Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ανυπομονω περισσοτερο απο εσενα τον ιδιο να ερθεις...
γιατι τωρα πια εχεις τιγρη...εχεις δυναμη...θα εχεις παρασκηνιο(δικες σου δηλωσεις)
δεν θα σε γαμανε επο κα κεδ κλπ κλπ....
οποτε  καταλαβες οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εβαλες εν τελος ΜΟΝΟΣ σου στις δικαιολογιες και στα κλαμματα...
ξερω οτι αν ερθεις παλι θα σε γαμαω γιατι οπως προειπα ο λογος που σε γαμαουσα και θα εξακολουθω να σε γαμαω δεν ειναι αυτος που εσυ φανταζεσαι και εχεις πειστει γιαυτο αλλα αυτος που λεω εγω....
και τοτε ,οταν η ''δυνατη'' αεκ θα τρωει πουτσα ειμαι πολυ πολυ περιεργος να δω τι σκατα διακαιολογιες θα βρισκετε....
αν και δεν θα μου εκανε εκπληξη ανθρωπακια σαν εσενα και τον γρηγορη με μηδεν αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο να αρχισετε παλι να μνημονευετε παραγκες...
αληθεια ρε γαμημενε....αδημονω για την ωρα που θα επιστρεψεις..αληθεια...μακαρι να ερχοσουνα....χτες...

φιλε Χρηστιδη αν με γαμησεις καθαρα μαγκια σου , το 50-50 εγω θελω τιποτα παραπανω.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε μη βρίζεις συνέχεια ,δεν το χρειάζεσαι ...εντάξει είπαμε έχεις πολύ καλή ομάδα 17 χρόνια τώρα αλλά όχι πάντα την καλύτερη αν και ήσουν ο μόνος που ξεκίναγες με τα 20 μύρια του τσου λου κάβα ,συν 10 μύρια από τον δεύτερο όταν δεν πέρναγε τα προκριματικά συν κανα δεκάρικο τον χρόνο απο πωλήσεις παικτών συν 10 μύρια από χορηγίες και τηλεοπτικά και 2-3 απο τις κάρτες και εισιτήρια και σε δικό σου γήπεδο...Με 50 μύρια τον χρόνο λοιπόν και τον ανταγωνιστή σου τον βάζελο στα 12 και την ΑΕΚ στα 8-11 το περίεργο θα ήταν να μην τα έπαιρνες τα πρωταθλήματα όχι το ότι τα πήρες τελικά...    

Έγραψες!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μη βρίζεις συνέχεια ,δεν το χρειάζεσαι ...εντάξει είπαμε έχεις πολύ καλή ομάδα 17 χρόνια τώρα αλλά όχι πάντα την καλύτερη αν και ήσουν ο μόνος που ξεκίναγες με τα 20 μύρια του τσου λου κάβα ,συν 10 μύρια από τον δεύτερο όταν δεν πέρναγε τα προκριματικά συν κανα δεκάρικο τον χρόνο απο πωλήσεις παικτών συν 10 μύρια από χορηγίες και τηλεοπτικά και 2-3 απο τις κάρτες και εισιτήρια και σε δικό σου γήπεδο...Με 50 μύρια τον χρόνο λοιπόν και τον ανταγωνιστή σου τον βάζελο στα 12 και την ΑΕΚ στα 8-11 το περίεργο θα ήταν να μην τα έπαιρνες τα πρωταθλήματα όχι το ότι τα πήρες τελικά...    
βριζω οποιον του χρειαζεται και δυστυχως ειναι δημοσιο φορουμ και δε λεει να στελνω πιμι στον καθε μαλακα...δημοσια λεει την μαλακια του δημοασια τον βριζω(οπως τι ιδιο γινεται και αντιστροφα)
και επιτελους...αποφασιστε...τα πρωταθληματα τα παιρνω απο σφυριχτρες η απο  τα λεφτα του τσου λο....
γιατι εσει λτε οτι ε σπρωχνουν για τα λεφτα του τσου λυ αλλα με σπρωχνουν και για τα πρωταθληματα...
τελικα ποιο ειναι ο καταλυτης;;τα λεφτα του τσου λου και η επενδυση αυτων η το σπρωξιμο απο τις σφθριχτρες;;γιατι αν ειναι πλεονεκτημα και βουνο για τους αντιπαλους η ενισχυση μου μεσω του τσουλου τοτε να η εξηγηση τωντιτλων
εσεις θελετε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο....
αν πααρδεχεσαι οτι με τα λεφτα του τσου λου γινεσαι αυναγωνστος τοτε γιατι χτυπιεστε οτι φταινε οι σφυριχτρες και οχι τα λεφτα του τσουλου ...που ομως δεν ειναι παρασκηνιο(τα λεφτα )
αποφασιστε καποια στιγμη γιατι ολα μαζι δεν παιζει...
και προειπα ...θα γελασω οταν και αμα επιστερεψετ...μονοι σας καταργησατε το αλοθι της αδικημενης προσφυγοπουλας...να σας δω τωρα που καμωνοσαστε τους καμποσους..
εχω τεραστιαααααα υπομονη...εδω θα ειμαστε...ο χρονος κυλαει σα νερο...περιμενω....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ποιο γραφικος και απο το Πηλιο εχεις καταντησει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
φιλε Χρηστιδη αν με γαμησεις καθαρα μαγκια σου , το 50-50 εγω θελω τιποτα παραπανω.
τωρα με γαμησες ρε μαλακα....σου εχω ριξει του κοσμου το μπινελικι και μου απαντας ψυχραιμα και με το ''φιλε χρηστιδη

με γαμησες ομολογω....καλυτεα να μου εσερνες εκατο γμωσταυρα παρα αυτο που εκανες..
απο μενα εχεις τεραστιο respect....
εισαι τυπος  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
50-50 δεν υπαρχει για τους γαυρους τυπε.Εχουν μαθει να παιζουν παντα 90-10 υπερ τους.Για αυτο και σκουζουν στο μπασκετ.Δεν ανεχονται το 50-50 ουτε προκειται ποτε να το ανεχτουν.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
βριζω οποιον του χρειαζεται και δυστυχως ειναι δημοσιο φορουμ και δε λεει να στελνω πιμι στον καθε μαλακα...δημοσια λεει την μαλακια του δημοασια τον βριζω(οπως τι ιδιο γινεται και αντιστροφα)
και επιτελους...αποφασιστε...τα πρωταθληματα τα παιρνω απο σφυριχτρες η απο  τα λεφτα του τσου λο....
γιατι εσει λτε οτι ε σπρωχνουν για τα λεφτα του τσου λυ αλλα με σπρωχνουν και για τα πρωταθληματα...
τελικα ποιο ειναι ο καταλυτης;;τα λεφτα του τσου λου και η επενδυση αυτων η το σπρωξιμο απο τις σφθριχτρες;;γιατι αν ειναι πλεονεκτημα και βουνο για τους αντιπαλους η ενισχυση μου μεσω του τσουλου τοτε να η εξηγηση τωντιτλων
εσεις θελετε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο....
αν πααρδεχεσαι οτι με τα λεφτα του τσου λου γινεσαι αυναγωνστος τοτε γιατι χτυπιεστε οτι φταινε οι σφυριχτρες και οχι τα λεφτα του τσουλου ...που ομως δεν ειναι παρασκηνιο(τα λεφτα )
αποφασιστε καποια στιγμη γιατι ολα μαζι δεν παιζει...
και προειπα ...θα γελασω οταν και αμα επιστερεψετ...μονοι σας καταργησατε το αλοθι της αδικημενης προσφυγοπουλας...να σας δω τωρα που καμωνοσαστε τους καμποσους..
εχω τεραστιαααααα υπομονη...εδω θα ειμαστε...ο χρονος κυλαει σα νερο...περιμενω....

οι σφυρίχτρες έπαιρναν μπρος όταν δεν είχες πάντα την καλύτερη ομάδα όπως έγραψα ,προκειμένου να μην διαταραχθει η κάβα του τσου λου...
Για να μπορεί βεβαίως βεβαίως και ο θείος να πληρώνει την δόση προς το δημόσιο για τα χρέη Κοσκωτα άσχετα αν έπειτα από άλλη πόρτα μέσω δημόσιων διαγωνισμών τα ξανα έπαιρνε πίσω...

Ο Μελισσαν αντιγράφει την ήδη πετυχημένη συνταγή σου αφού στο ίδιο μπουρδέλο επιχειρεί και με τους ίδιους νταβατζήδες συναλλάσσεται ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
οι σφυρίχτρες έπαιρναν μπρος όταν δεν είχες πάντα την καλύτερη ομάδα όπως έγραψα ,προκειμένου να μην διαταραχθει η κάβα του τσου λου...
εδω μπερδευομαι ρε τυπε...πως γινεταινα μην ειχα την καλυτερη ομαδα ΠΑΝΤΑ παροιειχα ΠΑΝΤΑ τα λεφτα του τσουλου;
αφου συμφωνα με το σκεπτικο σας τα λεφτα του τσου λου εφταναν για να εχεις καλυτερη ομαδα εξ'ου και το πλεονεκτημα μου...
υστερα κατι αλλο...
εγω ειχα το πλεονεκτημα των λεφτων του τσου λου αλλα εσυ ειχες τοπλεονεκτημα να ερνεις με αερα πατερα (εξ'υ και τα τεραστια χρεη)παιχτες και προποητς...αρα καλυπτες το χαντικαπ...δεν εχει σημασια οτι δεν πληρωνες τελικα και ησουνα λαμογιο...τα συμβολαια τα υπογραφες ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ....παιχτες και προπονητες...
αρα;;εγω λεφτα τσου λυ αλλα πληρωνα εσυ λεφτα αερα αλλα στην ουσια το ιδο κερδος με μενα ειχες μιας και δεν πληρωνες...που ειναι οι κουπες σου;;
εμενα τα αποτελεσματα τα βλεπεις πιστευω...εσυ;ξου κατηγορια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν και δεν θα μου εκανε εκπληξη ανθρωπακια σαν  τον γρηγορη με μηδεν αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο να αρχισετε παλι να μνημονευετε παραγκες...
αληθεια ρε γαμημενε....αδημονω για την ωρα που θα επιστρεψεις..αληθεια...μακαρι να ερχοσουνα....χτες...

Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ακόμα τις ίδιες συζητήσεις έχετε βλέπω >:(

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
με συγχωρεις αλλα εσυ μου εδωσες το δικαιωμα...αν σε ενοχλησε ψαξτο στην παρτη σου...γιατι εφερα εσενα σαν παραδειγμα και οχι καποιον αλλο;;τον γατο τον διο τον ινδιανο τον τον τον...
το δυσκολο ειναι να δουμε τα λαθη μας το ευκολο να βγαζουμε στραβο τον γυαλο  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θα το πω χιλιοστη φορα...
μακαρι να δω τον παλιο γρηγορη που συζηταγαμε μια χαρα και ο οποιος ηταν εξ'ισου αεκτζης και εξίσου αγαπαγε την ομαδα του οπως αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ που γραφει τωρα με το ιδιο νικ...
μακαρι και εγω ειμαι εδω για να απολογηθω,,,δεν μασαω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ δε θα σημάνει ΜΟΝΟ την επιστροφή της ΑΕΚ σπίτι της. Θα είναι και μια πολύτιμη βοήθεια στους ελάχιστους "πνέυμονες" που έχουν μείνει στην Αθήνα

με συγχωρεις αλλα εσυ μου εδωσες το δικαιωμα...αν σε ενοχλησε ψαξτο στην παρτη σου...γιατι εφερα εσενα σαν παραδειγμα και οχι καποιον αλλο;;τον γατο τον διο τον ινδιανο τον τον τον...
το δυσκολο ειναι να δουμε τα λαθη μας το ευκολο να βγαζουμε στραβο τον γυαλο  ;)
Δε μ ενόχλησε... Το γιατί τ έχω γράψει πολλές φορές. Θα πέφτω χαμηλά μ αυτούς που μπαίνουν και θέλουν να ρίξουν τ επίπεδο του θρεντ με τις βρισίες τους. Θα κάνω σοβαρή συζήτηση, ή και καζούρα, μ άτομα που είναι εντάξυ. Αυτό που έγραψα "να είσαι καλά" τ εννοούσα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα το πω χιλιοστη φορα...
μακαρι να δω τον παλιο γρηγορη που συζηταγαμε μια χαρα και ο οποιος ηταν εξ'ισου αεκτζης και εξίσου αγαπαγε την ομαδα του οπως αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ που γραφει τωρα με το ιδιο νικ...
μακαρι και εγω ειμαι εδω για να απολογηθω,,,δεν μασαω...
Και σου τ είπα ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές. ΜΑΛΑΚΑΣ με του ΜΑΛΑΚΕΣ (αφού δε καταλαβαίνουν από όμοεφα λόγια τι να κάνω, θα πάρω τον κατήφορο), όσο εντάξυ άτομο μπορεί να είμαι με τους εντάξυ.
Αυτά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ δε θα σημάνει ΜΟΝΟ την επιστροφή της ΑΕΚ σπίτι της. Θα είναι και μια πολύτιμη βοήθεια στους ελάχιστους "πνέυμονες" που έχουν μείνει στην Αθήνα
Δε μ ενόχλησε... Το γιατί τ έχω γράψει πολλές φορές. Θα πέφτω χαμηλά μ αυτούς που μπαίνουν και θέλουν να ρίξουν τ επίπεδο του θρεντ με τις βρισίες τους. Θα κάνω σοβαρή συζήτηση, ή και καζούρα, μ άτομα που είναι εντάξυ. Αυτό που έγραψα "να είσαι καλά" τ εννοούσα.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΕΜΑΙ...με τους καλους καλος με τους μαλακες μαλακας ,πιο μαλακας και απο αυτους...
αλλο ειναι το θεμα...
εγω ετσι ημουνα εδω και 7 χρονια που σερνω το κουφαρι μου σε αυτο το γαμημενο (με την καλη εννοια  :grin: ) φορουμ
εσυ ησουνα ενας κυριος και εχεις τρελλαθει τελειως και εχεις χασει τον μπουσουλα....
βριζεις κανεις δειχνεις ...και δεν σου παει...αληθεια τωρα αυτο φαινεται...δεν το'χεις ρε πουστη μου πως να το κανουμε;;εσυ εισαι να λες τα δικα σου ομορφα με τα επιχειρηματα σου κλπ κλπ///
το αλλο δεν σου παει στο εχω ξαναπει ...ειναι ξενο στην παρτη σου και φαινεται αυτο...
ξερεις οτι σε αγαπαω ανεξαρτητα τι σου σουρνω οταν με φτιαχνεις...
γαμω και την αεκ και τον γαυρο κλπ κλπ....
γινε ο παλιος γρηγορης και δεν θελω τιποτ'αλλο...
ασε με εμενα...εγω ειμαι αυτος που ειμαι...οπως ειμαι...εσυ δεν...νοιωσε  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αντιγράφω

"Τέλος, επειδή η κριτική από κάποιους ότι η Δύναμη Πολιτών δεν θέλει το γήπεδο, είναι κακόβουλη και υποβολιμιαία επαναλαμβάνουμε τη θέση μας: Θεωρούμε πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη γηπέδου, μέσα στα πλαίσια των πολεοδομικών κανόνων, των νόμων που ισχύουν και του Συντάγματος, όπως άλλωστε ισχύει για κάθε πολίτη και συλλογικό φορέα. Θεωρούμε πως ενόψει της τελικής διαμόρφωσης των σχεδίων για την κατασκευή του νέου γηπέδου θα πρέπει να υπάρξουν συνεννοήσεις, συναινέσεις και συμφωνίες κατόπιν διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς του τόπου. Άποψη της δημοτικής μας παράταξης είναι ότι το νέο γήπεδο πρέπει να δένεται αρμονικά με τη λειτουργία και τη ζωή της πόλης και των κατοίκων της. Να συμβάλλει στην αθλητική, κοινωνική ανάπτυξη και αναβάθμισή της".

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Ένα σχέδιο που έχει συντελεστή ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ απ αυτό της περιοχής, είναι μέσα στους νόμους, χωρίς εμπορικές χρήσεις (πλην αυτής της μπουτίν, άντε θα βάλω μέσα και το κουρείο και το καφενείο) ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ (τουλάχιστον στα σχέδια) με την ΙΣΤΟΡΙΑ της περιοχής από το 22 και μετά, που δίνει ζωή στη "νεκρή" Ν.Φ κτλπ. Τι στον πούτσο ρε πούστη μου. Τι πινουν ώρες ώρες εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τωρα με γαμησες ρε μαλακα....σου εχω ριξει του κοσμου το μπινελικι και μου απαντας ψυχραιμα και με το ''φιλε χρηστιδη

με γαμησες ομολογω....καλυτεα να μου εσερνες εκατο γμωσταυρα παρα αυτο που εκανες..
απο μενα εχεις τεραστιο respect....
εισαι τυπος  ;)

Ε οχι και να βριζομαστε για τις ομαδες ,ειπαμε 1-2 φορες οκ ,αλλα συνεχεια κουραζει . Ποσταρα κατι και αμεσως ταιμπησατε λες και ουι λεω παει να πει οτι εχει ηδη γινει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Και σου τ είπα ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές. ΜΑΛΑΚΑΣ με του ΜΑΛΑΚΕΣ (αφού δε καταλαβαίνουν από όμοεφα λόγια τι να κάνω, θα πάρω τον κατήφορο), όσο εντάξυ άτομο μπορεί να είμαι με τους εντάξυ.
Αυτά
εχω ηδη απαντησει...τεσπα...ξερεις οτι σε αγαπαω και απλα στεναχωριεμαι που σου ριχνω κανενα μπινελικι,οπως πιθανα και εγω στεναχωρω εσενα αλλες φορες...
και σαφως δεν σε θεωρω (οσο και αν με μανια προσπαθεις να με πεισεις για το αντιθετο) ανθρωπο χωρις αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο...
το ξερεις δεν εισαι μαλακας  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom