Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σας εδωσε 50 χιλιαρικα ο παπας απο την πουτανα την ιστανμπουλ
ρε τι μαλακες...
Καλά ανέβα εσύ στον πύργο τον Λευκό και αγνάντευε το πέλαο. Όπου ν είναι καταφθάνει ο Αμερικάνος ή ο Πέτρος ή ο στόλος (τώρα η σούφρα σου ανοιγοκλείνει και μόνο που το φαντάζεσαι πως θα σε γαμάνε ναύτες) να σε σώσει. Εσένα το μόνο που δίνουν είναι τα χύσια τους σπερματοδοχείο σκουλικοεβραίε.

Υ.Γ Πάρε και μία αναφορά για να μην έχεις παράπονο ότι δε σου δίνουν και εσένα κάτι

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλά ανέβα εσύ στον πύργο τον Λευκό και αγνάντευε το πέλαο. Όπου ν είναι καταφθάνει ο Αμερικάνος ή ο Πέτρος ή ο στόλος (τώρα η σούφρα σου ανοιγοκλείνει και μόνο που το φαντάζεσαι πως θα σε γαμάνε ναύτες) να σε σώσει. Εσένα το μόνο που δίνουν είναι τα χύσια τους σπερματοδοχείο σκουλικοεβραίε.

Υ.Γ Πάρε και μία αναφορά για να μην έχεις παράπονο ότι δε σου δίνουν και εσένα κάτι
ο επιχειρηματιας ειναι ετοιμος να χωσει
αλλα δεν βαζει ακομα γιατι θα δεσμευτουν τα φραγκα λογω 99
μια ζωη σκατοψυχος ρουφιανος
γαμω τα παντα σου
στελνε αναφορες κωλομουνοπανα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο επιχειρηματιας ειναι ετοιμος να χωσει
αλλα δεν βαζει ακομα γιατι θα δεσμευτουν τα φραγκα λογω 99
μια ζωη σκατοψυχος ρουφιανος
γαμω τα παντα σου
στελνε αναφορες κωλομουνοπανα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα. Ρε μαλάκα εσύ δεν είπες ότι είναι τρελλός λεφτάς;; Τι φοβάται; Μη χάσει τα 5μύρια;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα. Μαλάκα σου έχω πει. Τρως πολλές ψωλές και έχεις χάσει τα λογικά σου. Ελάτωσε τες. Όλο κρέας κρέας τρως δε κάνει.

Σου γαμώ τον τάφο ρε πούστη που θα σε βάλουν μέσα. Σου τον χέζω και τον κατουράω γαμημένε πούστη. Ξέρεις γιατί τρως αναφορές. Όπως ξέρεις και γιατί τρως πούτσες. "Μπράβε" της νύχτας.  :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ίσως είναι από τις λίγες στιγμές της ζωή σου,που δεν μπορείς να βρείς τα λόγια που θες να πεις γι' αυτό που είδαμε.....

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια του βίντεο,δάκρυσα.......Ξαναθυμηθήκαμε πολλά.....ευχάριστα και δυσάρεστα.......Ο Βουτσάς υπέροχος.....

Για το γήπεδο τι να πεις........Πραγματικά υπέροχο.........Εξωτερικά μοιάζει σαν κάστρο.....οι φλόγες....

Η αίθουσα των επισήμων με τον δικέφαλο Αετό στο πάτωμα,μου θύμισε τους Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης.....Το καφενείο παραδοσιακό......

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε ραντεβού όταν με το καλό θα γίνει το γήπεδο.... :)

Υ.Γ.  Βρήκα που θα κουρεύομαι.... :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω ίσως είναι από τις λίγες στιγμές της ζωή σου,που δεν μπορείς να βρείς τα λόγια που θες να πεις γι' αυτό που είδαμε.....

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια του βίντεο,δάκρυσα.......Ξαναθυμηθήκαμε πολλά.....ευχάριστα και δυσάρεστα.......Ο Βουτσάς υπέροχος.....

Για το γήπεδο τι να πεις........Πραγματικά υπέροχο.........Εξωτερικά μοιάζει σαν κάστρο.....οι φλόγες....

Η αίθουσα των επισήμων με τον δικέφαλο Αετό στο πάτωμα,μου θύμισε τους Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης.....Το καφενείο παραδοσιακό......

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε ραντεβού όταν με το καλό θα γίνει το γήπεδο.... :)

Εδώ ρε σκέφτομαι να πάω να πάρω λουστρίνι παπούτσι και να πηγαίνω και να κάθομαι και να διαβάζω την εφημερίδα μου ενώ θα μου τ γυαλίζουν και εσύ μου λες για το κουρείο;
:grin: :grin: :grin: :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ ρε σκέφτομαι να πάω να πάρω λουστρίνι παπούτσι και να πηγαίνω και να κάθομαι και να διαβάζω την εφημερίδα μου ενώ θα μου τ γυαλίζουν και εσύ μου λες για το κουρείο;
:grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο χαμάμ,θα πηγαίνεις? :grin:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα. Ρε μαλάκα εσύ δεν είπες ότι είναι τρελλός λεφτάς;; Τι φοβάται; Μη χάσει τα 5μύρια;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα. Μαλάκα σου έχω πει. Τρως πολλές ψωλές και έχεις χάσει τα λογικά σου. Ελάτωσε τες. Όλο κρέας κρέας τρως δε κάνει.

Σου γαμώ τον τάφο ρε πούστη που θα σε βάλουν μέσα. Σου τον χέζω και τον κατουράω γαμημένε πούστη. Ξέρεις γιατί τρως αναφορές. Όπως ξέρεις και γιατί τρως πούτσες. "Μπράβε" της νύχτας.  :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι παλιοαδελφη
παιξε με τις αναφορες γιατι αν σε βρω μπροστα μου θα σε γαμησω πατσαβουρα απο την αγιασοφια
γιατι αν τα βαλει τωρα πανηλιθιε θα δεσμευτουν απο το δημοσιο
περιμενει να ξεκαθαρισει το θεμα με το 99

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τί έπαθα στα γεράματα ρε γαμώτη μου, κλαίω σαν παιδάκι..........
Δεν ήσουν ο μόνος φίλε μου,όπως είδες.....Πολύς κόσμος συγκινήθηκε σήμερα......Έβλεπα το βίντεο μαζί με τον πατέρα μου, ο οποίος στα 73 του έκλαιγε σαν παιδάκι όπως λες.....

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
γελανε ολοι μαζι σας αεκακια
κλαιγατε κιολας ε;;
αχαχαχαχαχααχα
δεν θα προλαβεται να δειτε τιποτα
αφου ο τιγραινα θα παει φυλακη...
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχ
123 την φιλαδελφια την βλεπεται απο φωτογραφια
αχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα,χρυσα,αγια τα βιντεο,απιστευτα συγκινητικος ο Βουτσας,Το γηπεδο ειναι απλα υπεροχο και μακραν το πιο εντυπωσιακο στην Ελλαδα,ΑΝ γινει.
Τα πανυγηρια εγω θα τα αρχισω μονο οταν δω τις μπουλντοζες να μπαινουν για να το χτισουν.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

και εμεις που θας σας γαμαμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γελανε ολοι μαζι σας αεκακια
κλαιγατε κιολας ε;;
αχαχαχαχαχααχα
δεν θα προλαβεται να δειτε τιποτα
αφου ο τιγραινα θα παει φυλακη...
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχ
123 την φιλαδελφια την βλεπεται απο φωτογραφια
αχαχαχα
1,2,3 Γαμιέται ο Σουπερ 3
5,6,7 σας γαμάμε από κώλο και αυτιά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ναι ο Μελισσάν θα μπει στη φυλακή, εσείς παίζεται μπαλάρα που τρίβει όλη η Ελλάδα τα μάτια της (σας το κάρφωσε ΠΑΛΙ πρώη παίκτης ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. Όπου σταθείται και όπου βρεθείτε δικέφαλος θα είναι ο γαμιάς σας) έχετε πάρει προπονηταρά και ΦΥΣΙΚΑ θα σας πάρει λεφτάς (ο Γκέιτς) μόνο που δε ταα βάζει τώρα για να μη του δεσμευτούν τα 5μύρια που θα βάλει. Άσχετα ότι του λείπουν 999999 χιλιάρικα για να πει πως έχει εκατομμύριο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλα,χρυσα,αγια τα βιντεο,απιστευτα συγκινητικος ο Βουτσας,Το γηπεδο ειναι απλα υπεροχο και μακραν το πιο εντυπωσιακο στην Ελλαδα,ΑΝ γινει.
Τα πανυγηρια εγω θα τα αρχισω μονο οταν δω τις μπουλντοζες να μπαινουν για να το χτισουν.
Αυτό το γήπεδο είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοίχημα του Μελισσάν. Έχει διπλαρώσει πρωθυπουργό, υπουργούς, έχει τον ΟΠΑΠ που στηρίζει ΟΛΟΝ τον Ελληνικό αθλητισμό. Εσύ τι πιθανότητες δίνεις να ΜΗ γίνει;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010