Και σου ξαναλεω,πες μια περιπτωση που εχει εφαρμοστει αυτο που λες.Οχι πολλες,μια.Δεν θες να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια.Δικαιωμα σου.Επισης ξαναλεω οτι ειπες γεματος αγανακτηση να πανε φυλακη κοκκαλης και μελισσανιδης επειδη φαγανε τα λεφτα του κοσμακη..
Θα ηθελα λοιπον να αναλυσεις αν μπορεις,τους λογους που το λες αυτο.Και για τους δυο αυτους.Επισης να εξηγησεις πως απο την μια
απεχθανεσαι τοσο την λαμογια υποτιθεται,απο την αλλη ομως υποστηριζεις θερμα το προιον της ζιμενς,της ιντρακομ και της ιντραλοτ.
Εκτος και αν φορας και εσυ φουρο,σαν τον μαρινακη.
ρε μαλακα, προστάτεψέ μας επιτέλους.
Η βλακεία σου δεν έχει όρια, τον φέρνεις τον άλλον στο εγκεφαλικό.
τυπικός μπάμιας που ζει μέσα στις εφημερίδες με παντελή άγνοια των πραγμάτων.
Πρώτον, δεν υποστηρίζω το προϊόν του Χ, υποστηρίζω μια ομάδα. O X παρέρχεται όπως παρήλθαν από τις ομάδες τόσες και τόσες. Είδες πως τον Μαρινάκη δεν τον σχολίασα, δεν ξέρω κάτι για αυτόν, αλλά για Κόκκαλη και Μελισσανίδη....έχει βουήξει ο κόσμος. Ειδικά εσύ που είσαι στη ναυτιλεία όπως λες τον Μελισσνίδη θα έπρεπε να τον ξέρεις πολύ καλά.
Ποστερ του Λαλιώτη είχε στο γραφείο του. Μέχρι τα 40 του δεν είχε σεντ στην τσέπη του και τα έτρωγε όλα στο μπαρμπούτι.
Και το πόσα ξέρω για αυτόν...αστο καλύτερα...ούτε ο Δούναβης δεν τον ξεπλένει. Αλλά μια και δεν είσαι ούτε εισαγγελέας ούτε εγώ είμαι κατήγορός του ούτε και πρόκειται να γίνει κάτι άμα πω εγώ εδω αυτά που ξέρω, δεν βλέπω το λόγο να τα γράψω. Αυτοί όλοι έχουνε μια χαρά τις άκρες τους και κάνουνε ό,τι κάνουνε με τις πλάτες των άλλων. Δυστυχώς δεν αλλάζει αυτό. Είναι κρίμα να συνδυάζεται κάτι αγνό στους περισσότερους, όπως είναι το συναίσθημα για μια ομάδα, με λαμόγια αυτού του τύπου.
Αλλά δεν αλλάζει αυτό. Τους περισσότερους άλλωστε τους νοιάζει όχι το αν είναι ηθικός ο Πρόεδρας αλλά αν τα σκάει. Και οι Αεκτζήδες δεν αποτελούνε εξαίρεση σε αυτό. Το αν υπάχουνε 5-10 φίλαθλοι (ακριβής αριθμός) που τους ενδιαφέρει αυτό, δεν αλλάζει το γενικό κανόνα.
Πάμε στις μεταγραφές που είναι και πάλι η μαλακία σου;
Το αυτονόητο να σου πω; Εδω για τις απλές μεταγραφές και οι συμφωνίες περιλαμβάνουνε και άλλες εκδουλεύσεις που είναι εκτός συμβολαίων. Θα πάρεις και αυτόν τον παίκτη σε 1 χρόνο για να τον δώσεις αλλού κλπ. Ποσοστά σε προπονητές, ποσοστά σε μάνατζερ άλλων παικτών για να τους φέρουνε αργότερα άλλο παίκτη κοκ...
Σε όλα τα αθλήματα.
Να του πω λέει μία περίπτωση....χαχαχαχαχαχααχαχα
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μία που ΔΕΝ ισχύει πρέπει να ψάξω να βρω.
Ξαναλέω πως το 20 μύρια πιστεύω πως είναι αφενός υπερβολικό αφετέρου ψιλοβγαλμένο από την κοιλιά του αρθρογράφου, αλλά πως μπορεί να έχει γίνει προσφορά και μάλιστα πάνω από τη ρήτρα του Μήτρου δεν είναι καθόλου απίθανο. Και τα αξίζει και τρόπος υπάρχει.