gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εεεεε λίγα λόγια έτσι;η αλήθεια είναι πως πολύ μουνί...
να χαίρεται ο πούτσος σ΄
Οι ΑΕΚτζούδες ανήκουν στους ΑΕΚάρες
Εεεεε λίγα λόγια έτσι;η αλήθεια είναι πως πολύ μουνί...
να χαίρεται ο πούτσος σ΄
Ρε ανθρωπε μου μαλακας εισαι;Για την ρητρα συζηταγαμε,και πετας εσυ κατι εντελως ασχετο και επιμενεις οτι εχεις και δικιο.Δημοσθένης Ταμπάκος....διπλή κωλοτούμπα και προσεδάφιση με τα γόνατα...χαχαχαχαχαχ
άντε πάλι τ ίδιαααααΡε γκρεγκορυ,για την ρητρα μιλαμε.για την ρητρα.το αρθρο συζηταγαμε που ελεγε οτι θα σκασουν ομαδες 20 μυρια ΜΕΤΡΗΤΑ για εναν παιχτη που εχει ρητρα 8 εκ.Δεν ειπε κανεις για κατι αλλο που αρχισε να μιλαει ο "ηθικος".
στο γήπεδο πας, στις εκδηλώσεις της ΑΕΚ πας και μάλιστα δίπλα σε γυνααίκες (καραμιλφάαρες) πρωην προέδρων (πες μου πως θα πας και μεθαύριο!!! )ασε ρε ...
αφού το έχω ξαναπεί. Έχω φίλους ΑΕΚτζήδες πολύ μέσα στην ΑΕΚ, όπως αντίστοιχα και Παναθηναϊκούς στα του ΠΑΟ, αλλά για τους τελευταίους ήταν στο παλιό καθεστώς, όχι με το Παπαρούζο.
σε διπλανό τραπέζι με το Βανδή έτρωγα σε εκδήλωση της ΑΕΚ.
Αλλά υπάρχουνε και όρι...εδώ δεν βάζω ερυθρόλευκη ενδυμασία....την κιτρινόμαυρη θα βάλω ρε;
χαχαχα
Θα τρώς αναφορές απο μένα μέχρι να ξεκουμπιστείς.Πω πω μεγαλο κοπαδι,βελαξτε ολοι μαζι
+1μαζι με τη αναφορα,φαε και μια φασολαδα
20000 σε αγωνα Γ εθνικης με την Τριγλια....
Ώπα ρε.... :o Εσύ δεν του έκανες απλή αναφορά....Εσύ τον μπάναρες
Ώπα ρε.... :o Εσύ δεν του έκανες απλή αναφορά....Εσύ τον μπάναρες
Επίσης θα προσέχεις τι λες και για το πορνίδιο από την Αχαία!Μαλακες δεν ειναι να πας κοντρα στον Διομηδη,το εφαγες το κεφαλακι σου
Επίσης θα προσέχεις τι λες και για το πορνίδιο από την Αχαία!
Όλοι αυτοί που λες επειδή στη πλειοψηφία τους δεν έχουν τι να κάνουν θα ξανανοιξουν άλλο λογαριασμό και θα συνεχίσουν το βιολί τους. Δυστυχώς.καιρος ηταν
ολοι αυτοι οι αποτυχημενοι της ζωης
που το παιζουν μαγκες μεσα απο την οθονη ειναι πολυ κουραστικοι
Διαπραγμάτευση γίνεται ΠΑΝΤΟΤΕ για ποσό μικρότερο της ρήτρας!Ο πιο συνήθης τρόπος για να βγεις έξτρα κερδισμένος είναι να συμφωνήσεις σε ένα ποσό μικρότερο της αρχικής ρήτρας (που σχεδόν πάντα είναι υπερβολική) και να βάλεις νέα ρήτρα σε περίπτωση μεταπώλησης του παίχτη ποντάροντας στο γεγονός ότι θα παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα και μπορεί να εκτοξευθεί η αξία του!Κοίτα, το πιθανότερο είναι, αν έχει γίνει κάποια πρόταση παραπάνω από τη ρήτρα, να είναι με τη μορφή ποσού μπροστά, ποσοστού μεταπώλησης μετά και ενδεχομένως κάποιων ρήτρων σε περίπτωση που πετύχει συγκεκριμένα γκολ ή πιάσει συμμετοχές κλπ.
Πιο παλιά αν θυμάσαι είχανε βρει και το κολπάκι των εσόδων από φιλικά ματς κλπ...
Όπως και να έχει ο συγκεκριμένος παίκτης αξίζει παραπάνω από 8 ή μάλλον, αν συνεχίσει έτσι...το καλοκαίρι θα πρέπει να πουληθεί με περισσότερα από τον Καστίγιο (γνώμη μου).
Και δεν συμφωνώ με το gatto πως αν πάρει ο Ολυμπιακός και 7 να τον δώσει. Δεν κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή πολλοί επιθετικοί στην αγορά με τα χαρακτηριστικά του Μήτρογολου και αυτοί που κυκλοφορούνε είναι πανάκριβοι.
Ντρίπλα, κεφαλιά, χρησιμοποίηση και των δύο ποδιών, τρομερή σύνδεση με τα δίχτια, ισορροπία, δύναμη...
Αυτό που του λείπει είναι το να μαρκάρει. Το οποίο και μαθαίνεται έξω.
Αλλά τεσπα....αυτό είναι θέμα που αφορά τον Ολυμπιακό και τους διοικούντες του. Εδώ είναι νήμα της ΑΕκ και πολύ ασχοληθήκαμε.
Πώς σου φάνηκε η ομάδα σου εχθές;