Αδέρφια καλημέρα!
Το δημοτικό συμβούλιο Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ενέκρινε τελικά το σχέδιο του γηπέδου με 17 ψήφους, παρά την διαφοροποίηση 2 συμβούλων, η οποία αφορά όχι το γήπεδο καθαυτό αλλά την υπογειοποίηση. Έτσι η αρχή που όλοι περιμέναμε έγινε και το όραμα μας απομένει να πάρει σάρκα και οστά στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Για το ΚΚΕ το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα.
Κρίμα γιατί ο Περισσός είναι ένα τσιγάρο δρόμος από το γήπεδο.
Κρίμα γιατί πολλοί ψηφοφόροι του από τις γύρω περιοχές δυσαρεστήθηκαν με τη στάση του αυτή.
Κρίμα γιατί γίνονται αστείοι. Πρώτα ζητούν να αποχωρήσει η αστυνομία και έπειτα ψέγουν το συμβούλιο πως δεν τους προστάτεψε από την (δικαιολογημένη εν μέρει) μήνι των οπαδών.
Αστείο είναι και το επιχείρημα τους για τα τμήματα υποδομής της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Τόσα χρόνια κανείς δεν νοιάστηκε γι' αυτά εκτός από την "μάνα ΑΕΚ" και όμως υπήρχαν και λειτουργούσαν, όπως και θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Δέκα χρόνια μετά την κατεδάφιση του Ν. Γκούμας θυμήθηκαν να "νοιαστούν" οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ για αυτά?
Σύντροφοι, η λέξη ανάπλαση, τέλος, δεν έχει καμία σχέση με τον ρεβιζιονισμό, τον οποίο αποφεύγετε, όπως ο διάολος το λιβάνι.
Μόνοι σας θα βγάλετε τα ματάκια σας. Στη συνείδηση ολόκληρου του ελληνικού λαού έχετε καταδικαστεί, προ πολλού, ως "η γιορτή του ΟΧΙ". Συνεχίστε να μας ψυχαγωγείτε αποδεικνύοντας μας πόσο κενοί περιεχομένου είστε...
[size=15pt]
ΟΧΙ ΛΕΜΕ![/size]
Υ.Γ.
@Χρηστίδης
Για να μη ειπωθεί πως ενεπλάκην, το σταματάω εδώ όπως προείπα. Βρείτε τα μεταξύ σας. Εγώ επιμένω σε όσα ήδη έχω πει και θα συνεχίσω να τα υποστηρίζω ασχέτως οπαδικών πεποιθήσεων του καθενός μας.
Αυτά.
Υ.Γ.1 Σάββατο 23.11.2013 και ώρα 15.00 το πάρτυ στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται και ας παίζουμε εκτός έδρας.
Υ.Γ.2
[move][size=15pt]
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]