μας. Φαίνεται ο τσομπάνος είχε βαρεθεί και για να σκοτώσει την ώρα του έκανε την εξής πλάκα σε μας τους Ινδιάνους. Φώναζε λοιπόν δυνατά για να τον ακούσει όλο το χωριό "Βοήθεια μου επιτίθεται η αγέλη των λύκων. Βοηθήστε με να σώσω τα πρόβατα μου!". Όλοι, όσοι μπορούσαμε τουλάχιστον, σπεύδαμε να βοηθήσουμε τον κακόμοιρο τσομπάνο να σώσει τα πρόβατα του και κατ'επέκταση το χωριό μας, το οποίο δίχως άλλο θα αποτελούσε το μετέπειτα στόχο της αγέλης των αιμοβόρων λύκων. Όπως αντιλαμβάνεσαι η έκπληξη μας, όταν διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε καμία αγέλη, παρά μόνο ένας τσομπάνης που μας είχε κοροϊδέψει και έσκαγε στα γέλια, ήταν τόσο μεγάλη, όσο και ο θυμός μας για τον θρασύ αυτό τύπο. Αυτό το σκηνικό  επαναλήφθηκε κάμποσες φορές με τον τσομπάνο να καλεί σε βοήθεια και εμάς να τρέχουμε να τον σώσουμε από την δήθεν αγέλη των λύκων. Κάποια στιγμή που λές κουραστήκαμε. Τα παρατήσαμε. "Δε γαμιέται και ο μαλάκας ο τσομπάνης που μας δουλεύει" είπαμε και έτσι αποφασίσαμε να αυτοοργανωθούμε και να αυξήσουμε την άμυνα του χωριού μας. Κάποια στιγμή ο καημένος ο τσομπάνης φώναξε ξανά "Βοήθεια μου επιτίθεται η αγέλη των λύκων. Βοηθήστε με να σώσω τα πρόβατα μου!", μόνο που αυτή τη φορά πράγματι η αγέλη των πεινασμένων λύκων είχε φτάσει στις παρυφές του λόφου και κατασπάρασσε τα πρόβατα του δύσμοιρου τσομπάνου. Πόσοι από μας λοιπόν λες να τον πιστέψαμε και να τρέξαμε να τον σώσουμε?

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας επεξηγεί τα όσα μου αναφέρεις και ας είναι ακριβώς όπως τα λές.
Ποιος περιμένεις να έρθει να σε σώσει?

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα σε όλους. Τα της ΑΕΚάρας από αυριο.
δεν θυμαμαι την ερωτηση για το νο πολιτικα ...αποψη μου ειναι σωστο αλα πρεπει να εφαρμοζεται παντα και παντου και σε μας παρατηρω παρατραγουδα που δεν συμφωνω ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΟΥ ΠΟΣΤ,οπως το καραγκιοζιλικι με τα εθνικιστικα σερβικα σχεδια και σημαιες κλπκλπ...δεν εχω προβλημα να το πω...αν δεν κανω λαθος δεν εγινε αναφορα στο τηγανι ουτε για τον φυσσα ουτε για τους 2 χρυσαυγιτες ,που μαλλον δειχνει συνεπεια στο νο πολιτικα...σωστα;;
παμε στα αλλα...στην ξανθη ηταν μπροστα ο βαζελος στονδε αστερα ηταν κρισιμοτατη καμπη και ειμασταν στον ποντο...οποτε με τα μεα δεδομενα περιμενω αλλη εκτιμηση και τοποθετηση  απο σενα μιας και η προηγουμενη σου στηριζοταν στο οτι  υπεθετες οτι ο γαυρος ηταν μακραν μπροστα αρα λιγο τον ενοιαζε...ξερεις να κανεις διαφορετικη εκτιμηση θα πρεπει πιθαν να παραδεχτεις οτι πιθανον ενα συστημα ΔΕΝ σπρωχνει ντε και καλα τον γαυρο...και αυτο οσο καλα και αν γραφεις που το αναγνωριζω θελει παραπανω αντερα απο αυτα που εχεις για να το παραδεχτεις...αλλα εγω εξακολουθω να περιμεω αναλυση για το πως γινεται σε τετοια κρισιμη καμπη να αδικηθηκε ο γαυρος ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΑ (ενω ειχε αδικηθει)
τα υπολοιπα για τον βοσκο και τα προβατα δεν τα καταλαβα που κολλανε....
ποιος να με λυπηθει και γιατι;;αν θες διευκρινησε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρες ΑΕΚάρες μου

Παίδες, και καλό είναι να το ξέρουν και οι βάζελοι αυτό, οι Κινέζοι ΓΕΝΙΚΑ δύσκολα να επενδύουν στο εξωτερικό. ΟΤΑΝ το κάνουν είναι ή ΚΡΑΤΙΚΕΣ ετααιρείες (λέγε με κόσκο) ή ΑΝ είναι ιδιωτικές το κάνουν για ν αγοράσουν εταιρείες που θα τους δώσουν κάποιο πρεστιζ (πχ η MG έχει αγοραστεί από κινέζους και προς το παρόν τ αυτοκίνητα που βγάζει κυκλοφορούν ΜΟΝΟ στη Κίνα, αλλά απ όσο γνωρίζω ετοιμάζονται για το μπάσιμο στην ευρώπη). Άρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ να κάνει ο Δημητράκης ντου στη ΠΑΕ ΠΑΟ με Κινέζους στο πλευρό του και μάλιστα για το ποσό που ακούστηκε (120μύρια). Από την άλλη δε νομίζω πως ο Τράκης θα διακινδύνευε να γίνει ρόμπα με το να πει ψέμα. ΙΣΩΣ ΑΝ μπουν τελικά οι επενδυτές (και είναι ΟΝΤΩΣ Κινέζοι) να είναι μια παράπλευρη συμφωνία στο γενικό πλαίσιο της συμφωνίας της εταιρείας του Τράκη με την Κινέζικη (και φυσικά μιλάω για φάρμακα)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Η αληθεια φιλε ειναι οτι αυτος ειναι χρονια στον βαζελο και εχει ριξει αρκετα λεφτα..Δεν ειναι οπως οι δικοι μας βιντιαδιδες
που ηταν παντελως αγνωστοι.παντως οντως ειναι υποπτο που εμφανιζεται τωρα,που ειναι στα μαχαιρια με τον αδωνη..τελος παντων θα δειξει.
Δεν ξέρω αν είναι μούφα ή όχι...απλά βλέπω ίδιες συνταγές!Μην ξεχνάς ότι παρόμοια είχανε γραφεί και διαρρεύσει και για τον τίγρη και τελικά μπήκε!Ώρα να διαβάσουμε και για ζερό χρέη!  :2funny:
Πάντως το καλό θα είναι να δυναμώσουν όλες οι παραδοσιακές δυνάμεις!Κακά τα ψέματα πρωτάθλημα με βασικούς πρωταγωνιστές πιτσούνια , τριπολιτσές και λοιπές υπερδυνάμεις απλά δεν υπάρχει...όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους να το ακούνε αυτό!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν γινεται να δυναμωσουν οι παραδοσιακοι αντιπαλοι αν δεν μοιραζεται η πιτα στα ισα (έστω σχεδων στα ίσα). Ειναι φαύλος κύκλος...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ρε  αδέρφια  μια άσχετη ερώτηση (ίσως καί όχι ): αφού για την άνοδο στην Α2 του μπάσκετ  παίξαμε μπαράζ με τον Ηρακλή καί νικήσαμε τότε πώς γίνεται καί παίζει ΚΑΙ ό Ηρακλής Α2 φέτος  :o :o :o :o  :think: :think: :think: ????? 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν γινεται να δυναμωσουν οι παραδοσιακοι αντιπαλοι αν δεν μοιραζεται η πιτα στα ισα (έστω σχεδων στα ίσα). Ειναι φαύλος κύκλος...
Η βασική πίτα που κάνει την διαφορά είναι τα λεφτά του Τσου Λου και γ' αυτά τα λεφτά γαμήθηκε τελείως το πρωτάθλημα...
Όμως αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν!  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ρε  αδέρφια  μια άσχετη ερώτηση (ίσως καί όχι ): αφού για την άνοδο στην Α2 του μπάσκετ  παίξαμε μπαράζ με τον Ηρακλή καί νικήσαμε τότε πώς γίνεται καί παίζει ΚΑΙ ό Ηρακλής Α2 φέτος  :o :o :o :o  :think: :think: :think: ????? 
Έπεσε το Περιστέρι στη Β' λόγω χρεών και πήρε τη θέση του ο Ηρακλής!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τι κάνετε ρε χανούμες?
πως παει το γηπεδάκι?
προχωράει το θεμα?

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εσεις ποτε ερχεστε Γ;Μαλακια δεν θα συναντηθουμε.

οταν φυγει ο σαββιδης
δεν ξερω ποτε
μονο οι αρειανοι ξερουν ποτε θα φυγει
παιρνει δουλειες συνεχεια εδω
θα καλυψει και την καινουργια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου
αλλα ο μαξιμος μονο ξερει οτι φευγει
ουτε αυτος ξερει γιατι αλλα ξερει

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Όσο για τον ΑΡΗ τι να πω; ΑΝ αυτή η ομάδα καταφέρει και γλιτώσει και δε διαλυθεί (βάλει λουκέτο) θα είναι θαύμα

Βάλε το καλό κομμάτι ρε Γρηγόρη...

ΕΠΕΙΔΗ η καθ’ ής ΠΑΕ με την ανοχή της ΕΠΟ και κατά παράβασιν του ΚΑΠ υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στην διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνοντας και την απαίτησή μου βάσει της από 14-8-2013 συμφωνίας εξυγίανσης.

Διάβασε περισσότερα στο: Ο Αραβίδης... καίει τον Άρη! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το ρολόι μετρά αντίστροφα πλέον, η παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς» πέρασε και τρέλανε εν μέρει τους οπαδούς και φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο, ωστόσο δεν είναι το τελευταίο «χτύπημα» από πλευράς Μελισσανίδη.

Οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν που θα ενθουσιάσουν, η ημέρα που θα περάσει η πρώτη μπουλντόζα στον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας (κρατήστε το αυτό!), καθώς και η χορηγική συμφωνία με εταιρία κολοσσό όσον αφορά και το εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα είναι μερικά ακόμα γκολάκια στα αντίπαλα καρέ που προσπαθούν (δίχως αποτέλεσμα) να ανακόψουν την καταιγίδα που έρχεται…

Συμφωνω απολυτα με το aek1924.gr .

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΕΝΤΙΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΣΜΕΝΟΙ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μπορεί να έχασαν τα γαυράκια αλλά έπαιξαν και σταθηκαν καλά στο γηπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom