Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96
δηλαδη πηρατε το 10% που σας αναλογει????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι γελάς ??? Τα διαρκειας δεν ισχυουν σε αυτά τα παιχνιδια και η ΑΕΚ παιρνει εισητηρια για 2-3 θυρες .

Μαλακία νομιζα οτι παιζαμε αυριο .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.355
Πόντοι
5.006
ναι δηλαδη αμα πηγαιτε σε αλλες θυρες δεν θα μπαινατε????αφηστε ρε τις παπατζες...μαλλον το ονειρο της γ' σας κουρασε....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
4000 κοσμο στο οακα?????????που ειναι τα εκκατομμυρια των οπαδων της αεκ????πως το ερμηνευουν αραγε αυτοι που μας τα εχουν πρηξει σχετικα με την ευλογια που επεσε η αεκ οσον αφορα τον κοσμο?????που ειναι οι πατεραδες με τα παιδακια τους που θα προτιμησουν την αεκ????
και μιλαμε για ντερμπι με τον δευτερο της βαθμολογιας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1ον Είναι εκτός έδρας παιχνίδι
2ον Ο Ηλισιακός δε μπορείς να ξέρεις πόσες θύρες ζήτησε ν ανοίξουν από το ΟΑΚΑ (πχ στην ΑΕΚ το πάνω διάζωμα είναι κλειστό). Μπορεί να ζήτησε το μισό κάτω διάζωμα
3ον Αρκετοί νόμιζαν πως η ΑΕΚ παίζει αύριο
4ον Αν είδα καλά το πέταλο ήταν γεμάτο
5ον ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ αν ο Ηλισιακό είχε κλείσει το κάτω διάζωμα αυτό έχει χωρητικότητα περίπου 30χιλιάδες κόσμο. Το 10% είναι τα 3000. 3000 αεκτζίδες και 1000 του Ηλισιακού

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι δηλαδη αμα πηγαιτε σε αλλες θυρες δεν θα μπαινατε????αφηστε ρε τις παπατζες...μαλλον το ονειρο της γ' σας κουρασε....
Ρε πας καλά; Τι νομίζεις πως είναι τ ΟΑΚΑ; Μπάτε σκύλια αλέστε. Έχει να κάνει με τη συμφωνία της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΟΑΚΑ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.
Η ΑΕΚ έχει κλείσει ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ. ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;;

Γραψε λάθος. Νόμιζα πως εννοούσες για ΟΛΕΣ τις θύρες του ΟΑΚΑ

Αλλά και πάλι. Ποιος σου είπε ότι δε μπήκαν ΑΕΚτζήδες σ άλλες θύρες. ΤΟ γνωστό πέταλο είχε πάρει σε εισητήρια η ΑΕΚ.
Επίσης στη μετάδοση είπαν ότι ο κόσμος είναι περίπου 5000. Πόσοι λες να ήταν οι οπαδοί του Ηλισιακού;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.355
Πόντοι
5.006
Ρε πας καλά; Τι νομίζεις πως είναι τ ΟΑΚΑ; Μπάτε σκύλια αλέστε. Έχει να κάνει με τη συμφωνία της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΟΑΚΑ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.
Η ΑΕΚ έχει κλείσει ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ. ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;;

Γραψε λάθος. Νόμιζα πως εννοούσες για ΟΛΕΣ τις θύρες του ΟΑΚΑ

Αλλά και πάλι. Ποιος σου είπε ότι δε μπήκαν ΑΕΚτζήδες σ άλλες θύρες. ΤΟ γνωστό πέταλο είχε πάρει σε εισητήρια η ΑΕΚ.
Επίσης στη μετάδοση είπαν ότι ο κόσμος είναι περίπου 5000. Πόσοι λες να ήταν οι οπαδοί του Ηλισιακού;
του ηλισιακου θα ηταν καμμια 100...δηλαδη οι 4900 αεκτζηδες σαν νουμερο σας αρεσει????

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
του ηλισιακου θα ηταν καμμια 100...δηλαδη οι 4900 αεκτζηδες σαν νουμερο σας αρεσει????

Τώρα πλάκα μου κάνεις! Δε παίζει

Μη το γελάς. Ο παπάρας ο ξάδερφος μου αυτό νόμιζε. Τον πέτυχα σκάιπ και του λέω "πως και δε πήγες ΟΑΚΑ;" και μου λέει και με ύφος "ρε παπάρα αύριο παίζουμε". Γαμώ τα Σάββατα τα μεσημέρια. Εδώ ο άλλος που έγραψε πιο πριν και αυτός νόμιζε πως παίζουν αύριο. Και αν ρωτήσεις και κάποιους ΑΕΚτζήδες μπορεί να μην ήξεραν ΚΑΝ ότι ο Ηλισιακός στο ματς με την ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τώρα πλάκα μου κάνεις! Δε παίζει

Μη το γελάς. Ο παπάρας ο ξάδερφος μου αυτό νόμιζε. Τον πέτυχα σκάιπ και του λέω "πως και δε πήγες ΟΑΚΑ;" και μου λέει και με ύφος "ρε παπάρα αύριο παίζουμε". Γαμώ τα Σάββατα τα μεσημέρια. Εδώ ο άλλος που έγραψε πιο πριν και αυτός νόμιζε πως παίζουν αύριο. Και αν ρωτήσεις και κάποιους ΑΕΚτζήδες μπορεί να μην ήξεραν ΚΑΝ ότι ο Ηλισιακός στο ματς με την ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ.

Πάλι καλά που δεν νομίζετε πως παίζετε και Τρίτη-Τετάρτη Τσου-Λου.  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάλι καλά που δεν νομίζετε πως παίζετε και Τρίτη-Τετάρτη Τσου-Λου.  :2funny:
Όχι ρε. Τότε παίζουμε αλλού; Κοίτα να δεις που τη πάτησα. Έβλεπα μια ομάδα με κίτρινα και μαύρα να παίζει στο Τσου Λου και νόμιζα πως ήταν η ΑΕΚ.... :grin:
Αλλά όπως και να έχει. Προσωπικά για μένα στον πούτσο μου πόσοι πήγαν σ εκτός έδρας παιχνίδι. Στη τελική σιγά μη δώσουμε και τα λεφτά μας για να μαζέψει ο Ηλισιακός και ο κάθε Ηλισιακός σε ένα παιχνίδι όσα χρήματα μαζεύει σ όλη τη χρονιά.
Εμένα και πιστεύω όλους τους ΑΕΚτζήδες πιο πολύ με νοιάζει η ΚΑΚΗ εικόνα της ομάδας παρά για το αν ήταν 1, 2, 10, 4000 ΑΕΚτζήδες Σ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ. Τις εκδρομές τις αφήνουμε σ εσάς.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχατε εσεις 5000 σε εκτος εδρας;ειχες γεννηθει;

Αν και δεν ασχολήθηκα με το θέμα.
Με την Καλλονή πόσο κόσμο είχαμε?  :2funny: :2funny:
Στην Καβάλα πόσοι είχαμε ανέβει με τα επεισόδια? 7.000 μήπως?
Έβλεπες μπαλίτσα τότε ή μήπως είχες αγγλικά στο φροντιστήριο?

Βάλατε και πουλμαν να πάτε στο εκτός έδρας στο οακα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Άστο ρε μαστερούλη λέμε, τα λέγκο είναι πιο ακίνδυνα.

Επίσης πόσο χρονών είσαι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αν και δεν ασχολήθηκα με το θέμα.
Με την Καλλονή πόσο κόσμο είχαμε?  :2funny: :2funny:
Στην Καβάλα πόσοι είχαμε ανέβει με τα επεισόδια? 7.000 μήπως?
Έβλεπες μπαλίτσα τότε ή μήπως είχες αγγλικά στο φροντιστήριο?

Βάλατε και πουλμαν να πάτε στο εκτός έδρας στο οακα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Άστο ρε μαστερούλη λέμε, τα λέγκο είναι πιο ακίνδυνα.

Επίσης πόσο χρονών είσαι?
Αχετο,το αισχος πανθρακικος-οσφπ το βλεπεις;αυτο το ποδοσφαιρο θελεις να βλεπεις;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αχετο,το αισχος πανθρακικος-οσφπ το βλεπεις;αυτο το ποδοσφαιρο θελεις να βλεπεις;

Πάλι μπούκωσες μικρούλη?  :pipa1: :pipa1:

Απάντα αν έχεις αρχιδάκια ρεεεεε.
Ένα κάρο ερωτήσεις σου έκανα και ξανάγινες το πουτανάκι μου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.962
Πόντοι
6.035
ρε μλκ αλλαξτε ονοματολογια
μονο η κλαψιαρα ειναι ο τιτλος που σας αξιζει  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πάλι μπούκωσες μικρούλη?  :pipa1: :pipa1:

Απάντα αν έχεις αρχιδάκια ρεεεεε.
Ένα κάρο ερωτήσεις σου έκανα και ξανάγινες το πουτανάκι μου.
Σε τι μπουκωσα;Στο οτι ειχες 7000 στην καβαλα;Για ποτε μιλας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μλκ αλλαξτε ονοματολογια
μονο η κλαψιαρα ειναι ο τιτλος που σας αξιζει  :jerking:
Ρε τυπε ποιοι ειναι οι κλαψιαριδες ειλικρινα τωρα.Μηπως ειμαστε εμεις που σκουζουμε οτι
στο μπασκετ ο βαζελος τα παιρνει με διαιτησια;Η ειμαστε εμεις που καναμε πορειες το 2006
και κατασκηνωναμε με απεργιες πεινας εξω απο την επο για να παρουμε πισω βαθμους απο τιμωρια βασει νομου;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Σε τι μπουκωσα;Στο οτι ειχες 7000 στην βεροια;Για ποτε μιλας;

Ρώτησες. Απάντησα.
Ρώτησα και ... κοκοκο.
:2funny: :2funny:

Δεν ξέρεις ανάγνωση?Καβάλα το 2010.

Πες ηλικία ρε μαστερακο. Δεν θα γίνεις πιο πολύ ρεζίλι  :s&m_3: :s&m_3:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυπε ποιοι ειναι οι κλαψιαριδες ειλικρινα τωρα.Μηπως ειμαστε εμεις που σκουζουμε οτι
στο μπασκετ ο βαζελος τα παιρνει με διαιτησια;Η ειμαστε εμεις που καναμε πορειες το 2006
και κατασκηνωναμε με απεργιες πεινας εξω απο την επο για να παρουμε πισω βαθμους απο τιμωρια βασει νομου;
ρε μαστερακο γαργαρα το εκανες, τελικα οταν επρεπε να παιξεις μπαλα για να μας ξεβρακωσεις, στο οακα 4-3 και στον τελικο κυπελλου σας αδικησε η διαιτησια η εσεις εισασταν λιγοι;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ρε μαστερακο γαργαρα το εκανες, τελικα οταν επρεπε να παιξεις μπαλα για να μας ξεβρακωσεις, στο οακα 4-3 και στον τελικο κυπελλου σας αδικησε η διαιτησια η εσεις εισασταν λιγοι;

Μην τον ρωτάς τέτοια ρε. Δεν έβλεπε μπάλα τότε.
Εμένα ακόμα να μου απαντήσει η κοτούλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρώτησες. Απάντησα.
Ρώτησα και ... κοκοκο.
:2funny: :2funny:

Δεν ξέρεις ανάγνωση?Καβάλα το 2010.

Πες ηλικία ρε μαστερακο. Δεν θα γίνεις πιο πολύ ρεζίλι  :s&m_3: :s&m_3:
Μιλας για το δεκεμβριο του 2010 μαλλον.Που στην αρχη ανακοινωσατε οτι θα ειστε 10000 μετα γινατε 7000,και τελος πανω απο 5000 δεν εισασταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom