Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Εσύ πες στη μανούλα σου..άσε θα της τα πουν άλλοι.  ;)

Έκανα ότι μπορούσα. Στο σχολείο όλα καλά ελπίζω.
Άντε πέσε κάτω τώρα.
Συμμαζέψου, υπάρχουν όρια στις εξυπνάδες. Αν δεν ξέρεις να κάνεις και να δέχεσαι πλάκα παίξε με το πουλάκι σου λίγο ακόμα, εντάξει νιάνιαρο; Και για να μη νομίζεις ότι είμαι και γέρος 38 είμαι και τα σχολεία μου τα έβγαλα πριν πολύ καιρό. Αν θες, έτσι για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου είσαι πάνω από 25 ή έχω πέσει έξω;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Συμμαζέψου, υπάρχουν όρια στις εξυπνάδες. Αν δεν ξέρεις να κάνεις και να δέχεσαι πλάκα παίξε με το πουλάκι σου λίγο ακόμα, εντάξει νιάνιαρο; Και για να μη νομίζεις ότι είμαι και γέρος 38 είμαι και τα σχολεία μου τα έβγαλα πριν πολύ καιρό. Αν θες, έτσι για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου είσαι πάνω από 25 ή έχω πέσει έξω;

Από τη στιγμή που δεν έλεγες κάτι πάνω στη συζήτηση δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω αλλά έπιασες μάνες στο στόμα σου.
Όπως άρχισες τις μαλακίες για μανούλες έτσι να τις κόψεις.
Άσε τα νιάνιαρα γιατί με τις πίπες που γράφεις εσύ δίνεις αυτή την εντύπωση.
32 είμαι.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
[size=12pt]Παλικάρι δε σε κακίζω γιατί παιδάκι ήσουνα όταν αρχίσανε τα παραμύθια και δεν πρόλαβες να γίνεις άντρας, ακόμη πιστεύεις στον Άγιο που κάνει χο-χο-χο και φοράει ερυθρόλευκα.[/size]
kokakisagiosvasilisf1.gif
marinakismpe.jpg
Ρε λάβ σ έχω για σοβαρό!Για πε με:Ας υποθέσουμε ότι ο γκεσταπιτης ήλεγχε όλο το παρασκήνιο ,τα πρωταθλήματα ,άντε όχι όλα ,τα πήρε με ομάδα κ παίκτες φαντάσματα;Περί ιδιοκτητών κ χρεών στα χω πει για την ομάδα σου κ δεν επαναλαμβανομαι!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε λάβ σ έχω για σοβαρό!Για πε με:Ας υποθέσουμε ότι ο γκεσταπιτης ήλεγχε όλο το παρασκήνιο ,τα πρωταθλήματα ,άντε όχι όλα ,τα πήρε με ομάδα κ παίκτες φαντάσματα;Περί ιδιοκτητών κ χρεών στα χω πει για την ομάδα σου κ δεν επαναλαμβανομαι!
Ας υποθεσουμε; :headbang:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
master Από περιέργεια, από ποιο αεκτζήδικο site ενημερώνεσαι?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Τα περισσότερα τα άξιζες, αλλά η ρετσινιά μένει ρε φίλε αυτό λέω τίποτα παραπάνω. Ακόμη και του '08 αν είχε αφήσει ο φαταούλας θα είχε μετριάσει την κατάσταση, αλλά αυτός δεν άφηνε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι. Ήρθε και η βαρέλα μετά κι έδεσε το γλυκό.

Τέλος πάντων άντε να τα λέμε στα ίσια σε δυο χρόνια γι έχω στραβολαιμιάσει. >:( >:(

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Από τη στιγμή που δεν έλεγες κάτι πάνω στη συζήτηση δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω αλλά έπιασες μάνες στο στόμα σου.
Όπως άρχισες τις μαλακίες για μανούλες έτσι να τις κόψεις.
Άσε τα νιάνιαρα γιατί με τις πίπες που γράφεις εσύ δίνεις αυτή την εντύπωση.
32 είμαι.
Μη φτιάχνεις εντυπώσεις τύπε, δεν έγραψα τίποτα κακό για μάνες για σένα έγραψα εκτός κι αν είναι ταμπού η φασολάδα. Εσύ το πήγες αλλού και καλό είναι αφού είσαι και μεγάλο αγόρι να το παραδεχτείς.

Εδώ στο τελικό του 2009 (ΤΙ ΓΚΑΒΛΑ) ξεκινούσαμε την πορεία από το Φάληρο και βρίζαμε τον ποα, που χάσαμε κιόλας στο Βερολίνο την προηγούμενη μέρα.  :grin:
Τελικά δεν έκανα λάθος, για να κάνεις ακόμα πορείες στα 28 σου πιτσιρικάς είσαι ακόμα στο μυαλό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
master Από περιέργεια, από ποιο αεκτζήδικο site ενημερώνεσαι?
Απο εδω.Δεστο ζωντανα αλλαζει σημερα η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Η ΑΕΚ γινεται παλι η μονη μεγαλη ομαδα στην ελλαδα που εχει δικο της γηπεδο.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μη φτιάχνεις εντυπώσεις τύπε, δεν έγραψα τίποτα κακό για μάνες για σένα έγραψα εκτός κι αν είναι ταμπού η φασολάδα. Εσύ το πήγες αλλού και καλό είναι αφού είσαι και μεγάλο αγόρι να το παραδεχτείς.

Με τέτοια κουτοπονηριά και ψευτοειρωνία θα μπορούσες να γίνεις δικηγοράκος.
Άμα δεν το έχεις άστο όμως.

Τελικά δεν έκανα λάθος, για να κάνεις ακόμα πορείες στα 28 σου πιτσιρικάς είσαι ακόμα στο μυαλό.

Να μου πεις τι κάνεις εσύ ώστε σε 6 χρόνια να βελτιωθώ να σου μοιάσω.
Είσαι και παράδεγμα προς μίμηση όπως και να το κάνουμε.

Απο εδω.Δεστο ζωντανα αλλαζει σημερα η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Η ΑΕΚ γινεται παλι η μονη μεγαλη ομαδα στην ελλαδα που εχει δικο της γηπεδο.

Μπράβο! αεκάρα ολέ οε οε οε ομαδάρα!
Μοναδική βασίλισσα σε όλη την Ευρώπη!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Με τέτοια κουτοπονηριά και ψευτοειρωνία θα μπορούσες να γίνεις δικηγοράκος.
Άμα δεν το έχεις άστο όμως.
ρεντ δεν το ειπε οπως το εννοησες...στανταρ...απο εκει και περα επειδη γινονται παρεξηγησεις γιαυτο καλο ειναι λιγη προσοχη στο συγκεκριμενο λεπτο θεμα...παντως στανταρ παρεξηγησες δεν εννοουσε κατι πονηρο...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αφήνω κατά μέρους τα οπαδικά και τα ποδοσφαιρικά, αφού, όπως σωστά παραδέχεσαι και έτσι είναι, έχουμε ο καθένας τις απόψεις του, οπότε αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν δεν έχω προσωπικά με κανέναν και σε κανέναν δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού, πολλώ δε μάλλον σε σένα. Είμαι πολύ προσεκτικός στη διατύπωση μου και το ξέρεις αυτό.
Δεν μπορώ να σου απαγορεύσω να γράφεις το ο,τιδήποτε ή να βρίζεσαι με τον οποιονδήποτε εδώ μέσα ή σε οποιοδήποτε άλλο νήμα για τους λόγους που επιλέγεις να το κάνεις. Δεν έχω τέτοιο σκοπό ειλικρινά και στο έχω αποδείξει ;)

ΟΜΩΣ πιστεύω πως να βρίζεσαι με οποιονδήποτε επί προσωπικού είναι τουλάχιστον  άστοχο και φυσικά ανόητο, ειδικά στο νετ. Αν πρόσεξες υπερασπίστηκα τον Μοϊκανό που δέχτηκε επίθεση επί προσωπικού και ας είναι γαύρος και ας την δέχτηκε από ΑΕΚτζή. Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει, τί διαφορές έχεις με τον γρηγόρη, αλλά σου επισημαίνω πως λίγο καιρό πριν κουβεντιάζατε σοβαρά για την μπάλα.  
Εν τέλει ανάμεσα σε σένα και τον γρηγόρη δεν νομίζω ότι μπήκα πουθενά, ούτε ταυτίζομαι με κανέναν από σας, ούτε φυσικά θα κάνω τον διαιτητή στην μεταξύ σας διένεξη. Τα περί "προσωπικών επιθέσεων", που αναφέρω, απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων. Ξέρεις πως η δράση μπορεί και να φέρει αντίδραση. Όπως εσύ έτσι και γω ο φτωχός Ινδιάνος είμαι άνθρωπος και έχω αντιδράσεις. Γυαλίζει το μάτι μου με την ΑΕΚ. Είμαι άρρωστος το παραδέχομαι. Έτσι λοιπόν και εδώ όταν προκαλούμαι από γαύρους, σκουλήκια, βαζέλες κτλ. θα αντιδρώ γενικευμένα και ας μην τους πιάνει όλους η μπάλα. Αστερίσκους και υποσημειώσεις όμως δεν βάζω για κανέναν, όπως δεν κάνεις ούτε συ. Όποιος κάνει πλάκα στα οπαδικά, πρέπει να μάθει και να δέχεται.

Η επιλογή του νικνεημ πάντως ήταν όντως τυχαία. Θα μπορούσε όμως και να μην είναι μιας και μερικές σελίδες πίσω και μπορείς αν θες να το διαπιστώσεις και εσύ αυτό, ειπώθηκε από κάποιον ότι "Χίλιες φορές ο Χρηστίδης. Τουλάχιστον έχει προσωπικότητα και χιούμορ". Με όσα βλέπω (ή μάλλον διαβάζω καλύτερα) εδώ μέσα,

νταξει εθελοτυφλειτε μια χαρα....δηλαδη εσυ εισαι καθαρη ομαδα?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τη χρονια του βαλνερ εσυ θα επρεπε να ησουν στη δ'...αλλα εφευρεθηκε το αρθρο 44 και ως δια μαγειας επαιζες στην α εθνικη κοντα μια δεκαετια με τεραστια χρεη που τα περισσοτερα σβηστηκανε....αυτο το ξεχνας ετσι????ή νομιζεις οτι ο κοκκαλης με ενα τηλεφωνο δεν μπορουσε να φερει το σδοε στα γραφεια σου και να σε ριξει?????οταν ηθελες να παρεις πρωταθλημα με γκαμαρα,αλβες και λοιπους παιχταραδες, νομιζεις οτι δεν μπορουσε να σε ριξει ο κοκκαλης με ενα τηλεφωνο????αλλα σε αφηνε επιτηδες να εισαι βρομικη για να μπορει να σε βιασει με την ανεση του οποτε ηθελε....
με 200εκ χρεη εφερνες παιχταραδες και ηθελες και πρωταθλημα!!!!!!!!!!!! μπεεεεεεε ρε!!!!!!!!!!!

τείνω να αρχίσω να το πιστεύω, παρά τις δεδηλωμένες οπαδικές μας διαφορές.
Μή μας το χαλάς τώρα λοιπόν και ας μην θες ούτε εσύ, ούτε εγώ μεταξύ μας οπαδικές κουβέντες.
Ας το αφήσουμε εδώ λοιπόν και όλα καλά με την ευχή του μεγάλου Μανιτού.

Υ.Γ. Ερωτήσεις προς γαύρους που ξημεροβραδιάζονται στο παρόν νήμα.

α) Αφού δεν μας θεωρείτε παραδοσιακούς αντιπάλους σας, ειδικά τώρα, γιατί ο κάθενας από σας τα τελευταία του 20-25 μηνύματα τα έχει γράψει στο νήμα της ΑΕΚ? Δεν παίζει τίποτα καλύτερο σε αυτό το μπουρδέλο το σάιτ?

β) Επειδή οι αριθμοί δεν μας λένε πάντα την αλήθεια, γιατί δεν μας λέτε και πως ακριβώς διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα τα τελευταία δώδεκα χρόνια στα μεταξύ μας ματς? Μήπως ξεχάσατε? Ή μήπως δεν είδατε ή δεν ακούσατε τίποτα επιλήψημο? Fair and square? Μουσαντένιο ξέρετε ποιον λέμε?

γ) Αφού δεν μας θεωρείτε παραδοσιακούς αντιπάλους, γιατί τα τελευταία δώδεκα χρόνια μόνο η ΑΕΚ σας κόντραρε στα ίσια για πρωτάθλημα και κύπελλο? Ξεχάσατε τις ισοβαθμίες και το πρωτάθλημα της Λωζάννης ή μήπως τους τελικούς κυπέλλου? Γιατί η ΑΕΚ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα στα 90's? Ούτε τότε δεν σας κόντραρε στα ίσια? Ούτε τότε δεν ήταν τουλάχιστον υπολογίσιμος αντίπαλος? 88 χρόνια ιστορίας και δεν υπήρξαμε παραδοσιακοί αντίπαλοι? Για δείτε εδώ ρε παλληκάρια όσοι καταλαβαίνετε από αριθμούς τί λένε οι δικοί σας () και έπειτα γυρίστε πλευρό.

δ) Εφόσον αριθμητικά υπερέχετε στα πρωταθλήματα, ποιον θεωρείτε παραδοσιακό αντίπαλο σας τελικά? Τον ΠΑΟΚ που είπε και ένας ή μήπως τον Αστέρα Τρίπολης? Πούστηριζεται αυτό? Στα πρωταθλήματα τους? Και επειδή εδώ δεν μιλάμε για παραδοσιακά "ντέρμπυ", τα οποία χαρακτηρίζονται ως τέτοια για εξωαγωνιστικούς λόγους, άσχετα με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, αλλά για αθλητικό ανταγωνισμό, ήταν ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια πιο ανταγωνιστικός από την ΑΕΚ? Άσχετα με το αν για χρόνιους εξωαγωνιστικούς λόγους είναι ευρέως διαδεδομένο σαν "ντέρμπυ", με την έννοια ακριβώς του οπαδικού μίσους. Ντέρμπυ είναι και το Δόξα Δράμας vs Νίκη Δράμας. Σημαίνει αυτό ότι είναι και παραδοσιακοί αντίπαλοι?

ε) Γιατί σκοπίμως παραλείπετε να συμπεριλάβετε τον τελικό κυπέλου το 2009? Το περίφημο 4-4 που παίχτηκε στα ίσια και τελικά νικητής, από την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτυ (31 τον αριθμό παρακαλώ), βγήκε η ομάδα σας? Μήπως ούτε τότε ήμασταν ισοδύναμες  ομάδες? Ή μήπως υποστηρίζει κάποιος πως ο ολυμπιακός ήταν πολύ προπονημένη ομάδα στα πέναλτυ και ότι αυτά τελικά μόνο τύχη δεν είναι? Προσέξτε τί θα απαντήσετε...

στ) Αφού ως γηπεδικοί κάποιοι από σας υποστηρίζεται ότι ούτε σύνθημα δεν βγάζετε για την ΑΕΚ, γιατί το μοναδικό σύνθημα (ευφάνταστο πρέπει να ομολογήσω), το οποίο έχει ακουστεί φέτος εις βάρος της ΑΕΚ το κυκλοφόρησαν οπαδοί του ολυμπιακού? Και ας μην έχει κυκλοφορήσει ευρέως ακόμα. Που να το φωνάξετε εξάλλου στο ντέρμπυ με τον Ατρόμητο? Ή μήπως γι αυτούς βγάζετε συνθήματα? Και όταν λέτε βγάζετε τί εννοείτε? Τον τύπο που σας τα φωνάζει από το μεγάφωνο?

ζ) Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό τελικά για εσάς? Και πάλι προσέξτε τι θ’ απαντήσετε…

η) Τελικά αφού δεν θεωρούμαστε ούτε παραδοσιακοί, ούτε καν υπολογίσιμοι αντίπαλοι σας, γιατί κάθεστε και ασχολείστε πιο πολύ από όλους τους άλλους αντιπάλους σας μαζί μας? Και γιατί ειδικά τώρα που δεν είμαστε καν αντίπαλοι? Κάποιοι από σας και προς τιμήν τους παραδέχονται τουλάχιστον, πως δεν καβλώνουν με την Καλλονή και τον Πλατανιά, όπως γουστάρουν με την ΑΕΚ. Γιατί δεν το παραδέχεστε λοιπόν και σεις αυτό, πρώτα απ' όλους, στον ίδιο σας τον εαυτό και έπειτα να κάνετε υπομονή δυο χρονάκια?
Μην ξεχνάτε τέλος, όσοι βαυκαλίζεστε για την υπερομάδα του λιμανιού, πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Ίσως αυτό να συνειδητοποιούν κάποιοι (ελάχιστοι) υγιείς φίλαθλοι και να περιμένουν πράγματι η ΑΕΚ να επανέλθει. Αυτοί αξίζουν σεβασμού και είναι άξιοι λόγου. Οι υπόλοιποι συνεχίστε να το λέτε, μπας και το πιστέψετε. Καλό μας κάνετε.

Σκεφτείτε λίγο (όσοι έχετε την ανάλογη ικανότητα φυσικά) και τα ξαναλέμε. Δεν χανόμαστε…
Μέχρι τότε δεν μιλάμε καλύτερα για βόλεϋ γυναικών? Αλλά ξέχασα η ΑΕΚ δεν είναι παραδοσιακός αντίπαλος  :s&m_1:

Υ.Γ.2 Υπομονή! Ερχόμαστε! Πουστή!

Υ.Γ.3
[move][size=15pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ινδιανε ...κατ'αρχας καλησπέρα...
θα σου απαντησω στο θεμα του γρηγορη...με τον γρηγορη οντως καναμε συζητήσεις σοβαρες μεσα από τις διαφωνιες μας ο καθενας με τα δικα του επιχειρηματα και μου εδειχνε ανθρωπος με όχι κολλημενο μυαλο...φανατικος μεν με την ομαδα του (όπως και εγω αλλωστε) αλλα σαφως χωρις μονομανιες και εμμονες...
ξαφνικα λες και καποιος του πατησε ένα κουμπι αλλαξε εντελως συμπεριφορα ,εγινε χυδαίος απολυτα ,προκλητικος οσο δεν παιρνει ,εριστικος και αδιαλλαχτος...προσεξε...μιλαμε για τον γρηγορη και τον συγκρινουμε με την προηγουμενη συμπεριφορα του...
μην πει κανεις για παρτη μου γιατι εγω είμαι γνωστος μαλακας με την ιδια ροτα οσα χρονια τραγουδαω εδώ...σαλονιού αλλα και αλωνιου...αναλόγως με ποιον εχω να κανω...αρα το θεμα μου ηταν η μεταλλαξη του γρηγορη...μαλιστα στην αρχη για πλακα τον ρωταγα μηπως του χακαρανε τον λογαριασμο κλπ...ελπιζα ότι ηταν ένα φεγγαρι και στην αρχη τον αντιμετωπιζα με χαβαλέ...
το θεμα όμως και η συγκεκριμενη συμπεριφορα αρχισε να διαιωνίζεται και παρα τις συνεχομενες εκφρασεις αποριας μου αυτος στην μουναρα του συνεχιζε την κατηφορα του απτοητος...
ε καποια στιγμη και εγω σταματησα μαζι του τις σοβαρες ανταλλαγες αποψεων κρινοντας ότι δεν εχει κανενα νοημα πλεον μιας και ειχε πεσει στα επίπεδα καποιων συγκεκριμενων καραγκιόζηδων με τους οποιους καν δεν ασχολουμαι ουτε αλωνιστικα ουτε σαλονιστικα...
παρολαυτα μεσα μου πιστευω ότι αυτό το προφιλ δεν τον αντιπροσωπευει και καπου πιεζεται για να το παιξει ουννος...αυτό το στυλακι θεωρω είναι ξενο γιαυτον...
όλα βεβαια θεωρητικα και στο κατω κατω ο καθεις όπως γουσταρει ξηγιεται και αναλογα κρινεται και αντιμετωπίζεται...
κατά τα αλλα δεν μπαινω σε λεπτομέρειες περι κακου γαυρου και καλης αεκ...δεν εχει νοημα...σεβαστες οι αποψεις ολων μας και προφανως μη αναστρέψιμες..
οπψς και να είναι καλη σου συνεχεια....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε πάλιιιιι....
Όσο αφορά την "μετάλαξή" μου. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ μετάλαξη προς τους ανθρωπούς που μπαίνουν μέσα και δεν είναι εριστικοί/χυδαίαοι/σκατοκαριόλια του κερατά, που σα σκοπό έχουν ΜΟΝΟ να προκαλέσουν. Στην αρχή τους έγραφα κανονικά και με το νόμο. Σε μερικούς απ αυτούς μάλιστα τους έγραφα ν είναι πιο χαλαροί. Από τη στιγμή που αυτοί αποφάσισαν ν ακολουθήσουν ένα μονοπατι τέτοιο δε θα καθόμουν να κάνω το μαλάκα. Μπορεί ο Ινδιάνος, ο Διομήδης κτλπ να τους ανεχόντουσαν,η δική μου η υπομονή έχει και κάποια όρια. Οπότε κ αποφάσισα ν αλλάξω τροπάρι Σ ΑΥΤΑ Τ ΑΤΟΜΑ. Σ άτομα όπως ο Μοϊκανός, ο Κάβλαρχος (με τον οποίο έχω βριστεί σε παλιότερη διαφωνία μου) ακόμα και ο ρεντ λάιτ μπορούμε ν έχουμε τις διαφωνίες μας αλλά από τη στιγμή που δε μπαίνουν μέσα και δε γράφουν ΓΕΝΙΚΑ "παλιοπουτανες σας γαμήσαμε" κτλπ δε έχω σκοπό ν πάρω τον "κατήφορο".
Το πρόβλημα σου ήταν το γεγονός ότι από τον Ιούνιο ποου μπήκε ο Μελισσάν στην ΑΕΚ και ήταν 99% σίγουρο ότι θα πάρει τον ΟΠΑΠ, εγώ έγραψα πως τώρα που το παιχνίδι αλλάζει, γιατί πλέον κουμάντο στα λεφτά που πέφτουν από τον ΟΠΑΠ προς το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, θ αρχίσουν ν αλλάζουν και οι κανόνες του παιχνιδιού. Εσύ έγραψες ότι παραλληρώ. Έγραψα ότι ο Μελισσάν θα βρει τρόπο ώστε ο ΟΣΦΠ να μη πάρει φράγκο από τον ΟΠΑΠ, χωρίς να φανεί ότι σπάει ο ΟΠΑΠ τη συμφωνία, πάλι τ ίδια εσύ (ναι μερικές φορές γινόμουν εριστικός και ξεπερνούσα κάποια όρια δε τ αρνούμε). Εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα. Δε ξέρω αν αποφάσισες τότε ν μου τη λες (να με βρίζεις βασικά) σε κάθε κόντρα/διαμάχη που είχα με τον οποιοδήποτε, αλλά αυτό παρατηρησα από τότε. Τσακωνόμουν με το τρολ που δήλωνε ΟΣΦΠουδης; Χωρίς ΚΑΝ να έχεις διαβάσει τι είχε γραφτεί μαζί του. Γίναμε μπίλιες με τον πεξάρα; Μαζί του. Μπήκε ο άλλος πως ο ΟΣΦΠ όλα αυτά τ χρόνια δεν είχε ΚΑΜΙΑ εύνοια διαιτησίας; Μαζί του.
Δικαιωμά σου, και καλά έκανες, αλλά μη μου λες ότι πήρα τον "κατήφορο" επειδή και μόνο αποφάσισα να συμπεριφέρομαι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ όταν μπαίνουν στο θρεντ της ΑΕΚ, τη στιγμή μάλιστα που όσες φορές έχω μπει στο θρεντ άλλων ομάδων προσπαθώ με νύχια και με δόντια (απ αυτά που διαβάζω) να μην αρχίσω τα γαμοσταυρίδια και τις χριστοπαναγίες.
Οπότε για να τελιώνω γιατί κατάντησε κουραστικό. Γράφει κάποιος όμορφα και ωραία, κάνει και τη καζούρα του κτλπ; ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα από μένα. Μπαίνει και βρίζει κτλπ; Βρίζω γίνομαι εριστικός, μαλάκας, παπάρας, ο γαμιάς της γειτονιας. Τόσο απλά.

Υ.Γ Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα. Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ διαμάχες δε μπλέκομαι. Πχ στη πρόσφατη κόντρα του Λάβιο με τον Ρεντ δε θα μπλεχτώ (αν και κάπου νομίζω ότι τ έχασαν, από τη στιγμή που το πήγαν σ μανάδες), όπως δεν έχω μπλεχτεί σε κόντρα μάστερ πχ με άλλους. Όταν κάνει ο άλλος παράθεση κάποιον και τον αρχίζει δε μπλέκομαι. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ή να βάλει μπροστά το "@" και τ όνομα του χρήστη, αλλά ξεκινάει και βρίζει, ε τότε ΘΕΩΡΩ ότι το λέει ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, οπότε ξεκινάω και εγώ.

Υ.Γ2 Μαλάκα, ειλικρινά, ΑΝ ισχύει αυτό που μου είπε φίλος μου χθες μέσω σκάιπ, ότι δηλαδή στη Νάπολι (όπου και μένει) έχει βουήξει ο τόπος ότι ο Λαυρέντης θέλει να πάρει τον Μήτρογλου από τώρα με συμφωνία κυριών με τον ΟΣΦΠ (δηλαδή δίνει χρήματα τώρα για να τον κλείσει το καλοκαίρι, χλωμό ν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά οκ) και ν το έχει από του χρόνου στη Νάπολι, θα σε πάρω ρε παπάρα να πάμε να τον δούμε να φοράει τα μπλε της ομαδάρας και να το καρφώνει στα μουνιά του βορρά (Γιούβε, Μίλαν)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι ρε πούστη μου  :headbang: :headbang: :headbang:
Τελικά υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό συμβούλιο η μελέτη του έργου. Πούστη Μελισσάν μας κοροϊδεύεις ψιλό γαζί γαμημένε άντρα.  :grin: :grin: :grin:
Άντε να δούμε οι σφραγιδοβάλτες κόπροι τι θα γράψουν πάλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρες ΑΕΚάρες μου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νέας Φιλαδέλφειας επιτέθηκε στους εκπροσώπους της παράταξης του ΚΚΕ: «Η πόλη έχει ρημάξει, έχει ερημώσει. Το άλσος, που είναι 300 στρέμματα έχει ρημάξει και συζητάμε αν η ΑΕΚ θα πάρει δύο στρέμματα που δεν τα παίρνει κιόλας; Κάποιοι ήρθαν εδώ να παίξουν μια παράσταση».

Αυτό ακριβώς θέλησαν να πετύχουν μερικοί (ε ρε Κινεζικός κουμμουνισμός που σαε χρειάζεται εκεί στο ΚΚΕ)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νέας Φιλαδέλφειας επιτέθηκε στους εκπροσώπους της παράταξης του ΚΚΕ: «Η πόλη έχει ρημάξει, έχει ερημώσει. Το άλσος, που είναι 300 στρέμματα έχει ρημάξει και συζητάμε αν η ΑΕΚ θα πάρει δύο στρέμματα που δεν τα παίρνει κιόλας; Κάποιοι ήρθαν εδώ να παίξουν μια παράσταση».

Αυτό ακριβώς θέλησαν να πετύχουν μερικοί (ε ρε Κινεζικός κουμμουνισμός που σαε χρειάζεται εκεί στο ΚΚΕ)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοίτα και μένα ιδεολογικά μπορείς να με τοποθετήσεις στο χώρο της λεγόμενης αριστεράς, αλλά ρε πούστη μου ΕΛΕΟΣ. 10 χρόνια το ΚΚΕ στο πούτσο του για την ερασιτεχνική ΑΕΚ. 10 χρόνια που η Ν.Φ μαράζωνε στο μουνί τους (και ο Περισσός είναι ένα τσιγαρο δρόμος μακριά). Όταν ο Γρανίτσας γκρέμιζε το γήπεδο δεν άκουσα κανέναν του ΚΚΕ να φωνάζει. Όταν χτιζοντουσαν άλλα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκάνδαλα μούγκα στη στρούγκα.
Και στη τελική τ οικόπεδο είναι της ΑΕΚ. Άμα θέλει του βάζει φωτιά και το καίει που λέει ο λόγος.
Ν έρθουν στα "συντρόφια" τους τους Κινέζους να δουν "κουμμουνισμό" στον αθλητισμό. Φεύγουν τ εκάτομμύρια ευρώ σε κάτι Ανελκά και κάτι Ντρογμπά σα μαρουλόφυλα και έχεις κόσμο που ψάχνει στα σκουπίδια. Άιντε ρε το μουνί που πέταγε τον Μαο.

Υ.Γ Για να μη παρεξηγηθώ. ΑΝ όντως έπεσαν ψιλές, τότε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακία. ΑΝ γινόταν διακοπή λόγο επεισοδίων τότε οι ΑΕΚτζήδες θα είχαν πέσει στη παγίδα τους που ήταν να δημιουργήσουν καταστάσεις τραμπουκισμού. Και φυσικά ΚΑΚΩΣ που έπεσε, αμ έπεσε, ξύλο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Κανένα ξύλο δεν έπεσε...αλλά αν χρειαστεί είναι κι αυτό στο πρόγραμμα...
Ένα γαμημένο κώμα που θεωρητικά εκπροσωπεί τον φτωχό λαό και κατάφερε μέσα σε αυτή την κρίση να ρίξει τα ποσοστά του κανονικά βάζει λουκέτο στο ΜΑΓΑΖΑΚΙ του και παύει να μας απασχολεί με τις γραφικότητες του!!!
Στην ουσία μικρή σημασία είχε το σόου των "αριστερών"...η ΑΕΚ πέρασε αυτό που ήθελε να περάσει στην συγκεκριμένη φάση...και συνεχίζουμε!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom