Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πολύ κουβέντα για τη μήτρα του Ρήτρογλου και σε λάθος θρεντ. :tooth:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν και μ” ένα πλατύ χαμόγελο, βγήκε από την συνάντηση με τον Γιάννη Σγουρό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Χωρίς να μπει στην διαδικασία συγκεκριμένων ημερομηνιών, ο «Τίγρης» ξεκαθάρισε πως σύντομα το έργο του νέου γηπέδου θα ξεκινήσει.«Επισκεφτήκαμε την Περιφέρεια και τον κύριο Σγουρό. Οφείλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για την προσπάθεια που έχει κάνει για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο και επιτέλους να φτιάξει το γήπεδο του. Ενόψει της αυριανής παρουσίασης του γηπέδου, ήρθαμε στην Περιφέρεια για να ενημερώσουμε για όλες τις κινήσεις, για να μην έχουμε καθυστερήσεις. Να βαδίσουμε σ’ έναν δρόμο από κοινού. Και θέλω να πιστεύω πως πολύ σύντομα το έργο θα ξεκινήσει και η ΑΕΚ επιτέλους θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει. Δεν μπορώ να πω ημερομηνίες, δεν μπορώ να πω για χρονοδιάγραμμα. Είναι θέματα γραφειοκρατικά. Όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της Περιφέρειας. Είναι αμαρτία, αφού υπάρχουν χρήματα, όχι μόνο για την ΑΕΚ και για άλλα αθλητικά σωματεία, να μην χρηματοδοτούνται τέτοια έργα για τον αθλητισμό» τόνισε ο Μελισσανίδης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην αυριανή παρουσιάση, χαμογέλασε και πλατιά και απάντησε με νόημα: «Ελάτε και θα δείτε…».

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε βλεπω να μας τρελαινει αυριο ο τιγρης.Και να ιδρωνουν οι φορουντες φουρο. :grin:

Αδερφια ήδη μας φοβούνται.

Πρόσφατα σε μία σύναξη μεταξύ φίλων και γνωστών με μπάρμπεκιου, παιδιά και σκυλιά, συνάντησα έναν φίλο μου οπαδό του Ολυμπιακού, με τον οποίο όμως μπορεί να μιλήσει κανείς μαζί του για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα μιας και ξέρει το αντικείμενο και ως εκ της ιδιότητας του, μπορεί να επιχειρηματολογήσει. Αφού μου πέταξε στην αρχή για να με πικάρει τα γνωστά κλισέ (ο Τίγρης την έριξε, δεν έχει βάλει φράγκο, "τρυκ" τα διαρκείας και το γήπεδο, να μπαίνετε τζάμπα στο γήπεδο) και φυσικά εισέπραξε τις κατάλληλες απαντήσεις, μιας και ο φίλος σας ο Ινδιάνος δεν μασάει σε κάτι τέτοια καταλήξαμε στις εξής κοινές και λογικές διαπιστώσεις.

α)Ο Τίγρης ουδεμίαν ανάμιξη μπορεί να έχει στην πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού προηγουμένως (5ετία) είχε υποβάλλει επίσημη πρόταση για την αγορά της. Αν θέλει να τον κατηγορήσει κανείς για απάθεια (ακόμα και εγκληματική για κάποιον φίλαθλο της ΑΕΚ), μπορεί να το κάνει.
β)Όπως κάθε έμπορος, έτσι και οι ΠΑΕ μπορούν να πτωχεύσουν κατά περίπτωση. Υποθετικά και ειλικρινώς μιλώντας αυτό θα πράτταμε τουλάχιστον αμφότεροι ως έμποροι σε ανάλογη κατάσταση.
γ)Την ΠΑΕ ΑΕΚ την πτώχευσε η διοίκηση της. Αν κάποιος θέλει να ρίξει το ανάθεμα στους φίλους της ομάδας μπορεί να το κάνει, μέχρι του σημείου που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πρακτικά υποβίβασαν την ομάδα σε... άγνωστα νερά.
δ) Αυτό που πληρώνει το αθλητικό σωματείο ΑΕΚ και ο κόσμος της αυτή την στιγμή είναι το στίγμα που θα μείνει στην ιστορία, όχι μόνο ενός υποβιβασμού αλλά ουσιαστικά η συμμετοχή της σε πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ. Οι επαγγελματικές ομάδες που έχουν συναπτή παρουσία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού και όλοι θα ήμασταν περήφανοι για κάτι τέτοιο, όπως ο φίλος μου ο Ολυμπιακός. Άσε που και ισοπαλία να φέρεις με ερασιτέχνες είναι ντροπή.

Εκεί που αρχίσαμε λοιπόν να διαφωνούμε αδέρφια είναι για το γήπεδο.

"Και γιατί να σου χτίσει το γήπεδο το κράτος?"
Λες και θα είναι το πρώτο ή το τελευταίο που θα κτιστεί, εκτός και αν θεωρεί κάποιος ότι το κράτος δεν έχει τέτοια υποχρεώση. Άσε που μιλάμε για σύμπραξη.
"Και γιατί στην ΑΕΚ?"
Να κάνει η μάνα λέω γω.
"Και γιατί δεν βάζει ο Μελισανίδης τα λεφτά"
Μα αφού τα βάζει το κράτος και ο κόσμος από μόνοι τους. Ας τα ρίξει όταν θα χρειαστεί να αλλάξεις επίπεδο αγωνιστικά.
"Και έτσι δλδ με χαρισμένο γήπεδο και έχοντας φεσώσει ουσιαστικά τους πάντες ρε φίλε σε δυο τρια χρόνια θα χτυπάς πρωτάθλημα είναι δίκαιο αυτό?"
Στην ερώτηση αυτή δεν μπήκα καν στον κόπο να του πετάξω τα τομαχωκ σχετικά με την κωλοομάδα του, τα πρωταθλήματα της και το γήπεδο ευγενική χορηγία του κράτους και του Εθνικού. Απλά έκανα την διαπίστωση πως, ενώ ούτε εγώ σαν ΑΕΚ δεν το πιστεύω αυτό, άσχετα αν το ελπίζω, ωστόσο ο φίλος του ολυμπιακού το ενδεχόμενο αυτό το ΦΟΒΑΤΑΙ! Στην πρώτη του άρνηση πως η ερώτηση αυτή εμπεριέχει την ομολογία για τον φόβο που προκαλεί αυτό το ενδεχόμενο του υπενθύμισα πως παρά το γεγονός, πως τόση ώρα που ήμαστε  εν μέσω φίλων και γνωστών, φιλάθλων όλων των αποχρώσεων και παρά τα επερχόμενα ντέρμπυ, εκείνος στον πρώτο στον οποίο επιλέγει να "πετάξει τα βέλη" του και έτσι ξεκίνησε η κουβέντα καταλήγοντας σε αυτή την ερώτηση ήταν η... ΑΕΚ και όχι τυχαία. Ό φίλος μου κατέβασε το κεφάλι του, χαμογελόντας και σιώπησε ρουφόντας τη μπύρα του. Εκεί απ'όλους όσους παρακολουθούσαν τη συζήτηση μεταξύ των δύο πετάχτηκε ο Αρειανός:
"Δεν μας απάντησες όμως ρε Ινδιάνε είναι δίκαιο αυτό ή μήπως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ?"
Σ' αυτόν αδέρφια δεν κρατήθηκα.
-Εσένα βρωμοσκούληκο θα σου απαντήσω του χρόνου στα μπαράζ της Β' τί είναι δίκαιο και τί ΑΕΚ! :pipa1:

Η ΑΕΚ φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και το κύπελο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ και αυτό θα το τονίζω στο εξής κάθε φορά, αφενός για να το πιστέψω και αφετέρου για να μην το ξεχάσω ΠΟΤΕ.

Αυτό ακριβώς το τίμημα πληρώνει η ΑΕΚ φέτος. Και λέγοντας ΑΕΚ, φυσικά εννοούμε τον κόσμο της. Αν και αυτονόητο το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή παρερμηνειών απ' όσους αφελώς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίμημα για την ΑΕΚ. Και είναι μάλιστα πολύ βαρύ να παρακολουθείς την ΑΕΚ αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα και το κύπελο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ. Πολύς από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να δεί την ομάδα, ούτε καν τηλεοπτικά και ας έχουν διαρκείας. Η είδηση φυσικά δεν είναι όταν κερδίζει η ΑΕΚ, αλλά όταν ΔΕΝ καταφέρνει να κερδίσει, όπως ακριβώς έγινε με τον ΑΟ Περιστερίου. Η είδηση δεν είναι ότι ακυρώθηκαν δύο γκολ της ΑΕΚ, ούτε φυσικά πως οι διαιτητές ας πούμε βρέθηκαν σε κακή μέρα. Είδηση ήταν και παραμένει πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΑΟ Περιστερίου.
Η μεγαλύτερη είδηση όμως απ'όλες και αυτή που δεν περίμενε κανείς ήταν η συσπείρωση του κόσμου της ΑΕΚ, του κάθε Ενωσίτη και Ενωσίτισας και όσων στο Κιτρινόμαυρο έμβλημα του Δικέφαλου Αετού βλέπουν μια ΙΔΕΑ και κάτι από τον εαυτό τους. Κάθε Κυριακή είναι πλέον γιορτή για τους φιλάθλους και τους οπαδούς της ΑΕΚ, που υπό την αμέριστη συμπαράστασή τους και ενθυμούμενοι τί ακριβώς εστί  οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεύονται κατά χιλιάδες για να ζήσουν μαζί της και την καταστροφή και την ανάσταση της, μες στο γήπεδο για το πρωτάθλημα των ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ με μοναδικό όραμα το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και την επαναφορά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα! Είναι μακράν η καλύτερη εποχή να είσαι ΑΕΚ και να πηγαίνεις στο γήπεδο με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Διαδώστε το. Και αυτό το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι και κανένας Μελισανίδης. Εκείνος, αρκεί να κρατήσει το λόγο του. Αυτά είναι που φοβούνται. Και δεν είναι τυχαίο πως μόνο ο Ολυμπιακός και ο Άρης ασχολούνται κακοπροαίρετα με την ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι απορούν και οι πιο νηφάλιοι αποδίδουν σεβασμό στην ΑΕΚ και τον κόσμο της στην πιο δύσκολη χρονικά στιγμή της μέχρι σήμερα πολύχρονης ιστορίας της η οποία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή.

Αύριο η επίσημη παρουσίαση και τα ασθενοφόρα θα πάρουν τους πρώτους. Εμένα θα με πάρουν οι κύριοι με τα άσπρα στα... μπετά!

Την αγάπη μου σε όλα τα αδέρφια που η καρδιά τους χτυπά πιο δυνατά και σε ρυθμούς ΑΕΚ!


 
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
@Ινδιάνο
Είσαι τυχερός που έφαγε μπαν κάποια ψυχή γιατί θα τρολάριζε οικτρά τώρα
1ον ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;;; Πόσο μαλάκας παίζει να είναι ο φίλος σου; Από ένα πρότζεκτ που θα στοιχίσει περίπου 70μύρια το κράτος βάζει το 1/3 απ αυτά με τα περισσότερα να πηγαίνουν για τις υπογειωποιήσεις και στο άλσος. Από την άλλη το ΚΡΑΤΟΣ δίνει 17.5 μύρια ευρώ για τον Πανιώνιο (και καλά κάνει) τ οποία ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στο γήπεδο αλλά δε βλέπω να ασχολείται ΚΑΝΕΝΑΣ (κυριώς ΟΣΦΠούδες) μ αυτό. Πριν φώναζαν και τα βαζέλια αλλά μόλις τσίμπισαν και αυτοί τα 7μυριάκια μούγκα στη στρούγκα. Α! Και γι αυτό ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΦΠούδης δεν είπε τίποτα
2ον Ο Μελισσανίδης ΦΥΣΙΚΑ και έβαλε χρήματα για το γήπεδο. Η αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά την οποία συμμετείχε με 10μύρια ευρώ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. Ότι βάζει για το γήπεδο 10μύρια (προς το παρόν).
3ον ΔΕ ΦΕΣΩΝΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν. Δε θα πάρει δάνειο στο όνομα κανενός και καμίας εταιρείας δάνειο. Έχει ΗΔΗ καλύψει τα 2/3 του πρότζεκτ (αυξηση μετοχικού, χρήματα από διαρκείας, χρήματα που θα μπουν στις τράπεζες με τη κίνηση που έκανε για την αγορά μετοχών, χρήματα από περιφέρεια) χωρίς ΑΚΟΜΑ ν έχει κλείσει τη συμφωνία για την εμπορική εκμετάλευση του γηπέδου. ΑΝ φεσώνεται κάποιος είναι ο κόσμος της ΑΕΚ.
4ον ΑΝ εννοεί φέσωμα την εκαθάριση της ΠΑΕ, να πεις του παπάρα του φίλου σου πως για μια 10ετία η ΑΕΚ παρακαλούσε το Ελληνικό κράτος να δικάσει τον Ψωμιάδη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη ομάδα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, για να μη πω παγκοσμίως, που να έχει χρέη 40εκ ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων στο κράτος, να διεκδικεί κατ ελάχιστο 20 και κατα μέγιστο 80 να παρακαλάει το κρατος να γίνει η δίκη, το κράτος να κολησιεργεί (για πιο λόγο δε θα μάθουμε ΠΟΤΕ) και παρόλ αυτά να λένε συνέχεια τη ΠΑΠΑΡΙΑ πως η ΑΕΚ χρωστάει. Στα βιβλία ναι, στη πράξη όμως δε μπορείς να πεις κάτι τέτοιο.
5ον Το ότι ο ΟΣΦΠ (ειδικά) φοβάται την ΑΕΚ από τη μέρα που (ξανα)μπλέχτηκε ο Μελισσανίδης μπορείς να το καταλάβεις από ένα άρθρο που είχε γραφτεί σε κάποιο γαύρικο ΜΜΕ. Ήταν μόλις ΛΙΓΕΣ μέρες.
6ον Στον φίλο σου τον αρειανό πες του πως δε θα χρειαστεί να ετοιμαστεί για Β εθνική. Με το που πέσει Β δε θα μπορέσει ΚΑΙ αυτός να πληρώσει ότι πρέπει και θα πέσει ΚΑΙ αυτός στη Γ. Μόνο που αυτός θα κάνει περισσότερα χρόνια για ν ορθοποδήσει. (φυσικά παίζει και τ ενδεχόμενο τις τελευταίες αγωνιστικές να γίνει Μπάρτσα πάλι να μοιράζει 5άρες σε κάτι εργοτέληδες, Τρίπολες κτλπ και να ξανασωθεί)
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.422
Κριτικές
61
Like
42.540
Πόντοι
22.785
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!

 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μελισσανίδη άντε και γαμήσου ρε πούστη άντρα. Κοντεύω 40 και μ έπιασαν τα δάκρυα λες κ είμαι κανένα παιδάκι
 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.856
Like
2
Πόντοι
16
oragiasport-712x1024.jpg

sapanis.jpg


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.856
Like
2
Πόντοι
16
πηρε το ματι μου κατι για τον πουτσο πρωτοσελιδα και ειπα να τα βαλω
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πηρε το ματι μου κατι για τον πουτσο πρωτοσελιδα και ειπα να τα βαλω
Αχχαχαχαχαχαχα. Τώρα τελευταία εκτός από τις γνωστές εφημερίδες που βάζουν ότι ν είναι πρωτοσέλιδα έχει παρει το μάτι μου και μια εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (φουλ Άρης) που έχει κάτι πρωτοσέλιδα που ούτε ο Τσασλίδης (πως σκατά λέγεται αυτός που γράφει για τον Άρη στο γκαζέτα) δε θα τ έβαζε
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Τί έπαθα στα γεράματα ρε γαμώτη μου, κλαίω σαν παιδάκι..........
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έκδηλη η αμηχανία. ;)
Μπα και αυτοί έχουν αρχίσει ν ετοιμάζονται σιγά σιγά για τη δική τους παρουσίαση. Σε κανένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή θα έχουν και αυτοί τα δικά τους.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τί έπαθα στα γεράματα ρε γαμώτη μου, κλαίω σαν παιδάκι..........
Ετοιμάσου εσύ. Το καλοκαίρι που γυρνάω να κανονίσουμε να πάμε σταα γρααφεία να του ζητήσουμε τα ρέστα του πούστη. Ακούς εκεί να με κάνει να δακρύζω!!! Θα του δείξω εγώ, θα δει τ έχει να πάθει.

Υ.Γ Πρέπει ν πάω να πάρω σπίτι κοντά στο στάδιο. Με σάουνα, αίθουσα ριλαξ, κουρείο, καφενείο κτλπ θα πηγαίνω από το Σάββατο το πρωί και θα φεύγω κυριακή βράδυ.  :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ Θα φέρνω και αλλόθρησκούς φίλους μου αλλά θ έχω και μια σακούλα υπογλωσσια μαζί μου
 

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Μηνύματα
2.417
Like
736
Πόντοι
96
Μελισσανίδη άντε και γαμήσου ρε πούστη άντρα. Κοντεύω 40 και μ έπιασαν τα δάκρυα λες κ είμαι κανένα παιδάκι

Τί έπαθα στα γεράματα ρε γαμώτη μου, κλαίω σαν παιδάκι..........

Παρα πολυ ωραιο το βιντεο, μας εκανε ολους να συγκινηθουμε και οπως εγραψε και καποιος στο φβ: Πρωτη φορα ο Βουτσας αντι να με κανει να γελασω με εκανε και εκλαψα!!!
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ αδέλφια μου  ενωσίτες συγγνώμη αλλά έχω στεγνώσει απο δάκρυα που έτσι καί αλλιώς έχουμε χύσει απο τις τόσες...κηδείες της ιδέας που λέγεται Α.Ε.Κ. : το γκρέμισμα του ναού το 2003 , τον υποβιβασμό της ομάδας μας στο μπάσκετ το 2011 καί της ποδοσφαιρικής φέτος  :'( :'( :'( ! έχω παγώσει λοιπόν καί δεν θέλω άλλα παχιά λόγια καί ψηφιακές μακέτες απο τους μεγαλόσχημους περιμένω όπως όλος ό λαός να γίνει πραγματικότητα το νέο γήπεδο για να ξέρω άν θα πρέπει πραγματικά να χαρώ !
 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
σας εδωσε 50 χιλιαρικα ο παπας απο την πουτανα την ιστανμπουλ
ρε τι μαλακες...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom